«Εὐφραινέσθω τά οὐράνια, ἀγαλλιάσθω τά ̔υπόγεια».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ< ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Αυτή τη στιγμή, όλοι αισθάνονται ότι ο κύβος ερρίφθη. Οι άτολμοι μειοδότες που ζητούν την ψήφο σας σκορπούν τη θολοκουλτούρα και το χάος και ξεπουλούν την εθνική μας κυριαρχία. Από τη στιγμή που προδότης μασόνος πρακτορίσκος των αμερικάνων του «η Κύπρος κείται μακράν» μας έβαλε  στη νεοταξίτικη Ευρωπαϊκή Ένωση πάψαμε να έχουμε ελευθερία, αυτονομία και ανεξαρτησία. Καταντήσαμε έρμαια των ληστρικών χαζαροεβραϊκών τραπεζών της Γερμανίας, δεν μας ανήκουν τα αεροδρόμια, τα τραίνα μας, τα λιμάνια μας, οι τράπεζές μας. Τα Funds και τα Services, με ιδρυτικό κεφάλαιο μια λίρα ή ένα ευρώ, στην Ιρλανδία, κατασχέττουν τις περιουσίες των Ελλήνων  δανειοληπτών που οι ίδιες οι τράπεζες παραπλανώντας και γοητεύοντας τους, το 2008, δάνειζαν αφειδώς χρήματα για να τους πάρουν τις περιουσίες τους στην ώρα της ανεργίας και της μείωσης μισθών.

Και αυτή τη στιγμή όλοι οι υποψήφιοι των μεγάλων κομμάτων δεν προχωρούν στην ουσία, δεν λένε βασικές αλήθειες για το κατάντημά μας, κορδακιζόμενοι με επιχειρήματα ηλίθια και βλακώδη που αφορούν την επιφάνεια και είναι άσχετα με τα προβλήματα που αφορούν το λαό μας.

Περιττό να πούμε ότι όλα τα κακά ξεκινούν από τους πολιτικούς που δεν έχουν πνεύμα Θεού, είναι αρνητές Του και επομένως ακολουθούν τους δαίμονες και τον Εωσφόρο είτε εν γνώσει, είτε εν αγνοία τους.

Αυτούς, τους αστείους και γελοίους υποψήφιους, ενός εκλογικού συστήματος επιβεβλημένου από τη Δύση που δεν έχει καμιά σχέση με την Εκκλησία του Δήμου, τη Δημογεροντία, τη Συμπολιτεία, την Ενορία, την πλήρη τοπική εκπροσώπηση, ο πλανημένος λαός ακολουθεί και ψηφίζει. Για τα περαιτέρω παρακολουθήσετε το πιο κάτω βίντεο με τον ιδρυτή της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Έναν πραγματικά φωτισμένο θεολογούντα πολιτικό, τον Μανώλη Βολουδάκη που ο ελληνικός λαός φάνηκε πολύ ανώριμος για να τον εκλέξει ανάμεσα στους ειδωλολάτρες, μασόνους, αθέους, αλλόθρησκους που μας περιστοιχίζουν και έχουν γεμίσει την Ελλάδα μας. Η Ελλάδα που αφανίζεται δημογραφικά, παγκοσμιοποιητικά, οδηγούμενοι από τους άπιστους, άθεους ηγέτες της στην Μεγάλη Επανεκκίνηση τους Κλάους Σβάμπ και του Νώα Γιουβάλ Χαράρι υποτελή όργανα του Εωσφόρου.

Κι εμείς παροργίζοντας τον Θεό με την αμετανοησία μας, εκλέγουμε με 40 % τις μαριονέτες των δύο πιο πάνω, τον υλιστή αστό Κούλη Μητσοτάκη (αφορισμένος ) από τον επίσκοπο Αμβρόσιο (πρώην Καλαβρύτων) και με 20% τον άθεο αριστερό Αλέξη Τσίπρα , με 12% το πασοκικό κόμμα που οδήγησε την Ελλάδα στη σκλαβιά των μνημονίων και με 7% το χρεοκοπημένο ΚΚΕ που εξακολουθεί να μιλάει για δικτατορία του προλεταριάτου και επιβιώνει χάρη στην παλιά ιστορία των διωγμών που υπέστη από τους εγκληματίες πράκτορες της Αμερικής και της Αγγλίας και τα ελληνοτσιράκια τους.

Για επιβεβαίωση των πιο πάνω δείτε το βίντεο με τον Μανώλη Βολουδάκη από την ΑΓΩΓΗ:

Πως λοιπόν να μη χαίρονται και αγάλλονται τα υπόγεια καθώς αυτή τη στιγμή οι Έλληνες βεβηλώνουν την ιερή υποχρέωσή τους, ψηφίζοντας ενάντια στην Ορθόδοξη αντίληψη ζωής, ενάντια στην Παράδοση και στην Ιστορία μας διαλύοντας και αφανίζοντας, εν γνώσει τους, τον τόπο που οι πρόγονοί μας έδωσαν το αίμα τους και την ψυχή τους για να τον κρατήσουν ελεύθερο από τους βάρβαρους ισλαμιστές και τους άθεους, υλιστές και αιρεσιάρχες παπικούς και προτεστάντες εγκληματίες της Δύσης. Αυτούς που οι έχοντας χάσει την μπάλα οικουμενιστές (δήθεν ορθόδοξοι επίσκοποι) δικοί μας, τους θεωρούν ισότιμους εκκλησιαστικους εταίρους με την εν Κολυμπαρίω νόθα και σατανοκρατούμενη Σύνοδο.

Ε.Γ.

1 σχόλιο

    • Μαρία Κ. στο 11 Ιουνίου, 2023 στις 8:53 πμ
    • Απάντηση

    Τον έξω από δω ούτε για αστείο να μην τον ξανααναφερετε στα άρθρα σας… μακριά μας έξω στο εξωτερο σκότος να βρίσκεται δια παντός… αλίμονο στις ψυχές των αδικοχαμένων παιδιών και ανθρώπων που έπεσαν θύματα σατανιστικων τελετών, ανθρωποθυσιών και μαύρης μαγείας και τώρα βρίσκονται για πάντα εγκλωβισμένες στα νύχια του έξω από δω στην αιώνια μιζέρια, απέραντη κατάσταση τρόμου και κόλαση… πρέπει οι αγιορείτες πατέρες να λάβουν άμεσα γνώση για όλα αυτά που σας γράφω εδώ και να προσεύχονται ομαδικά καθημερινά για τις εγκλωβισμένες ψυχές αυτών των παιδιών και ανθρώπων…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.