Όπου δολοφόνοι Χριστιανών και Σιιτών όλο και κάποιοι ναζήδες Σιωνιστές κρύβονται από πίσω!

ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΏΝ

by ioanna

credit: Nancy Siesel Brooklyn. New York 11/27/05
2,500 RABBIS FROM 70 COUNTRIES CONVENE IN NYC AT
LEADERSHIP CONVENTION OF FASTEST GROWING
RELIGIOUS MOVEMENT:
More than 2,500 Chabad-Lubavitch rabbinical emissaries and communal leaders from 70 countries, hailing from as far as the Congo and Nepal, are gathering for their annual convention.
These rabbinical emissaries are willing to pick up their families and move literally anywhere in the world to bring their fellow Jews closer to Judaism.
The movement’s leader, the Lubavitcher Rebbe, Rabbi Menachem Mendel Schneerson passed away ten years ago.
****They are shown gathered together in front of their headquarters at 770 Eastern Parkway for a group portrait.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πραγματικά καταπληκτική είδηση που δείχνει και την μεγάλη υποκρισία στον πόλεμο που έχουν ανοίξει εδώ και καιρό οι Τζιχαντιστές ότι Εβραίοι βρίσκονται στις τάξεις τους και μάλιστα μετέχουν ενεργά στις πολεμικές επιχειρήσεις των φανατικών μουσουλμάνων, αποκαλύπτει η πρώτη σε κυκλοφορία τουρκική εφημερίδα, Zaman, η οποία μάλιστα επικαλείται σχετικό δημοσίευμα της ίδιας της γνωστής ισραηλινής εφημερίδας, Haaretz.

Πίσω από όλους τους πολέμους, τις χρεοκοπίες, τους εμφύλιους, τους μαζικούς φόνους, για ψάξε και θα βρεις πράγμα πολύ!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό αυτό δημοσίευμα, στις πολεμικές επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών που στην μεν Συρία πολιορκούν εδώ και μέρες την κουρδική πόλη του Κομπανί, ενώ στο Ιράκ έχουν φτάσει προελαύνοντας στην πρωτεύουσα Βαγδάτη, μετέχουν και Εβραίοι πολεμιστές που πολεμούν στο πλευρό των εξτρεμιστών μουσουλμάνων. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Zaman, περίπου 1.000 Γάλλοι υπήκοοι μεταξύ των οποίων και πολλοί Εβραίοι της Γαλλίας έχουν παρουσιαστεί και έχουν καταταχτεί στις τάξεις των Τζιχαντιστών και μάλιστα μετέχουν ενεργά στις τελευταίες πολεμικές επιχειρήσεις. Την είδηση αυτή την μετέδωσαν γνωστά ισραηλινά ΜΜΕ μεταξύ των οποίων η πολύ γνωστή ισραηλινή εφημερίδα Haaretz και για πρώτη φορά ΤΗΝ έκανε γνωστή το γαλλικό κρατικό κανάλι, Channel 2. Στο γαλλικό κανάλι μίλησε εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης ο οποίος και παραδέχτηκε πως Γαλλοεβραίοι έχουν μεταβεί στην Μέση Ανατολή και έχουν καταταγεί στις τάξεις των Τζιχαντιστών μετέχοντας και στις πολεμικές επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών. Αλλά οι καταπληκτικές αυτές αποκαλύψεις για την συμμετοχή των Εβραίων στον πόλεμο των Τζιχαντιστών δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με αποκαλύψεις μιας νεαρής Γαλλοεβραίας, στις τάξεις των Τζιχαντιστών βρίσκονται περί τις 100 γυναίκες υπήκοοι Γαλλίας και μεταξύ των γυναικών αυτών βρίσκονται και Γαλλοεβραίες που πολεμούν μαζί με τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους. Το καταπληκτικό αυτό γεγονός προσπάθησε να διαψεύσει ο εβραϊκής καταγωγής βουλευτής της γαλλικής βουλής, Meyer Habib, αλλά ο ίδιος διαψεύστηκε από τον χαχάμη, (Εβραίο ραβίνο), ο οποίος παραδέχτηκε την συμμετοχή Γαλλοεβραίων στις τάξεις των Τζιχαντιστών. Το όλο θέμα έχει προκαλέσει έντονους διαξιφισμούς στις τάξεις των Γαλλοεβραίων και έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη για την συμμέτοχη των Γαλλοεβραίων στα στρατιωτικά σώματα των εξτρεμιστών μουσουλμάνων και στα φρικτά εγκλήματα τους.

Ορθόδοξοι Εβραίοι οι φανατικότεροι των Εβραίων!

Τώρα ίσως εξηγείται γιατί οι Τζιχαντιστές έχουν δηλώσει επίσημα ότι «ο Θεός δεν τους έδωσε εντολή να πολεμήσουν το Ισραήλ» και τώρα εξηγείται γιατί υπάρχουν και δημοσιεύονται κατά καιρούς πληροφορίες, ακόμα και στον τουρκικό τύπο, ότι οι Τζιχαντιστές έχουν ενισχυθεί και από το ίδιο το Ισραήλ που έχει δει ότι οι πολεμικές τους επιχειρήσεις έχουν ουσιαστικά στραφεί εναντίον των κυρίων εχθρών του Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή, όπως είναι οι Σιΐτες μουσουλμάνοι και φυσικά εναντίων των χριστιανών που τους σφάζουν ομαδικά. Τώρα επίσης εξηγείται γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν για την στήριξη των Τζιχαντιστών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά του ότι επίσημα αναφέρεται πως οι ΗΠΑ πολεμούν το ισλαμικό χαλιφάτο αλλά παράλληλα αγοράζουν το παράνομο πετρέλαιο των Τζιχαντιστών όπως και το Ισραήλ. Άλλοι οι πραγματικοί σκοποί του κινήματος των Τζιχαντιστών και άλλοι αυτοί που φαίνονται επίσημα.

Φυσικά όλα αυτά μην περιμένετε να τα μάθετε από τα «σοβαρά» «ελληνικά» κανάλια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το τι έφαγε και πως κοιμήθηκε η Αμάλ Αλαουντίν Κλούνεϊ, (ούτε ο Θεός δεν ξέρει από πού κρατάει η σκούφια της ίσως ούτε και ο Τζωρτζ Κλούνεϊ) ενώ συνεχίζεται η γενοκτονία των χριστιανών και των Ελληνορθόδοξων της Μέσης Ανατολής. (Σ.γ.: Χαρές να δεις που κάνουν οι Εβραίοι «φίλοι» της κυβέρνησης Τσίπρα, Σαμαρά Βενιζέλου κ.λπ.).

ioanna | October 16, 2014 at 7:24 pm | Tags: ISIS, ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, Νίκος Χειλαδάκης, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, Slider | Categories: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΑ | URL: http://www.hellasforce.com/?p=168695

Comment    See all comments

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.