Να πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα περάσει στο μαζοπολτό ότι ο αντίχριστος είναι ο νέος Μεσσίας και οι δουλικές κυβερνήσεις πράττουν σωστά στο παράλογο που σας επιβάλλουν!

Θα σας λένε το μαύρο άσπρο και και το άσπρο μαύρο και σεις θα συμφωνείτε. Όπως ο Κούλης που  σας έχει πείσει με τα πουλημένα ΜΜΕ, ότι θα φέρει την ανάπτυξη, την οικονομική σταθερότητα, την ευτυχία επί της γης και θα τον ψηφίσετε με τη θέλησή σας νομίζοντας ότι αυτό είναι το σωστό. Ο αφορισμένος βεβαίως και είναι ο καλλίτερος για την Ελλάδα πρωθυπουργός. Καλά κάνει και μοιράζει το Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για να έχουμε ειρήνη και  φέρνει χιλιάδες και εκατομμύρια λαθροεισβολείς για να μας αντικαταστήσουν δήθεν σαν εργάτες που τους έχουμε ανάγκη.

Οι σκνίπες καταλαβαίνουν από το παράθυρο του Overton? Ασφαλώς ΟΧΙ. Ε, γι’ αυτό θα το εφαρμόσουν στις ζωές σας. Θα τα αποδεχτείτε όλα και στο τέλος θα αυτοκανιβαλιστείτε. Μην ξεχνάτε ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούν ωρολογιακή βόμβα για τους ανεμβολίαστους. Ο Κούλης, η Παγώνη, ο Βασιλακόπουλος, η Γκάγκα και ο Τσιόρδας ΑΝ ΖΕΙ, σας περιμένουν στη γωνία ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ. Τα ΜΜΕ ΠΗΡΑΝ 119 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.