Θέλουμε να σωθεί η Ελλάδα ο Ελληνικός λαός και η Δημοκρατία;

Ανοικτή πρόσκληση-πρόταση  σε όλους μας για Αυτοκυβέρνηση της Ελλάδας από Έλληνες 

«Τιμή σε όσους στην ζωή τους όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες και ας γνωρίζουν πως οι Πέρσες θα διαβούν» 

Γιώργος Παύλος

Καθ. ΔΠΘ

Αγαπητοί φίλοι

Γνωρίζω πως δεν είστε όλοι το ίδιο. Έχετε όμως ένα κοινό όλοι σας. Αντισταθήκαμε στο σύστημα του κακού. Είναι και άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα διότι γράφω επειγόντως αυτό το μήνυμα.

Όσοι νοιάζεστε για την Ελλάδα και τη ανθρωπότητα αποτελείτε τα φυσικά μέλη ενός άτυπου Εθνικού Συμβουλίου.

Ο καθηγητής Κασιμάτης αποτελεί ιστορική προσωπικότητα αφού είχε το θάρρος να καταγγείλει το έγκλημα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων μαζί με την κατάργηση του Συντάγματος. Ειναι ιστορικές οι συνεντεύξεις του τόσο στο Δικτυο Ελληνισμού όσο και σε αλλά κανάλια όπως στον Γιώργο Σαχίνη κλπ. Το πνεύμα του πραγματικά μας οδηγεί όλο αυτό,τον καιρό της φυλακής που μας επέβαλλαν τα συστημικά κόμματα. Μακάρι η υγεία του να του επιτρέψει να τιμήσει με τη παρουσία του το προτεινόμενο Εθνικό Συμβούλιο.

Ο πατηρ Στυλιανός Καρπαθίου είναι μια ηρωϊκή  προσωπικότητα όπως και άλλοι εκκλησιαστικοί άνδρες. Στο προτεινόμενο Εθνικό Συμβούλιο θα είναι τιμή μας εάν αυτοί οι ήρωες ρασοφόροι δεχθούν  να τιμήσουν με την παρουσία τους το προτεινόμενο εδώ Εθνικό Συμβούλιο για την απελευθέρωση της Ελλάδος.

Ο Γιώργος Κοντογιώργης επίσης τιμά τα ελληνικά γράμματα και την ελληνική διανόηση. Είναι από τους λίγους ερευνητές που αντιλήφθηκαν την ανάγκη αλλαγής του πολιτειακού μοντέλου για να μπορέσει η Ελλάδα να επανασυνδεθεί με την ιστορία της και το 1821. Μαζί με τον Γιώργο Κασιμάτη αποτελούν πυλώνες για την ανασύσταση της Δημοκρατίας και της Ελλάδας που καταρρέει.

Γνωρίζουμε από την επιστημονική μεθοδολογία πως όταν ένα πρόβλημα ακόμη  δεν έχει λυθεί τότε ξεκινάς να σκέπτεσαι  πάλι από το μηδέν για να δεις που σκόνταψες. Όσοι στην Ελλάδα αρχηγοί κομμάτων δεν διαπλέκονται με το σύστημα κρυφά η φανερά μπορούν να αξιοποιήσουν το εν λόγω εθνικό συμβούλιο.

Την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές Ιουνίου 2023:  Δεν θα υπάρχει Ελλάδα ολόκληρη αλλά κομμάτια της αρχής γενομένης με εκποίηση Μακεδονίας(κυβέρνηση Τσίπρα) και αύριο διχοτόμηση Αιγαίου (Κυβέρνηση ΝΔ και  Μητσοτάκη) εάν  το επιτρέψουμε. Οι Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες των,  θα γίνουν μειοψηφία και θα τρώνε έντομα και σκουλήκια, θα εμβολιάζονται όλοι από τα νεογέννητα μέχρι τους γέρους με δολοφονικά mRNA εμβόλια, τα παιδιά από το νηπιαγωγείο θα αλλάζουν φύλο και θα μυούνται στην ομοφυλοφιλία, θα εκδιωχθούν από την Ελλάδα οι Έλληνες και ο Χριστός.  Το Σύνταγμα, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία θα καταργηθούν πλήρως στην Ελλάδα  όπως οι Έλληνες και η Δημοκρατία.

Μπορούν οι Έλληνες να μονιάσουν αυτή την στιγμή και να ενωθούν για να σώσουν την πατρίδα τους;

Ως εθνικό Συμβούλιο πρέπει να καλέσουμε  όλους τους επώνυμους και ανώνυμους Έλληνες που αισθάνονται  πραγματικά Έλληνες, που πονούν για την Ελλάδα και την Δημοκρατία   και όχι πολίτες του πουθενά, και που σέβονται την Ελληνική και Ορθόδοξη Πίστη και Ταυτότητα,  να ενωθούν στις εκλογές του Ιουνίου 2023  σε ένα Εθνικό Ψηφοδέλτιο. Θα δοκιμάσουμε όλους τους δρόμους να αξιοποιήσουμε όλα τα υπάρχοντα πατριωτικά κόμματα για να ενωθούν σε ένα πραγματικά  εθνικό ψηφοδέλτιο. Βελόπουλος Εμφιετζόγλου Κούβελας Νατσιός Μπέχλης Καζάκης κλπ κλπ.

Θα κάνουμε σε όλους πρόταση και θα δούμε πόσοι ποιοί και με ποιους όρους μας δέχονται. 

Εμείς ζητάμε το ελάχιστο. Να δεχθούν  δίπλα τους όλους εμάς ως εθνικό συμβούλιο και ως μάρτυρες πως δεν θα επιτρέψουμε να προδοθεί η Ελλάδα. Όποιος μας δεχθεί θα τον στηρίξουμε με κάθε δύναμη για να πάρουμε σε αυτές τις εκλογές την κυβέρνηση.

Εάν ουδείς μας δεχθεί είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε με το δικό μας ταπεινό έντιμο αλλά αποφασιστικό εθνικό ψηφοδέλτιο για να ενώσουμε όλη την Ελλάδα.

Όσοι δέχεστε να συμμετάσχετε στο έργο αυτό αύριο το απόγευμα θα σας καλέσουμε σε διαδικτυακή συζήτηση. Θα μπορείτε να προσκαλέσετε και όσους άλλους. Τον Κώστα Αρβανίτη τον τιμώ ως επιστήμονα και αναγνωρίζω την προσφορά του. Όμως είναι πολύ ενοχλητικό ότι προσβάλει διαρκώς την πίστη των Ελλήνων στο πρόσωπο του Θεανθρώπου Χριστού. Εμείς ως επιστήμονες γνωρίζουμε πως κάτω από την ανθρώπινη γνώση κρύβεται η άβυσσος του Μυστηρίου που κανένας θνητός δεν έχει διαβεί. Για αυτό είναι ενοχλητικό όταν κάποιος καμώνεται τον θεό. Δεν θα επιβάλλουμε σε κανέναν την πίστη μας η αν θέλετε και την γνώση μας στο πρόσωπο του Χριστού. Αλλά δεν μπορούμε να δεχόμαστε υβριστές του.μΑν ο Κώστας Αρβανίτης μπορεί να μας δεχθεί και να σεβαστεί την πίστη μας και την πίστη των Ελλήνων τότε τον δεχόμαστε και εμείς και θελουμε να στηρίξει ένα ιστορικό έργο χάριν της Ελλάδας της Δημοκρατίας και της ανθρωπότητας.

Το ίδιο θελουμε μαζί μας και τον Κωνσταντίνο Βαθιώτη. Διότι το σύνθημα αποχής είναι λάθος και συνέβαλλε στην πρωτιά της ΝΔ μαζί βεβαίως με οποία νοθεία.

Με τιμή φιλία και αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.