Αφιερωμένο στα περήφανα ελληνικά νειάτα που θα μας ξεχρεώσουν από τα χρέη που τους φορτώσαμε μέχρι το 2100 μ.Χ.

Αυτή η νεολαία θα μας ξεχρεώσει με την παραγωγικότητά της και την οικονομική ανάπτυξη που θα δημιουργήσει. Πώς θα την δημιουργήσει;

Σκοτώνοντας με αμβλώσεις 350.000 με 400.000 έμβρυα ετησίως χάρη στην σαρκολατρεία της που πρώτοι διδάξαντες ήταν οι γονείς τους! Δηλαδή εμείς.

Για τούτο το πανεθνικό μας δράμα, σας προσφέρω μια ηλιακτίδα φωτός! Την οποία φυσικά θα την γράψετε εκεί που όλοι σας ξέρετε. Ο Κυριάκος και ο Τσίπρας σας ας είναι καλά!

Έμβρυο καταδικασμένο στην αγχόνη πριν γεννηθεί

Περί αμβλώσεως – π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος (όσοι δεν τον ξέρουν ας το ψάξουν, δεν θα σας τα έχουμε όλα έτοιμα).

Ένα πιστό ανδρόγυνο πήγε κάποτε στον Γέροντα ζητώντας τη συμβουλή του (δεν είχαν αυτόν Πνευματικό). Το πρόβλημα τους ήταν ότι η γυναίκα έπαιρνε δυνατά φάρμακα για κάποια ασθένεια της και κατά τη διάρκεια της θεραπείας έμεινε έγκυος. Ο γιατρός την προέτρεπε να κάνη άμβλωσι, διότι το παιδί θα γεννιόταν ανάπηρο. Ο Γέροντας τους είπε:

Και τι ήλθατε σε μένα; Να σας δώσω άδεια να το σκοτώσετε; …..

Έχετε άλλα παιδιά;

Ναι, απάντησαν. Έχουμε ένα αγοράκι.

Είναι υγιές; ρώτησε ο Γέροντας.

Μάλιστα, απαντούν αυτοί.

Εάν, Θεός φυλάξοι, πάθη μια ημιπληγία το παιδί σας αυτό η το κτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο και το καταστήση φυτό θα το πετάξετε η θα το σκοτώσετε;

Ασφαλώς όχι!

Τότε γιατί θέλετε να σκοτώσετε το κυοφορούμενο; 

Επειδή δεν το είδατε ακόμη η επειδή δεν το αγαπήσατε; Δεν έχει καμμιά σημασία αυτό. Είναι κι αυτό παιδί σας! Ακούστε: Η επιστήμη δεν είναι αλάθητη. Οι γιατροί πέφτουν πολλές φορές έξω. Και πάνω από τους γιατρούς υπάρχει ο Δημιουργός Θεός. Σ’ αυτόν να έχετε εμπιστοσύνη. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα γεννηθή ανάπηρο, όπως λένε οι γιατροί. Αλλά κι αν συμβή κάτι τέτοιο, να δοξάσετε τον Θεό και να θεωρήσετε ότι αυτό είναι ο σταυρός σας, τον οποίο πρέπει να φέρετε αγογγύστως και Εκείνος θα πιστώση το λογαριασμό σας στον Ουρανό. Και όταν θα πάτε εκεί, θα Του πήτε: «Κύριε, διά τους λόγους των χειλέων Σου, ημείς εφυλάξαμεν οδούς σκληράς» (Ψαλμ. ις’ 4). Μην θελήσετε να αποφύγετε τον σταυρό αυτό, διότι θα σας περιμένη κάποιος άλλος πιο βαρύς. Έχετε θάρρος. Προσευχηθήτε στον Κύριο μας. Θα προσευχηθώ κι εγώ και πιστεύω ότι θα γεννηθή υγιές το παιδάκι σας. Πηγαίνετε στην ευχή του Κυρίου.

Πράγματι, μετά από μερικούς μήνες γεννήθηκε ένα χαριτωμένο και υγιέστατο κοριτσάκι. Με δάκρυα, οι γονείς το ανακοίνωσαν στον Γέροντα λέγοντας:

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασι και τις προσευχές σας. 

Ζη Κύριος ο Θεός!»

Αρχιμανδρίτης  Επιφάνιος Ι. Θεοδωρόπουλος

Από το βιβλίο Υποθήκες Ζωής 

Σαν επιμύθιο σας προτείνω, αν είχαμε 450.000 Έλληνες και Ελληνίδες κάθε χρόνο στην πατρίδα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα δανεισμού, χρεών, απολύσεων, μείωσης συντάξεων και μισθών. “Κάθε άνθρωπος ικανός να εργάζεται και να παράγει” έλεγε ο μακαρίτης ο Καθηγητής μου της Υγιεινής Βασίλειος Βαλαώρας, “παράγει δέκα και καταναλίσκει ένα. Τα υπόλοιπα εννέα δέκατα της παραγωγής του πηγαίνουν υπέρ της κοινωνίας, για τους συνανθρώπους του”.

Να γιατί την Τουρκιά την χρειάζεστε να την έχετε πάντοτε δίπλα σας και να σας φοβερίζει δι’ ανασκολοπισμού! Κι όμως μυαλό δεν θα βάλετε και με την γκρίνια, και τον φοβο θα ζείτε, και με τη δυστυχία, το άγχος, την σαρκική αμαρτία, τον φόνο αθώων ψυχών θα συγκυλίεσθε μέχρι να βγει η ψυχή σας.

Όσο για τον Θεό, μας δοκιμάζει και άξιος ο μισθός μας μετά θάνατο. Αν ο ίδιος θέλει, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει ούτε ο άνθρωπος ούτε ο διάβολος. Ιδού πως η Πρόνοια του Θεού εργάζεται και τι σχέδια απεργάζεται για τα μωράκια…

Ιδού πως δουλεύει η Θεία Πρόνοια, αντί να το κατασπαράξει το έσωσε.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.