ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Μέρος 1ο

Καιρός είναι να εξηγήσουμε από πλευράς κοινωνικής Ψυχολογίας πως μπορεί να γίνεται αποδεκτό, σαν φυσιολογικό και υγιές, ό,τι διεστραμμένο κι έκφυλο υπάρχει στα υποβαθμισμένα μυαλά των νεοταξίτικων ζώων.

Και δεν εννοούμε έναν δυο ανόητους που οι νεοταξίτες τους διαφημίζουν για έξυπνους και μοντέρνους αλλά ολόκληρους πληθυσμούς στους οποίους θέλουν να επιβάλλουν ό,τι σε άλλες εποχές θα θεωρούσαν απαράδεκτα και άθλια. 

Ιδού πως:

Το “σπεσιαλιτέ” motto  του νεοταξίτικου φιλελευθερισμού είναι «η ανοχή» (tolerante), σε κάθε απαγόρευση, σε κάθε “ταμπού”, και πάνω από όλα η απαγόρευση της διόρθωσης και η αποφυγή προειδοποίησης  σε κάθε απόπειρα ολέθριας απόκλισης της Κοινωνίας. 

Στην αρχή μας λένε “Όλη δεν τα βλέπετε όλη η  προοδευτική ανθρωπότητα δέχτηκε με απόλυτα φυσικό τρόπο τους ομοφυλόφιλους, την  υποκουλτούρα τους,  το  δικαίωμά  τους να παντρευτούν,  να υιοθετούν παιδιά, να  προπαγανδίζουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Ποιος αμφισβητεί ότι τοι πρωκτικό σεξ είναι δεκαπλάσια πιο ευχάριστο από την κολπική συνουσία. Όλοι διαθέτουν πρωκτούς αλλά όχι όλοι κόλπους”.

Και μετά από λίγο, όσο το δυνατόν πιο σύντομο διάστημα μας λένε ότι: “όλα αυτά  είναι  η φυσική πορεία των πραγμάτων“.

Όλα αυτά δεν είναι παρά διεστραμμένα ψέματα που μας λένε προκειμένου να μας υποβάλλουν να τα δεχτούμε σαν φυσικά, φυσιολογικά δεδομένα και υγιέστατες συμπεριφορές αρκεί να είσαι προοδευτικός και να πηγαίνεις με τη μόδα.  

Το ψέμα λοιπόν κατά  την ψυχοτεχνολογία, (προσέξετε τον όρο μηχανικοί της ψυχής ψυχοτεχνολόγοι)  συμβάλλει  στην αλλαγή  της κοινωνικής συνείδησης-αντίληψης-στάσης-συμπεριφοράς προς τα ζητήματα που ήταν κάποτε σταθερά κι αμετάβλητα, όπως θέματα αρχών, τα χρηστά ήθη και έθιμα.    

Διαβάστε τα παρακάτω και είμαι σίγουρος θα σας γίνει σαφές,  το πως θα νομιμοποιηθεί στην Ελλάδα (είτε με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είτε με τη Νέα Δημοκρατία, έχει καμμία διαφορά;) η ομοφυλοφιλία, οι  γάμοι των ομοφυλοφίλων, η παιδεραστία, η αιμομιξία, και φυσικά τα παιδικά ανδρείκελα-πόρνες μικρά παιδιά που θα τα ντύνουν αν είναι αγόρια κορίτσια, αν είναι κορίτσια σαν αγόρια και όλοι οι παιδόφιλοι θα συνουσιάζονται μαζί τους, πρωκτικά, στοματικά και με τους μικρούς κόλπους των κοριτσιών. Και η ρήξη των τοιχωμάτων του παιδικού κόλπου θα θεωρείται ότι σημαίνει πψς το κοριτσάκι έχασε την παρθενιά του. Όμοια και η ρήξη του χαλινού στα αγοράκια είτε από το βάναυσο χέρι ή στόμα του παιδόφιλου θα θεωρείται ότι κι αυτό είναι μια μορφή χασίματος της παρθενιάς του. Όλο αυτό το παγκοσμιοποιητικό σχέδιο μέλλει να ολοκληρωθεί στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια. 

Ω, μη σας φαίνονται αποτρόπαια συν-Έλληνες, τα πιο πάνω. Εσείς έχετε δεχτεί εδώ και 7 χρόνια πολύ σοβαρότερους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και δεν διαμαρτυρηθήκατε.

Για παράδειγμα: Έχετε χάσει την εθνική σας κυριαρχία χωρίς καμία αντίδραση ή διαμαρτυρία, ούτε καν από τους δικαστές σας, Συμβούλιο της Επικρατείας, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και τον Άρειο Πάγο. Δεχτήκατε στον πισινό σας τρία Μνημόνια, το ένα χειρότερο από το άλλο με δυο απεργίες το χρόνο κι η μια από αυτές είναι θεσμοθετημένη από τον προηγούμενο αιώνα· της Πρωτομαγιάς. Ξεπουλήσατε τα αεροδρόμια σας, τα λιμάνια σας, τα νερά σας, τα πηγάδια σας (απαγορεύεται να έχετε πηγάδια εκτός και πληρώσετε) τους σπόρους σας, (ας είναι καλά η Μονσάντο), τρώτε ότι γενετικά τροποποιημένο καρκινογόνο υπάρχει και δεν βγάλατε μιλιά. Σας δολοφονούν τους υπερήλικες πατεράδες και τις μανάδες οι ντόπιοι εγκληματίες και οι αλλοεθνείς μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και εσείς αναρωτιέστε τι να κάνουμε; αφού η αστυνομία έχει παλιά αυτοκίνητα αμέσου δράσης. Πεθαίνετε από πνιγμούς, εμφράγματα, εγκεφαλικά, αυτοκινητιστικά και δεν έχετε ασθενοφόρα να σας μεταφέρουν επειγόντως διότι ξέμειναν από ανταλλακτικά. Και πάλι μιλιά. Πληρώνετε φόρους όχι στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά σε μια ιδιωτική Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και όλοι οι φόροι σας αντί να έχουν κάποιο ανταποδοτικό όφελος, πάνε στους δανειστές σας στο εξωτερικό.

Στους Ευρωπαίους τραπεζίτες που σάς χρέωσαν για τα δανεικά που από το 1821 έπαιρναν με επαχθείς και απεχθείς όρους οι διαόλοι που ψηφίζετε για πολιτικούς, όλοι τους προδότες (πλην ελαχίστων) στα χνάρια του Κωλέτη, του Μαυροκορδάτου και του Νέγρη.

Drag Queen ένα αλλοπρόσαλλο πλάσμα πολύ της μόδας

Εσείς θα αντισταθείτε στις Drag Queens και στα παιδικά ανδρείκελα που θα σας βάλουν να τα προσκυνάτε και να τα γλύφετε γιατί το θέλει η μόδα; Θα το κάνετε σαν τα smartphones που αγοράζετε στα καλομαθημένα παιδιά σας κι εγγόνια σας που δεν έχουν καταλάβει ούτε θέλουν να καταλάβουν, πως οι τσέπες του πατέρα, της γιαγιάς και του παππού στέρεψαν…

Όλα θα σας τα περάσουν και θα τα αποδεχθείτε θέλετε δεν θέλετε τα «αγαθά» της παγκοσμιοποίησης. Γιατί το θέλει ο νέος σας Θεός, η τηλεόραση, η μόνη αυθεντία στην οποία υποτάσσεσθε, πιστεύετε και ομνύετε.

Θα σας τα περάσουν και θα υποκύψετε κάπως έτσι:

Θα αναρωτιέστε «Τι μπορούμε “να κάνουμε;», και θα ενεργείτε σαν ρομπότ χωρίς να συμβουλεύεστε έναν ειδήμονα, γιατί δεν θα έχετε να τον πληρώσετε κι αυτός θα πάρει των ομματιών του και θα πάει στην αλλοδαπή να ζήσει, αντί να συμβουλεύει εσάς τους αχάριστους και πνιγμένους στα θαλασσοδάνεια.

Επινοήθηκε λοιπόν από τους ψυχοτεχνολόγους το πιο κάτω  μοντέλο  σχηματισμού αντίληψης  για το πρόβλημα στην κοινή γνώμη.

Είπαν οι μηχανικοί της ψυχής· για κάθε ιδέα ή πρόβλημα στην κοινωνία, υπάρχει  ένα  παράθυρο  δυνατοτήτων.  Η “ιδέα” μπορεί να έχει ή να μην έχει συζητηθεί ευρέως,  επίσης να έχει ή μη γίνει ανοιχτή υποστήριξη της ιδέας από τις μάζες αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να προωθείται ή όχι η προσπάθεια  εδραίωσής της νομοθετικά. 

Μέσα στα πλαίσια του παραθύρου συζήτησης, ο ειδικός στα θέματα πλασαρίσματος και προπαγάνδας για να φυτέψει μια ιδέα μετακινεί το παράθυρο  κατά τέτοιο τρόπο αργά, αργά αλλά σταθερά αλλάζοντας  τα όρια  των δυνατοτήτων. Έτσι από το στάδιο της «αδιανόητης ιδέας», η οποία είναι εντελώς ξένη προς τις ηθικές αξίες της Κοινωνίας και εντελώς  απορριπτέα, φτάνουμε ως το στάδιο της «actual politic – της τρέχουσας εφαρμόσιμης πολιτικής», όλο και λιγοστεύει η απόσταση που τις χωρίζει. Δηλαδή η “ιδέα” αυτή έχει ήδη συζητηθεί ευρέως, πήρε την  έγκριση  της μαζικής  συνείδησης ​​και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, κατοχυρώνεται με νόμο.

Για να φτάσουμε σε ένα τέτοιο σημείο ώστε ό,τι πιο διαλυτικό για την κοινωνία να γίνει νομοσχέδιο, ό.τι  πιο έκφυλο για τα ήθη και διαβρωτικό, να γίνει νόμος, θα περάσουμε από τα πιο κάτω έξι στάδια δυνατοτήτων του παραθύρου:

Στάδια στο Παράθυρο των δυνατοτήτων:

1ο Αδιανόητο, Unthinkable

2ο Ριζοσπαστικό, Radical

3ο Εφικτό,  Acceptable               

4ο Ορθολογικό, Sensible

5ο Γνωστό στο ευρύ κοινό,  Popular

6οΔημοψήφισμα  & Νόμος, Policy

 

Εδώ δεν  πρόκειται για “πλύση εγκεφάλου” που λίγο πολύ οι άνθρωποι την έχουν ψυλλιαστεί. Πρόκειται  για  λεπτεπίλεπτες  τεχνικές, η εφαρμογή  των οποίων με τρόπο  συνεπή και  συστηματικό,  τις  καθιστά αποτελεσματικές και  συνάμα  μη αντιληπτές απ’ το θύμα-κοινωνία  για το ίδιο το γεγονός της  επίδρασης . 

Στο παρακάτω  παράδειγμα θα αναλύσω  πως και με τι τρόπο  η Κοινωνία, βήμα προς βήμα αρχίζει πρώτα να συζητά κάτι “το  ανάρμοστο”, αργότερα να το κρίνει  “πιθανό”, “εύθετο” ή “εφικτό” και τελικά να συμβιβάζεται  με το νέο νόμο, που κατοχυρώνει και προστατεύει αυτό, που εθεωρείτο κάποτε ως παράνοια. Ρίχνει παραδείγματος χάριν κάποιος σαν ιδέα κάτι εντελώς παράλογο. Πως θα εξασφαλίσουμε την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας όσον αφορά την εφαρμογή της παιδοφιλίας-παιδεραστίας σαν κάτι φυσιολογικό και σύνηθες;

Αρχικά θα  επεξεργαστούμε  την ιδέα, πως να νομιμοποιηθεί το δικαίωμα των ενηλίκων να συνουσιάζονται με παιδάκια.  Είναι αρκετά σκληρό παράδειγμα, έτσι δεν είναι;

Είναι προφανές σε όλους, ότι σήμερα  στην ελληνική κοινωνία δεν είναι δυνατόν  να γίνει αποδεκτή, ούτε να εφαρμοστεί  στην πράξη η παιδοφιλία. Αν το επιχειρήσει κανείς η Κοινωνία θα ξεσηκωθεί ενάντια χώρια ότι θεωρείται ποινικό αδίκημα.  Πράγμα που σημαίνει, ότι το ζήτημα της νομιμοποίησης της παιδοφιλίας βρίσκεται στο μηδενικό στάδιο  του παραθύρου των δυνατοτήτων, στο «αδιανόητο» (unthinkable).

Τώρα  σαν ψυχοτεχνολόγοι, θα κατασκευάσουμε  ένα μοντέλο,  όπου το “αδιανόητο”  θα υλοποιείται,  προχωρώντας  πέρα από  τα στάδια του παραθύρου των δυνατοτήτων που προαναφέραμε. Δεν προτείνουμε απλά κάποιο concept, δεν διατυπώνουμε απλά κατά κάποιον τρόπο τις σκέψεις μας, αλλά περιγράφουμε μια ακολουθία ενεργειών, οι οποίες πάντοτε οδηγούν σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα· στην πραγματοποίηση του επιθυμητού για το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης, αποτελέσματος.    Σαν ψυχοτεχνολόγοι είμαστε ενήμεροι ότι χειριζόμαστε ένα όπλο καταστροφής των  ανθρωπίνvn κοινωνιών, κοινοτήτων, γενικά της κάθε συλλογικότητας και με  τέτοιου  είδους η ψυχο-τεχνολογία, θα μπορούσε να αποβεί αποτελεσματικότερη ενός θερμοπυρηνικού όπλου.  

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.