Οι προβλέψεις Montagner και Bhakdi για αδικαιολόγητους θανάτους εμβολιασμένων πραγματοποιούνται σε μια Ελλάδα καθημαγμένη από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Kι όμως ο ελληνικός λαός, νεκρόφιλος και  αυτοκτονικός, κάνει ό,τι μπορεί στις εκλογές Μάη και Ιούνη του 23 για να θριαμβεύσουν οι  κομματικοί δολοφόνοι του!

Νεκρός καρδιολόγος από τη Λιβαδειά που ειρωνευόταν τους ανεμβολίαστους – “Ευλογούσε” συνεχώς τα σκευάσματα και τελικά έφυγε αιφνίδια. Ήταν από τους πρόθυμους γιατρούς του Ροκφέλλερ.

Ο Νίκος Κελέρμενος, καρδιολόγος ο οποίος καταγόταν ζούσε και εργαζόταν στη Λιβαδειά πάμπολλες φορές στο παρελθόν είχε ειρωνευτεί τους ανεμβολίαστους σχετικά με τις απόψεις τις οποίες εξέφραζαν, αφού ο ίδιος δήλωνε φανατικός υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε κάθε τοποθέτηση του ανέφερε τα οφέλη του σκευάσματος.

Ήταν Καρδιολόγος, Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1985. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία και μετεκπαιδεύτηκε στα Πανεπιστήμια Harvard της Βοστόνης και Washington του Saint Louis επί 2,5 έτη. Εργάσθηκε στην Καρδιολογική Κλινική και στο Αιμοδυναμικό τμήμα του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών επί 6,5 έτη.

Τελικά χθες έφυγε από τη ζωή με αιφνίδιο τρόπο χωρίς κανένας να μπορεί να εξηγήσει την αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του.

Έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της Λιβαδειάς αφού όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη.

ΠΗΓΗ:karditsastakra.com/2023/06/09/νεκρός-καρδιολόγος-από-τη-λιβαδειά-πο/

Νεκρός ο γιος του Αλκέτα Παναγούλια! Ήταν πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας – Περιμένουμε να δούμε πότε οι εισαγγελείς (οι καλώς μισθοδοτούμενοι δημόσιοι υπάλληλοι)  θα ασκήσουν διώξεις

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο Γιάννης Παναγούλιας, γιος του αείμνηστου Έλληνα προπονητή, Αλκέτα Παναγούλια.

Ο Γιάννης Παναγούλιας διέμενε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κι όπως έχει γίνει γνωστό, πέθανε στον ύπνο του, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ήταν εμβολιασμένος με εμβόλιο Pfizer κατά Covid-19.

Μαζί με την αδερφή του, Δέσποινα, ήταν τα δύο παιδιά του σπουδαίου προπονητή Αλκέτα Παναγούλια (πέθανε πριν από 11 χρόνια).

Θυμίζουμε ότι ο Αλκέτας Παναγούλιας καθοδήγησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην παρθενική της παρουσία σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (1980) και Παγκοσμίου Κυπέλλου (1994) στις ΗΠΑ.

Σ.γ.:Αν και καλή η προσπάθεια. ήταν ανεπιτυχής. Όπως φαίνεται η Εθνική Ελλάδος χρειάζεται τον ΟΘΩΝΑ της για να πειθαρχήσει και να καταγάγει θριάμβους!

Δεν προλαβαίνει το ΕΚΑΒ να δέχεται κλήσεις για κατάρρευση ανθρώπων – Αστυνομικός στο Ηράκλειο Κρήτης έχασε τις αισθήσεις του εν ώρα υπηρεσίας

Αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας, κατέρρευσε το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ο άτυχος αστυνομικός ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και στη συνέχεια. κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον αστυνομικό και τον μετέφερε στο εφημερεύον Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ:https://karditsastakra.com/2023/06/10/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%ce%b2-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%ae/

Το ξαναείπαμε… Πεθαίνουν οι Έλληνες σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία! Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε πηγάδι

Μία γυναίκα έπεσε σε πηγάδι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ανέσυραν το μεσημέρι της Παρασκευής από πηγάδι στη Φλώρινα μία γυναίκα χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια οι πυροσβέστες παρέδωσαν το άψυχο σώμα της στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο της ακριτικής πόλης. Σ.γ.:Κάντε της ιατροδικαστική έρευνα αμέσως τώρα και ρωτείστε τους οικείους της πόσες δόσεις των φονικών εμβολίων mRΝΑ έκανε.

Τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας θα διερευνήσουν οι αρμόδιες Αρχές. Σ.γ.: Και αν απαντήσουν οι “Αρμόδιες Αρχές” επικοινωνείστε μαζί μας να δούμε αν έχουμε δίκηο ή άδικο.

ΠΗΓΗ:https://karditsastakra.com/2023/06/09/%cf%84%ce%bf-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5/

Αφού πρώτα σας εμβολίασαν υποχρεωτικά τώρα οι γιατροί προειδοποιούν για χιλιάδες καρκίνους σε όλο τον πλανήτη – Τα φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή αλλά μας αποκαλούσατε “ψεκασμένους”

Young female doctor looking at hologram screen. Electronic medical record. Smart glasses. Medical technology concept.

Τα κέντρα καρκίνου πρέπει να προετοιμαστούν για ένα «τσουνάμι» εκατομμυρίων ηλικιωμένων καρκινοπαθών, αλλιώς τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης κινδυνεύουν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν, προειδοποιούν κορυφαίοι γιατροί.

Η άνοδος του προσδόκιμου ζωής και η ταχεία αύξηση του πληθυσμού των ηλικιωμένων, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των ηλικιωμένων ασθενών με καρκίνο σύμφωνα με έκθεση της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO).

Στο ετήσιο συνέδριο της ASCO στο Σικάγο, το μεγαλύτερο συνέδριο για τον καρκίνο στον κόσμο, ο Δρ Άντριου Τσάπμαν, διευθυντής του Sidney Kimmel Cancer Center-Jefferson Health και ειδικός στη γηριατρική ογκολογία, δήλωσε: «Καθώς ο πληθυσμός διευρύνεται και η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου αυξάνεται κατακόρυφα, είμαστε πραγματικά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ανάγκες; Νομίζω ότι σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είμαστε προετοιμασμένοι». Σ.γ.: Με λίγα λόγια έχει δίκηο ο Σπύρος Πνευματικός της μακαρίας Ν.Δ. ότι με τους βαριά άρρωστους θα πρέπει να αναθεωρήσει το Σύστημα Υγείας το οικονομικό όφελος έναντι της οικονομικής δαπάνης.

Η σημασία της ενσωμάτωσης αξιολογήσεων για τους ηλικιωμένους στη διάγνωση, τη φροντίδα και τη θεραπεία του καρκίνου δεν έχει αναγνωριστεί επαρκώς εδώ και χρόνια.

«Γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που σχετίζεται με τη γήρανση και υπάρχουν διάφοροι βιολογικοί μηχανισμοί που ευθύνονται για αυτό», πρόσθεσε ο Τσάπμαν. «Αυτό που συχνά διαφεύγει είναι ότι οι στόχοι, οι επιθυμίες, οι ανάγκες, οι προτιμήσεις και τα ζητήματα των ηλικιωμένων είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα του μέσου ενήλικα. Μερικές φορές υπάρχει ένας μηδενισμός του τύπου ‘αν είσαι μεγαλύτερος δεν θα ασχοληθούμε’ ο οποίος είναι φρικτός», τόνισε.

Οι ηλικιωμένοι ασθενείς συχνά δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση της ανεξαρτησίας τους παρά στην αναζήτηση θεραπευτικών θεραπειών, είπε ο Τσάπμαν. Τους ενδιαφέρει να είναι σε θέση να εκτελούν δραστηριότητες όπως η οδήγηση, να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους και να κάνουν τα χόμπι τους, πρόσθεσε.

«Αν πρόκειται να δώσετε σε κάποιον μια θεραπεία που θα του το στερήσει αυτό, μπορεί να μην το θέλει. Είναι πολύ διαφορετικό από κάποιον 45χρονο που θέλει να ζήσει άλλα 40 χρόνια», είπε.

Η δρ Τζούλι Γκράλοου, επικεφαλής γιατρός και εκτελεστική αντιπρόεδρος της ASCO, δήλωσε ότι τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να δράσουν άμεσα για να αποφύγουν την υπερφόρτωση από τη δραματική αύξηση των ηλικιωμένων ασθενών με καρκίνο.

«Μέχρι το 2040, η παγκόσμια επιβάρυνση αναμένεται να αυξηθεί σε 27,5 εκατ. νέα περιστατικά καρκίνου και 16,3 εκατ. θανάτους από καρκίνο απλώς και μόνο λόγω της αύξησης και της γήρανσης του πληθυσμού», σημείωσε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Διεθνούς Οργανισμού Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC Ιnternational Association for Cancer Research), το 2018 υπήρχαν 17 εκατομμύρια νέες περιστατικά καρκίνου και 9,5 εκατομμύρια θάνατοι από καρκίνο παγκοσμίως.

Morgellons Disease

Σ.γ.:Με λίγα λόγια όχι μόνο αισιόδοξος για τις Ιατρικές θεραπείες δεν είναι ο Dr Chapman αλλά περιμένει με τις καταστροφικές ακτινοβολίες, 5Gs, κινητά, δηλητηριώδη λιπάσματα, καυσαέρια, ψεκασμούς (αυτό απαγορεύεται επίσημος άνθρωπος του ιατρικού κατεστημένου να το αναφέρει σαν αιτία θανάτου, από αναπνευστική ανεπάρκεια, αιτία αυτοανόσων, καρκίνου, της Morgellons disease κ.λπ.) αύξηση όλων των καρκίνων και έμμεσης εκτέλεσης των άχρηστων για την οικονομία συνταξιούχων.

ΠΗΓΗ:https://karditsastakra.com/2023/06/11/%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%8d-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba/

Διώξτε τον επιτέλους στις επόμενες εκλογές! Για τα μάτια της κόρης του μέλος της εταιρείας Ιδιωτικοποίησης των Νοσοκομείων CVC, αφήνει τους Έλληνες να πεθαίνουν αβοήθητοι – Όλα για το χρήμα και τις αρπαχτές

“Λαγός” του Μητσοτάκη ήταν και ο γαλάζιος βουλευτής Πνευματικός που έβαλε μπροστά ξανά την ιδιωτικοποίηση και την εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας, με αφορμή τη “διαλογή” των καρκινοπαθών ανάλογα με το κόστος .της νοσηλείας τους. Και μπορεί ύστερα από τον σάλο και δυο ολόκληρες μέρες να τον έβγαλε στην άκρη ως… μαρτυριάρη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτό είναι και το σχέδιο του Κούλη για την Υγεία μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησής του.

Μάλιστα όχι μόνο για …ιδεολογικούς λόγους αλλά οικονομικούς και …οικογενειακούς αφού στο χώρο -και- της Υγείας ο,τι έχει απομείνει θα δοθεί κι αυτό στο διεθνές κερδοσκοπικό CVC που έχει βολευτεί ως …αντάλλαγμα η μεγάλη κόρη του Κούλη και της Μαρέβας.

Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει καμιά άλλη κυβέρνηση -έστω κι αν το ήθελαν αρκετές- σε όλες τις προηγούμενες δεκαετίες, το έκανε ο αδίστακτος και επικίνδυνος Κούλης Μητσοτάκης διαλύοντας το εθνικό σύστημα υγείας. Και δεν το έκανε τόσο για λόγους πολιτικούς ή ιδεοληπτικούς μόνο, αλλά και για λόγους οικονομικούς. Για μπίζνες και μάλιστα όχι γενικά και αόριστα. Για μπίζνες με τις οποίες έχει άμεση σχέση η οικογένειά του. Ακόμη και η διάλυση του ΕΚΑΒ γίνεται για να διευκολυνθούν οι μπίζνες με τον στόλο πάνω από 200 ιδιωτικών ασθενοφόρων που πρόκειται να φέρει το CVC το  επόμενο διάστημα. Ιδιωτικά ασθενοφόρα που η χρήση τους θα είναι φαρμάκι για τον απλό πολίτη που προκειμένου να μην πεθάνει θα πληρώνει όσο όσο…. ακόμη και πουλώντας το σπίτι του, α λα αμέρικαν style.

ΠΗΓΗ:https://karditsastakra.com/2023/06/10/%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%be%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

1 σχόλιο

    • κοκοσης μαριος στο 11 Ιουνίου, 2023 στις 1:36 μμ
    • Απάντηση

    Αλητες Πολτικοι

    ΜΑς πεθανατε

    ΝΑ καειτε στη Κολαση της ΨΥχης σας
    και συντομα της Αναποδης Τυχης σας

    Π

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.