Επιστολή ταξιάρχου Σμυρλή προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας και πρόταση λύσης από το μνημονιακό αδιέξοδο

Πιο κάτω δημοσιεύουμε την αξιόλογη επιστολή ενός γνήσιου πατριώτη που δεν έχει καμία σχέση με τη χουντοφασιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αν και κατηγορήθηκε γι’ αυτό στο παρελθόν. Κατηγορήθηκε με κατηγορίες-εικασίες που απέρριψε μετά βδελυγμίας. Τούτο συνέβη γιατί δυστυχώς όποιος πονάει για την πατρίδα του και τυχαίνει να είναι στρατιωτικός, στην καχύποπτη κοινωνία μας, αμέσως και πάραυτα η συκοφαντία, η εμφυλιοπολεμική κουλτούρα που μας έχει επιβληθεί άνωθεν μας κάνει να βλέπουμε παντού συνωμοσίες και έσχατη ιδιοτέλεια.

Εμείς όμως δημοσιεύουμε την επιστολή του πατριώτη Στέργιου Σμυρλή γιατί διακρίνουμε στη γραφή του τον γνήσιο και αυθόρμητο πατριωτισμό που τον διακατέχει μαζί με τον πόνο του, για το κατάντημα και το διασυρμό της Ελλάδας στα τελευταία έξι χρόνια…

Στρατολαός από Έλληνες

Στρατολαός από Έλληνες αγκαλιά με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο υπόδειγμα V for Vendetta.

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

 

Όντας κι εγώ ένα κλαδί του ευγενούς δένδρου των ενόπλων δυνάμεων του Έθνους μας, όντας κι εγώ ένας από εσάς, συμμερίζομαι τις δυσκολίες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον ύστατο καιρό αντιμετωπίζουμε όλοι μας, γεγονός που, ως προσφέροντες την ικμάδα της νιότης μας στην υπηρεσία της Πατρίδας, ΟΥΔΟΛΩΣ έπρεπε να τύχουμε των συνεπειών που ταλανίζουν το Έθνος, εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας.

Με τούτο το λιτό σημείωμά μου, με πόνο ψυχής απευθύνομαι σε όλους εσάς που μέσα σας πάλλει η φλόγα του πατριωτισμού, εκφράζοντας την μεγάλη μου οδύνη διότι η Πατρίδα μας έχει εισέλθει σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο είναι δύσκολο να βγει ζωντανή αφού οι όψιμοι αντιστασιακοί, οι αφισοκολλητές, η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και ο στείρος λαϊκισμός των Ελλαδέμπορων, υπηρετώντας ένα μακροπρόθεσμο εθνοκτόνο σχέδιο των δυνάμεων του σκότους δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, της ισότητας, της ισονομίας, της λεβεντιάς και της φιλοπατρίας μαράθηκαν και στη θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων. Η προδοσία των Ιμίων, η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, η κατάργηση των Αου και Βου Σώματος Στρατού, ζωτικών βάσεων και στρατοπέδων κ.λπ. αποτελούν συμπτώματα αποσύνθεσης της πολιτικής ηγεσίας και ιοβόλο πρόγραμμα αλώσεως της Πατρίδας.

          Σ’ αυτήν την κατ’ επίφαση επιβληθείσα «Δημοκρατία» οι Ένοπλες Δυνάμεις απομονώθηκαν, περιθωριοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν συνειδητά, ικανά δε στελέχη τους κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και ονομάσθηκαν απαξιωτικά ένστολοι και τελικά κατάντησαν οι ορντίναντσες των λαθρομεταναστών.

Σήμερα οι μάσκες έπεσαν και είναι σε όλους μας γνωστό ότι  η Ελλάδα πλέον κυβερνάται μόνο από όργανα υπηρετούντα τις αλλότριες δυνάμεις της μνημονιακής πολιτικής της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας συμμορίας του Χρήματος. Ανερμάτιστοι πολιτικοί, τραπεζίτες, εθνικοί ταγοί, δικαστικοί, ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβοι αντιπροσωπεύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που εξοντώνει την ανθρωπότητα στερώντας την ελευθερία σε εκατομμύρια ανθρώπων.

Γέμισε η Ελλάδα από Δούρειους Ίππους, ντόπιους ή ξενόφερτους, όργανα διεθνών οικονομικών ή μη οργανισμών, κομματόσκυλα και ιδιοτελείς επίορκους λειτουργούς που έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, ημίαιμα που έχουν αναρριχηθεί σε αξιώματα με την βοήθεια του μεγάλου αδελφού.

Στην Ελλάδα, του σήμερα, το κράτος εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του ντοβλετιού του οποίου είμαστε ραγιάδες και όχι πολίτες. Δεν υπάρχει κράτος νόμου και κράτος δικαίου, ούτε απρόσωπη διοίκηση που έχει μπροστά της κυρίαρχους πολίτες. Το αποτέλεσμα είναι η φαυλοκρατία ως μόνιμο χαρακτηριστικό. Η φαυλοκρατία συνεχίζει την διαχρονική παράδοση της αυθαιρεσίας των κυρίαρχων και των δυνατών».

Το όραμά του

Το όραμά του μας οδηγεί ακόμα

Εμείς δεν επιθυμούμε να είμαστε η γενιά της κοινωνικής διάσπασης, της ήσσονος θυσίας, της συναλλαγής, της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης. Δεν θέλουμε να είμαστε η γενιά της ήττας και της καταστροφής της Πατρίδας μας. Δεν θέλουμε να γίνουμε όργανα των ολετήρων του ΄Εθνους των Ελλήνων.

Ο Κομμουνισμός και ο καπιταλισμός, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, συνεισέφεραν στην επιδίωξη της Νέα Τάξης Πραγμάτων με το να διαλύσει αυτή την έννοια της Πατρίδας ως Εθνικής οντότητας, να αλλοιώσει τον θεσμό της οικογένειας, να υποβαθμίσει την  Θρησκεία, να ισοπεδώσει το θεανθρωποκεντρικό μας  σύστημα και να οδηγήσει την Ελλάδα στην σκλαβοποίησή της.

Οι αρχηγοί όλων των κομμάτων διαγκωνιζόμενοι ποιός θα υπηρετήσει κάλλιον τους αφέντες των, βρίσκονται σε διατεταγμένη ανθελληνική υπηρεσία που ξεπερνά τα όρια της προδοσίας του Έθνους και ξεπουλώντας άνευ αιδούς τον δημόσιο πλούτο της χώρας, η λεηλασία του οποίου έχει πάρει απρόσμενες διαστάσεις, θα μας οδηγήσουν σύντομα σε Εθνικές περιπέτειες.

Ένας πιθανός τρίτος Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος, όπου θα αναβιώσει η ιδεοληψία του Ναζισμού, σε συνδυασμό με τις μεθοδευμένες προωθήσεις,  μετακινήσεις εκατομμυρίων Ισλαμιστών προς την Δύση, θα σημάνει την δημιουργία κομμάτων, εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οποίων οι αρχηγοί θα ελέγχονται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και  οι οποίοι  με την βοήθεια Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Δουρείων Ίππων, πρακτόρων , σαπρόφυτων και προδοτών  τελικά θα συναινέσουν σε μία Παγκόσμια διακυβέρνηση, που θα σημάνει την  πολτοποίηση Λαών, πολιτισμών και θρησκειών.

Δυστυχώς ο Υπουργός που αγόρασε την ελαττωματική παρτίδα των 30 εκατ. εμβολίων, σήμερα ως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Λαθρομετανάστευση, αφού ανέχθηκε το κλείσιμο των συνόρων όλων των χωρών ζήτησε δέκα εκατομμύρια ακόμη λαθρομετανάστες με σκοπό πλέον τον ενταφιασμό του Ελληνισμού γεγονός που θα σημάνει τον πνευματικό μαρασμό της Πατρίδας μας ενώ η επιχειρούμενη επικράτηση του Ισλάμ θα προκαλέσει την σκλαβοποίηση και την συρρίκνωση της Ελληνικής φυλής αναδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον περιούσιο Λαό του «Εωσφόρου» που αποτελεί και τον τελικό στόχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το όνειρο ενός αρρωστημένου Ιουδαϊσμού.

Η Ελλάδα μας οδηγείται στον Αρμαγεδδώνα της Ιστορίας, τα παιδιά μας εκπατρίζονται, ο ανθός του Έθνους μαραίνεται και ενεργά στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων αυτοκτονούν καθ’ ην  στιγμή οι Λαθρομετανάστες- Ισλαμιστές εισβολείς καταλαμβάνουν την Πατρίδα μας αντικαθιστώντας βιαίως τον γηγενή πληθυσμό της υπό τις ευλογίες μιας διεθνούς σπείρας οικονομικών δολοφόνων.

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι η «Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη» και ότι είναι σημαντικό να διατηρείς άσβεστη την φλόγα και τα πιστεύω του «Ευέλπιδος» που αποτελεί το απαύγασμα του ήθους των Ενόπλων Δυνάμεων και την ψυχή του Έθνους.

Αυτές οι Δυνάμεις είμαστε εμείς που θα σώσουμε τον Ελληνισμό, θα διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της χώρας και την Ελευθερία του Λαού μας. Εμείς είμαστε δεμένοι με όρκο αίματος και μπολιασμένοι για την Πατρίδα.

Αντ’ αυτής της υπέρτατης αποστολής μας εμείς τι πράττουμε; Ποιόν φοβούμεθα; Τους Προδότες; Τους ριψάσπιδες; Το εθνοκτόνο ΚΚΕ; Τους βολεμένους δήθεν δεξιούς του συστήματος; Τους διεφθαρμένους και τους ανώμαλους ταγούς; Τον μεγάλο αδελφό; Όχι!!! Εμείς δεν φοβούμαστε κανέναν!! Είμαστε πάντα στις επάλξεις του καθήκοντος, της αξιοπρέπειας και της τιμής έτοιμοι να προσφέρουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για την Πατρίδα!!! 

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Ανιδιοτελείς πολίτες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, νέοι άνθρωποι που δεν υπέστησαν την διαχρονική οξείδωση της Νεοταξικής Προπαγάνδας, που αγαπούν τον Ελληνισμό, τον άνθρωπο και αυτή την Πατρίδα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, ενώνονται, υψώνουν την φωνή τους και προσβλέπουν σε ΕΜΑΣ ως ύστατη ελπίδα αποτροπής της επιδιωκόμενης ανηκέστου βλάβης.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Όσοι ακόμη μπορούμε, υπό το κράτος μιας συνειδησιακής επανάστασης, ας πολεμήσουμε το εγώ μας και την ιδιοτέλειά μας, ας μελετήσουμε και διορθώσουμε την συμπεριφορά μας και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους ας  δημιουργήσουμε την Πατριωτική Ομάδα εργασίας, πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες,  η οποία μεταξύ άλλων:

  • Θα αναζητήσει τους καλύτερους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό προκειμένου να συγκροτήσουμε την ασπίδα του Έθνους.
  • Να δημιουργήσει μελετητικές ομάδες που θα παρακολουθούν, θα συνεργάζονται, θα ενημερώνουν και θα προτείνουν λύσεις.
  • Να δημιουργήσει κοινωνικά δίχτυα, ομάδες αλληλεγγύης και πρόληψης αυτοκτονιών.
  • Να προετοιμάσει ψυχολογικά τον Ελληνικό Λαό σε περίπτωση πολέμου και να εκδώσει οδηγίες επιβίωσης.
  • Να δημιουργήσει γραμμή επικοινωνίας με τους εκπατρισθέντες Έλληνες του Εξωτερικού καθώς και με τις ήδη υπάρχουσες Ελληνικές Κοινότητες.
  • Να εντοπίσει Δούρειους Ίππους και ανθελληνικές Ομάδες που ενεργούν σε βάρος της Πατρίδος μας.
  • Να επισκέπτεται ευαίσθητες Εθνικά περιοχές, να αφουγκράζεται και να εντοπίζει κινδύνους.
  • Να δημιουργήσει και να οργανώσει την Παλλαϊκή Άμυνα της χώρας.

 

Με βαθύτατη εκτίμηση και θερμούς Πατριωτικούς χαιρετισμούς

 

Στέργιος Σμυρλής

Ταξίαρχος (ε.α)1966

Τηλ: 22910 25459 – 6944325056

Σχόλιο γράφοντος: Κρατείστε στη μνήμη σας τις χριστιανοδημοκρατικές θέσεις που παρουσιάζει ο Ταξίαρχος Σμυρλής, 1ον) Καπιταλισμός και Κομμουνισμός είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος, 2ον) ότι ο ελληνισμός στηρίζεται πάνω στο θεμέλιο της πίστης και τις αξίες του θεανθρωποκεντρικού συστήματος ενάντια στο καπιταλιστικό, αστικό Σύστημα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που προσπαθεί να μετατρέψει όλους τους λαούς της γης  σε μια ομογενοποιημένη μάζα, σε έναν ανελεύθερο πολτό άβουλων ζώων με πρόθεση να εξοντώσει την ανθρωπότητα στερώντας την ελευθερία σε εκατομμύρια ανθρώπων. 3ον) Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις προτάσεις του για οργάνωση μελετητικών ομάδων, ομάδων πρόληψης αυτοκτονιών από γειτονιά σε γειτονιά, για οδηγίες επιβίωσης, και την ανάγκη προετοιμασίας του ελληνικού λαού για Παλλαϊκή Άμυνα.

Οι πιο πάνω προτάσεις αποτελούν σοβαρές προϋποθέσεις προκειμένου ο λαός να προχωρήσει ενωμένος με τις ένοπλες δυνάμεις του σαν στρατολαός, στην μονομερή διαγραφή του χρέους βάσει του διεθνούς δικαίου, στη δημιουργία ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Για να επιτευχθεί ουσιαστική κάθαρση με  την τιμωρία των ντόπιων προδοτών μέσω μιας δικαιοσύνης αδέσμευτης και ελεύθερης από τις παρεμβολές των κομματαρχών, των ανερμάτιστων πολιτικών, των άτεγκτων τραπεζιτών (οι τράπεζες των οποίων χρήζουν ελέγχου δι’ ορκωτών λογιστών ώστε να απαντηθεί τι τα έκαναν τα δισεκατομμύρια που πήραν), των διαπλεκόμενων δικαστικών και των κατευθυνόμενων  ΜΜΕ και να μπει ένα οριστικό τέλος στην παντοδυναμία των ακόρεστων για κέρδος εφοπλιστών, επιχειρηματιών και μεγαλοεργολάβων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.