Όλες οι σφήκες κάτσανε μαζί… Ο ένας αρχιλήσταρχος παραστέκεται στον άλλον!

Κακό πόπαθε ο Παπαδήμου! Ο πρωθυπουργός που κάθισε στο θρονί της εξουσίας χωρίς να τον εκλέξει ο λαός επειδή τόθελε η Ευρωπαϊκή χούντα.

Τότε που πανηγύριζαν ο λήσταρχος με τον αρχιλήσταρχο γιατί μας έβαλαν στην Κόλαση του ευρώ.

Τρέξανε να του συμπαρασταθούν ο πρώτος τραπεζίτης της Ελλάδας (στην ουσία υποτελής της Τράπεζας της Αγγλίας) και πρώην υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας με το όνομα.

Αμέσως μετά έτρεξε η κυβέρνηση μέσω του λαμπρού εκπροσώπου της το παιδί (ποιο από όλα;) λυπήθηκε πολύ.

Τα καλά παιδιά λυπήθηκαν κι αυτά και τρέξαν…

Αγχωμένος, κάθιδρος μίλαγε στα media κι έδινε κουράγιο στον λαβωμένο υπάλληλο των Rothchilds και της Goldman Shacks. Ένα ρίγος διαπερνούσε την  ραχοκοκαλιά του γιατί ξέρει ότι και γι’ αυτόν χτυπάει η καμπάνα. Ο Παπαδήμου είχε συνοδό αυτοκίνητο, δύο αστυνομικούς να του κάνουν παρέα, ο οδηγός μπροστά κι ένας στο πλάί του κι όμως δεν έφτασαν, ο τρομοφάκελος έσκασε στα μούτρα του προέδρου(;) μέλους(;) της Ακαδημίας.

Ξέρετε, όλοι αυτοί που σφάζουν τους λαούς κι αποτελούν μέρος της συμμορίας των οικονομικών δολοφόνων προάγονται σε τιμητικές θέσεις, συχνά παίρνουν και νόμπελ ειρήνης! Γίνονται επίσης και Σεβάσμιοι των μασονικών στοών, πρώτη θέση και στον τεκτονισμό! και στις Ακαδημίες!

Πρώτη θέση στην τεκτονική στοά των Αχαρνών και τις υπόλοιπες οι μεγαλοκαρχαρίες. Για να κάνουν δήθεν φιλανθρωπίες (για τα μάτια του κόσμου), στην ουσία για την τσέπη τους.

Μετά έτρεξε ο επόμενος της παρέας, ο Σαμαράς να του συμπαρασταθεί. Ξέρει αυτός από τέτοιες δύσκολες ώρες όταν τον αναθεμάτιζε ολόκληρη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί έριξε τον ΜΗΤΣΟΤΑΚ μπαμπά και βάλε. Μετά βέβαια, έχει ο καιρός γυρίσματα, ανακηρύχθηκε σε πρωθυπουργό της κατά πως ήθελε το παρασκηνιακό κατεστημένο.

Και στη συνέχεια του συμπαραστάθηκαν του καμμένου, μάλλον του μπαρουτοκαπνισμένου Παπαδήμου, όλα τα υπόλοιπα κόμματα (υποτελή των Γερμανών) της Βουλής, ενώ έστελναν αρές και κατάρες στους τρομοκράτες που δεν συμφωνούν με τις προσπάθειες του ελληνικού Κυνοβουλίου(!) να σώσουν για άλλη μια φορά την Ελλάδα!

Όλες οι σφήκες μαζί… Όπως οι ληστές μαζεύονται στην τρύπα τους να κλάψουν για έναν τραυματία αρχιληστή και να συσκεφθούν πως θα προστατεύσουν και με πόσο αυστηρότερα μέτρα το τομάρι τους…

10 αστυνόμοι, 20 αστυνόμοι προστάτες, ακριβότερος οπλισμός, τελειότερα μηχανήματα ανίχνευσης πυρίτιδας, δυναμίτιδας, καψουλίων, βομβών, εξόδοις του ελληνικού λαού ο οποίος, όπως πάντα, πληρώνει τη νύφη για να μην πάθουν τίποτα οι δυνάστες του.

Αφού δεν ενωνόμαστε για την ήδη απωλεσμένη πατρίδα, άσχετα τι ιδεολογικά σκουπίδια μας έχουν βάλει αυτοί οι ματατσαράγκες απατεώνες στο κεφάλι, να βάλουμε στην άκρη την ρουσφετοϋποχρέωση με την οποία μας έδεσαν, καλά παθαίνουμε!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.