Τραγωδία και Κάθαρση στο ελληνικό προτεκτοράτο. Τα βαθύτερα αίτια της νεοελληνικής τραγωδίας και της Παγκόσμιας Κρίσης που προετοιμάζει το έδαφος για τον Αντίχριστο των Αντιχρίστων! Μέρος 4ο

Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος θα λέγαμε ότι ολοκληρώνει με την πιο κάτω μελέτη του τις αποκαλύψεις της παγκόσμιας και της ντόπιας κρίσης που αποσαρθρώνει το ελληνικό προτεκτοράτο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται ποιοι βρίσκονται πίσω από την παρακμή και την κατάρρευση του αμερικανοευρωπαϊκού καπιταλιστικού οικονομικού μοντέλου. Ένα μοντέλο που οδήγησε στη δημιουργία της μαρξιστικής θεωρίας και την εφαρμογή της στο Σοβιετικού και Κινέζικου τύπου άθεο, οικονομικο -κοινωνικο και πολιτισμικό σύστημα το οποίο μετά από 72 περίπου χρόνια αναποτελεσματικής εφαρμογής, αφού κατέστρεψε και στοίχισε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές, ιδίως επί σταλινοκρατίας, και μαοϊσμού, κατέρρευσε.

Με αυτή την αναφορά μας, δεν επιβραβεύουμε την άλλη υλιστική, άθεη και σατανοκρατούμενη πλευρά του νομίσματος που είναι ο καπιταλισμός και η Φιλελεύθερη Αστική Οικονομία. Αυτή η επάρατη πανώλης των καιρών μας που για πολλοστή φορά οδηγεί τους λαούς σε λοιμοκτονία και λιμοκτονία και τα έθνη σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με το κερασάκι της τούρτας τους ολιγάρχες να μην ξέρουν τι να κάνουν τα τρισεκατομμύριά τους και να τα επενδύουν στον πόλεμο και στην καταστροφή των κρατών και στη συνέχεια στην ανοικδόμησή τους. (Βλέπε ομιλίες και άρθρα στον τύπο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ. Ιδίως τις συνεντεύξεις του στον διαδικτυακό σταθμό e-roi.gr της 4ης και 5ης Ιανουαρίου 2016 και όχι μόνο).

Απομείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Απομείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, oι υπόλοιποι μας είναι άχρηστοι για υπηρέτες θα καταναλίσκουν τσάμπα και την παραγωγή μας οι κτηνάνθρωποι, οι apes.

Απομείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε κάτω από 500.000.000

Ταυτόχρονα στοχεύοντας στην απομείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και την ομογενοποίησή του σε ένα τσιπαρισμένο, ανώνυμο πλήθος ανθρωποειδών χωρίς ταυτότητα, χωρίς σκέψη με το σκοτάδι και την πλήρη απάθεια, αδιαφορία και έλλειψη συναισθημάτων αγάπης, δίψας για ελευθερία και δικαιοσύνη στην ψυχή.

Ποιος οδηγεί την ανθρωπότητα σ’ αυτή την οικουμενική βαρβαρότητα;

Αναντίρρητα στην κορυφή της Πυραμίδας του θανάτου που λέγεται Νεα Τάξη Πραγμάτων στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης βρίσκεται ο αρχηγός τους ο Εωσφόρος (Ματθαίος και Λουκάς κεφάλαιο 4, ανοίξτε να διαβάσετε ποιος είναι ο ηγέτης των σύγχρονων δημίων των λαών).

Στη συνέχεις έρχεται ο Διεθνής Σιωνισμός, οι Ιλλουμινάτοι και οι Τέκτονες και μετά όλα τα διεστραμμένα και διαβολικά εγκαθιδρύματά τους: Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Τριμερής κ.λπ. (Μπορείτε να διαβάσετε περί αυτών στα τευχίδια που εκδίδουμε μέσω των Εκδόσεων ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ με τον τίτλο: ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ).

Πέρα τούτων ένα είναι γεγονός πως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ» ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΑΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ: ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ιδιαίτερα τους ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ…

ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ!

Αλλά διαβάσετε την περίληψη της τραγωδίας όπως την περιγράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος:

Σε λίγο καιρό, τα λόγια θα είναι περιττά. Τα γεγονότα ΤΡΈΧΟΥΝ και έχουν ξεφύγει από κάθε λογική.
Αν προσπαθήσεις να τα εξηγήσεις με την λογική τότε θα τρελαθείς. Αυτά όμως που ζούμε και στην Ελλάδα και στον κόσμο, δεν γίνονται από μόνα τους.

Κάποιοι τα «σπρώχνουν» προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά αν δεν τα ήθελαν έτσι, θα ενεργούσαν διαφορετικά.
Ποιοί όμως μπορεί να είναι αυτοί, που «σπρώχνουν» τα πράγματα, προς την διάλυση των κρατών και τον θάνατο των ανθρώπων;

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ – ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Οι σφαγείς των λαών θα αυτοαποκαλούνται σωτήρες τους

Οι σφαγείς των λαών θα αυτοαποκαλούνται σωτήρες τους

Σήμερα θα δώσουμε απαντήσεις σε όλα.

ΑΠΛΑ, ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

Για να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, γιατί συμβαίνει, και τι θα συμβεί.

Όχι προφητικά, αλλά πρακτικά με βάση την «λογική» και τα σχέδια των Εβραίων Σιωνιστών του Ισραήλ…

Γιατί αυτοί «σπρώχνουν» τα πράγματα προς την καταστροφή της ανθρωπότητας, αλλά πρώτα απ’ όλους, θέλουν να αφανίσουν εμάς τους Έλληνες. Θα πούμε παρακάτω γιατί. Μετά θα στραφούν πιο εύκολα, κατά των αιώνιων εχθρών τους. Δηλαδή την φυλή των Αγαρηνών. (ΑΡΑΒΕΣ)

ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ;

Τώρα το ερώτημα είναι, γιατί να «σπρώχνουν» τα πράγματα οι Εβραίοι προς τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τι θα κερδίσουν μ’ αυτόν;

Είναι μία καλή ερώτηση, που θα μπορούσε να είχε ειπωθεί και το 1938, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος, γιατί και τότε οι Εβραίοι Σιωνιστές τον είχαν οργανώσει, μόνο που τότε, δεν είχαν ακόμα κράτος και μετά τον πόλεμο το απέκτησαν, προκαλώντας τη λύπη και τον οίκτο των Εθνών μετά τα κρεματόρια του Χίτλερ.

Αυτό που σκοπεύουν να κερδίσουν σήμερα με λίγα λόγια, είναι πως θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες, ώστε μετά το τέλος του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, να φτιάξουν το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ», όπως φαίνεται στον χάρτη.

Το Μέγα Ισραήλ κατά τινας περιλαμβάνει όχι μόνο τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία, μέρος της Αιγύπτου και του Ιράκ, αλλά και την Κρήτη.

Το Μέγα Ισραήλ κατά τινας περιλαμβάνει όχι μόνο τη Συρία, την Ιορδανία, +τη Σαουδική Αραβία, μέρος της Αιγύπτου και του Ιράκ, αλλά και την Κρήτη.

Μετά τον Β’ παγκόσμιο, έφτιαξαν το πρώτο, αλλά μικρό Ισραήλ, τώρα με τον Γ’ Παγκόσμιο θέλουν να το κάνουν «ΜΕΓΑΛΟ». (εικόνα από: infognomonpolitics)

Η δημιουργία αυτού του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ», μαζί με την παρουσίαση, του αναμενόμενου «ΜΕΣΣΙΑ»
τους , είναι για όσους γνωρίζουν, οι «ΘΕΜΕΛΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» ύπαρξης, του λαού των Εβραίων.
Δηλαδή, γι’ αυτό ζουν. Και πάνω σ’ αυτό το σχέδιο, δουλεύει ΟΛΗ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΛΙΤ. Δηλαδή, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ και όλα τα παράγωγα.

Για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό, πρέπει καταρχήν να διαλυθούν ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που δίνουν έδαφος, μέσα στα όρια του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ», γιατί κανένα κράτος δεν παραχωρεί με την θέλησή του τα εδάφη του.
Και είναι εντελώς αδύνατον, να παραχωρήσουν οι ΑΡΑΒΕΣ εδάφη τους στο ΙΣΡΑΗΛ.!!!! Αλλά και εντελώς αδύνατον να κατακτήσει το Ισραήλ με πόλεμο τα εδάφη αυτά.

Δημιουργεί λοιπόν τους παγκόσμιους πολέμους και βάζει άλλους να το κάνουν γι’ αυτούς.

Πρέπει λοιπόν να διαλυθούν η Αίγυπτος, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Ιράκ, η Συρία και φυσικά η Τουρκία, γιατί παίρνει και έδαφος της Τουρκίας.

Θέλει λοιπόν σε πρώτη φάση να διαλυθούν όλα αυτά τα κράτη. Αν διαλυθούν δεν θα μπορούν μετά να προβάλλουν αντιρρήσεις.

Αλλά για να διαλυθούν χρειάζεται όχι ένας μικρός αλλά ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Πρέπει όμως να γίνει με τέτοιο τρόπο, που να μην φαίνεται εμπλεκόμενο το Ισραήλ. Ο τρόπος που θα γίνει είναι εύκολο να τον καταλάβουμε, αφού «όταν μαλώνουν τα βουβάλια στον βάλτο, την πληρώνουν τα βατράχια».
Θα χτυπηθούν στην περιοχή το ΝΑΤΟ με την ΡΩΣΙΑ και θα αφανιστούν οι Παλαιστίνιοι, οι Άραβες και όλοι οι εχθροί του ΙΣΡΑΗΛ.

Θα πάρουν βέβαια τα «σκάγια» και το Ισραήλ, (σ.γ.: Οι νσιωνιστές δεν διστάζουν να θυσιάσουν χιλιάδες ακόμη και εκατομμύρια αθώων Εβραίων προκειμένου να προωθήσουν τους σκοπούς τους) για να μην δείξει πως αυτό δεν έπαθε τίποτα και ίσως να φανεί και αυτό διαλυμένο, αλλά μετά από λίγο θα το δείτε ΝΕΟ και ΜΕΓΑΛΟ, όπως φαίνεται στον χάρτη. Και με απόφαση του ΟΗΕ φυσικά.!!!!!

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος, για τον οποίο γίνονται όλα αυτά σήμερα και γι’ αυτό θα βυθίσουν και πάλι οι Εβραιοσιωνιστές, την ανθρωπότητα στο αίμα.

Λέω και πάλι, γιατί το ίδιο έκαναν, για να μπορέσουν να στήσουν και το πρώτο μικρό ΙΣΡΑΗΛ.

Ως γνωστόν οι Εβραίοι ήταν ο μόνος λαός έθνος στον κόσμο χωρίς πατρίδα. Μήπως θυμάστε από πότε γύρναγαν σαν την «άδικη κατάρα» σε όλο τον πλανήτη, χωρίς να έχουν πατρίδα και κράτος;

Τώρα, ίσως καταλάβετε γιατί πολεμούν την Ελλάδα και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Ήταν από τότε που ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ.!!! Από τότε που μπροστά στον Πιλάτο φώναξαν: «το αίμα Αυτού ας είναι εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών». Εκείνη η γενιά που το φώναξε, μαζί με τα παιδιά τους, σφαγιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από τον Ρωμαίο Τίτο το 70 μ.Χ. και από τότε έσβησε από τον χάρτη και το κράτος του Ισραήλ.
Έγιναν ο μόνος λαός-έθνος στον κόσμο, που δεν είχαν πατρίδα και από την κατάρα που έριξαν μόνοι τους στο κεφάλι τους, αντί να καταλάβουν, ότι σταύρωσαν τον Μεσσία Χριστό που περίμεναν και να μετανοήσουν, αυτοί επιδόθηκαν επί 1800 χρόνια στο να συγκεντρώνουν , πλούτο, επιρροή και δύναμη εξουσίας, με στόχο να επανέλθουν κάποια στιγμή, να ξαναφτιάξουν το κράτος τους και να κυβερνήσουν τον κόσμο, παρουσιάζοντας έναν δικό τους «Μεσσία».

Όταν λοιπόν απέκτησαν τον παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό έλεγχο, έκαναν και την επίσημη ίδρυση του Διεθνούς Σιωνισμού το 1896 στην Ελβετία.( Με πρωταγωνιστή τον Αρχισιωνιστή Θεόδωρο Χέρζλ η ζωή του έχει παιχτεί και σε θεατρικό έργο στην Ελλάδα).

Από τότε ξεκίνησαν, για να πραγματοποιήσουν την μεγάλη τους πολιτικοθρησκευτική ιδέα. Την δημιουργία του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» και την ανάδειξη του «ΜΕΣΣΙΑ» τους.

Έπρεπε όμως πρώτα, να αποκτήσουν ένα κράτος έστω και μικρό.

Σχεδίασαν λοιπόν και δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση την δεκαετία του 1930, έφεραν μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο από το 1939 μέχρι το 1945 και αφού κατέστησαν την ανθρωπότητα ανίκανη να αντιδράσει, με όλα αυτά που έγιναν στον πόλεμο, μπόρεσαν το 1948, να πατήσουν για πρώτη φορά το πόδι τους στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, μετά από χίλια εννιακόσια χρόνια χωρίς πατρίδα και ίδρυσαν τότε, το πρώτο μικρό κράτος του ΙΣΡΑΗΛ, με τις «ευλογίες» του ΟΗΕ.

Αυτή η Σατανική «συνταγή» τότε, αποδείχθηκε ιδανική για τα σχέδιά τους και την ίδια εφαρμόζουν και τώρα.

Δημιούργησαν πάλι τεχνητή οικονομική κρίση από το 2008 και «σπρώχνουν» τα πράγματα προς τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο, για να αφανίσουν έτσι τους εχθρούς τους και να ολοκληρώσουν την μεγάλη Εβραϊκή ιδέα, του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» και του αναμενόμενου «ΜΕΣΣΙΑ».

Τώρα όλα τα υπόλοιπα παραμύθια που διακινούνται και μιλούν για γεωπολιτικά συμφέροντα, αγωγούς , ΑΟΖ, γεωστρατηγικά και διάφορα «πράσινα άλογα», είναι απλά για να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους, ώστε να μην βλέπουν και να μην καταλαβαίνουν την πραγματική αιτία, όλων αυτών των γεγονότων.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Οι Έλληνες, είμαστε για τους Εβραίους, οι μεγαλύτεροι και πιο επικίνδυνοι εχθροί τους. Όχι επειδή είμαστε επιθετικοί, ή διεκδικούμε κάτι από αυτούς. Αλλά επειδή τον ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ που εκείνοι Σταύρωσαν, εμείς τον δεχθήκαμε ως τον αληθινό Θεό και τον διαδώσαμε και στον κόσμο.

Όποιος αυτό δεν το καταλαβαίνει είναι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν είναι Εβραίος και δεύτερον γιατί φοράει παρωπίδες και βλέπει μόνο το χρήμα στην ζωή του και τίποτα άλλο.

Πως θα μπορέσουν λοιπόν να φέρουν στον κόσμο, τον καινούργιο δικό τους «Μεσσία» και να τον δεχθούν και οι Έλληνες;;

Ειδικά αφού για τους Έλληνες, κατά το ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως, αυτός δεν θα είναι «Μεσσίας», αλλά θα είναι ο αντίχριστος;;

Πρόβλημα λοιπόν μεγάλο οι Έλληνες.

Μας επιτέθηκαν λοιπόν πρώτα απ’ όλους τους εχθρούς τους . Πριν ανοίξουν δηλαδή κανένα άλλο μέτωπο.

Μας επιτέθηκαν από το 2010, αλλά με τρόπο ύπουλο και δόλιο. Μας επιτέθηκαν οικονομικά, με δημιουργία πλαστού χρέους.

Μας έβαλαν στο ΔΝΤ με πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και από τότε κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να υπολογίζουν ούτε νόμους, ούτε Σύνταγμα, αφού δεν υπάρχει και κανένας να τους εμποδίσει.

Ξεπουλάνε ό,τι θέλουν, υπογράφουν ό,τι θέλουν και ψηφίζουν ότι θέλουν, με σκοπό να στραγγίξουν εντελώς , την οικονομία της Ελλάδος και να καταντήσουν όλους τους Έλληνες, ξεσπιτωμένους ζητιάνους.

Τίναξαν και την Δημοκρατία στον αέρα και έκαναν και πραξικόπημα, αντιστρέφοντας την λαϊκή εντολή του Δημοψηφίσματος. Τι χειρότερο μπορούν να κάνουν για τους Έλληνες, αυτά τα ξετσίπωτα πουλημένα τομάρια που κυβερνούν την Ορθόδοξη Ελλάδα, ενώ πιστεύουν στον διάβολο και υπηρετούν τους αντίχριστους Εβραίους;;

Και όμως υπάρχουν και χειρότερα, γιατί το σχέδιο των Εβραίων μόλις μας καταντήσουν ξεσπιτωμένους ζητιάνους και δεν έχουν τίποτα άλλο να πάρουν, τότε θα μας χρεοκοπήσουν και θα εξαπολύσουν τις ορδές των χιλιάδων Ισλαμιστών και των εκατομμυρίων λαθρο-εποίκων, για να μας τελειώσουν σαν έθνος.

Γι’ αυτό και τους βάζουν κατά χιλιάδες μέσα στην Ελλάδα. Είναι ένας Σατανικός στρατός, από αναλώσιμους κατάδικους και πρεζάκια, με σκοπό να τους ξαμολήσουν για να «φάνε» τους Έλληνες.
Αυτό που λέω δεν είναι σενάριο και να μην τα ακούμε σαν μυθιστόρημα, γιατί είναι μια πραγματικότητα που την ζούμε και την βλέπουμε μπροστά μας να υλοποιείται.

Αυτό είναι το σχέδιο των Εβραίων για να αφανίσουν τον μεγάλο τους εχθρό, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Και το προχωράνε κατά βήμα, αυτά τα γεννήματα των φιδιών που με απάτη, δόλο, νοθεία και πραξικόπημα, (σ.γ.: κυκλοφορούν μάλιστα ανάμεσα στους πανικόβλητους Έλληνες και διάφορες πληροφορίες «μούφες» όπως ότι απείλησαν τον Τσίπρα οι Ευρωπαίοι αν δεν υποχωρήσεις στους δανειστές σου θα κάνουμε την Ελλάδα Συρία κ.ά. για να δεχτούμε στηριγμένοι πάνω στην κουλτούρα της θυματοποίησης την προδοτική κυβέρνησης και όλες τις παρανομίες της. Όπως έγινε και με τις προηγούμενες αρχής γενομένης από τον Εβραίο Αβουρίμ Σημίτη, μέχρι τον Γιωργάκη Μινέϊκο, τον Σαμαρά και τώρα το γελαστό παιδί τον Αλέξη) κρατάνε την Κυβέρνηση της Ελλάδος.
Και όπως βλέπετε, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και καμία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ μέσα στην Βουλή, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ και κοροϊδεύουν τους Έλληνες, με κούφια λόγια.

Μετά θα κάθονται και θα «κλαίνε» την καταστροφή της χώρας.

Είναι όλοι τους ψυχροί δολοφόνοι του έθνους μας. Αυτή είναι η αλήθεια και γι’ αυτό θέλουν να μας αφανίσουν τα Σατανόσκυλα του Ισραήλ. Δεν είναι η Οικονομία μας, αλλά είναι η Ορθόδοξη πίστη μας στον ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Το πρόβλημα με το «χρέος» μας το δημιούργησαν, για παραπλάνηση, γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν με την Ορθοδοξία, με το Άγιο Φώς, με τα Χριστούγεννα, με την προσευχή στα σχολεία, με το σημείο του Σταυρού στην σημαία, με την ένδοξη ιστορία μας, με το ηλεκτρονικό φακέλωμα με τον αριθμό του αντίχριστου «Μεσσία» τους,(666), με την προώθηση του σοδομισμού και της πορνείας, («σύμφωνο– μπουρδελοποίησης της κοινωνίας-συμβίωσης») με την κατάργηση των Ελληνικών παρελάσεων και τόσα άλλα , που αφορούν την Ελληνορθόδοξη παράδοση των Ελλήνων.

Αν ήταν ΜΟΝΟ Οικονομικές οι επιδιώξεις τους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα γίνονται για τα οικονομικά συμφέροντα. Αλλά ο πόλεμος που δεχόμαστε στα θέματα Θρησκείας και Πατρίδος, που κολλάει με τα οικονομικά;
Όποιον τον ενδιαφέρει να κερδίσει χρήμα, δεν τον ενδιαφέρει τι Θεό πιστεύει ο άλλος. Τον ενδιαφέρει μόνο το χρήμα. Γι’ αυτό και το τραπεζικό σύστημα και οι πολυεθνικές, δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο, σε όλο τον κόσμο και με όλες τις θρησκείες.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.!!!!!

Και εδώ βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα των Σατανιστών του ΙΣΡΑΗΛ. Αφού αυτοί υπηρετούν και αγωνίζονται υπέρ του αντίχριστου «Μεσσία» τους, ο Τριαδικός Θεός των Ελλήνων και ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, τους κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.

Πως θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τον δικό τους «ΜΕΣΣΙΑ» στην ανθρωπότητα, όσο υπάρχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;

Γι’ αυτό λοιπόν μας μάχεται και μας πολεμά το ΙΣΡΑΗΛ. Οτιδήποτε άλλο μας παρουσιάζουν, είναι απλά για να μας πλανούν, και να μας μπερδεύουν με τα οικονομικά και τα γεωπολιτικά, ώστε να μην γνωρίζουμε, γιατί μας πολεμούν.

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Θέλω να επισημάνω κάτι πολύ σοβαρό, που μας διαφεύγει και που πολύ χαζά ή σκόπιμα, κανείς δεν το επισημαίνει.

Μπορεί να βλέπουμε πως οι προφητείες των αγίων του Θεού, αρχίζουν να παίρνουν «σάρκα και οστά» και να οραματιζόμαστε τα μεγαλεία που φυλάει ο Θεός στους Έλληνες, αλλά ξεχνάμε κάτι βασικό. Προς το παρόν οδηγούμαστε προς την καταιγίδα. Η πατρίδα μας ανεβαίνει τον Γολγοθά της και πηγαίνει προς την σταύρωση. Ο άγιος Παΐσιος μας είπε πως: «μετά την μπόρα την δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η Θεϊκή».

Μόνο που μπροστά μας τώρα, είναι η μπόρα η δαιμονική και δεν ξέρω πως την φαντάζεστε αυτήν την «μπόρα», αλλά σας λέω πως επειδή ακριβώς η μπόρα είναι δαιμονική, δηλαδή θα είναι ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ κατά των Ορθόδοξων Ελλήνων, οι πιθανότητες να επιβιώσετε από αυτήν την μπόρα, αν δεν είστε υπό την προστασία του Θεού, είναι λίγες.

Και για να μην το αναλύσουμε τώρα περισσότερο, θα το πω απλά αλλά κατανοητά. Αυτή η «δαιμονική μπόρα», είναι κάτι σαν τον «κατακλυσμό» και θα σωθούν μόνο όσοι προλάβουν και μπουν στην «κιβωτό».
Την λιακάδα λοιπόν την Θεϊκή μετά τον «κατακλυσμό» και την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης, δεν θα την δουν όλοι, αλλά όσοι μετανοήσουν και με την βοήθεια του Θεού επιζήσουν από αυτήν την δαιμονική μπόρα. Χρόνος ακόμα υπάρχει, και η «κιβωτός» του Θεού δεν έχει περιορισμό θέσεων.

Σας παρακαλώ Έλληνίδες και Έλληνες. Αφυπνιστείτε.

Αν αυτά που γράφω σας τρομάζουν και προτιμάτε τις κοροϊδίες και τους εφησυχασμούς, μην τους δίνετε σημασία.

Υπάρχουν άλλωστε τόσοι πολλοί «Χατζηνικολάου» να ακούτε και τόσα πολλά «παραμύθια» για να διαβάζετε.

Αυτές λοιπόν οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ μαριονέτες που μας κυβερνούν, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς στην Κοινωνική ρήξη και την διάλυση της χώρας. Παράλληλα δουλεύουν και προβοκάτορες για τον διαμελισμό της χώρας, με το πιο επικίνδυνο έργο αυτήν την στιγμή να γίνεται στην Θράκη και στην Κρήτη.

Ειδικά στην Κρήτη με το σχέδιο περί ανεξάρτητης Κρήτης, προχωρούν και σχέδιο με σκοπό να δημιουργήσουν εμφύλιες προστριβές στο νησί. Αυτό πρέπει να το προσέξουν πολύ οι Κρητικοί, αν θέλουν να αποφύγουν τον κίνδυνο.

Γιατί αυτοί που θα παρακινήσουν τους Κρητικούς για την Ανεξαρτησία της Κρήτης, έχουν εντολές να κατηγορούν ως «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» όσους θα επιμένουν και θα ζητούν να παραμείνει η Ένωση με την Ελλάδα.

Και να ξέρετε πως η λέξη «ΠΡΟΔΟΤΗΣ» είναι πολύ βαριά, για να την πεις σε ΚΡΗΤΙΚΟ. Έτσι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν εμφύλιες προστριβές στην Κρήτη. Να τους προσέχουν οι Κρητικοί τους προβοκάτορες, που δουλεύουν για τον διαμελισμό της Ελλάδος.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, επειδή ο χρόνος τους τελειώνει και θέλουν να ξεκινήσουν τον παγκόσμιο πόλεμο, αλλά η Ελλάδα μας ακόμα τους καθυστερεί, η Εβραιο-κυβέρνηση μας, πήρε εντολή να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με ΟΛΑ όσα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Έβαλε λοιπόν το κεφάλι κάτω και ορμάει για πλήρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΡΗΞΗ. Θα ψηφίσει νόμους υπέρ ελεύθερης πορνείας, την ηλεκτρονική ταυτότητα με τον αριθμό του αντίχριστου «Μεσσία» τους, (666) θα δώσουν τα δημόσια αγαθά, ΤΟ ΝΕΡΟ και ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, γιατί αυτά πάντα τα ήθελαν οι Εβραίοι Σατανιστες, γιατί αν τα κρατάς αυτά, εκβιάζεις και κρατάς τον λαό.

Γιατί χωρίς νερό δεν μπορείς να ζήσεις. Και θέλουν να μας κρατάνε οι ΕΒΡΑΙΟΙ από όλα.

Θα μας ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ λοιπόν από δω και πέρα και να το περιμένουμε, γιατί αυτοί δεν φοβούνται.
Και δεν φοβούνται, γιατί έχουν κάνει τον λαό, να μην μπορεί να αντιδράσει. Και πως να αντιδράσει ο λαός, αφού όλη η Βουλή είναι μία ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ;

Ποιός θα οργανώσει μία μορφή διαμαρτυρίας, αφού όλες οι Ομοσπονδίες, τα σωματεία, τα αγροτικά κινήματα, ακόμα και ο στρατός που είναι θεματοφύλακας του Συντάγματος, όλοι τους ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ και κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα.

Τα έχουν βάλει μπροστά και ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.!!!!!!

Μπορεί να είναι παράνομα και αντισυνταγματικά όλα αυτά, αφού το δημοψήφισμα ισχύει και ο λαός ψήφισε «ΟΧΙ», αλλά δεν τους νοιάζει τίποτα. Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ είναι: «ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ».
Ετοιμαστείτε όμως, γιατί μόλις τα δώσουν όλα, τότε θα ξαμολύσουν τον Ισλαμικό στρατό. Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μας ΜΙΣΟΥΝ και τι καταστροφή θέλουν να φέρουν στην χώρα.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Το σχέδιο των Εβραίων για να ολοκληρωθεί, θέλει την διάλυση πολλών κρατών. Και όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, όποιο κράτος ήθελαν να διαλύσουν, το διέλυσαν και πολύ γρήγορα.

Τώρα όπως είδαμε, δρομολόγησαν και την διάλυση της Τουρκίας. Αν το αποφασίσουν, μέσα σε μία εβδομάδα την έχουν διαλύσει, αλλά μην την περιμένετε βέβαια αύριο ή τον επόμενο μήνα. Την Τουρκία πρώτα θα την χρησιμοποιήσουν ως ακόμα έναν μοχλό διάλυσης της Ελλάδος και μόλις δεν την χρειάζονται, μετά μπορούν να την διαλύουν σε μία εβδομάδα. Απλά τώρα δημιούργησαν τις συνθήκες διάλυσης της Τουρκίας, (έτσι για να υπάρχουν) τις οποίες τις κρατούν και θα τις χειροτερεύουν σιγά σιγά. Δηλαδή οι σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας συνεχώς θα επιδεινώνονται.

Αλλά πριν από την Τουρκία, έχει σειρά η Γεωργία, γιατί και αύριο να λέγαμε πως θα επιτεθεί η Ρωσία στην Τουρκία, είναι αδύνατον λόγω της……ΓΕΩΡΓΙΑΣ.!!!!

Δεν μπορεί η Ρωσία να περάσει πάνω από την Γεωργία για να επιτεθεί στην Τουρκία, ούτε να της επιτεθεί επιχειρώντας απόβαση από την Μαύρη θάλασσα. Οπότε θα δούμε σύντομα, υπολογίζω μέχρι τον Μάρτιο του 2016, αυτό το εμπόδιο που λέγεται «Γεωργία», με κάποιο τρόπο να φεύγει από την μέση.

Το πιθανότερο είναι να προκαλέσει την καταστροφή της, η ίδια η Κυβέρνηση της Γεωργίας, με μία καινούργια επίθεση στην Ν. ΟΣΕΤΙΑ όπως έκανε το 2008. Και να δώσει το δικαίωμα στην Ρωσία να έρθει… δίπλα στην Τουρκία. Μην ξεχνάτε όμως πως η Γεωργία έχει Ορθόδοξο Πατριαρχείο. Οπότε η Ορθόδοξη Ρωσία θα χτυπήσει την Ορθόδοξη Γεωργία.

Να γνωρίζουμε πως ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ που ελέγχονται από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, δημιουργούν τις συνθήκες καταστροφής και διάλυσης των κρατών τους. Αυτές προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες-προκλήσεις, με σκοπό να ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε άλλες δυνάμεις να επιτεθούν στην χώρα τους.

Τέτοιες ενέργειες έκανε και ο Μιλόσεβιτς και έδωσε δικαίωμα στο ΝΑΤΟ να διαλύσει στην Γιουγκοσλαβία. Το ίδιο έκανε και ο Σαντάμ Χουσέιν με την εισβολή στο Κουβέιτ και έδωσε το δικαίωμα στους Αμερικανούς να διαλύσουν το Ιράκ. (Σ.γ.: Από που κι  ως που, οι ΗΠΑ συνορεύουν με το Ιράκ για να κινδυνεύσουν από τα πυρηνικά και χημικά μούφες, όπως έλεγε ο Μπους; Φυσικά το εβραιοσιωνιστικό κατεστημένο που κυβερνά τις ΗΠΑ έπρεπε να βάλει χέρι στη Βαγδάτη, στον βαβυλωνιακό πολιτισμό (λεηλάτησαν τα μουσεία του Ιράκ) και ιδιωτικοποίησαν τα πετρέλαιά του, δίνοντας χίλιες αιτίες για να ξεφυτρώσει το ISIS).

Τώρα, η κυβέρνηση της Τουρκίας ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στους Ρώσους, με την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού και μάλιστα σε ξένο εναέριο χώρο και σιγά σιγά θα δίνει όλο και περισσότερα, για να της επιτεθούν και να την διαλύσουν σε κάποια δεδομένη στιγμή. Και μπορεί οι πρωτεργάτες να σωθούν, αλλά ο λαός θα τα πληρώσει.

Έτσι γίνεται πάντα. Οι ίδιες οι κυβερνήσεις «τρώνε» τους λαούς τους. Και εδώ στην Ελλάδα ή ίδια μας η Κυβέρνηση, με τις εντολές των Εβραίων, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Και όταν οι κυβερνήσεις δεν ελέγχονται από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, τότε ανατρέπονται με εξεγέρσεις τύπου Ουκρανίας, ή με επαναστάσεις τύπου Λιβύης και με την βοήθεια των Εβραίων-ΝΑΤΟ-Αμερικής, αναλαμβάνουν τις Κυβερνήσεις άτομα δικά τους για να δολοφονούν τους λαούς τους ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ για την δημιουργία του «μεγάλου Ισραήλ» και την εμφάνιση του δικού τους «Μεσσία».

Ένα Σατανικό σχέδιο, που το προχωρούν με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έναν πόλεμο που ήδη τον έχουν ξεκινήσει και σιγά σιγά τον επεκτείνουν, εμπλέκοντας όλο και περισσότερα κράτη.

Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί ενεργά στις πολεμικές επιχειρήσεις, με την έννοια πως δεν θα πέσουν βόμβες στην Ελλάδα, αλλά ο δικός μας «Γολγοθάς» και η μπόρα η δαιμονική που θα περάσουμε, θα είναι μία εσωτερική αναμέτρηση με τους Ένοπλους Τζιχαντιστές, τους λαθρομετανάστες και με την πείνα. Αυτές τις συνθήκες έχει δημιουργήσει η Εβραϊκή μας αντίχριστη κυβέρνηση.

Τα χειρότερα βέβαια θα ξεκινήσουν με Οικουμενική κυβέρνηση και όσο αυτοί οι Εβραιο-σατανιστές που μας κυβερνούν, θέλουν να πηγαίνουν κόντρα στην προφητεία και να μην κάνουν Οικουμενική κυβέρνηση, τόσο εμείς κερδίζουμε χρόνο για να προετοιμαζόμαστε.
(Σ.γ.: Η προσωπική μας άποψη είναι πως και η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα είναι ένας εσμός προδοτών και δοσιλόγων αποκυήματα του εβραιοσιωνιστικού κατεστημένου που έχει επιβληθεί στον τόπο).

Παλαιότερα έλεγαν: «Αν θες να ζεις ειρηνικά, να είσαι έτοιμος για πόλεμο». Και πράγματι έτσι είναι, γιατί όταν ο εχθρός σε βλέπει να είσαι «αστακός» και ετοιμοπόλεμος, τότε αποθαρρύνεται και δεν τολμάει να επιτεθεί. Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν, για να αποθαρρύνονται και οι εχθροί και όσο τους κρατήσουμε. Αλλά και όταν θα μας επιτεθούν να είμαστε έτοιμοι και να μην ψάχνουμε εκείνη την ώρα, τα «απαραίτητα».
Να ξέρετε πως ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός έχει μείνει τελείως μόνος. Όλη η Βουλή είναι εναντίον του λαού, χωρίς εισαγγελείς να προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον, χωρίς ποιμένες, χωρίς οδηγούς, με μία άθλια κυβέρνηση Χούντας, που δουλεύει για τους αντίχριστους Εβραίους και έχει προδώσει τα πάντα.

Σε πιο δύσκολη κατάσταση δεν έχει ξαναβρεθεί η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός, στην ιστορία του. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ σε τέτοιο βαθμό προδομένη από όλους.

Αλλά να ξέρετε πως και το 1940 η Ελλάδα ήταν προδομένη και από την Κυβέρνηση και από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σήμερα όμως γιορτάζουμε ένα ΕΠΟΣ και αυτό οφείλεται σε έναν άνθρωπο που ενέργησε ως πραγματικός Έλληνας και δεν υπάκουσε στην διαταγή προδοσίας του Παπάγου για υποχώρηση.

Οι Εβραίοι φροντίζουν τόσα χρόνια, να μην μαθαίνουμε οι Έλληνες την ιστορία μας, ή να την μαθαίνουμε παραποιημένη.

Κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε από τους Έλληνες το 1940. Αλλά και κανείς δεν περιμένει αυτό που θα γίνει τώρα. Μόνο που τώρα, επειδή ο Θεός θα μας ανεβάσει σε ΔΥΣΑΝΑΒΑΤΑ ΥΨΗ, αυτός ο εκλεκτός λαός των Ελλήνων, θα σφυρηλατηθεί πρώτα μέσα σε μία φωτιά σε ένα ΔΥΣΘΕΩΡΑΤΟΝ ΒΑΘΟΣ, απ’ όπου όταν βγει, θα έχει γεννηθεί ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΤΣΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Αυτό το ΑΤΣΑΛΙ, μαζί με το πραγματικό ΔΙΚΑΙΟ, θα διαπαιδαγωγήσουν την ανθρωπότητα.
Διαβολικό και απάνθρωπο λοιπόν το σχέδιο των Εβραίων, αλλά τον διάβολο υπηρετεί αυτός ο λαός από αρχαιοτάτων χρόνων.

Η Σατανική «Καμπάλα» είναι η αρχαία Εβραϊκή θρησκεία.

Άλλωστε και ο Μεσσίας Χριστός τους το είπε κατά πρόσωπο. «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε τον διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε». (Ιω. 8-44).

Όταν θα μας δώσουν το τελικό χτύπημα οι Εβραίοι, θα είναι μέρα μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας. Οι Ορθόδοξοι Έλληνες πρέπει να μετανιώσουμε για τα λάθη μας και αρκεί ένα: «Συγχώρεσε μας Κύριε και σώσε μας».

Να θυμάστε πως τα λάθη και οι αμαρτίες είναι ανθρώπινα, αλλά το «μη μετανοείν», είναι δαιμονικό. Μπορεί να πέσαμε σε παγίδες και σε ασωτίες, αλλά αν μετανιώσουμε σαν τον ΑΣΩΤΟ ΥΙΟ και γυρίσουμε στο Πατρικό μας, θα απολαύσουμε και εμείς από τον «μόσχο τον σιτευτό». Γιατί μόνο ο Θεός θα μας σώσει, από αυτήν την επίθεση που μας έχουν εξαπολύσουν οι αντίχριστες Εβραϊκές δυνάμεις. Δυνάμεις που συνεργάζονται με αυτούς τους Άθεους της αντίχριστης Εβραϊκής μας κυβέρνησης και έρχονται για το τελικό χτύπημα.
Ελληνίδες και Έλληνες,

Καλά Χριστούγεννα και καλή Ανάσταση του γένους.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής

Διαβάστε πολυάριθμες αναρτήσεις σχετικές με το πιο πάνω θέμα και σε πλήθος ιστοσελίδων μεταξύ των οποίων και την…
http://apokalipsistora.blogspot.gr/2011/11/blog-post_23.html

http://attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_162.htm
lhttp://hellasforce.tumblr.com/post/135384283409/%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%83

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.