Η ματωβαμμένη στρίγγλα ηττήθηκε, θρίαμβος Τραμπ! Η απειλή ενός Γ΄ Π. Πολέμου προς το παρόν απομακρύνεται

Καλά μυαλά

Καλά μυαλά!

Η σαδίστρια δολοφόνος του Καντάφι, η οποία όπως κατήγγειλλε χθες βράδυ 8/11/2016 στον Αιμίλιο Λιάτσο στο  Kontra Channel  ο Δημήτρης Καζάκης, έδωσε την εντολή στους ντόπιους Λίβυους δωσίλογους όχι μόνο να τον φονεύσουν (αλλά Σαντάμ Χουσείν τον οποίο ο Μπους έδωσε ως πρόβατο επι σφαγής σε εχθρικό Σ,ιιτικό δικαστήριο, να τον κρεμάσει όπερ κι έκανε) αλλά και να τον ντροπιάσουν ανασκολοπίζοντάς τον,  επιτέλους έχασε την προεδρία και με διαφορά.

Επιτέλους η ματωβαμμένη μέγαιρα τελείωσε

Επιτέλους η ματωβαμμένη μέγαιρα τελείωσε. Το ενδεχόμενο ενός Γ΄Π.Π. αναβλήθηκε

Οι Αμερικανοί πολίτες έκριναν ότι είναι καιρός να διορθώσουν τα εσωτερικά τους πρώτα και μετά να ασχοληθούν με την εξωτερική πολιτική. Να δουν τι θα κάνουν με το τεράστιο εσωτερικό χρέος που ξεπερνά τα 14 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Χρέος που η Χίλαρη θα το μείωνε με το να ανοίξει παντού πολεμικά μέτωπα κι εμφυλιοπολεμικές κρίσεις ώστε να πουλάει πολεμικό υλικό σε οποιονδήποτε ενδιαφερόταν να το προμηθευθεί. Αυτό ακριβώς που έγινε επί Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ και με το New Deal και την είσοδο της Αμερικής στο πλευρό των Βρετανών και των Ρώσων τα εργοστάσιά της πήραν φωτιά. Οι κατασκευαστές αεροπλάνων, πολεμικών πλοίων, τεθωρακισμένων και πολεμικού υλικού γνώρισαν την μεγαλύτερη κερδοφόρα ανάπτυξη και τα εκατομμύρια εργατών στης πολεμικές βιομηχανίες ξέχασαν τις απώλειες του χρηματιστηρίου του 1929, όταν πήδαγαν από τα παράθυρα απελπισμένοι, καταθλιμμένοι ευρισκόμενοι σε απόγνωση…

Μια νέα μέρα ξημερώνει, ελπίζουμε, για τις ΗΠΑ και μια χαραμάδα ελπίδας ξεγλυστράει και φωτίζει τα σκοτεινά παράθυρα των μυστικών υπηρεσιών κια τα εν κρυπτώ τεκταινόμενα.

Προς το παρόν ο κίνδυνος μιας εμπλοκής του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο, Νότια της Κύπρου με τον ρωσικό στόλο, αποφεύχθηκε  thanks God!

Leave a Reply

Your email address will not be published.