Οι νεοταξίτες δεν έχουν έλεος για κανένα ιδιαίτερα για σένα Έλληνα. Ενώσου να τους αντιμετωπίσεις

Γερμανίδα ευρωβουλευτής εκλιπαρεί για το καθεστώς που έρχεται: «Μην υπακούσετε» – «Θόρυβος» με το ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 30 Μάι 2023 – 6:54

«Ποτέ, σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, δεν έχει υπάρξει μια πολιτική ελίτ που να νοιάζεται για την ευημερία του απλού λαού», είπε. “Σωστά τα λες Mrs Anderson, αφού από την αρχή της Ιστορίας τις εξουσίεςτις είχε ο Διάβολος και όσοι είναι υποτακτικοί του παίρνουν το σκήπτρο του άρχοντα από αυτόν”. (Ματθαίος και Λουκάς, κεφ. 4).

Η Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Christine Anderson, βλέποντας τις τελευταίες κινήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για επιβολή διεθνούς καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Για όνομα του Θεού, σταματήστε να παρέχετε στις ”δημοκρατικά εκλεγμένες” κυβερνήσεις σας το τεκμήριο της αθωότητας.

Δεν το αξίζουν!!!!!

Σταματήστε να δικαιολογείτε οτιδήποτε κάνει η κυβέρνησή σας. Ιδίως του αφορισμένου  Δεν έχουν καθόλου καλές προθέσεις!!!!!

Ποτέ, σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, δεν έχει υπάρξει μια πολιτική ελίτ που να νοιάζεται για την ευημερία του απλού λαού. Σ.γ.: Ιδιώς τώρα που σαν ΝΤΠ το σατανικό φίδι είναι έτοιμο να κλείσει τον κύκλο του, να δαγκώσει την ουρά του.

Τα ίδια συμβαίνουν και τώρα!

Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από μια τυραννία μέσω της υπακοής!!!!!! Είναι ανέφικτο. Προσπαθώντας να πράξετε κατ’ αυτόν τον τρόπο, μονάχα θα δώσετε τροφή σ’ έναν γιγάντιο αλιγάτορα ελπίζοντας να σας φάει τελευταίους… Αλλά μαντέψτε…. Θα ‘ρθει και η δική σας η σειρά…»!!! Σ.γ.:Μόνη λύση, σκοτώνεις τον αλιγάτορα πριν προλάβει να ρθεί ο διάδοχός του. Κι αν έρθει κάνεις το ίδιο και με δαύτον!

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

el.gr και https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%b3/

1 σχόλιο

  1. Γλίτωσε τελικά στο παρά πέντε το θάνατο η 39χρονη
    εθελόντρια ερπετολογος, που έπαθε αναφυλακτικό σοκ αμέσως μετά από δάγκωμα οχιάς… χάρη στις συνεχείς προσευχές μου στον Ιησού Χριστό και στην Παναγία.. τωρα έχει μείνει ο Γεράσιμος Γεωργιάδης ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι από το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη.. είναι ακόμα σε κώμα και έχει βαριές κρανίο εγκεφαλικές
    κακώσεις με νευρολογικές επιπλοκές αρκετές εκ των οποίων είναι μη αναστρέψιμες…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.