Αναφορές περί κανιβαλισμού εκ μέρους σιιτών μουσουλμάνων του Ιράκ. Τρώνε τα σπλάχνα σουνιτών και χριστιανών

Μια σύντομη περίληψη του άρθρου του Τεο  Σούμπατ.

Οι Σιίτες δηλώνουν ότι πρέπει να κανιβαλίσεις την ανθρώπινη σάρκα για τον Αλλάχ, παίρνουν έναν αθώο άνθρωπο αρκεί να μην πιστεύει στη δική τους θρησκευτική αντίληψη, χαράζουν την καρδιά του με μαχαίρι και στη συνέχεια οι πιο φανατιοί την τρώνε μαζί με το συκότι συνήθως. Στο προηγούμενο άρθρο βλέπε και το αντίστοιχο βίντεο.

 Σιίτες Μουσουλμάνοι διαδραματίζουν τα γεγονότα της Ασούρα στην Τεχεράνη κατά το-έθιμο. Ασούτα σημαίνει: Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ.


Σιίτες Μουσουλμάνοι διαδραματίζουν τα γεγονότα της Ασούρα στην Τεχεράνη κατά το-έθιμο. Ασούτα σημαίνει: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ.

Ανεφέρεται στο από τον Θεόδωρο Shoebat ή Ted στις 13 του Οκτωβρίου, 2016

Στο βίντεο φαίνεται κάποιος που αφού ξερρίζωσε την καρδιά του θύματος την δάγκωσε. Ένας από τους παρόντες ήταν τόσο αηδιασμένος ώστε έκανε εμετό, ακούγεται και αυτό.

Η βαρβαρότητα που μόλις βγήκε  είναι ένα πραγματικό γεγονός. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Σιίτες αντάρτες σχεδιάζουν να εισέλθουν ειρηνικά στη Μοσούλη, στο Ιράκ, αυτοί οι Σιιίτες (οι οποίοι καταδίκασαν σε θάνατο τον Σαντάμ Χουσείν), τους οποίους υποστηρίζουν ο Πρόεδρος Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον.

Στο βίντεο υπάρχει και μια συγκεκριμένη ψαλμωδία.  Ένας ψέλνει διακεκομένα μια προσευχή επαναλαμβάνοντας «Ο Αλλάχ το επιθυμεί, ο Αλλάχ το παρέχει», ενώ μια άλλη λέει “Barek, Barek» (πρώτα ευλόγησέ το, ευλόγησέ το), σαν να πρόκειται για θυσία αρνιού.

Ένας άλλος  άντρας λέει επαναλαμβάνοντας “A’fieyh” “A’fieyh” που σημαίνει “καλή όρεξη”, ενώ ένας άλλος παίρνει μια πετσέτα και σκουπίζει το αίμα που τρέχει από το στόμα του κανίβαλου που μόλις δάγκωσε ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά του νεκρού Σουνίτη-θύματος.

Σ.γ.: Ώρα να τα δούμε κι αυτά στην πατρίδα μας. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια πρόληψης άραγε;

1 σχόλιο

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΥΝΗΣΕΙ ΤΟ FACEBOOK Η ΚΑΙ ΤΟ YOUTUBE ΑΚΟΜΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ??????????? ΕΔΩ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ YOUTUBE ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΩΝ ΤΟΠΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!! ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΩ ΓΩ Ν’ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΟ FACEBOOK, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΠΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΠΟΡΝΟ????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.