Ο Σιωνισμός αυτοκτόνησε με την ασκηση τρομοκρατίας τής «συμμαχίας» τού προτεσταντικού ΝΑΤΟ ενάντια στην ορθόδοξη Ρωσία. Μέρος Ζ΄

Εάν οι Σιωνιστές καταφέρουν και «προσδέσουν» την Ευρώπη στις ΗΠΑ, όλα τα άλλα είναι εύκολα να γίνουν …Είναι εύκολο να «σπρώξουν» σε μια πιο στενή σχέση —αλλά ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους— τη Ρωσία με την Κίνα, ώστε να προκληθεί ο παγκόσμιος αυτός τρόμος. Αυτός είναι ο ρόλος των «BRICS». Όλο το παλιό «δίκτυο» των «σοσιαλιστικών» δυνάμεων θα το «σπρώξουν» προς τη συμμαχία με τη Ρωσία και την Κίνα, για να παριστάνουν οι ίδιοι τούς προστάτες τού «ελεύθερου» Κόσμου. Ό,τι «περισσεύει» σε Λατινική Αμερική ή Αφρική θα «μοιραστεί» ανάμεσα στους δύο αυτούς κυρίαρχους «μονομάχους» …Ανάμεσα στις δυνάμεις τού «φωτός» —όπου θα εμφανίζονται οι ΗΠΑ και η Ε.Ε.— και στις δυνάμεις τού «σκότους» —όπου θα εμφανίζονται η Ρωσία και η Κίνα—. Ο σκληρός πυρήνας των «φωτεινών» δυνάμεων προβλέπεται μελλοντικά να γίνει ο βασικός πυρήνας των Αγγλοσαξόνων με το όνομα «AUKUS». Αυτός θα είναι ο μελλοντικός πυρήνας ενός μελλοντικού «ΝΑΤΟ», καθώς η σημερινή του μορφή και το γεωγραφικό του «καταστατικό» εκ των δεδομένων θα ξεπεραστεί και άρα θα απαιτείται μια πιο παγκόσμια «μορφή» του. Αυτός είναι ο σχεδιασμός τον οποίο οι Σιωνιστές Εβραίοι τοκογλύφοι φιλοδοξούν να επιβάλλουν, για να ελέγχουν απόλυτα τον Κόσμο …Να συνθέτουν οι ίδιοι ένα κρυφό «διευθυντήριο», μέσα από το οποίο θα κινούν τα γιγαντιαία «πιόνια» και θα τρομοκρατούν τον Πλανήτη.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτά τα μεγαλεπήβολα σχέδια απαιτούν μια πολύ βασική προϋπόθεση …ΑΠΑΙΤΟΥΝ την «αυτοκτονία» τής Ευρώπης. Εάν δεν κατορθώσουν να βάλουν την «τρομοκρατημένη» Ευρώπη σε θέση μάχης με τη Ρωσία, δεν μπορούν να δρομολογήσουν τον σχεδιασμό τους …Δεν μπορούν να την «προσδέσουν» στις ΗΠΑ, ώστε να «υψωθεί» ο βασικός «πυλώνας» τής Δύσης …Δεν μπορούν να τη θέσουν υπό την αμερικανική κηδεμονία και τον σιωνιστικό δανεισμό και άρα ο σχεδιασμός των ομοίων «πυλώνων» δεν τους «βγαίνει»! Απλά πράγματα …Πρέπει η Ευρώπη να γίνει εχθρική προς τη Ρωσία, για να της «κλείσει» την «πόρτα» της προς τη Δύση …Πρέπει η Ευρώπη με την εχθρική της στάση να «σπρώξει» τη Ρωσία στη συμμαχία με την Κίνα και άρα να «υψωθεί» ο «πυλώνας» τής Ανατολής. Πρέπει να «καλλιεργηθεί» ένα κλίμα δυσπιστίας και φόβου, ώστε οι ίδιοι οι λαοί τής Ρωσίας και της Ευρώπης να μην θέλουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους …και αυτό γίνεται μόνον με μαζικά εγκλήματα, τα οποία αφορούν τους ίδιους τους λαούς οι οποίοι κάθε άλλο παρά λαμβάνονται υπόψη. Σ.γ.:Σημασία έχει η ηγεσία τους η οποία τους ανήκει μέσω μυστικών οργανώσεων όπως η Μασονία, οι Ροδόσταυροι, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ακόμη και ο πρόδρομος της Μασονίας οι Ροταριανοί κ.λπ. Για να γίνει αυτό, πρέπει η Ευρώπη ν’ «αυτοκτονήσει», και αυτό είναι που βιάζονται να πετύχουν …Πρέπει η Ευρώπη πάση θυσία να «βουλιάξει» στους βάλτους τής Ουκρανίας …Πρέπει πάση θυσία να κινδυνεύσει από τη Ρωσία σε επίπεδο λαών, για να τρέξουν οι Σιωνιστές και οι Αμερικανοί να τη «σώσουν» με χρήματα και όπλα.

Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Αμερικανό «Ναπολέοντα» του Αλτσχάιμερ και της ακράτειας (John Biden)να πάει ο ίδιος στο Κίεβο και ν’ ανακοινώσει αμερικανική στρατιωτική βοήθεια τεραστίων διαστάσεων. Ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν παράνομα όπλα τύπου «πολέμου στο Ιράκ», για να αγριέψουν οριακά τα πράγματα μεταξύ τής Ρωσίας και της Ευρώπης …Να χρησιμοποιήσουν βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου …κάτι που θα φέρει πλέον τους λαούς σε σύγκρουση μεταξύ τους …Να σκορπίσουν τον «καρκίνο» και μαζί μ’ αυτόν και το μίσος μεταξύ των λαών …Να φύγει ο πόλεμος από το επίπεδο του τακτικού στρατού και να πάει στο επίπεδο του λαού. Ήδη η Ουκρανία τού Εβραίου Ζελένσκι, η οποία βρίσκεται «στη «σωστή» πλευρά τής ιστορίας» έχει ξεκινήσει τα εγκλήματα στο επίπεδο των λαών …Έχει βομβαρδίσει αμάχους στο Ντονμπάς …Έχει ήδη χρησιμοποιήσει παράνομα χημικά εναντίον των Ρώσων και αυτό προφανώς είναι μόνον η αρχή. Αυτό τώρα θα επιταχυνθεί και θα εκτραχυνθεί, συμπαρασύροντας όλους τους «συμμάχους» στην παρανομία και στα εγκλήματα.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Εβραίος Μπλίνκεν περιφέρεται στην Ευρώπη, απειλώντας κι εκβιάζοντας τις ηγεσίες της για μια πιο ισχυρή συμμετοχή στον πόλεμο της Ουκρανίας …Πιο ισχυρή παρουσία των Ευρωπαίων σ’ έναν πόλεμο μεταξύ Ευρωπαίων, τον οποίο τον έχουν προκαλέσει οι Χαζαροσιωνιστές Αμερικανοί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα τους …Πιο ισχυρή παρουσία στον πόλεμο αυτόν, στον οποίο οι Αμερικανοί προτίθενται να κάνουν εγκλήματα κατά του ρωσικού λαού …Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία θα τα «χρεώσουν» στην προστασία των Ευρωπαίων. Αυτό είναι που επιδιώκουν τώρα οι δολοφόνοι προβοκάτορες …Θέλουν ν’ αλλάξουν την «κλίμακα» και την «ποιότητα» της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ώστε η Ευρώπη—εξαιτίας εγκλημάτων— να παγιδευτεί στον σιωνιστικό σχεδιασμό …Στον τρομοκρατικό αυτόν σχεδιασμό, ο οποίος θα τη θέσει υπό την αμερικανική «ομηρία», όπως ακριβώς γινόταν και στην ψυχροπολεμική εποχή.

Αυτό ακριβώς είναι που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα μπροστά στα μάτια μας …Βλέπουμε ξανά το ίδιο παιχνίδι των ίδιων ανθρώπων. Ο σκληρός προτεσταντικός άξονας, τον οποίο ελέγχει απόλυτα το ΝΑΤΟ —Αμερικανοί, Βρετανοί, Γερμανοί, Σκανδιναβοί—, εύκολα στοχοποιεί τη «διαφορετική» Ορθόδοξη Ρωσία. Από εκεί και πέρα παίζεται το γνωστό παιχνίδι των εκβιασμών και των απειλών. Με έναν «διαφορετικό» απέναντί τους, εύκολα οι «υπάλληλοι» των Εβραίων τοκογλύφων παίζουν το γνωστό προτεσταντικό παιχνίδι τής υστερίας και της αναζήτησης «μαγισσών» …Εύκολα «μαντρώνουν» τους υπόλοιπους Χριστιανούς —και κυρίως τους Καθολικούς— με πρώτη τη Γαλλία, της οποίας η μισή ιστορία έτσι κι αλλιώς ταυτίζεται με μια αποτυχημένη εκστρατεία (επί Ναπολέοντος) εναντίον τής Ρωσίας.

Με τον προβοκατόρικο αυτόν τρόπο εύκολα διχάζουν τους λαούς σε «εχθρούς» και «φίλους» …«Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας» …Όποιος δεν υπακούσει, στοχοποιείται από τους υπόλοιπους …Όποιος υποστηρίξει τις «μάγισσες», είναι «κρυφομάγισσα» και κινδυνεύει κι αυτός με «πυρά». Έτσι ασκείται η τρομοκρατία τής «συμμαχίας» τού προτεσταντικού ΝΑΤΟ. Σε αυτήν την πολιτική τούς ευνοεί η ύπαρξη της «διαφορετικής» Ρωσίας. Κανένας δεν θα τολμήσει να ξεφύγει από το «μαντρί», γιατί φοβάται τους «λύκους» …Τους άγριους κι αιμοβόρους προτεσταντικούς «λύκους», οι οποίοι, υπό την καθοδήγηση των αλλόθρησκων Εβραίων, διασπούν το χριστιανικό «μαντρί», προκαλώντας εμφύλιο «μακελειό» …Εμφύλιο μεταξύ τής τερατώδους Ορθόδοξης Ρωσίας και όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων.

Όμως, για να δρομολογηθούν και να γίνουν όλα αυτά, θα έπρεπε να υπάρχει μια ανάλογη προετοιμασία. Για να φτάσει η Ευρώπη να «σέρνεται» από τις αδυναμίες της, έπρεπε να «εξασθενίσει». Για ν’ αναγκαστεί να επαναλάβει τα ολέθρια λάθη της λίγες δεκαετίες μετά την προηγούμενη καταστροφή της, θα πρέπει να χάσει τη «λογική» της. Κανένας δεν «αυτοκτονεί», εάν δεν «χαλαρώσουν» οι άμυνές του σε βαθμό ν’ απενεργοποιηθούν τα βασικά ένστικτα της επιβίωσής του. Η Ευρώπη, η οποία πλήρωσε με αίμα και καταστροφή την προηγούμενή της φάση, δεν θα «αυτοκτονούσε» τόσο εύκολα, εάν προηγουμένως δεν είχε υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία. Τα ίδια ίσχυαν και για τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ έπρεπε να «πέσουν» επίπεδο …Να «κατέβουν» από το κυρίαρχο επίπεδο του Πλανητάρχη, για να μπορεί να δημιουργηθεί η ισορροπία του τρόμου των AUKUS με τα BRICS …Τα BRICS, που ελάχιστα χρόνια πριν βρίσκονταν στην εποχή τού «λίθου» σε σχέση με τον «πυρηνικό» Χριστιανισμό …Έπρεπε να «ξεδοντιαστούν» οι ΗΠΑ, ώστε να έχουν ανάγκη το «σφιχταγκάλιασμα» με την Ευρώπη, προκειμένου να «ομογενοποιηθεί» ο δυτικός «πυλώνας».

Για να συμβεί όμως αυτό σε δύο από τα πολύ ισχυρά «κάστρα» τού Χριστιανισμού, θα έπρεπε να «χτυπηθεί» ο ίδιος ο Χριστιανισμός στη «βάση» του …κι αυτό απαιτεί χρόνο για την προετοιμασία του. Αυτή η προετοιμασία ξεκίνησε το όχι πολύ «μακρινό» 1989. Την ώρα που οι Εβραίοι «συναρμολογούσαν» εκ νέου το «πιστόλι» τής Γερμανίας, έπρεπε να «χαλαρώσουν» τις «άμυνες» της Ευρώπης και των ΗΠΑ …και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να χαλαρώσουν οι άμυνες του ίδιου του Χριστιανισμού ως κοινωνικού και θρησκευτικού μοντέλου …Έπρεπε οι Χριστιανοί να «ζαλιστούν», για να μην αντιστέκονται στο «ξεδόντιασμά» τους. Για να το καταφέρουν αυτό, αναγκάστηκαν οι Εβραίοι και πάτησαν ακόμα περισσότερο ένα «γκάζι», το οποίο έπρεπε όχι απλά να μην το πατήσουν, αλλά να το περιορίσουν. Αυτό είναι που λέγαμε πιο πάνω για την αχαριστία …Γι’ αυτόν που δεν εκτιμά αυτά που κέρδισε, γιατί απλούστατα δεν τα κέρδισε με κόπο, αλλά με απλή απάτη.

Αυτό είναι που έπαθαν οι Εβραίοι, οι οποίοι νόμισαν ότι έγιναν οι «στρατηγοί» των «στρατηγών». Αντί να προστατεύσουν σαν τα μάτια τους τον πανίσχυρο και σκληρό Χριστιανισμό, ο οποίος τους «κουβαλούσε» αδιαμαρτύρητα στην «πλάτη» του —και μάλιστα γεμάτος μ’ ενοχές και τύψεις—, πήγαν να τον εξασθενίσουν, για να τον εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο. Αντί να «καμαρώνουν» την ανέλπιστη επιτυχία τους από τα ρετιρέ τής Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Λονδίνου, άρχισαν να κάνουν πρόβες «χαρακωμάτων» σαν «χομπίστες» στρατηγοί. Αντί να γελάνε με τους «μετανοήσαντες» Χριστιανούς, οι οποίοι θ’ αποζημίωναν επ’ άπειρον τα παιδιά τους, άρχισαν και πάλι να σκέφτονται σαν τους γύφτους και άρα «τοκογλυφικά». Κάθονταν επάνω σε «θρόνο» και πάλι σκέφτονταν με τη λογική τού γύφτου, ο οποίος ξηλώνει με τα βρόμικα νύχια του τα διακοσμητικά του «πετράδια», για να τα χώσει στην «τσέπη» του.

Δεν εκτίμησαν το γεγονός ότι με «σκονάκια» είχαν κατορθώσει και είχαν γίνει οι «υπότροφοι» «Ρωμιοί» τής νέας Ιουδαιοχριστιανικής Αυτοκρατορίας …Υποτίμησαν την επιτυχία τους να γίνουν με απάτη ό,τι ήταν οι «αριστεύσαντες» Έλληνες των Ελληνιστικών Βασιλείων. Αντί λοιπόν να συνεχίσουν στα «μουλωχτά» ν’ «αρμέγουν» τον Χριστιανισμό, άρχισαν να τον αρρωσταίνουν …Άρχισαν να τον υπονομεύουν τόσο εντός όσο κι εκτός τής επικράτειάς του. Αντί ν’ αφήσουν την κομμουνιστική Κίνα να «κυνηγάει» σπουργίτια ή να φτιάχνει «υψικαμίνους» από πλίνθους, όπως έκανε επί Μάο, ήθελαν να επενδύσουν στην εκβιομηχάνισή της, για ν’ αλλάξουν τον σχεδιασμό. Αντί ν’ αφήσουν την ινδουιστική Ινδία να τσαλαβουτάει στα βρόμικα νερά τού Γάγγη και της θρησκοληψίας, πήγαν με θρησκευτικά εγκλήματα να ιδρύσουν το «αντιστήριγμα» του Πακιστάν, για να της δημιουργήσουν «εθνικού» τύπου «συνείδηση».

Γιατί τα έκαναν όλα αυτά; …Για να ισχυροποιήσουν τους «αντιπάλους» τού Χριστιανισμού και να παίξουν «lego» με τις θρησκείες …Να παίξουν «παιχνίδια» εις βάρος τού Χριστιανισμού που τους «τάιζε» …Του Χριστιανισμού που τους «φιλοξενούσε». Αντί να τον κάνουν ακόμα πιο παραγωγικό, ώστε να ταΐζει ευκολότερα κι αδιαμαρτύρητα την αστική του τάξη —και άρα μαζί μ’ αυτήν και τους ίδιους—, τον αστικοποίησαν ακόμα πιο πολύ. Περί αυτού πρόκειται …Για να μην βρουν κοινωνική αντίσταση στον αναγκαστικά «εκφυλιστικό» σχεδιασμό τους, πάτησαν ακόμα περισσότερο το «γκάζι» τής αστικοποίησης των χριστιανικών κοινωνιών …Για να επιβάλλουν τον νέο τους σχεδιασμό, έπρεπε υποχρεωτικά να το κάνουν αυτό. Για να μην αντιστέκονται οι χριστιανικές κοινωνίες —κι ως εκ τούτου να μην αντιδρούν—, έπρεπε να «ναρκωθούν», ώστε να μην αντιστέκονται στην αποβιομηχάνισή τους και τον εκφυλισμό τής κοινωνικής τους λειτουργίας …Έπρεπε να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερους μαρξιστές συμμάχους, οι οποίοι θα τους βοηθούσαν στα σχέδιά τους …Έπρεπε ν’ αυξήσουν τον αριθμό των συμμάχων τους στη μάχη εναντίον των χριστιανικών κεφαλαιοκρατικών κι εργατικών τάξεων, οι οποίες θίγονταν απ’ αυτήν την αντιπαραγωγική πολιτική.

Γι’ αυτόν τον λόγο μεγέθυναν ακόμα περισσότερο την πανεπιστημιακή «παραγωγή» τεμπέληδων και άεργων μεσόκοπων αστών …Εκπαίδευαν στον μαρξιστικό παρασιτισμό εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι παρίσταναν τους φοιτητές σε ανύπαρκτες «επιστήμες», τις οποίες τις είχαν «εφεύρει» οι Εβραίοι γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό …Για να δημιουργούν πιστούς συμμάχους, οι οποίοι, όταν θα έβγαιναν στην κοινωνία, θα ήταν εχθρικοί μ’ αυτήν και φιλικοί μόνον με τους «ευεργέτες» τους. Τότε επιστράτευσαν όλα τα μέσα τής προπαγάνδας τους …Και, όταν λέμε «όλα τα μέσα», εννοούμε «ΟΛΑ τα μέσα» …Τα μέσα που είχαν στη διάθεσή τους και μπορούσαν να επηρεάσουν τα μέχρι τότε ισχύοντα κοινωνικά πρότυπα.

Χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα όλα τα χριστιανικά πρότυπα. Τα πρότυπα εκείνα, τα οποία μέσα στους αιώνες είχαν επιβληθεί από το χριστιανικό ιερατείο και με τα οποία μέχρι τότε «πορευόταν» ο Χριστιανισμός …Τα πρότυπα της «σωστής» οικογένειας, της «ευνομούμενης» κοινωνίας, της «θεμιτής» προσωπικής επιτυχίας κλπ.. Οι Εβραίοι προσπάθησαν και κατάφεραν —όπως η καθημερινότητα πλέον με τον πιο απόλυτο τρόπο αποδεικνύει— να τα αλλάξουν τα πρότυπα αυτά και να επιβάλλουν νέα …Να επιβάλλουν τα επιθυμητά για τη δική τους εξουσία πρότυπα. Παρακάμπτοντας κάθε αντίσταση, κατάφεραν να επιβάλλουν στη χριστιανική κοινωνία τα πιο εκφυλισμένα εβραϊκά πρότυπα …Τα συλλογικά και ατομικά πρότυπα των οποίων τη λειτουργία αναλύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα «Πρωτόκολλα της Σιών».

Ποιος δεν θυμάται τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία εκείνης της εποχής με τον τίτλο «Wall Street»; …Μια επιτυχία, η οποία αναπαράγεται με ρυθμούς «πυροβόλου» ακόμα και σήμερα στα τηλεοπτικά κανάλια όλου του κόσμου; …Μια ταινία, η οποία είχε παραγωγό τον Εβραίο Πρέσμαν και πρωταγωνιστή τον επίσης Εβραίο Μάικλ Ντάγκλας; Αυτή η ταινία στην κυριολεξία άλλαξε την «οπτική» τού Χριστιανισμού επάνω στην έννοια της οικονομικής «επιτυχίας». Όπως είπε χαρακτηριστικά στην ταινία ο Εβραίος Ντάγκλας: «η απληστία είναι καλή». Αυτό ήταν το «σύνθημα», που έδινε η ταινία …«Βουρ» στη λεία …Αυτός ήταν ο στόχος τής ταινίας αυτής.

Με τον τρόπο αυτόν ερέθισε την απληστία των νεαρών Χριστιανών. Ο «λαμπερός» πρωταγωνιστής με αυτόν τον συμβολικό τρόπο νομιμοποίησε την ηθική τής ανηθικότητας …Έδωσε «λάμψη» και «πρεστίζ» στην απάτη και την παλιανθρωπιά …Έδωσε το σύνθημα μιας νέας «ηθικής» …«Νομιμοποίησε» την αθλιότητα και την αρπακτικότητα …Έκανε τους απατεώνες «πρότυπα» της κοινωνίας. Το «με όλα τα μέσα» έγινε «δόγμα» τής επόμενης ημέρας για εκατομμύρια Χριστιανών, οι οποίοι «ανακάλυπταν» μέσα στους κινηματογράφους την πολυτελή ζωή των άπληστων κι αδίστακτων απατεώνων. Έπρεπε λοιπόν όλοι αυτοί να βρουν τα «μέσα», για ν’ απολαύσουν τη ζωή αυτή …και η ταινία τους υποδείκνυε τα «μέσα» αυτά.

Οι έως τότε ανυπόληπτες σχολές οικονομικών —και τα αντίστοιχα Κολέγια— ήταν μόνον για τους πλούσιους κληρονόμους και τους μέτριους μαθητές …Ήταν σχολές, οι οποίες αφορούσαν’ εκείνους που θα έπρεπε απαραιτήτως να γνωρίζουν λίγα οικονομικά —ώστε να διαχειριστούν κληρονομιές— και κάποιους άλλους φουκαράδες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να γίνουν πραγματικοί επιστήμονες κι επεδίωκαν το μεροκάματο του λογιστάκου ή του δημοσίου υπαλληλάκου. Ξαφνικά —και μετά από την «επιτυχία» τής ταινίας εκείνης— έγιναν πρότυπα οι πλούσιοι της απάτης και του «σταυροποδιού» …Έγιναν δυνάμει πλούσιοι όλοι οι απόφοιτοι οικονομικών των Κολεγίων …Έγιναν «επιστήμονες» οι οικονομολόγοι.

Τότε ξεκίνησε σιγά-σιγά να υποσκάπτεται μαζικά η ίδια η χριστιανική οικογένεια στη βάση τής λειτουργία της. Ποιος δεν θυμάται την τηλεοπτική παραγωγή τού Εβραίου Λέβιτ με τον τίτλο «Παντρεμένοι με παιδιά»; Εκείνη η οικογένεια του «πάτου» άρχισε να «κατατρώει» τα πρότυπα της χριστιανικής οικογένειας και ν’ αλλάζει τη λογική τής λειτουργίας της …Να αλλάζει τα πρότυπά της. Πρωταγωνιστές εκείνης της «επιτυχημένης» σειράς ήταν μια αποτυχημένη οικογένεια αποτυχημένων Χριστιανών τού Σικάγο —και όχι Εβραίων— χωρίς ηθικές αξίες, αρχές και βέβαια αναστολές …Μια οικογένεια αμόρφωτων ηδυπαθών ανθρώπων, η οποία θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για το χρήμα …ή, εάν είχε το χρήμα …Μια οικογένεια, της οποίας ο πατέρας είχε ως «όνειρο» να περιφέρεται στα «στριπτιζάδικα» και η μητέρα ν’ ανέχεται τα πάντα, για να μην χάσει το «βόλεμα» του γάμου …Μια οικογένεια-«μαγαζί συμφερόντων», που φυσικό είναι να μην ασχολείται με τα «χαζά» παιδιά της …Μια οικογένεια όχι άθεων, αλλά μια οικογένεια που πραγματικά «δεν είχε το θεό της»…

…Δίπλα τους, ως γείτονες, μια «περίπου-οικογένεια» —εξίσου «μαγαζί συμφερόντων»— αλλά στο πιο «μοντέρνο» …Μια «περίπου-οικογένεια» μιας δυστυχισμένης «μορφωμένης», η οποία συζούσε με τον «εξαγορασμένο» για την ομορφιά του άνεργο κι άεργο σύντροφό της …Μια «οικογένεια» μαρξιστών αστών. Αυτό ήταν το «κόνσεπτ» τής σειράς εκείνης …Έβαλαν μια οικογένεια —η οποία φαινομενικά έμοιαζε με τη μέση χριστιανική οικογένεια της εποχής εκείνης— να φαντάζει σαν αποτυχημένη δίπλα στην «οικογένεια» εκείνη, η οποία θα τη διαδεχόταν στο μέλλον …Αυτοεκπληρούμενη «προφητεία», εφόσον από τότε μάς «έδειχνε» το πού θα κατέληγε η χριστιανική οικογένεια στη δική μας εποχή τής υπογεννητικότητας και των προβληματικών προσωπικών και οικογενειακών σχέσεων …Εβραϊκό σενάριο ανηθικότητας και «χαλαρότητας» σε χριστιανικές οικογένειες.

Όλα αυτά δεν ήταν τυχαία και «σπρώχνονταν» σε μια εκπομπή τής ζώνης υψηλής τηλεθέασης …Σε μια εκπομπή, η οποία στη συνέχεια διαμοιράστηκε σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον χριστιανικό κόσμο …Σε μια εκπομπή, που, μόλις διαπίστωσαν ότι «δηλητηρίαζε» επιτυχώς την αμερικανική οικογένεια, «σπρώχτηκε» και εκτός ΗΠΑ, για να επαναλάβει παντού την «επιτυχία» της. Κάποιοι, μέσω αυτής της εκπομπής, καλλιεργούσαν την αλλαγή στα χριστιανικά πρότυπα περί ηθικής κι «επιτυχίας» …Της «επιτυχίας» ακόμα και των ανήθικων μέσων, αρκεί να οδηγούσε σε βόλεμα, χρήμα, ηδονή κλπ. …Γιατί να διαβάσεις, εάν μπορείς να περάσεις με αντιγραφή; …Γιατί να πας στο εργοστάσιο να εργαστείς, εάν είσαι όμορφη και «πουλάς» έξυπνα τον εαυτό σου;

Με αυτόν τον «χιουμοριστικό» τρόπο η εξαπάτηση ή η εκπόρνευση —στη light μορφή τους— άρχισαν να γίνονται ανεκτά ως αναπόφευκτα στοιχεία τής ανθρώπινης φύσης και βέβαια να μπαίνουν —έστω και άτυπα— στη λίστα των «προσόντων» των Χριστιανών …«Όπλα» για την καθημερινή επιβίωση του ανθρώπου. Εβραϊκές «αρχές» και ήθη αιώνων των γκέτο και του υποκόσμου άρχισαν να «μεταγγίζονται» με τρόπο ύπουλο στη χριστιανική οικογένεια. Συνήθειες του κοινωνικού «περιθωρίου» άρχισαν να μπαίνουν στα χριστιανικά σπίτια …έτσι για να «γελάσουμε»! Ας θυμηθεί ο αναγνώστης πότε έγιναν κοινωνικώς αποδεκτά τα «στριπτιζάδικα» ως «ακίνδυνος» τρόπος διασκέδασης. Πότε αυτά τα «μαγαζιά» έπαψαν ν’ αφορούν το κοινωνικό περιθώριο κι απέκτησαν «οπαδούς» ανάμεσα σ’ αυτούς που ήθελαν να «εγκαινιάσουν» μέσα σ’ αυτά τους έγγαμους βίους τους. Τα «στριπτιζάδικα» στη Δύση αναπτύχθηκαν την ίδια εποχή που αναπτύσσονταν και οι τράπεζες, οι οποίες γέμιζαν τους δρόμους με υποκαταστήματα που «χάριζαν» χρήματα, για να παρασύρουν τους αφελείς.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για πράγματα, τα οποία δεν είναι τυχαία. Ήταν η εποχή που οι Εβραίοι των Κολεγίων, των ΜΜΕ, του Χόλυγουντ και των τραπεζών θ’ αποφάσιζαν τη μεγάλη «στροφή» προς τη μαρξιστική υπερπαραγωγή τής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία πλέον, ως διαδικασία, θα αφορούσε τους πάντες και όχι μόνον τους ικανούς. Ακόμα και τα κουτορνίθια —σαν τα παιδιά τού Αλ Μπάντι— δικαιούνταν θέση σε μια «ανώτατη» εκπαίδευση των «επιστημών» τής πλάκας …Τζάμπα ήταν για το σύστημα …Δεν θα εκπαίδευε ούτε γιατρούς ούτε μηχανικούς, για να έχει έξοδα κι ευθύνες …Θα εκπαίδευε μαρξιστές, όπως έκαναν επί δεκαετίες τα «σοσιαλιστικά» κόμματα στα υπόγειά τους …Τα δικά τους εβραϊκά κόμματα στα δικά τους υπόγεια. Απλά τώρα θα τα έστελναν τα παιδιά αυτά στα Κολέγια και θα έβαζαν τους φουκαράδες γονείς τους να τα «χρυσώνουν» κιόλας. Αυτά, δηλαδή, τα οποία διδάσκονταν τζάμπα στα κομματικά υπόγεια και η πρακτική τους συμπληρωνόταν στα καφενεία, «αναβαθμίστηκαν» σε «πανεπιστημιακές σπουδές».

Το ίδιο το σύστημα εκπαίδευσης θα «παρήγαγε» πλέον τους αεριτζήδες πολιτικούς και οικονομικούς «επιστήμονες» …Θα έπαιρνε τη «δουλειά» από τα κόμματα και τα καφενεία …Ένα κολεγιακό «υπόστεγο» μόνον να υπήρχε και ήταν το ίδιο είτε εκεί εκπαιδεύονταν δέκα είτε εκατό χιλιάδες άτομα. Έπεισαν τους Χριστιανούς ότι η εκπαίδευση στα Κολέγια ήταν «επένδυση» και τους έδωσαν δάνεια για να «επενδύσουν» …Μέχρι και ο «Μπαντ Μπάντι» είχε πάρει φοιτητικό δάνειο, που —για να γελάσουμε— «φαγώθηκε» σε «στριπτιζάδικα». Έτσι έφτασαν τα φοιτητικά χρέη —μόνον στις ΗΠΑ— γύρω στα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια …και ΟΛΑ βέβαια σε εβραϊκές τράπεζες. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουν οι ΗΠΑ σήμερα καλή ιατρική περίθαλψη για τον λαό τους …Στην κυριολεξία δεν έχουν γιατρούς.Σ.γ.: Αλλά ποιος νοιάζεται γι’ αυτό; Έχουν εκπαιδεύσει εκατομμύρια φτηνών οικονομολόγων, κοινωνιολόγων, μάνατζερ, διαφημιστών και ψυχολόγων και δεν έχουν πανάκριβους στην εκπαίδευσή τους γιατρούς. Τώρα περιμένουν τους γιατρούς από την Ινδία, το Πακιστάν ή το Μεξικό να πάνε να εργαστούν στις ΗΠΑ.

Με εξασφαλισμένη τη συμμαχία τού υπερπληθυσμού των νεόκοπων αστών οι Εβραίοι στράφηκαν εναντίον των υπολοίπων κοινωνικών τάξεων, οι οποίες νομοτελειακά θα αντιστέκονταν στον σχεδιασμό τους. Αποβιομηχάνισαν τον Χριστιανισμό, για να εκμηδενίσουν τις άμυνές του. Με άπειρα προσωπικά δάνεια «νάρκωσαν» τον χριστιανικό πληθυσμό, προκειμένου αυτός να μην αντιδρά στη λεηλασία του. Με την ανοχή στην πάσης φύσεως «ανωμαλία» επιχείρησαν να διαλύσουν τον πυρήνα τής χριστιανικής κοινωνίας και άρα την οικογένεια. Ταυτόχρονα, ως νέοι κατακτητές τής Δύσης, επιχείρησαν τη «στρατιωτική» της «τακτοποίηση», με τους λαθρομετανάστες στον ρόλο των σκληρών εποίκων …Των φανατικών κι επικίνδυνων αλλόθρησκων εποίκων, τους οποίους θα τους εγκαθιστούσαν οργανωμένα στη Δύση, για να ελέγχουν τους Χριστιανούς. Επειδή δεν διαθέτουν τον στρατό Κατοχής τού Χίτλερ, θέλουν να ελέγχουν τους λαούς στην Ευρώπη με εισαγόμενους εποίκους, οι οποίοι έχουν ακριβώς τον ίδιο ρόλο. Ας δει κάποιος την κατάσταση που ισχύει στη «σοσιαλιστική» Σουηδία και θα «δει» το μέλλον ΟΛΩΝ των ανεπτυγμένων χριστιανικών κρατών τού νέου σχεδιασμού.

Τέλος, έκαναν επεμβάσεις και στο «λειτουργικό» τού «νέου κατασκευασμένου σ.γ.:κατά τις ορέξεις και τα σχέδιά τους» Χριστιανισμού. Εάν μέχρι τότε, για τον έλεγχο των κοινωνιών του, αρκούσε η «αντικομμουνιστική» υστερία, αυτό έπρεπε ν’ αλλάξει. Ο «αντικομμουνισμός» —ως «εργαλείο»— δεν ήταν πλέον αρκετός, για να ελεγχθούν οι Χριστιανοί τής Νέας Τάξης …κι αυτό έπρεπε ν’ αλλάξει. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι είχαν ποινικοποιήσει τη φιλοκομμουνιστική δράση και ρητορεία, προκειμένου να επεμβαίνουν αυθαίρετα εναντίον όποιου τους ενοχλούσε, έκαναν το ίδιο, επινοώντας ένα πολύ βρόμικο «politicaly correct». Στη θέση τού παλιού «σωστού», που έκρινε τον κόσμο, μπήκε ένα νέο «σωστό». Στην εποχή που είχε εγκαταλειφθεί η δήθεν αντικομμουνιστική υστερία και είχε «ξεφουσκώσει» Γι’ αυτόν τον λόγο επιβλήθηκε εκ νέου το ανάλογο «politicaly correct» …Αυτό βέβαια δεν είναι σύγχρονη επινόηση —καθώς ο «μηχανισμός» αυτός είναι ο παλιός κι απλά οι «κωδικοί» είναι αυτοί που αλλάζουν— …Από τα ίδια «αντικομμουνιστικά» κέντρα βγήκε κι αυτό …από τους ίδιους ανθρώπους …Αυτό είναι «δουλεμένο» σχέδιο της μαρξιστικής Σχολής τής Φρανκφούρτης …Εβραίοι σαν τον Μαρκούζε το επινόησαν, για να χτυπήσουν ύπουλα τη χριστιανική κοινωνία και να τη διαβρώσουν …Τον Μαρκούζε, ο οποίος θεωρείται ο «πατέρας» τής σύγχρονης Αριστεράς, αλλά που κατά «σύμπτωση» ήταν για πολλά χρόνια έμμισθος υπάλληλος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών …Το απόλυτο «πρότυπο» του μαρξισμού …Εβραίος, ο οποίος παρίστανε τον «Γερμανό» κι «επαναστάτη», και ήταν χαφιές των Αμερικανών …Απόλυτα ίδιες «προδιαγραφές» με τον Κίσινγκερ !

Όλοι αυτοί οι μαρξιστές είναι που «ανέπτυξαν» το σύγχρονο «politicaly correct» και προσπαθούν να το επιβάλλουν με όρους υστερίας …Γνωρίζουν ακριβώς «τι» κάνουν και «γιατί» το κάνουν …Αποτελεί βασικό πυλώνα τής πολιτικής τους η πρακτική να χτυπάνε τους «πυλώνες» τής χριστιανικής κοινωνίας. Σε συνδυασμό με την «κριτική θεωρία», η οποία είναι μια ιδεολογική «βιτρίνα» τής εβραϊκής υπονομευτικής πολιτικής απέναντι στον Χριστιανισμό και η οποία έχει ως αντικείμενό της να «χτυπά» ΟΛΟΥΣ τους θεσμούς και τους «πυλώνες» τού Χριστιανισμού, το «politicaly correct» έρχεται να «κλειδώσει» αυτά τα οποία επιλέχθηκαν από τους «Σοφούς τής Σιών» ν’ «αλλοιωθούν» ή να «παραποιηθούν», προκειμένου να χωριστούν τα «στρατόπεδα» μεταξύ τους …Προκειμένου να διχαστούν οι κοινωνίες και να πέσουν χωρίς «άμυνες» στα χέρια των έμπειρων μαρξιστών. Σ.γ.: Δεν σας κάνει εντύπωση πως στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει ΚΚΕ παρ’ όλο που υπάρχει η βελτιωμένη μορφή του με την ονομασία ΣΥΡΙΖΑ κ.ά. , τη στιγμή που στη Ρωσία  το κόμμα του λαού βρίσκεται σε πλήρη αποδυνάμωση; 

Όταν οι κοινωνίες διχάζονται, οι μαρξιστές «πιάνουν» «δουλειά», γιατί η «καθοδήγηση» αυτών των διαφορετικών και συγκρουόμενων προβληματικών κοινωνικών ομάδων και καταστάσεων απαιτεί «οδηγούς» …και αυτή είναι η εξειδίκευσή τους.

Αυτό ήταν που έκαναν στην προηγούμενη φάση οι Σιωνιστές με επιλεγμένο «αντίπαλο» τον κομμουνισμό και αυτό είναι που κάνουν και σήμερα με τους «αντίπαλους» της Νέας Τάξης …«Έπαιξαν» τότε με τις λέξεις και το ίδιο κάνουν και τώρα …«Έπαιξαν» με τις λέξεις, γιατί με αυτές όχι μόνον διαχωρίζουν, αλλά και ξεχωρίζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους …Μέσα από την «έκφραση» κάποιου μπορούν να «βγαίνουν» συμπεράσματα και να προσδίδονται «ταυτότητες», ώστε ν’ «αναγνωρίζονται» οι όμοιοι και οι διαφορετικοί μεταξύ τους …Να «ξεχωρίζονται» οι εχθροί από τους φίλους. Μέσα από την έκφραση κάποιου μπορείς να καταλάβεις εάν αυτός αντιστέκεται σθεναρά ή εάν έχει «παραδοθεί» άνευ όρων. Όροι, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν επί αιώνες ως «σωστοί», χαρακτηρίστηκαν σαν «ρατσιστικοί» και άρα χαρακτηρίστηκαν «ρατσιστές» κι αυτοί οι οποίοι τους χρησιμοποιούσαν. Στο όνομα της «ευαισθησίας», της «αλληλεγγύης», της «ισότητας» κλπ., άρχισαν να επιβάλλουν νέες λέξεις, ώστε να «μετράνε» και ν’ αξιολογούν τις συμπεριφορές …Να «μετράνε» τους αντιπάλους τους και να υπολογίζουν την «ένταση» της αντίστασής τους. Μιλάμε για πράγματα, τα οποία τις περισσότερες φορές ήταν απλά γελοία, αλλά πάντα επικίνδυνα.

Δεν υπήρξαν μόνον «λεπτές» αλλαγές —τού τύπου ότι: δεν πρέπει να λέμε πχ. «ανάπηρος» ή «σακάτης», αλλά «άνθρωπος με ειδικές ικανότητες»—, αλλά σταδιακά πήγαν κι έκαναν επεμβάσεις και στις πλέον βασικές έννοιες. Δεν υπάρχει «πατέρας» ή «μητέρα» …Υπάρχει «γονέας α’» και «γονέας β’».

Τι ευτυχισμένο ζευγάρι με βάση τον νέο οργουελικό κόσμο που προωθείται παγκοσμίως

Κάποιοι κατέστησαν ακόμα και τις προσωπικές αντωνυμίες «ρατσιστικές» και απόδειξη αναχρονισμού. Δεν μπορείς να προσδιορίζεις μόνος σου τον «απέναντί» σου ως «αρσενικό» ή «θηλυκό» —με βάση αυτό το οποίο εσύ ο ίδιος βλέπεις—, αλλά πρέπει να τον «βλέπεις» όπως σου επιβάλλει αυτός ο ίδιος να τον προσδιορίζεις …Ο «απέναντι» είναι εκείνος που θα σου «αποκαλύψει» εάν είναι «αυτός» ή «αυτή» και δεν θα το «ανακαλύψεις» εσύ μόνος σου. Διορίστηκε γυναίκα Δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, η οποία —κατά την ακρόαση από την Επιτροπή τής Βουλής για τον διορισμό της— δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την έννοια της γυναίκας. Ισόβιο μέλος τού Supreme Court, για να μη χάσει τη θεσούλα που διεκδικούσε, δεν τόλμησε να πει ότι «η γυναίκα είναι ο θηλυκός άνθρωπος». Το μέλλον δηλαδή των εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών των ΗΠΑ θα κρίνεται από μια γυναίκα, η οποία για λόγους συμφέροντος «νοθεύει» την κρίση της κι αυτοεξευτελίζεται !

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Έγιναν, για να «μαντρώσουν» ξανά «εχθρούς» και «φίλους» μετά την κατάρρευση της δικής τους κομμουνιστικής «μάντρας» …Να βάλουν ξανά μέσα στην κοινωνία το εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Φτάσαμε στο σημείο ηγέτες χριστιανικών κρατών —για να μην δυσαρεστήσουν τους Σιωνιστές— να μην τολμάνε να ευχηθούν στους πολίτες τους «Καλά Χριστούγεννα» και να τους εύχονται «Καλές Γιορτές». Πέτυχαν να βάλουν και πάλι πολίτες να παρακολουθούν τις ζωές των συμπολιτών τους …Να βάλουν ξανά πολίτες να καταγγέλλουν συμπολίτες τους. Αυτός ήταν ο στόχος τους …Εύκολος στόχος, εφόσον δεν είχαν τίποτε άλλο να κάνουν, παρά να μιμηθούν την ίδια παλιά πολιτική τής διχόνοιας, του διχασμού και του κοινωνικού μίσους …Εύκολος ο στόχος, έχοντας συμμάχους τους έμπειρους στην προβοκάτσια και την πρόκληση ψευδομορφωμένους μαρξιστές.

Αυτοί οι σύμμαχοί τους θα «στρίμωχναν» την κοινωνία εκεί όπου βόλευε τ’ «αφεντικά» τους …Τα «αφεντικά» εκείνα, που τους δάνεισαν χρήματα για τις σπουδές τους και τους υπόσχονταν βολέματα και «διαγραφή» των φοιτητικών χρεών τους …Για πλάκα τούς είχαν τους κοινούς Χριστιανούς οι Εβραιόγυφτοι των γκέτο. Στη θέση αυτών, οι οποίοι μέχρι τη στιγμή εκείνη έτρεμαν μην χαρακτηριστούν «κρυπτοκομμουνιστές» ή «κρυπτοναζιστές» ή «κρυπτοαντισημίτες», έπρεπε να μπουν άλλοι …και αυτό ακριβώς έγινε. Γι’ αυτό επιβλήθηκαν τα νέα αυτά «tag’s», τα οποία διαχωρίζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους και επιτρέπουν στο σύστημα να τους τρομοκρατεί. Τώρα φοβούνται όλοι μήπως από τη «ρητορική» τους «εντοπιστούν» σαν «εχθροί» τής κοινωνίας των μαρξιστών προβοκατόρων …Να μην «εντοπιστούν» σαν «κρυπτοομοφοβικοί» ή «κρυπτοξενοφοβικοί» ή «κρυπτο–συνωμοσιολόγοι» και βέβαια το all time classic «κρυπτοαντισημίτες».

Παναγιώτης Τραϊανός

1 σχόλιο

  1. ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΩΣ ΜΟΝΟΤΟΝΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΑΡΕΤΗ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ…Ή ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΛΟΤΥΧΟΥΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΟΡΕΤΖΟΣ ΜΑΒΙΛΗΣ ΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.