Δημήτρης Καζάκης: Εγκληματική συνομωσία σε βάρος της Ελλάδας από τους ντόπιους πολιτικούς και τον ξένο παράγοντα

Δημήτρης Καζάκης ντόπιοι και ξένοι συνωμότες υποδούλωσαν τη χώρα στις τράπεζες και το ΔΝΤ με παραποιημένα στοιχεία και μετέτρεψαν τους Έλληνες σε πειραματόζωα εντός ενός διεθνούς νομίσματος όπως το ευρώ, για να βγάλουν συμπεράσματα πόσο θ’ αντέξουν οι Έλληνες και να εφαρμόσουν τα ίδια άνομα σχέδια και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Τον τρόπο αλλά και τις πρωτοβουλίες που οφείλει να πάρει μια πατριωτική δημοκρατική  κυβέρνηση προκειμένου να αποδεσμευθεί από την μέγγενη του ευρώ, από τα δεσμά του παράνομου χρέους και να γίνει η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, εξήγησε ενδελεχώς και με σαφήνεια, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης που προαναγγείλαμε στην Πάτρα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Ο κ. Καζάκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη καταγγελία της υποεπιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ για τη συνωμοσία που στήθηκε σε βάρος της Ελλάδας με σκοπό τη διάσωση των μεγάλων οικονομιών, των παγκόσμιων αγορών και τραπεζών. Πρόκειται, είπε ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ, για μια αδίστακτη εγκληματική συνομωσία της Τρόϊκα, γιατί ούτε η διοίκηση του ΔΝΤ, ούτε οι εταίροι της ΕΕ δεν δίστασαν να φορτώσουν στον ελληνικό λαό το κόστος διάσωσης του ευρώ, της Γαλλίας, της Γερμανίας και των τραπεζών τους, αλλά και της νομισματικής σταθερότητας παγκόσμια.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος και Δρ Δημοσίου Δικαίου Φώτης Λεπίδας, έκανε λόγο για εθελόδουλο πολιτικό σύστημα, το οποίο εκτελώντας τις εντολές των δανειστών, όπως είπε, έχουν οδηγήσει την χώρα στην ανομία και την συνταγματική εκτροπή και πώς η Βουλή των Ελλήνων έχει εκχωρήσει ακόμα και το δικαίωμά της να νομοθετεί.

Κοινός τόπος των ομιλητών, όπως επισημάνθηκε, μετά τη σφοδρή επίθεση που έχει δεχθεί ο ελληνικός λαός σε όλα τα επίπεδα, αυτό που του απομένει, πλέον, είναι μόνον το ιστορικό του δικαίωμα σε τούτο τον τόπο, το οποίο, σήμερα, δύο αιώνες μετά την απελευθέρωσή του, καλείται να υπερασπισθεί ξανά.

Δελτίο τύπου από τους πυρήνες του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΤΡΑΣ 25/5/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.