Σας λένε τίποτα τα παρακάτω για τις αθλιότητες των ΜΜΕ και των πολιτικών των υλιστικών και άθεων κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ κ.λπ.

Η σταύρωση του π. Αντωνίου της Κιβωτού του Κόσμου

ΑΠΟΨΕΙΣ. – 10 Μάι 2023 – 20:23

facebook sharing button

Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Διάβασα στο διαδίκτυο τις πολλές και βαριές κατηγορίες για ασέλγειες εναντίον του π. Αντωνίου της Κιβωτού του Κόσμου. Μου έκανε εντύπωση η λεπτομερής περιγραφή των πονηρών πράξεων αν και νομίζω δεν υπήρχε λόγος να είναι τόσο λεπτομερής. Προφανώς το έκαναν για να μας προκαταλάβουν εναντίον του π. Αντωνίου και νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν. Αυτό που δεν σκεφτόμαστε όμως είναι ότι μπορεί όλες οι κατηγορίες να είναι ψέματα. Άκουσα και σε βίντεο τον χείμαρρο των ερωτήσεων που του έκαμναν οι δημοσιογράφοι «πως, που, γιατί, πότε ήρθε, πότε έφυγε» και θυμήθηκα την ρήση του Ψαλμωδού «αναστάντες μοι μάρτυρες άδικοι, α ουκ εγίνωσκον επηρώτων με» (Ψαλμ.34,11).

Στα 25 χρόνια πέρασαν από την Κιβωτό του Κόσμου περισσότερα από 9.000 παιδιά. Και μιλάμε για παιδιά κακοποιημένα, προβληματικά, παιδιά που γνώρισαν μόνο την κακία και την απόρριψη από τους δικούς τους ανθρώπους. Τα παιδιά που κατηγορούν το π. Αντώνιο είναι μετρημένα στα δάκτυλα, σαν ποσοστό στα 9.000 παιδιά είναι λιγότερα από το 0,05%. Η αναλογία με τον Ιούδα που πρόδωσε τον Χριστό είναι 8,3%. Εμείς οι «αναμάρτητοι» που κατηγορούμε για ασέλγειες αυτόν που περιέθαλψε 9.000 παιδιά, περιθάλψαμε έστω και 1 παιδί ;

Είδα 3 εκπομπές από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star για το θέμα. Η μια ήταν με τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη και οι δυο με τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου που συνδέθηκε από το Καμερούν όπου βρισκόταν. Ο κ. Λούλης είναι σπουδαίο πρόσωπο στην Ελλάδα, βιομήχανος, πολλά χρόνια Διοικητής του Αγίου Όρους, διετέλεσε Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού αυτής της Κυβέρνησης και έκανε δωρεά 8 εκατομμύρια Ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου. Προσωπικά τον γνώρισα και τον εκτίμησα από το βιβλίο που έγραψε «Η επιβίωση της Ελλάδας μέσα από διαδοχικά θαύματα».

Στην εκπομπή λοιπόν αυτή που ήταν προσκαλεσμένος ο κ. Λούλης πρόσεχα ιδιαίτερα τι έλεγε ένας δημοσιογράφος, συνεργάτης της εκπομπής, που ήταν ενάντια στον π. Αντώνιο. Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής κάμνουν έρευνα για τα θέματα που παρουσιάζονται στην εκπομπή. Αυτός λοιπόν ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι από την έρευνά του διαπίστωσε ότι οι κατηγορίες για ασέλγειες είναι ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ και ότι αυτές που έχουν σημασία είναι οι κατηγορίες για τα οικονομικά θέματα.

Για τις κατηγορίες για τα οικονομικά δεν θα ασχοληθώ, δεν τα γνωρίζω, θα τα ερευνήσουν οι αρμόδιοι. Βέβαια ανέφεραν στην εκπομπή ότι βρέθηκαν στο ταμείο της Κιβωτού 16 εκατομμύρια Ευρώ. Σε περιπτώσεις άλλων στο ταμείο τους δεν βρέθηκε τίποτα. Ώστε λοιπόν οι κατηγορίες ενάντια στον π. Αντώνιο για τα κακουργήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση βρήκε αυτός ο δημοσιογράφος που ήταν στην εκπομπή πυρ και μανία με τον π. Αντώνιο είναι ασήμαντες ! Ο ίδιος ο κ. Λούλης που γνωρίζει πολύ καλά τον π. Αντώνιο (δεν χαρίζουμε εύκολα 8 εκατομμύρια Ευρώ σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε) δήλωσε ότι ο π. Αντώνιος στην πραγματικότητα είναι άγιος και δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο κ. Λούλης. Τα ίδια περίπου είπε και ο π. Ευάγγελος που έχει συνεργασία 25 χρόνια με τον π. Αντώνιο.

Τι σύμπτωση ! Όταν κατηγορούν ένα άνθρωπο της Εκκλησίας οι πρώτες κατηγορίες πάντα είναι για ασέλγεια. Για ασέλγεια ήταν οι πρώτες κατηγορίες ενάντια στον άγιο Νεκτάριο, για ασέλγεια ήταν οι πρώτες κατηγορίες ενάντια στον άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, για ασέλγεια ήταν και πρώτες κατηγορίες ενάντια στον π. Αντώνιο. Και μετά δειλά – δειλά ξεστόμισαν τις κυριότερες κατηγορίες που φυσικά ήταν οικονομικής φύσεως και όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ζήνας ο π. Ευάγγελος, ο σκοπός ήταν να πάρουν από τον π. Αντώνιο αυτό το μοναδικό δημιούργημα για την Ελλάδα, την Κιβωτό του Κόσμου.

Δεν μπορεί το Κράτος να κυνηγήσει έναν άνθρωπο της Εκκλησίας αν δεν έχει υποστήριξη μέσα από την Εκκλησία. Τον Χρυσόστομο η Αυτοκράτειρα τον εξόρισε, αφού όμως στραφήκαν εναντίον του Επίσκοποι με πρώτο και κύριο τον άγιο Επιφάνιο Κύπρου (κάμνουν και οι άγιοι τα λάθη τους). Τον άγιο Νεκτάριο το Κράτος τον κυνηγούσε με την βοήθεια των Επισκόπων και ευτυχώς που τον βοήθησε ο πεθερός του Παύλου Μελά και πήρε μια θέση γιατί θα πέθαινε από την πείνα. Και τώρα ανέλαβε το Κράτος την δίωξη του π. Αντωνίου με την συμφωνία Επισκόπων. Δεν πρόλαβαν να ακουστούν καλά καλά οι κατηγορίες για ασέλγεια και τον κατακεραύνωσε από την τηλεόραση ο Αρχιεπίσκοπος. Μακαριώτατε γιατί βιαστήκατε τόσο, δεν σας πέρασε η σκέψη ότι μπορεί οι κατηγορίες όλες να είναι ψέματα ;

Τι άλλο ακούστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ; Και ο κ. Λούλης και ο π. Ευάγγελος δήλωσαν ότι η νέα Διεύθυνση άρχισε την αποχριστιανοποίηση της Κιβωτού. Κατέβασμα οι εικόνες, μετατροπή του Ιερού Ναού νομίζω σε γυμναστήριο, παύση της προσευχής, πέταμα του Τιμίου Σταυρού … Φυσικά όλα αυτά γίνονται με την συμφωνία της Κυβέρνησης. Πολύ γρήγορα πέταξαν την μάσκα του σεβασμού προς την Ορθόδοξη Εκκλησία. Είπε ο π. Ευάγγελος : «Έπρεπε να αφήσω τον π. Αντώνιο να φτιάξει Μουσουλμανικό Τζαμί μέσα στην Κιβωτό όπως σκεφτόταν και να έβλεπα τώρα αν θα τολμούσαν να το μετατρέψουν σε γυμναστήριο όπως έκαναν με τον Ορθόδοξο Ναό».

Πόσο εύκολα πιστεύουμε κατηγορίες για ασέλγειες ; Είμαι 27 χρόνια καθηγητής, παντρεμένος με 4 παιδιά, η κοινωνία με γνωρίζει τόσα χρόνια, και όμως ξέρετε πως φοβάμαι μη με κατηγορήσει κάποια μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση ; Γι αυτό ποτέ δεν μένω μόνος με μαθήτρια σε κλειστό χώρο. Γιατί ξέρω ότι αμέσως θα με σταυρώσουν όλοι, όπως σταυρώνουν τώρα τον π. Αντώνιο.

 

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%b2%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%8d-%cf%84/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.