Παροργίσαμε τον Θεό Πατέρα με τις αθλιότητές μας γι’ αυτό και θα διαλυθούμε σαν κράτος αν δεν μετανοήσουμε μαζικώς. Μέρος Γ΄

Ήδη με τα μνημόνια έχουμε χάσει την αυτονομία μας ως κράτος και γίναμε υποτελείς στις τράπεζες των χαζάρων Εβραίων και των Δυτικών μαφιόζων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η άθεη, υλιστική, σαρκολατρική συμπεριφορά μας, χωρίς ίχνος πίστης στον Μεγάλο Πατέρα μας, ιερέων και λαϊκών, αμφότεροι ομνύουν στο συμφέρον και το κέρδος και στην κάθε είδους ηδονή, μας θυμίζει την μετοικεσία Βαβυλώνος. Την περίοδο του 586 προ Χριστού όταν οι Εβραίοι σύρθηκαν σκλάβοι στην Βαβυλώνα. Η ομοιότητα εκπλήττει αν δεν τρομοκρατεί τον σώφρονα πιστό.

Εδώ ας μου επιτραπεί να κάνω, ποιητική αδεία, μια αλλαγή στον ψαλμό 136 επί το ελληνικότερο.

«Επί των ποταμών της Ιωνίας εκαθίσαμεν εκεί και εκλαύσαμε ενθυμηθέντες της Κωνσταντίνου Πόλης. Επί των ιτεών πλησίον των ποταμών εν μέσω της χώρας εκείνης εκρεμάσαμε τα μουσικά όργανά μας. Και μας επερώτησαν οι αιχμαλωτεύσαντες και οι απαγαγόντες ημάς να ψάλωμεν ύμνους και έλεγον: Ψάλατέ μας από τα άσματα της πατρίδος σας της πρωτεύουσας των Ρωμαίων. Και εγώ είπα: Πως θα ψάλωμεν την ιεράν ωδήν του Κυρίου σε αλλότρια χώρα λησμονούντες την πατρίδα μας; Εάν σε λησμονήσω, ω Πόλη, παίζοντας το μουσικό όργανό μου, να παραλύσει το δεξί μου χέρι. Να κολλήσει η άδουσα γλώσσα στον λάρυγγά μου αν δεν προτάξω την μνήμη σου Κωνσταντινούπολη ως αρχή της ευφροσύνης μου! Μνήσθητι Κύριε των υιών του Ισλάμ, την αποφράδα ημέρα της καταστροφής της Κωνσταντίνου Πόλης οι οποίοι έλεγον· αδειάστε, τη λεηλατείστε τη, καταστρέψατε αυτήν ως τα θεμέλιά της. Ταλαίπωρο Ισλάμ, μακάριος εκείνος που θα σου ανταποδώσει το ανταπόδομά σου, πληρώνων ό,τι έκανες σε μας με την ίδια ποινή που ετιμώρησεςημάς.[1] Μακάριος εκείνος ο οποίος θα κρατήσει και εδαφιεί τα νήπιά σου συντρίβοντας τα κρανία τους πάνω στην πέτρα[2]».

Μήπως ήρθε ο ορισμένος καιρός του; (Προς Θεσσαλονικείς Β΄ κεφ. 2, στ.5-12).

Η τραγική κατάσταση στην οποία ευρίσκεται ο ορθόδοξος ελληνικός λαός, η κατάπτωση και η παρακμή του μας θυμίζουν αυτό που ο Απόστολος Παύλος περιγράφει. «γνωρίζετε τώρα εκείνο που εμποδίζει τον άνομον, ώστε να μην εμφανιστεί προτήτερα αλλ’ εις τον καιρόν που του έχει ορισθεί από τον Θεόν. Δεν ήλθε όμως ακόμη ο ορισμένος καιρός του (αντιχρίστου). Διότι τώρα ήδη ενεργείται η δύναμη του κακού και της ανομίας, η οποία εις μεγάλο βαθμό παραμένει κρυμμένη και δεν φανερώθηκε ακόμη ολόκληρη, υπάρχει δε κάποιος που παρεμποδίζει τον άνομον να κάνει την εμφάνισή του. Και τότε όταν αυτός που  κρατά κατά θείαν πρόνοια, φύγει από την μέση· τότε θα φανερωθεί ο άνομος, τον οποίον ο Κύριος θα εξαφανίσει με το φύσημα του στόματός του και θα τον εκμηδενίσει με την ένδοξο εμφάνιση της παρουσίας του· του ανόμου αυτού η παρουσία θα γίνει με πάσα δύναμιν και με σημεία και τέρατα αγύρτικα, που θα τα ενεργεί ο βοηθός και συνεργάτης του Σατανάς. Τέτοια ηθικά περιττώματα υπάρχουν άφθονα στις μέρες μας όπως η (AIs=τεχνητή νοημοσύνη), ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων δήθεν για την προστασία της ζωής των λαών, με τα φονικά mRNA εμβόλια (τα οποία σκοτώνουν χωρίς να αφήνουν ίχνη παρά μόνο κατόπιν πολυέξοδης ενδελεχούς μελέτης από ειδικά εκπαιδευμένους ιστοπαθολόγους, βιοπαθολόγους, γενετιστές κ.ά.), με την ασύλληπτη ταχύτητα της μετάδοσης πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, με τη χρήση tablets, κινητών (τα οποία δια των 5,6,7 Gs θα σκοτώνουν με τη θανατηφόρα ακτινοβολία τους παιδιά, εφήβους και ενήλικες με δόλωμα τη ζαχαρίτσα, τα βιντεοπαιχνίδια, τις ταινίες του Netflix, την οπτική συνομιλία (τηλεδιάσκεψη), την κλωνοποίηση, το τσιπάρισμα του εγκεφάλου, την απορρόφηση των αποθηκευμένων γνώσεων του εγκεφάλου των ανθρώπινων πειραματοζώων από τα robotics και τέλος με την δημιουργία ενός ενιαίου, παγκόσμιου ορθολογιστού Υπερθεού τον οποίο προπαγανδίζει ο κολλητός του Κλάους Σβαμπ, το παλιόπαιδο και πιθανώς ερωτικός του σύντροφος, Νώα Χαράρι (ο οποίος από μακριά μυρίζει νεοταξίτης χαζαροεβραίος).

Σε αντιστοιχία με αυτά τα θαύματα της τεχνολογίας θα γίνει  η εμφάνισή του με κάθε είδος απάτης που θα στηρίζεται επί της αδικίας και ασυνειδησίας που θα επικρατήσει μόνο μεταξύ εκείνων που θα απωλεσθούν, επειδή δεν δέχθηκαν να αγαπήσουν και να εγκολπωθούν την αλήθεια δια να σωθούν. Η απάτη που θα στηρίζεται πάνω στην αδικία θα είναι· όσοι δεν εμβολιάζονται θα φυλακίζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ως δημόσιοι κίνδυνοι των υπολοίπων εμβολιασθέντων. Όσοι απορρίπτουν το ψηφιακό νόμισμα θα χάνουν τα χρήματά τους, τις περιουσίες τους καθώς τα χρήματά τους στις τράπεζες καταργούνται. Ομοίως αυτοί δεν θα πληρώνονται με ψηφιακές μονάδες που θα τους μοιράζει η κυβέρνηση σαν μη υπάκουοι εργαζόμενοι, και συνταξιούχοι. Με γελοίες και απατηλές δικαιολογίες (π.χ. οι αγελάδες και τα πρόβατα μολύνουν την ατμόσφαιρα και συντελούν στην καταστροφή του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής που είναι πλήρες ψέμα) θα σκοτώνουν τα ζώα και θα τους στερείται η τροφή εφόσον θα αρνούνται να τραφούν με έντομα και σκουλήκια ή κρέας παραγόμενο σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Πρωτεϊνες από τα σκουλήκια και τις κάμπιες σε λίγο!Τσιπαρισμένοι του κόσμου σας ελέγχουμε πολλαπλώς εν αγνοία σας!

Έξοδα μηδέν για τον αντικείμενο. Οι περιουσίες θα ανήκουν στο κράτος και διαμερισματάκια κλουβιά σαν εκείνα στην πρώην Σοβιετία και στην σημερινή Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, θα υπάρχουν για να εγκαταβιούν σαν τους τυφλοπόντικες τα ανθρώπινα ζούδια. Πιθανώς να στειρωθούν οι περισσότεροι για να μειωθεί ο πληθυσμός και μόνο οι αποδειγμένα, μέσω τεστ, νοητικές ευφυίες να επιτρέπεται να πολλαπλασιάζονται.

Και δια τούτο θα παραχωρήσει ο Θεός να επέλθει σ’ αυτούς (σ.γ.: που θα το παίζουν σπουδαίοι και ανώτεροι, νιτσαιϊκοί υπεράνθρωποι) ενέργεια πονηρή που θα τους σπρώχνει στην πλάνη για να πιστεύσουν στο ψεύδος, και έτσι να κατακριθούν όλοι όσοι δεν επίστευσαν στην αλήθεια αλλά ασπάσθηκαν με ευχαρίστηση την αδικία».

Στη σημερινή Ελλάδα αυτός ο τρόπος ζωής έχει γίνει από δεκαετίες καθεστώς. Η δικαιοσύνη δικαιώνει τον ισχυρό και τον έχοντα  εξουσία. Βλέπε σκάνδαλο Χριστοφοράκο, δικαίωση της απάτης Γεωργίου που οδήγησε στα μνημόνια, των κατασχέσων των δανειοληπτών που έμειναν άνεργοι, ή τους μείωσαν μισθούς και συντάξεις, από το ΣΤΕ και άλλες αναρίθμητες αποφάσεις της δικαιοσύνης που βοούν από μόνες τους. Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα άλλα υπόσχονται προεκλογικώς και τα παίρνουν πίσω μετεκλογικώς. Θυμηθείτε το παπανδρεϊκό… «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ΪΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ» και άπειρα παρόμοια. Ή το κλασικό πρόταγμα του μασόνου Κωμσταντίνου Καραμανλή «σας έβαλα στην ΕΟΚ για να κολυμπήσετε ή να πνιγείτε». Μια Ε.Ε. εμπορίας, συμφερόντων, τραπεζικής απάτης, εκμετάλλευσης των πολλών από τους ελάχιστους μασόνους, ροταριανούς, Ιλουμινάτους, Μπιλντεμπέργκερς,Τριμερίτες, Ροδόσταυρους και τέλος δεν έχουν οι σατανιστικές φωλιές του Εωσφόρου.

Έχουμε άδικο λοιπόν που κράζουμε στεντόρεια, ΠΑΡΟΡΓΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.