Να για πιο λόγο οι Έλληνες οφείλουν ν’ αντισταθούν στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-Ν.Τ.Π. & ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

HELLASFORCE  1 Ιουλίου 2016 

Οι Σιωνιστές «Έλληνες» πολιτικοί, σε συνεργασία με τη Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία, εφαρμόζουν επάνω στον Ελληνικό Λαό, το οικονομικό πρόγραμμα του Δόγματος ΣΟΚ!

%ce%b8%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1-1

Ο Καθηγητής Οικονομικών της Πανεπιστημιακής σχολής του Σικάγου, ο Εβραίος Milton Friedman, ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, ή αλλιώς του Νεο-Φιλελευθερισμού.

Η σχολή του Σικάγου διδάσκει, τι Καπιταλισμός, τι Σοσιαλισμός, τι Κομμουνισμός, όλες αυτές οι Κοσμοθεωρίες είναι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Σιωνισμού!!!

%ce%b8%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1-2

 

Οι οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου, και των Οικονομικών Πανεπιστημίων της Ευρώπης, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, είναι αυτές που εφαρμόζει σήμερα στην Ελλάδα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των δανειστών αυτού, συνεργία των «Ελλήνων» -Εβραίων πολιτικών.

Προηγήθηκαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής. (Χιλή).

Μετά τον Τσίπρα, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ετοιμάζει τον Κυριάκο, μέσω Η/Υ, ανεξάρτητα του τι θα ψηφίσει ο Λαός.
Σύμφωνα με το δόγμα του ΣΟΚ, τη ψήφο του Λαού την γράφουν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. στους γεννητικούς αδένες τους.

Το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ προβλέπει όλα αυτά που ζήσαμε από το 2010, δηλαδή Τρόϊκα, Δάνεια, Μνημόνια, Ανεργία, κλείσιμο Βιομηχανιών, κλείσιμο Καταστημάτων, Χρεοκοπία, Χρέος, κόψιμο μισθών-συντάξεων, βαριά φορολογία, αρπαγή αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, Αρπαγή του δημοσίου Ταμείου, Λιτότητα, τοκογλυφία των δανειστών, ΔΝΤ, διασώσεις τραπεζών, κλείσιμο τραπεζών, CAPITAL CONTROLS, το υπερ-ταμείο πώλησης της δημόσιας περιουσίας, ο «Αναλογικός Κόφτης» συντάξεων, και τέλος πιθανό ακρωτηριασμό της πατρίδος-Ελλάδος.

Βλέπετε ο Παντοκράτορας Λόρδος-Βαρώνος-Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. Επικυρίαρχος του πλανήτη Γη, κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει ανάγκη τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων!!!

Το δίλημμα

Το σχιζοφρενιογόνο δίλημμα του εθνοπροδότη!

Παράδειγμα το πάθημα του ΤΣΙΠΡΑ τη νύχτα της 12ης Ιουλίου 2015, τότε που υπέκυψε μετά από ψυχολογικές πιέσεις των δανειστών, και συμφώνησε για το 3ο μνημόνιο.

Έκτοτε έγινε δούλος των δανειστών, στην υπηρεσία του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του διεθνούς Σιωνιστικού νεοφιλελευθερισμού.
Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ όλες οι εισπράξεις από τις εφορίες πηγαίνουν στους δανειστές του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Η Γενική Γραμματεία εσόδων, του Υπουργείου Οικονομικών, αν και πληρώνεται από τον Ελληνικό Λαό, ανήκει στους δανειστές, και δουλεύει για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αυτά όλα τα προβλέπει το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, και οι συστημικές εμπορικές τράπεζες, είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της μαφίας αυτού.
Όλος ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, που φυλάσσεται στη ΤτΕ, «πέταξε» στα ταμεία του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι του δημόσιου ΧΡΕΟΥΣ, αφού η ΤτΕ είναι περιουσία του Μεγάλου Αφεντικού.
Το γελοίο είναι που ο ΤΣΙΠΡΑΣ μιλάει για ανάπτυξη, ή μεσάνυχτα έχει, ή εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό. (σ.γ.: Το δεύτερο ασφαλώς).

Με το δόγμα του ΣΟΚ, οι Έλληνες γίναμε τσόλια των Ντούσκ, Γιούνγκερ, Σούλτζ, Μέρκελ, Σόϊμπλε, Ντράγκι, Λαγκάρντ, Γερούν Νταϊσελμπλούμ, Πωλ Τόμσεν, Δρακουλέσου (σ.γ.:και όλων των διεθνών υποκειμένων, συμμοριτών και οικονομικών δολοφόνων).

Φίλα του

Φίλα του το χέρι άλλωστε της ΝΤΠ συντρόφια είσαστε κι οι δυο!

Όλοι αυτοί είναι υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, διορισμένοι από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, & τη Μαφία αυτού, είναι αυτοί που διέλυσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτά τα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατάστρεψαν την Ελλάδα.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κάνει ότι τον διατάξουν αυτά τα ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μη χάσει την εξουσία. Αποδείξεις το 3ο Μνημόνιο, και τα ψέμματα που έχει πεί στο Λαό!!!
Οι «Έλληνες»-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποιός θα πεί τα μεγαλύτερα και περισσότερα ψέμματα στον Ελληνικό Λαό, για να αποδώσει μεγαλύτερα κέρδη στο Μεγάλο Αφεντικό τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Η Ε.Ε. συγκλονίζεται από το BREXIT, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ στη σύνοδο κορυφής «άλλα λόγια», και «στην κορφή Κανέλλα».
Σύμφωνα με το δόγμα του Σοκ, παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, ΔΕΚΟ, ορυκτός πλούτος, κ.λ.π. πρέπει να είναι στην ιδιωτική πρωτοβουλία, δηλαδή το Κράτος να μην έχει περιουσία, και όλα τα κέρδη να είναι στα χέρια ιδιωτών της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.

Οι οικονομικές θεωρίες της Σχολής του Σικάγου, του Δόγματος του Σοκ, όπως εφαρμόστηκαν σε πολλές χώρες, (Χιλή, Αργεντινή, Ελλάδα, κλπ), κατέληξαν σε οικονομική καταστροφή των χωρών αυτών.
Αφού το Κράτος δεν θα έχει περιουσία-έσοδα, πως θα πληρώνει μισθούς και συντάξεις;;;
Τα μέτρα αυτά δεν προβλέπουν ανάπτυξη, είναι μέτρα μόνο εισπρακτικά προς όφελος των διεθνών αρπακτικών της ΝΤΠ

Τα εφαρμόζουν στους Λαούς διότι συμφέρουν στο μεγάλο Κεφάλαιο της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
Οι μαθητές του Φρίντμαν, της θεωρίας του δόγματος του Σοκ, (Βλέπε Σόϊμπλε, Μοσχοβισί, Λαγκάρντ, Ντάϊσελμπλουμ, Τόμσεν, Δρακουλέσκου, Τσακαλώτο, Στουρνάρα, κ.λ.π. ) εφαρμόζουν το πιο σκληρό και απάνθρωπο καπιταλισμό του ακραίου νεοφιλελευθερισμού.

Οι μαθητευόμενοι μάγοι της σχολής του δόγματος του Σοκ, κανόνισαν έτσι ώστε ο κρατικός πλούτος της Ελλάδος, να έχει «πετάξει» για τα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, κ.λ.π.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική Δικτατορία, προκειμένου να αρπάξει τον Εθνικό πλούτο κάθε κράτους, δημιουργεί «Κρίση Χρέους» στο προγραμματισμένο για χρεοκοπία Κράτος.

Οι τοπικές κυβερνήσεις-πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ευρισκόμενες υπό καθεστώς χρεοκοπίας, αποδέχονται τις οικονομικές θεραπείες του δόγματος του Σοκ, όπως είναι αυτές που ζητάει η Τρόϊκα των δανειστών από τους Έλληνες.
Τρόϊκα= ΔΝΤ + ΕΚΤ (Ντράγκι) + Ε.Ε.
Οι οικονομικές θεωρίες του δόγματος του Σοκ, βασίζονται στον πόλεμο της Ψυχολογικής Τρομοκρατίας, για να φοβίσουν τα Κράτη, ώστε να έχουν πλήρη εφαρμογή.

Πρόκειται στην ουσία για ένα παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα από ιδιωτικές εταιρείες των Σιωνιστών, που εφαρμόζουν τα οικονομικά προγράμματα της σχολής του Σικάγου, και των άλλων Σιωνιστικών Πανεπιστημίων, υποδουλώνουν οικονομικά τα αδύναμα κράτη, και εγκαθιστούν κυβερνήσεις τύπου πιόνια και μαριονέτες. (Βλέπε Ελλάδα).

Στην Ελλάδα δεν χρειάστηκε να κάνουν πόλεμο, όπως Ιράκ-Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, Αφρική, κ.λ.π., απλώς εγκατέστησαν στην εξουσία πολιτικούς αχυρανθρώπους, (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), που εκτελούν τις εντολές της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Ήδη οι Κυβερνήσεις ΗΠΑ & Ε.Ε. υπετάγησαν στη Ν.Τ.Π.

Σήμερα η ομοβροντία εισπρακτικών μέτρων εδώ στην Ελλάδα, έχει σκοπό να προκαλέσει Σοκ & Δέος στο Λαό, ώστε να μην αντιδράσει στο ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, και της δημόσιας περιουσίας, στα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος, του οικονομικού δόγματος του Σοκ, επάνω στους Λαούς, είναι,
1.-Οι Πόλεμοι
2.-Η Τρομοκρατία (Βλέπε ISIS-Τζιχαντιστές)
3.Η αρπαγή του δημόσιου & ιδιωτικού πλούτου.
4.-Η εξαφάνιση της Μεσαίας Τάξης
5.-Η εκτόξευση του δημόσιου χρέους των Κρατών.
6.-Οι δολοφονίες αντιδρούντων στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
7.-Η κατάρρευση των αγορών.
8.-Η Χρεοκοπία των Κρατών
9.-Φυσικά Τεχνητά Φαινόμενα (Σεισμοί-Τσουνάμια-τυφώνες- Καταστροφή Πυρηνικών Εργοστασίων, κ.λ.π.) ώστε να προκληθεί κατάσταση συλλογικού ΣΟΚ & ΔΕΟΥΣ!

Η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο της Παγκοσμιοποίησης.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ο νεο-φιλελεύθερος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσεκλήθη στο συνέδριο της Σιωνιστικής λέσχης BILDERBERG, και στην εκπομπή «τον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε, «Προωθούμε κατά γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική διακυβέρνηση φροντίζει μέσω των αχυρανθρώπων πολιτικών, όσες κερδοφόρες επιχειρήσεις είναι σε κρατικά χέρια, (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΟΣΕ-ΕΛΠΕ- Λιμάνια,-Αεροδρόμια- κ.λ.π.) , να τις καταστρέψει, ώστε να περιέλθουν στα δικά τους χέρια.

Μιλάμε για αποικία και προτεκτοράτο η Ελλάς.

Αυτά όλα είναι τα συστήματα του οικονομικού δόγματος του ΣΟΚ, με σκοπό όλος ο πλούτος των Κρατών, να περιέλθει στα χέρια στελεχών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στην Ε.Ε. αυτό ενεργοποιείται μέσω των σφογγοκωλαρίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πολιτικών στελεχών της Ε.Ε.
Γιαυτό ήλθε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας GABRIEL, για να πάρει ότι απέμεινε, για λογαριασμό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής μαφίας αυτού, που κυβερνά το Κόσμο.
Η σχολή του Σικάγου, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, δουλεύει για την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος των Λαών της Γης.

Στην Ελλάδα σήμερα με τη δικαιολογία ότι σώζουν τη χώρα, οι δανειστές εφαρμόζουν εισπρακτικά μέτρα του Δόγματος του ΣΟΚ, με κάθε δόση δανείων. Το χρέος όμως αυξάνεται και κραταιούται…………….
Τελικά οι «Έλληνες» πολιτικοί, όλων των ιδεολογιών, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μέγγενη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, (σήμερα Ν.Τ.Π.), και αφ’ ετέρου να είναι οι πολίτες απασχολημένοι με τη φτώχεια τους, ώστε να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών».

Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη, αν και είναι Εβραίοι, εφαρμόζουν στην παγκόσμια Κυριαρχία, τα σοφά λόγια των Αρχαίων Ελλήνων!

Εμείς οι νεο-Έλληνες λέμε προς τους Κοσμοκράτορες, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης».(Σ.γ.: ουτοπικά ιδεολογήματα αν μένουμε στα λόγια και δεν τους γκρεμοτσακίσουμε από το βάθρο τους, με τη θυσία τη δική μας έστω), όπως έγινε και επί Ιεράς συμμαχίας, επί Σουλιωτών, όπως επί Δαρείου, όπως επί Ξέρξη και άλλων ατέλειωτων αγώνων στο διάβα της Ιστορίας μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής /Αρθρογράφος ΜΜΕ

Σ.γ.: To γαρ περισσόν εκ του πονηρού εστί!

Όποιος συμφωνεί ας ενταχθεί στην ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ας επιστρατευθεί μαζί μας. Τηλ. 2610910761 και 6978305217. Επίσης ας προσέλθει να αγωνιστεί στις τάξεις της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τηλ. 219 3806863 (εργάσιμες ημέρες), fax 210 3811302, ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ) τηλ.2103422156, 210 3428676

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.