Η καλπονοθεία, άλλος ένας λόγος με την ανοχή των εκλογέων και την προφανή απάτη των κομμάτων εξουσίας, να παροργίζομε τον Θεό μας

Ο Γεώργιος Ρωμανός, (romanosg.blogspot.gr) τα λέει ξεκάθαρα πόσο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προβαίνουν σε ογθαλμοφανείς απάτες καλπονοθείας, ψηφίζουν ως και οι αποθαμένοι και το 1.000.000 κάτω των 17 ετών παιδιά και συνένοχοι και οι υτρις τους δεν λένε κουβέντα.

Χώρια οι ομογενείς του εξωτερικού οι οποίοι όντας πραγματικοί Έλληνες και έξω από τα ρουσφέτια και τις πολιυικές ίντριγκες μπορούν να τους αλλάξουν τα αποτελέσματα και γι’ αυτό τους αποκλειουν, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Τι περισσότερο θέλουμε για να μας παραδεί ο Θεός; Και η παθητικότητα του λαού; Συμβαίνει ακριβώς αυτό που λέει η Γραφή. “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλεσαι”

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΑΕΙ Η ΘΡΑΚΗ, Η ΗΘΙΚΑ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

Παρακολουθείστε το πιο κάτω βίντεο με το Γ. Ρωμανό και υποδείξτε μας με πιο τρόπο μπορούμε να ξυπνήσουμε τους Έλληνες από τον ύπνο τους καιθ να αλλάξουμε τα ήδη προαποφασισμένα κατά ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ κομμάτια που θα μας πάρουν εν γνώσει των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.