Κατά μέτωπο επίθεση της μαφίας του ευρώ εναντίον του Δ. Καζάκη και του ΕΠΑΜ. Μέρος 3ο

Μια στο καρφί, μια στο πέταλο, σιγά αλλά σταθερά, οι Γερμανοί μας οδηγούν στη δραχμή που θέλουν οι μαφιόζοι της Ε.Ε.

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΕ (σ.γ.: Όπως τους συμφέρει).

Όσοι ακούνε τα αμφίσημα μηνύματα Σόϊμπλε (διπλός δεσμός) ας πάρουν 6mg Brexitanil τρις ημερησίως

«Ψήνουν» επιστροφή σε εθνικό νόμισμα οι Γερμανοί – Β.Σόιμπλε: «Κούρεμα χρέους της Ελλάδας και 50 δις ευρώ μόνο με έξοδο από το ευρώ». μετά από 20 μέρες άλλαξε γνώμν λόγω των γερμανικών εκλογών. «Εγώ είμαι ενάντια σε κάθε σκέψη για Grexit»

«Ένα κούρεμα χρέους θα παραβίαζε τους ευρωπαϊκούς κανόνες βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας», τόνισε την Τετάρτη ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, συμπληρώνοντας πως «για συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει η Ελλάδα να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη».

Μιλώντας σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι «η Αθήνα θα ολοκληρώσει με επιτυχία το τρέχον πρόγραμμα μόνο αν εκπληρώσει τους κανόνες που προβλέπονται σε αυτό», προτρέποντας τους δανειστές να συνεχίσουν τις πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση. Ακόμη, επανέλαβε ότι «το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος αλλά η έλλειψη ανταγωνιστικότητας, κάτι που μόνο αν επιστρέψουν σε εθνικό νόμισμα θα την αποκτήσουν».

«Η πίεση προς την Αθήνα για υλοποίηση μεταρρυθμίσεων πρέπει να συνεχιστεί, ώστε η χώρα να γίνει ανταγωνιστική. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα είναι σε θέση να παραμείνει εντός του ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Την ίδια στιγμή ένας εκ των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Γερμανός Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπσντορφ, σε συνέντευξή του ζήτησε «να βρεθεί ένας τρόπος η Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ, αλλά να παραμείνει στην ΕΕ».

«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, το συντομότερο δυνατό, να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να διατηρήσουμε την αλληλεγγύη αλλά να τη βοηθήσουμε να βγει από την Ευρωζώνη» είπε ο Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπσντορφ, μιλώντας στην εφημερίδα Heilbronner Stimme. 

Στην αγγλική έκδοσή της, η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt αναφέρει ότι ο Γερμανός πολιτικός εκτίμησε ότι η αποχώρηση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα θα το καταστήσει «παράνομο» σε ότι αφορά τις λοιπές δανειοδότριες χώρες, αφού οι συμβάσεις που έχουν εγκριθεί από τα Κοινοβούλιά τους προβλέπουν και την δανειακή συμμετοχή του ΔΝΤ!

Σ.γ.: Έχουν καταντήσει τον ελληνικό λαό βαθιά διχασμένο και στα όρια της ομαδικής ψύχωσης. Σύσταση: ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και μην βλέπετε δελτία ειδήσεων από την κατεστημένη τηλεόραση αν σας προκαλεί σύγχυση. Κλέιστε το κουμπί στα δελτία ειδήσεων!

Όσοι έχετε σχέση με την πληροφορική και το διαδίκτυο παρακολουθείστε το e-roi.gr και την ανόθευτη, ελεύθερη ert-open στο youtube και τις εκπομπές του Δημήτρη καζάκη, Σπύρου Στάλια, Δημήτρη Καρούσου, Όθωνα Λουμαρέλλα, Δημήτρη Κυπριώτη και Γιώργου Κοντογιώργη. Τα λένε ξεκάθαρα…

Το πιο πάνω άρθρο δημοσιεύτηκε από το site pronews στην ιστοσελίδα μας στις 8/2/2017. Τα σόλια δικά μας/

Leave a Reply

Your email address will not be published.