Ο Σιωνισμός Αυτοκτόνησε. Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι επανάληψη σιωνιστικών σχεδίων που έχουμε ξαναδεί. Μέρος ΣΤ΄

Το μεγαλύτερο «αυτογκόλ» τής ιστορίας…

…Από τον δαιμόνιο Χερτσλ στον ηλίθιο Κίσινγκερ !

Η Ευρωπαϊκή Ένωση γονατίζει μπρος στα όργανα του Σατανά τον πόλεμο  στην Ουκρανία, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την Ρωσία, την Κίνα και τη Γερμανία

Οι Εβραίοι δεν σεβάστηκαν τη λογική και προχώρησαν σε νέες επεμβάσεις …Επεμβάσεις, οι οποίες —όπως φαίνεται— θα γίνουν η αιτία για το μεγαλύτερο «αυτογκόλ» τής παγκόσμιας ιστορίας. Περί αυτού πρόκειται …Δεν εκτίμησαν τη μοναδική στην ιστορία επιτυχία ενός έθνους και μιας θρησκείας εις βάρος μιας άλλης μεγάλης θρησκείας και εις βάρος όλων των εθνών της …Δεν αρκέστηκαν στο μαρξιστικό «κόλπο» τού Σιωνισμού, το οποίο τους τοποθέτησε στην κορυφή τού Χριστιανισμού …Δεν αρκέστηκε ο λαός αυτός —ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο «εκλεκτός» τού Θεού— στο ότι έγινε ο «εκλεκτός» τού Χριστιανισμού …Ο «εκλεκτός» ενός χριστιανικού κόσμου, ο οποίος θα τους τοποθετούσε μόνιμα στην πιο προνομιακή θέση …Ενός κόσμου, ο οποίος τους είχε παραδώσει τα κλειδιά τού «θησαυροφυλακίου» του …—Τους είχε παραδώσει το «εκτυπωτικό μηχάνημα» τού πιο ισχυρού χριστιανικού νομίσματος, το οποίο είχε γίνει το πρώτο και μοναδικό στην ιστορία παγκόσμιο αποταμιευτικό νόμισμα— …Ενός κόσμου, ο οποίος τους αντιμετώπιζε περίπου σαν «Ιερές Αγελάδες» …Που έβαζε την αστυνομία να φυλάγει μέρα και νύχτα τις Συναγωγές του, τα σχολεία των παιδιών του, ακόμα και τις επιχειρήσεις του …Ακόμα και πορνεία «φύλαγαν» οι χριστιανικές αστυνομίες, εάν αυτά ήταν εβραϊκών συμφερόντων …Υπηρετικό προσωπικό των Εβραίων έχουν γίνει οι περισσότερες υπηρεσίες ασφαλείας των χριστιανικών χωρών. Προφανώς, όμως, όλα αυτά δεν εκτιμήθηκαν δεόντως.

Υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες τους και θα δοκίμαζαν το ίδιο ακριβώς κόλπο, για ν’ ανέβουν στην κορυφή τού Κόσμου …Θα εγκατέλειπαν την κορυφή τού Χριστιανισμού, για να επιχειρήσουν ένα μοναδικό «άλμα» στην ανθρώπινη ιστορία, το οποίο θα τους ανέβαζε στην κορυφή ΟΛΟΥ τού Κόσμου …Αυτό ήταν το ανώφελο και βλακώδες ρίσκο τους. Στην πραγματικότητα θα μας «έδειχναν» ξανά τα «σκονάκια» εκείνα, τα οποία τους βοήθησαν στις «εξετάσεις» …Θα μας «έδειχναν» το «κόλπο» τους, μόνο που αυτήν τη φορά θα είμασταν όλοι προετοιμασμένοι γι’ αυτό το οποίο θα βλέπαμε. Αυτό, δηλαδή, το οποίο κατάφεραν ως έθνος εις βάρος ΟΛΩΝ των χριστιανικών εθνών, θα το επιχειρούσαν ως εθνική θρησκεία εις βάρος ΟΛΩΝ των θρησκειών. Εάν το θράσος μέχρι εκείνη την ώρα είχε όρια, από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα θα τα έχανε …Θα γινόταν όμοιο σε μέγεθος με τη βλακεία που περιέγραψε ο Αϊνστάιν …Μεγαλύτερη κι από το Σύμπαν. Αυτοί, που, ως έθνος, έβαλαν τα χριστιανικά έθνη να σκοτωθούν μεταξύ τους για να τα «καβαλήσουν», θα έκαναν το ίδιο κόλπο με τις θρησκείες …για να τις «καβαλήσουν» επίσης…

…Θα επέβαλαν τον μαρξισμό ως τη νέα άτυπη ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΙΑ πάνω απ’ όλες τις θρησκείες τού Κόσμου. Αφού το είχαν καταφέρει αυτό στον σκληρό Χριστιανισμό, θα το κατάφερναν πολύ πιο εύκολα και στις υπόλοιπες θρησκείες. Ήδη είχαν καλά «δείγματα» από τον κομμουνισμό, ο οποίος είχε «καβαλήσει» τον Βουδισμό στην Κίνα ή την Κορέα …Τον «σοσιαλισμό», ο οποίος είχε «καβαλήσει» τον Ινδουισμό στην Ινδία …Είχαν ανάλογα δείγματα με τα παραδείγματα των μαρξιστών δικτατόρων τύπου Σαντάμ ή Άσαντ στο Ισλάμ. Εδώ όμως βρίσκεται και η «παγίδα». Όλα αυτά ήταν χρήσιμα και είχαν νόημα υπό την προϋπόθεση ότι έλεγχαν τον Χριστιανισμό στην πιο ισχυρή του μορφή …Στη μορφή που τους συνέφερε, γιατί τους προστάτευε. Εάν ο Χριστιανισμός έχανε δυνάμεις, αυτή η δυναμική δεν ήταν σίγουρο ότι θα διατηρούσε την απαιτούμενη «στατικότητα». Εάν αυτή η ιδιόρρυθμη «κατασκευή» έχανε τον πιο ισχυρό «πυλώνα» της, επάνω στον οποίο «ακουμπούσαν» όλες οι υπόλοιπες θρησκείες, θα έπαυε η ευστάθειά της να είναι δεδομένη.

Εκεί βρίσκεται το μεγάλο τους ρίσκο …Ο νέος σχεδιασμός τους είχε ως βασική προϋπόθεση να εξασθενίσει το βασικό «υποστύλωμα» του Κόσμου, στον οποίο ο Χριστιανισμός ήταν η κυρίαρχη —παγκόσμια— εξουσία …Του Κόσμου που μέχρι εκείνη την ώρα λειτουργούσε απροβλημάτιστα και ο οποίος τούς βόλευε στο ιδανικό επίπεδο. Για να το καταφέρουν αυτό, θα ρίσκαραν το αδιανόητο …Θα ρίσκαραν ν’ αλλάξουν τον γενικό σχεδιασμό …Να χαλάσουν τον τρομερό και μοναδικό χριστιανικό «πύργο», για να φτιάξουν δίκτυο ισοϋψών «πυλώνων» …Θα ρίσκαραν να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα επιβίωσης του Χριστιανισμού, εφόσον θα έπρεπε να τον «χαμηλώσουν», για να μπορέσουν οι ίδιοι να επωφεληθούν στη «σύγκρουσή» του με τις υπόλοιπες θρησκείες …Θα «πριόνιζαν» το αμερικανικό «κλαδί» που ήταν το «ψηλότερο» —και επάνω στο οποίο είχαν εξασφαλίσει το καλύτερο «πόστο»—, για ν’ ανέβουν ακόμα «ψηλότερα» …Οι άσχετοι έμποροι και τοκογλύφοι θα «ξεχαρβάλωναν» τις ΗΠΑ, σ’ έναν κόσμο όπου ήδη κυριαρχούσαν οικονομικά και πολιτικά, για να «χτίσουν» έναν άλλον κόσμο …για να κυριαρχήσουν ! …Το «Σύμπαν» μάλλον είναι μικρό για να χαρακτηρίσει τη βλακεία τους !…

…Είναι πάρα πολύ μικρό, γιατί εδώ βρίσκεται κι άλλος ένας κίνδυνος, τον οποίο οι Εβραίοι έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα …Ειδικά οι Εβραίοι. Οι Εβραίοι με «απάτη» είχαν περάσει τις «εξετάσεις» και είχαν ανέβει στην υψηλότερη βαθμίδα τού Χριστιανισμού …Κατόρθωσαν το ακατόρθωτο για έναν μικρό λαό με ελάχιστα ειδικά προσόντα …Ξεπέρασαν —έστω και με «αντιγραφή»— τον μέχρι τότε πιο καλό «μαθητή» τής ιστορίας …Τον πιο διάσημο κι αναγνωρισμένο «αριστούχο» τής ιστορίας …Τον προηγούμενο «υπότροφο» της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας …Προσπέρασαν τους αιώνιους εχθρούς τους, τούς Έλληνες. Καλώς ή κακώς η επιτυχία τους τούς είχε απομακρύνει απ’ αυτούς και πλέον δεν κινδύνευαν από την «τριβή» ή τη «σύγκρισή» τους μ’ αυτούς. Είχαν «ανέβει» πολύ «ψηλά» στον χριστιανικό κόσμο και οι Έλληνες πλέον δεν μπορούσαν να τους συναγωνιστούν. Το «κλειδωμένο» «ασανσέρ» τού «Ολοκαυτώματος» τους είχε ανεβάσει στην «κορυφή» και κανένας δεν μπορούσε να τους πλησιάσει στην επιτυχία τους …Ούτε καν οι Έλληνες …και ειδικά μετά τις μεγάλες «σφαλιάρες» των εθνικών τους καταστροφών (βλέπε μικρασιατική και ποντιακή καταστροφή-ξεριζωμός) τον τελευταίο αιώνα.

Όμως, με την αλλαγή τού σχεδιασμού οι Εβραίοι θα ρίσκαραν …Θα «κατέβαιναν» ξανά στο «εργοτάξιο» και εκεί τα πράγματα ήταν επικίνδυνα, γιατί εκεί —ανάμεσα στους άλλους λαούς, οι οποίοι θα καλούνταν να προσαρμοστούν στις «επεμβάσεις» τους— βρίσκονταν και οι Έλληνες. Οι πετυχημένοι μαρξιστές «δικηγόροι» θα «κατέβαιναν» εκεί με τα ψεύτικα «πτυχία» σαν «μηχανικοί», αλλά εκεί θα έρχονταν σε επαφή με τους Έλληνες και άρα με τους καλούς «μαθητές» τής προηγούμενης εποχής, των οποίων τη «θέση» είχαν κλέψει …Θα έρχονταν σε επαφή με τους «μηχανικούς» τής προηγούμενης εποχής. Αυτό ήταν μεγάλο ρίσκο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μη «διαφωνήσουν» μεταξύ τους για θέματα «μηχανικής» σ’ ό,τι αφορά τη «μορφή» τού νέου Κόσμου που ήθελαν οι Εβραίοι να «χτίσουν». Από τη στιγμή που οι αλλαγές των Εβραίων θα επηρέαζαν και τη ζωή των Ελλήνων —και μάλιστα προς το απόλυτα αρνητικό— η «σύγκρουση» μεταξύ τους ήταν αναπόφευκτη.

Στην περιγραφή μας λοιπόν περί εβραϊκής βλακείας υπάρχει μια γενικότητα, η οποία δεν μπορεί ν’ αποδώσει ολοκληρωμένα την ουσία αυτού του οποίου λέμε …Δεν έκαναν το λάθος ΟΛΟΙ μαζί οι Εβραίοι, γιατί δεν βρίσκονταν όλοι μαζί οι Εβραίοι στο «τιμόνι» τού Σιωνισμού …Δεν «πριόνισαν» ΟΛΟΙ μαζί το «κλαδί» επάνω στο οποίο είχαν βολευτεί. Όμως, κάποιος Εβραίος το «πριόνισε» το «κλαδί» αυτό και άρα αυτό το λάθος το έκανε κάποιος με ονοματεπώνυμο. Όπως συμβαίνει πάντα στις περιπτώσεις αυτές, το λάθος το κάνει αυτός, ο οποίος είναι υπεράνω υποψίας …Κάποιος, τον οποίο ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εμπιστεύονται και του έχουν παραδώσει την εξουσία να ελέγχει το «τιμόνι» τής πορείας τους …Το ολέθριο λάθος για τους Εβραίους το έκανε το «πολυδιαφημισμένο» τους «αστέρι» …Ο υδροκέφαλος, που τα στημένα σιωνιστικά ΜΜΕ τον «έχρισαν» μάλιστα «μάγο τής πολιτικής» …κι αυτός τελικά το πίστεψε …Ο «μάγος», ο οποίος ήταν τόσο «μάγος», που καταζητείται στον μισό Πλανήτη για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας …Το λάθος το έκανε ο ηλίθιος ο Κίσινγκερ, ο οποίος νόμιζε ότι θα μπορούσε εκ του ασφαλούς να κερδίσει δόξα, η οποία θα του επέτρεπε να γίνει ο «Μωυσής» τής τελευταίας γενιάς των Εβραίων.

Περί αυτού πρόκειται …Θέλησε να ξεπεράσει τον Μωυσή και τον Χερτσλ μαζί. Θεώρησε ότι με τη δύναμη του Χριστιανισμού θα μπορούσε να προσφέρει στους Εβραίους ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο και όχι μόνον την Παλαιστίνη τού Μωυσή ή τη χριστιανική επικράτεια τού Χερτσλ, τα οποία ήδη οι Εβραίοι εκμεταλλεύονταν σαν νέα «Γη τής Επαγγελίας». Ο Κίσινγκερ «μέθυσε» στην κυριολεξία από την προσωπική του επιτυχία. Παίρνοντας στα χέρια του τα διαχρονικά «χειριστήρια» της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, στην ουσία μετέτρεψε τις ίδιες τις ΗΠΑ σ’ ένα απλό εκτελεστικό «εργαλείο» τού Σιωνισμού. Αντί, μέσω της δύναμης του «συνεταίρου» τους, να προστατεύσει τα κεκτημένα των Εβραίων σε όλο τον Χριστιανισμό, «έριξε» τον ίδιο τον «συνέταιρό» του με στόχο να τον υποβιβάσει σε απλό «μπράβο» και να εκμεταλλευτεί —μέσω της δύναμής του— και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αντί το «παράσιτο» του Χριστιανισμού να ενισχύει τον «ξενιστή» του, για να ενισχύει εμμέσως τη δική του θέση, άρχισε να τον «πριονίζει», στρέφοντας μάλιστα τη μεγαλύτερη χριστιανική δύναμη εναντίον τού ίδιου τού Χριστιανισμού. Οι Σιωνιστές με επικεφαλής τον Κίσινγκερ έστρεψαν τις ίδιες τις ΗΠΑ —τις οποίες τις έλεγχαν απόλυτα— εναντίον τού Χριστιανισμού. Ελέγχοντας την παγκόσμια μεταπολεμική διπλωματική σκακιέρα —η οποία οδήγησε στη σημερινή κατάσταση—, ο Κίσινγκερ ήταν αυτός ο οποίος «παρασκηνιακά» —μέσω του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ και κάποιων Εβραίων τύπου Χόλμπρουκ, Ολντμπράιτ, Νίμιτς, Μπλίνκεν κλπ.— έκανε ΟΛΕΣ τις «κινήσεις» επάνω σ’ αυτήν …Όπου στη μεταπολεμική εποχή υπάρχει έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας, υπάρχει επέμβαση του Κίσινγκερ …Βιετνάμ, Καμπότζη, Κύπρος, Παλαιστίνη, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη —κι όπως αποδεικνύεται τώρα και στην Ουκρανία—, είναι «σκηνές» μαζικών εγκλημάτων, στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Κίσινγκερ …Γελούσαν και τα πλακάκια τής Ιερουσαλήμ όταν πήρε το Νόμπελ Ειρήνης ένας άνθρωπος, ο οποίος φοβάται να βγει από τις ΗΠΑ, για να μην τον συλλάβει …όποιος προλάβει πρώτος!

Αυτός είναι που κρύβεται πίσω απ’ όλα τα παγκόσμια εγκλήματα, των οποίων οι «παρενέργειες» «φορτώθηκαν» στον Χριστιανισμό. Αυτός είναι που εξασθένισε τον Χριστιανισμό —τόσο σ’ ό,τι αφορά την οικονομία του όσο και την κοινωνία του— με αποτέλεσμα να τον καταντήσει να μάχεται σήμερα για την επιβίωσή του και άρα να είναι επικίνδυνος για όλους. Απλά, ως γνήσιος εμμονικός Εβραίος, δεν παρέλειπε σε κάθε φάση να «χτυπάει» και τον Ελληνισμό …Από τη Χούντα, την Κύπρο, τα Μνημόνια, τις Πρέσπες και σήμερα τη «βοήθεια» προς την Ουκρανία, παντού προσπαθεί να κάνει ζημιά στους Έλληνες. Προφανώς αυτό είναι το «χόμπι» τού θρασύδειλου Εβραίου, ο οποίος εκ του ασφαλούς —και με πισώπλατες μαχαιριές— προσπαθεί ν’ αποδείξει ότι εκτός όλων των άλλων είναι και γενναίος Μακκαβαίος.

Αυτός λοιπόν ο υδροκέφαλος κομπλεξικός υπάνθρωπος είναι εκείνος που παρέσυρε τους Εβραίους στην υπερβολή, η οποία θα τους οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή …Αυτός είναι που τους οδήγησε δίπλα στο «ξίφος» των Ελλήνων …Αυτός είναι που ξεκίνησε να «πριονίζει» το χριστιανικό «κλαδί» επάνω στο οποίο θα μπορούσαν να είχαν βολευτεί αιωνίως. Το 1989 αυτός ο τραγικά βλάκας έδωσε εντολή να επαναλάβουν το μεγάλο «κόλπο», το οποίο τους οδήγησε στην «κορυφή» τού Χριστιανισμού, προκειμένου ν’ ανέβουν στην κορυφή τού κόσμου. Οι Σιωνιστές «έφαγαν» μόνοι τους το δικό τους προπαγανδιστικό παραμύθι περί «μάγου τής πολιτικής» —το οποίο είχε φτιαχτεί καθαρά για την προπαγάνδα τής αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής — και τον πίστεψαν…

…«Ξέθαψαν» το «πιστόλι», το οποίο τους επέτρεψε λίγα χρόνια πριν να «εκτελέσουν» τον Χριστιανισμό …Θεώρησαν ότι είχε μάλλον δίκιο ο «μάγος» με το μεγάλο κεφάλι …Θεώρησαν ότι, αφού το «όπλο» αυτό ήταν τόσο αποτελεσματικό, για να «εκτελέσει» την πιο σκληρή θρησκεία στον κόσμο, γιατί να μην μπορεί να «εκτελέσει» και τις υπόλοιπες; Εφόσον μπόρεσε κι «εκτέλεσε» τόσο σκληροπυρηνικά έθνη, γιατί να μην μπορέσει να «εκτελέσει» και τα χαλαρότερα των άλλων θρησκειών; …Πολύ χαλαρότερα, εάν σκεφτεί κάποιος ότι οι ψευδοεθνικές «συνειδήσεις», οι οποίες μεταπολεμικά «επιβλήθηκαν» στις άλλες θρησκείες, «μεταμοσχεύθηκαν» τότε από τις μαρξιστικές τους ηγεσίες και ελάχιστα επηρέαζαν τους λαούς τους.

Τι είδους «εθνική συνείδηση» να έχει ο λαός τής Συρίας ή του Ιράκ, όταν το Ισλάμ ως θρησκεία δεν έχει και δεν αναγνωρίζει εθνικούς διαχωρισμούς —και οι λαοί αυτών των κρατών είναι ιδιαίτερα ευσεβείς—; Τι «εθνική συνείδηση» να έχει η βουδιστική Κίνα ή η ινδουιστική Ινδία των εκατοντάδων διαφορετικών φυλών και λαών; Όλα αυτά είναι επίκτητα χαρακτηριστικά, τα οποία αποκτήθηκαν κατά τη μεταπολεμική περίοδο από τους λαούς αυτούς, επειδή απλά βόλευαν τις διορισμένες από τη Δύση μαρξιστικές τους ηγεσίες, τις οποίες οι τοκογλύφοι τις προετοίμαζαν στα Κολέγια, στα στρατόπεδα της CIA ή στις κομμουνιστικές «γιάφκες» και τις τοποθετούσαν στην εξουσία των πατρίδων τους. Έχοντας γνώση αυτών των ιδιομορφιών των λαών και των θρησκειών, οι Εβραίοι θα έκαναν το μεγάλο «άλμα» …Θα επιχειρούσαν με τον τρόπο αυτόν ν’ ανέβουν στην πραγματική κορυφή τού Κόσμου …Να ανεβούν πάνω απ’ όλες τις θρησκείες κι όχι απλά να κάθονται ψηλά στο «μπαλκόνι» τού Χριστιανισμού …Θέλησαν να γίνουν «θεοί» αυτού του κόσμου.

Τι έκαναν; …«Συναρμολόγησαν» ξανά το «πιστόλι» τής ναζιστικής Γερμανίας κι επανέλαβαν το ίδιο σενάριο, το οποίο τους οδήγησε στην κορυφή τού Χριστιανισμού …Δρομολόγησαν εκ νέου το δολοφονικό σενάριο των Παγκοσμίων Πολέμων. Αυτό, όμως, προϋπέθετε να «ξεχαρβαλώσουν» τον Χριστιανισμό …Να τον εξασθενίσουν, για να τον βάλουν σ’ ένα «ρινγκ» ισοδύναμων «μονομάχων», το οποίο μέχρι τότε δεν τον αφορούσε, γιατί απλούστατα ήταν πολύ ισχυρός για ν’ ασχολείται ως ανταγωνιστής με τις άλλες θρησκείες. Όμως, εφόσον το νέο σενάριο των Σιωνιστών προέβλεπε τέτοιες ψευδοσυγκρούσεις, έπρεπε ο Χριστιανισμός να «πέσει» επίπεδο και ν’ «ανέβουν» οι υπόλοιποι …Να «πέσει» επίπεδο στην οικονομική του λειτουργία (σαν αστικό-καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα)—καθώς η υπεροχή του ήταν τεράστια, εξαιτίας τής τερατώδους βιομηχανίας και τεχνογνωσίας του— και ταυτόχρονα να «πέσει» επίπεδο και στην κοινωνική του λειτουργία —καθώς πάντα ήταν άγριος κι ετοιμοπόλεμος όταν απειλούνταν τα συμφέροντά του—. Έπρεπε λοιπόν ο Χριστιανισμός (σ.γ.:άστοχα ταυτισμένος με το κεφαλαιοκρατικό υλιστικό σύστημα) να χάσει κεφάλαιο και ταυτόχρονα η (σ.γ.:αστικού τύπου) κοινωνία του να «χαλαρώσει» σε βαθμό «αναπηρίας».

Αυτός ήταν ο στόχος τού Κίσινγκερ και αυτόν μεθόδευσαν οι Σιωνιστές εις βάρος τού Χριστιανισμού και μάλιστα με τα μέσα τού ίδιου τού Χριστιανισμού …Με το τεχνολογικό κεφάλαιο των Χριστιανών ισχυροποίησαν τις θρησκείες τής Ανατολής …Με το τεχνολογικό κεφάλαιο των Χριστιανών εκβιομηχανίστηκαν Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία και πρόσφατα η Ινδία …Με κεφάλαιο των Χριστιανών, δηλαδή, ισχυροποιήθηκαν οι «αντίπαλοί» του. Τι απέμενε; …Να εξασθενίσει ο ίδιος ο Χριστιανισμός ως κοινωνία …Να εξασθενίσει, ώστε να λειτουργεί σαν «ζαλισμένος», προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί οι αντίπαλοί του. Εφόσον «ανέβηκαν» οι άλλοι, έπρεπε να «κατέβει» ο Χριστιανισμός, ώστε σε κάποια στιγμή να «συναντηθούν» μεταξύ τους, για να μπορέσουν οι Εβραίοι να τους χειριστούν ΟΛΟΥΣ σαν ομοεπίπεδους. Απλά στη θέση των ξεχωριστών εθνών θα έμπαιναν οι ξεχωριστές θρησκείες. Αυτό, δηλαδή, το οποίο έκαναν στους προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους μεταξύ περίπου ισοδύναμων εθνών —τα οποία συνέθεταν ανταγωνιστικά μπλοκ ιδεολογικών συμμαχιών—, θέλησαν να το επαναλάβουν μεταξύ περίπου ισοδύναμων θρησκειών, οι οποίες θα συνέθεταν κι αυτές με τη σειρά τους ανάλογα «μπλοκ». Όλα αυτά έγιναν με το χριστιανικό κεφάλαιο τής βιομηχανίας. Με την κατάλληλη διαχείριση αυτού του κεφαλαίου κάποιοι «εξασθένισαν» και κάποιοι «ισχυροποιήθηκαν», για να πάρουν τους ρόλους τους στη νέα παγκόσμια κατάσταση.

Στο εσωτερικό τού Χριστιανισμού απλά ρύθμισαν τα πράγματα με στόχο την εξασθένισή του και ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη της εξασθένισης αυτής ήταν η εκ νέου πυροδότηση των εσωτερικών του συγκρούσεων. Με χρήματα από τις ΗΠΑ δημιούργησαν εκ νέου μια ενωμένη κι επιθετική Γερμανία, όμοια με τη ναζιστική τού Χίτλερ. Με χρήματα της ίδιας προέλευσης δημιούργησαν την εκ νέου επιθετική Ρωσία, όμοια μ’ αυτήν του Στάλιν. Εάν αυτοί οι δύο «παίκτες» έμπαιναν σε μια νέα «ψευδοσύγκρουση» μεταξύ τους, θα εξασθενούσε ο Χριστιανισμός σε σχέση με τους τεχνητούς «ανταγωνιστές» τύπου Κίνας. Εάν συνέβαινε αυτό, θα επιβαλλόταν μια νέα δυναμική παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων και αυτοί θα «καβαλούσαν» συνολικά την κατάσταση. Αυτόν τον σχεδιασμό τον ξεκίνησε ο Εβραίος Γκρίνσπαν με το φτηνό χρήμα που πλημμύρισε την Ευρώπη.

Στην πραγματικότητα οι Εβραίοι «ξέθαψαν» τα «όπλα» τους και τα πήραν εκ νέου στα χέρια τους …«Συναρμολόγησαν» ξανά τη Γερμανία …«Ένωσαν» ξανά την πρωσική «σκανδάλη» με τη βαυαρική «κάννη» και συναρμολόγησαν εκ νέου το γερμανικό «όπλο». Θεώρησαν ασφαλές να το κάνουν αυτό, εφόσον έλεγχαν απόλυτα διεφθαρμένα σκουπίδια τύπου Κολ, Μέρκελ και Σόιμπλε. «Ασφαλές» όμως —για τον γενικότερο σχεδιασμό— δεν σημαίνει απαραίτητα και «σωστό». Αυτό ήταν το πρώτο τους λάθος …Δεν άφησαν τη Γερμανία διασπασμένη να τους «μοιρολογεί» και να τους ζητάει «συγνώμη» αιωνίως …Δεν την άφησαν αιωνίως «τιμωρημένη», για να διαιωνίζεται η δική τους εικόνα τού αιώνιου «θύματος». Έτσι κι αλλιώς η «διάσπασή» της ήταν περίπου φυσική, εφόσον η «ένωσή» της ήταν το αφύσικο …Η «ένωσή» της ήταν το χιτλερικό επίτευγμα της Βαϊμάρης, που έγινε με τη δική τους χρηματοδότηση. Την ένωσαν λοιπόν εκ νέου και τη χρησιμοποίησαν βλακωδώς μ’ έναν τρόπο που αποκάλυπτε ομοιότητες με το παρελθόν …και αυτό ήταν επικίνδυνο. Η Ενωμένη Γερμανία και η εγγενής της σχέση με τους Εβραίους θ’ αποκάλυπτε πολλά ανεπιθύμητα μυστικά.

Όμως, την επικινδυνότητα αυτήν δεν την αξιολόγησαν δεόντως, γιατί θεώρησαν ότι θα τους αρκούσε το σχεδιαστικό «αντίβαρό» της …Ότι θα τους αρκούσε ο έλεγχος του φόβητρου της Ευρώπης, που ήταν η Ρωσία …Θεώρησαν ότι η ενοποίηση —και άρα η ισχυροποίηση— της Γερμανίας όχι μόνον θα περνούσε απαρατήρητη και χωρίς αντιδράσεις, αλλά θα ήταν απόλυτα επιθυμητή από τους ανασφαλείς Ευρωπαίους …Θα ήταν επιθυμητή μια ισχυρή Γερμανία, γιατί η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης θα έφερνε και πάλι στο προσκήνιο μια επικίνδυνη Ρωσία. Θεώρησαν εύκολο για τον κολοσσιαίο προπαγανδιστικό μηχανισμό τους να παρουσιάσουν τη νέα «μετανοήσασα» Γερμανία σαν τη «γενναιόδωρη» προστάτιδα της Ευρώπης …και άοκνη «ατμομηχανή» τής οικονομίας της.

Αυτό τους φάνηκε «ακίνδυνο» ως σχεδιαστικό «τόλμημα», γιατί θεώρησαν ότι τους αρκούσε ο απόλυτος έλεγχος του ρωσικού φόβητρου, που θα «ρύθμιζε» τις συμπεριφορές των Ευρωπαίων …Θεώρησαν ότι τους αρκούσε που θα έλεγχαν τη Ρωσία —μετά τη θεαματική πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης— …κάτι βέβαια που ίσχυε, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Όντως οι Εβραίοι, μέσω των ολιγαρχών τύπου Τσουμπάις, Αμπράμοβιτς κλπ., έλεγχαν τους —στην κυριολεξία— «αχυρανθρώπους» τύπου Γιέλτσιν …Έλεγχαν απόλυτα τον συνάδερφο της Μέρκελ —τον Πούτιν—, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο σχεδιασμός τους ήταν σωστός. Παρ’ όλα αυτά τον δρομολόγησαν …Επάνω σ’ αυτό το δεδομένο «έχτισαν» την Ε.Ε. της μετασοβιετικής εποχής. Ο γερμανικής καταγωγής Εβραίος Κίσινγκερ ήταν ευτυχής στον ρόλο τού αυτοκράτορα, που κουνούσε κατά βούληση τα «πιόνια».

Με το φτηνό χρήμα «ντόπαραν» τη Γερμανία και την εξαπέλυσαν και πάλι εναντίον τής Ευρώπης. Με το φτηνό χρήμα και τα άπειρα δάνεια η Γερμανία έγινε ένας πεινασμένος «λύκος» μέσα στην ευρωπαϊκή «στάνη» των ανύποπτων «προβάτων». Μέσα σε λίγα χρόνια η ενωμένη Γερμανία διέλυσε (σ.γ.:με πρόφαση την Ευρωπαϊκή Ένωση) εκ νέου την Ευρώπη και τα κράτη της …Κατάπιε τις οικονομίες των κρατών της …Διέλυσε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις …κυρίως στις χώρες τού ευρωπαϊκού Νότου. Τις έβαλε όλες σε Μνημόνια, καθιστώντας τες αποικίες χρέους …Αποικίες χρέους, οι οποίες απειλούνταν κι εκβιάζονταν καθημερινά από τα σιωνιστικά «εργαλεία» τού ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η νέα γερμανική «Κατοχή» τής Ευρώπης ήταν πλέον οικονομική και αυτό ήταν το ζητούμενο με το «τζάμπα»-χρήμα τής εβραϊκής FED. Γιατί; …Για να επαναληφθεί το παλιό σενάριο …Να δρομολογηθεί η ακριβής επανάληψη του «καταδικασμένου» πολέμου τού Χίτλερ εναντίον τής Ρωσίας.

Αυτό είναι το ζητούμενο, καθώς μέσω αυτού του κατά παραγγελία «ατυχούς» για την Ευρώπη πολέμου μπορούν να «παράγουν» —ως αποτέλεσμά του— τον σχεδιασμό που τους ευνοεί. Επιδίωξή τους είναι να «οικοδομήσουν» εκ νέου τη μεταπολεμική εποχή των δύο ανταγωνιζόμενων «Μπλοκ», τα οποία θα είναι ικανά να τρομοκρατούν το σύνολο της ανθρωπότητας. «Οικοδομούν» δύο «Μπλοκ», τα οποία θα «καλύπτουν» ολόκληρο τον Πλανήτη …Δύο «Μπλοκ», τα οποία θα «ακουμπάνε» μεταξύ τους σ’ ένα «μέτωπο» που θα ξεκινάει από τη Φιλανδία και διαμέσου τού Ισλάμ και της Ταϊβάν θα φτάνει μέχρι την Ιαπωνία και την Αλάσκα …Δύο «Μπλοκ», που από τώρα γνωρίζουν στο «Μπρέτον Γουντς» τού Νταβός ποια θα είναι τα μέλη τους …Δύο «Μπλοκ», όπου το ένα θα «περικυκλώνει» το άλλο σαν το «Γιν-Γιανγκ» και τα δύο μαζί θα τρομοκρατούν τον Πλανήτη.

Γι’ αυτόν τον λόγο στο Νταβός —μαζί με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα— ήταν καλεσμένη και η Κίνα. Εκεί επιχείρησαν να «στήσουν» μια παγκόσμια κατάσταση, η οποία θα τους επιτρέπει έναν παγκόσμιο έλεγχο. Όμως, για να το επιτύχουν αυτό, βασική προϋπόθεση ήταν η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ της συμμετοχής ΟΛΩΝ των Ευρωπαίων στον πόλεμο της Ουκρανίας. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε η παρέμβαση του Κίσινγκερ. Πραγματικός στόχος του πολέμου αυτού είναι: η νέα «ήττα» τής «στημένης» Γερμανίας να μετατραπεί σε ήττα τής Ευρώπης, ώστε να την ελέγξουν αυτήν ως σύνολο και να μην έχουν προβλήματα με τα πολυάριθμα κράτη της… …Στόχος είναι η γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. να «ηττηθεί» και πάλι από τη Ρωσία, ώστε να έχει ανάγκη το «ιππικό» των Αμερικανών «σωτήρων» …Αυτών, δηλαδή, οι οποίοι τη «σπρώχνουν» εναντίον τής Ρωσίας, για πάνε στη συνέχεια να τη «σώσουν» …Ένα «ιππικό» «ξεχαρβαλωμένο» και «ξεπεταλωμένο», αλλά πάντως «ιππικό» …Ένα «ιππικό», το οποίο την τελευταία στιγμή —και με βάση το «σενάριο»— θα ανατρέψει την πορεία τού «ατυχούς» για την Ευρώπη πολέμου.

Αυτή η «σωτηρία» τής Ευρώπης από τις ΗΠΑ είναι το «στρατηγικό» ζητούμενο του πολέμου αυτού. Χωρίς τον πόλεμο δεν υπάρχει ανάγκη σωτηρίας, και γι’ αυτόν τον λόγο ο πόλεμος είναι υποχρεωτικός. Μόνον με τον τρόπο αυτόν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο δυναμικό σχεδιασμό αντιπαλότητας από σχεδόν ισοδύναμες συμμαχικές δυνάμεις κι επιπλέον να θεμελιώσουν αυτές τις επιμέρους συμμαχίες με τον τρόπο που τους βολεύουν. Άρα, αυτό το οποίο βλέπουμε είναι πολύ απλό κι απολύτως απαραίτητο για τον σχεδιασμό τους. Ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται για να μην χάσει το ΝΑΤΟ —και άρα οι ΗΠΑ— τον απόλυτο έλεγχο της Ευρώπης… …Αυτός ο πόλεμος γίνεται, για να μην συνδεθεί ενεργειακά, οικονομικά, πολιτισμικά και κοινωνικά η ηπειρωτική Ευρώπη με τη «κοντινή» Ρωσία …Να μην γίνει αυτό το οποίο είναι φυσικό και συμφέρει την Ευρώπη …Να γίνει το αφύσικο, που είναι η σύνδεσή της με τις «μακρινές» ΗΠΑ και με ενδιάμεσο «προξενητή» την αντιευρωπαϊκή Βρετανία. Όμως, για να επιτύχουν τον στόχο αυτόν, θα πρέπει να την εξαναγκάσουν να δρα εις βάρος των συμφερόντων της και άρα να στέκεται «απέναντι» από τη Ρωσία …Να μείνει μόνιμα «δεμένη» στο «πλευρό» των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να την καταστρέψουν οικονομικά, ώστε η αδυναμία της σε συνδυασμό με την εχθρότητα της Ρωσίας να επιφέρει τον τρόμο.

Σε αυτόν τον στόχο τής καταστροφής τής Ευρώπης τούς εξυπηρέτησε η τεχνητή κρίση χρέους τού 2008, η οποία οδήγησε τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη στα Μνημόνια …Η τεχνητή —όπως αποδείχθηκε— κρίση χρέους, εφόσον για τα ίδια μεγέθη και για τα ίδια προβλήματα μόνοι τους επέλεγαν ποιοι θα κινδυνεύσουν με «χρεοκοπία» και ποιοι όχι …Μόνοι τους επέλεγαν ποια κράτη θα «γονατίσουν» απ’ αυτήν την «κρίση» …Μόνοι τους επέλεγαν ποια κράτη θα «αλυσοδένονταν» από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Για τους ίδιους λόγους που Αμερικανογερμανοί «ισοπέδωναν» την Ευρώπη στο τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, σήμερα έβαλαν τα κράτη της στα Μνημόνια. Τα έβαλαν εκεί, για να τα «συνδέσουν» απόλυτα με τους «δανειστές» τους και άρα με τις ΗΠΑ. Όλα όσα προβλέπεται ν’ ακολουθήσουν, είναι επανάληψη φαινομένων που έχουμε ξαναδεί. Η ισοπέδωση της Ευρώπης μετέτρεψε κάποτε τη Σοβιετική Ρωσία τού Στάλιν σε «φόβητρο» της Ευρώπης και η σημερινή οικονομική «ισοπέδωση» θα μετατρέψει επίσης σε «φόβητρο» τη Ρωσία τού Πούτιν. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά κράτη να «συνδεθούν» σε μια «πολεμική» κατάσταση μ’ αυτήν τη Ρωσία. Γι’ αυτόν τον λόγο εξαναγκάζουν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκά κράτη να πάρουν «μέτρα» εις βάρος τής Ρωσίας, τα οποία βέβαια πρωτίστως θίγουν τις δικές τους «ετοιμόρροπες» οικονομίες. Η Ευρώπη θέλουν να «πεινάσει» και η «πείνα» να την ωθήσει στο «πιάτο» τής ελεημοσύνης των τοκογλύφων.

Παναγιώτης Τραϊανός

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 ΜΕ 4 ΕΝΙΩΣΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ…ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ…
    Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΓΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΤΡΕΛΤΣΙΝΑ, ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ…ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΣ ΠΙΟΣ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.