Μετά από όσα είπε ο Ζάκης Πολυζωίδης Έλληνα κι Ελληνίδα ξέρεις τι να κάνεις ενάντια σ’ αυτούς που νοθεύουν τις εκλογές χρόνια τώρα

Ο Ζάκης Πολυζωίδης αποκαλύπτει τόσο χτες στο Ανατρεπτικό Δελτίο 9/5/23 στον Αντρέα Καψαμπέλη όσο και στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε παρακάτω ότι τουλάχιστον τα τρία μεγάλα κόμματα είναι εγκληματικές οργανώσεις είναι εγκληματικές οργανώσεις και δρουν από συμφώνου ενάντια στην απόφαση του ελληνικού λαού. Όλοι μαζί σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα Συστημάτων Πληροφορικής Ζάκης Πολυζωίδη στις εκλογές του 2019 δεν πήραν πάνω από 800.000 ψήφους. Το σύνολο των αληθινών ψηφισάντων δεν ξεπερνά τα 2.000.000 (και λιγότεροι) ενώ στα αποτελέσματα του Υπουργείου εξωτερικών αναγράφεται ότι εψήφισαν 5.000.000 ψηφοφόροι.

Επίσης η Κωνσταντοπούλου εξελέγη αλλά οι άγνωστοι Χ που νοθεύουν τα αποτελέσματα εξέλεξαν μνε το έτσι θέλω το ΜΕΡΑ 25. Η δε αγωγή και μήνυση της Κωνσταντοπούλου στο εκλογοδικείο ακόμη εκρεμμεί και δεν έχει βγει απόφαση.

Ομοίως το κόμμα του Οδυσσέα Τυλιγάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛ.ΛΑ.Σ) για το οποίο έχουμε και προσωπική γνώση διαμαρτυρήθηκε διότι ψήφοι του βρέθηκαν σε περιοχές που δεν υπήρχε υποψήφιος.

Όσο για την SINGULAR LOGIC σας έχουμε ενημερώσει με σειρά άρθρων και τη σχέση της με την Rothchild φαμίλια και τώρα τελευταία με την ανάμειξη και της μητσοτάκικης οικογένειας. Στην εκπομπή ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΛΑΡΗΔΕΣ του Στέφανου Χίου με ημερομηνία 24/4/2023 μπορείτε να βρείτε τι εστί μητσοτακαίϊκο.

Δείτε το βίντεο:

Τελικό συμπέρασμα: Να δραστηριοποιηθείτε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και να απαιτήσετε από το δήμαρχό σας να αναρτήση το Πρακτικό Νο2 που στέλνει στα Πρωτοδικείο και το Υπουργείο Εσωτερικών, έξω από τη Δημαρχεία σας  και ο καθένας μας να κάνει σύγκριση με τα επίσημα αποτελέσματα που αυτό ανακοινώνει.

Και κάτι άλλο, όλοι να γίνουμε εκλογικοί αντιπρόσωποι των μικρών κομμάτων και να σημειώσουμε προσωπικά τα αποτελέσματα του τμήματός μας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.