Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον επόμενο σωτήρα σας. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ τον πάει.

Να γιατί ο Μητσοτάκης ο γιος του αποστάτη, η μοιραία οικογένεια θα συνεχίσει να διευθύνει τούτο τον τόπο μέχρι να απαλειφθούν οι Έλληνες και να μείνουν τα ασημικά. Είναι σίγουρο ότι η μασονία, η παγκοσμιοποίηση, η Λέσχη, τον πάει, τον θέλει, τον προωθεί, το πδι είναι σίγουρο ότι είναι μαριονέτα τους. Άρα τους κάνει για να αποδιαλύσει ό,τι άφησαν οι προηγούμενοι εφιάλτες αρχής γενομένης από τον καραμανλή παππού τον Μέγα…

Ακούστε έναν σοβαρό δημοσιογράφο, θρησκεύοντα και π[ολιτικά ενήμερο, τον Νίκο Χειλαδάκη

Έγινε γνωστό πως η λέσχη Μπίλντεμπεργκ φέτος θα συνεδριάσει από την 1η μέχρι την 4η Ιουνίου στο Westfields Marriott Hotel στο Chantilly, της Virginia, και ένας από τους τακτικούς της επισκέπτες είναι και ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας ο… αμφιβόλου φύσεως Εμμανουελ Μακρόν αλλά και πολλοί Έλληνες.

Το πολύ ενδιαφέρων για εμάς είναι πως γι άλλη μια φορά θα συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας, την οικονομική κατάσταση, τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και σε σχέση με την ευρύτερη περιοχή.

Ήδη τονίζεται από διεθνείς αναλυτές πως ο Σόιμπλε με τους εγχώριους ολιγάρχες οι οποίοι για να μην πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια, δε διστάζουν να οδηγούν τη χώρα σε κατάσταση Αργεντινής.

Ο Σοίμπλε υποστηρίζει πως μία μικρότερη ευρωζώνη θα είναι ξανά ισχυρή και κατά συνέπεια οι λαοί πιο ελέγξιμοι, κάτι που μπορεί να γίνει με πρώτη προς έξοδο την Ελλάδα. Το εγχώριο σύστημα (κάποιοι προφανώς όχι όλοι) γνωρίζουν πως αν βγούμε από το ευρώ βίαια και χωρίς προετοιμασία θα γίνουν εφ όρου ζωής κυρίαρχοι στο εσωτερικό.

Ποιος λοιπόν Έλληνας πολιτικός, αρχηγός μεγάλου ελληνικού κόμματος και επίδοξος πρωθυπουργός, μετέχει στις συνεδριάσεις αυτής της κρυφής Λέσχης που σχεδιάζει το μέλλον για μας, χωρίς εμάς, για την οποία ποτέ δεν αποκαλύπτεται τίποτα από τα πρακτικά της και μάλιστα ο ίδιος πολιτικός ακολουθεί εκεί τον μεγαλύτερο εγκληματία κατά της Ελλάδας, αυτόν που παράδωσε την Κύπρο στην τουρκική εισβολή, που τα χέρια του είναι βαμμένα με το αίμα χιλιάδων αθώων, τον Χένρυ Κίσιγκερ ;

Αυτόν τον κύριο που ανήκει στην οικογένεια των «Δράκων», θέλουμε αύριο να κυβερνήσει την χώρα για να την αποτελειώσει καλυτέρα στην μνημονιακή της καταστροφή!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.