Ο κάθε Έλληνας ας αποφασίσει μόνος ή πολλοί μαζί πως θα απαιτήσει την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος

Το ελληνικό Σύνταγμα είναι ένα διάτρητο κουρέλι. Οι κυβερνήσεις μέχρι του Τσίπρα και το Κοινοβούλιο στην πλειοψηφία του δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να συμμετέχει στην παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Ακούστε τι έλεγε ο καθηγητής του Συνταγματικού δικαίου Γεώργιος Κασιμάτης στις 14 Μάη του 2012 στον Γιώργο Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER:

http://https://www.youtube.com/watch?v=H8ooJrgfEqA

Το ερώτημα που παραμένει είναι πως πρέπει οι Έλληνες υπήκοοι να αντιδράσουν, με ποιούς τρόπους ώστε να προστατευθεί το Σύνταγμα.

Ο Βασίλειος Νικολόπουλος επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς (πηγή Γιώργος Αλιέας) δίνει ξεκάθαρες οδηγίες για το πως οι Έλληνες οφείλουν να είναι διαρκώς αφυπνισμένοι “να μην υπάρχουν ούτε καρέκλες και καναπέδες στα σπίτια μας” να ευρισκόμαστε σε εγρήγορση και συνεχή συναγερμό ώστε με κάθε τρόπο να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος το οποίο διευκρινίζει πλέρια ότι: “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτιμσό των Ελλήνων οι οποίοι δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία”. Ακούστε τον σε συνέντευξη με τον Κ. Ουίλς:

http://https://www.youtube.com/watch?v=LEGX_u1NHvs

Πιο κάτω αναφέρουμε υπό μορφή εικόνων τρόπους αντίστασης και προστασίας του άρθρου 120;

ΟΧΙ ΡΟS γιατί θα καταγράφονται έως και οι αναπνοές μας και σε λίγο θα φορολογούνται

Άλλοι τρόποι εφόσον ενωθούμε και γίνουμε πολλοί:

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.