Δάσκαλε που δίδασκες και νόμον δεν εκράτεις! Αυτοί οι ηγέτες μας ταιριάζουν κι αυτό είναι το πνευματικό επίπεδό μας!

Απίστευτα πράγματα! H κυβέρνηση του  Κυριάκου Μητσοτάκη με μπροστάρη τον Άδωνι[1] πούλαγε χειρόγραφα του Ιησού (ΒΙΝΤΕΟ), ενώ στηλίτευε και γελοιοποιούσε τον έτερο Καππαδόκη, τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Αν δεν έχετε καταλάβει ότι όλα τα κόμματα, ακόμη και ο Νατσιός της Νίκης  με το μυστικοπαθές ανώνυμο Βουλευτήριο, μας κοροϊδεύουν και στοχεύουν στη λήθη και την αμνησία μας, τότε είστε κι εσείς όπως και οι ηγέτες σας <<μειράκια απεριννόητα>> παιδάκια ανώριμα και αδαή. Χαμένη περίπτωση και τελειωμένη υπόθεση, άξια η σκλαβιά σας και δυστυχώς κατ’ επέκταση και η δικιά μας.

Και το χειρότερο, παίρνετε και παρασύρετε και τους σώφρονες στην αναμενόμενη καταστροφή και κατάρρευση της πατρίδας! Προωθείτε με την ψήφο σας την τυραννία και δεν υπάρχει πόλη, (πατρίδα στην σύγχρονη αντίληψη της κρατικής υπόστασης) που να είναι πιο άθλια από αυτή που έχει τυραννικό πολίτευμα. <<Ότι τυραννουμένης μεν πόλεως ουκ έστιν αθλιοτέρα>> (Πλάτωνος Πολιτεία, 576 Ε).

Η δε τυραννία είναι μητέρα της αδικίας, <<Η γαρ τυραννίς αδικίας μήτηρ έφυ>> λέει ο Πλούταρχος στα Hθικά του, 338  C.

Κρίνατε από τα μαζικά εγκλήματα των αδιάφορων και αλαζονικών όσο και ασυνείδητων κυβερνώντων όπως τα 104 απανθρακωμένα θύματα στο Μάτι, οι 24 νεκροί στις πλημμύρες της Μάντρας, τα 57 θύματα στην σύγκρουση-έκρηξη των Τεμπών,  οι 97 στις φωτιές της Ηλεία του 2007, και άλλος ατέλειωτος αριθμός νεκρών και αναπήρων από τα mRNA εμβόλια από την υποχρεωτική επιβολή τους στους Έλληνες με την πρόφαση <<εμβόλιο ή τάφος>> από τους ακαταδίωκτους προπαγανδιστές ιατρούς και πολιτικούς  του συστήματος.

Δείτε το βίντεο κι ελπίζουμε να αντιληφθείτε το μέγεθος των λανθασμένων επιλογών σας δια της ψήφου σας. Αν αναρωτιέστε τι να ψηφίσουμε; Τα έχουμε γράψει τόσες φορές, ψάξετε να βρείτε τις απαντήσεις, ή ρωτείστε μας μέσω του e-mail μας και θα λάβετε την απάντηση αλλά και θα αναφερθούμε σύντομα σε μελλοντικά άρθρα μας ως προς το ερώτημα <<ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;>>.

[1]Επιστολές του Ιησού πούλαγε κι ο Άδωνις Γεωργιάδης! Βαθύτατα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης Ουκ ολίγες φορές και ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαπολύσει σφοδρές επιθέσεις στον Κυριάκο Βελόπουλο, χλευάζοντάς τον για το τηλεοπτικό παρελθόν του και τις επιστολές του Χριστού που παρουσίαζε. Προ μηνός μάλιστα και συγκεκριμένα στην έναρξη του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να το πούμε ανοιχτά: να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ ταυτόχρονα πουλάς κηραλοιφές και δήθεν χειρόγραφα του Χριστού, συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης». Όμως, όπως αποδεικνύεται, ο θεομπαίχτης της υπόθεσης όχι μόνο είναι προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, αλλά απολαμβάνει και υπουργικές θέσεις. Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αρκετά χρόνια πριν προμόταρε με πάθος μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής, «Το χειρόγραφο του Ιησού» και έκανε λόγο μάλιστα και για «συγκλονιστικές αποδείξεις».Κι έρχεται τώρα τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πάνε στην Εκκλησία για να κάνουν… επαγγελματική φωτογράφιση για να πλασάρουν μετά στο κοινό ότι τάχα είναι θεοσεβούμενοι, να κατηγορήσουν ένα άλλον πολιτικό, ο οποίος τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει θέση και άποψη. Ενώ, αυτοί είναι που κάνουν συνεχώς κωλοτούμπες και πράξεις «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης». Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διώξει τον Άδωνι Γεωργιάδη αύριο κιόλας, τότε τον χρεώνεται προσωπικά, μαζί με τις επιστολές του Ιησού που χλεύαζε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.