MIA AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ DAVID ICKE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ) & ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ. Μέρος 2ο

Μπορείτε να εξηγήσετε λίγο περισσότερο τι εννοείτε;
Ναι, φυσικά. Ο κόσμος μας μοιάζει με έναν τηλεοπτικό σταθμό που μοιράζεται χώρους γραφείων με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με επιστημονικούς όρους αυτό ονομάζεται «παράλληλα σύμπαντα». Όμως στην πραγματικότητα, η αναλογία με τους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι πολύ καλή γιατί στην πραγματικότητα είναι σαν να συντονιζόμαστε μαζί τους μέσω του σώματος μας που λειτουργεί ως κεραία.
Το ανθρώπινο σώμα λοιπόν μπορεί να συντονιστεί μόνο με ένα συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων, το οποίο και έχουμε μάθει να αποκαλούμε «φυσικό κόσμο». Όμως, στο χώρο που ο εν λόγω κόσμος καταλαμβάνει υπάρχουν και άλλοι κόσμοι, παράλληλοι. Για παράδειγμα, πολλά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί μοιράζονται το χώρο στον οποίο βρίσκομαι τώρα, όμως εγώ δεν μπορώ να τους αντιληφθώ όπως και αυτοί δεν μπορούν να αντιληφθούν ο ένας τον άλλον. Όμως υπάρχουν σε διαφορετικές συχνότητες, με αποτέλεσμα να μοιράζονται μεν τον ίδιο χώρο αλλά να μην παρεμβάλουν ο ένας στον άλλον.[1]
Η μόνη περίπτωση που υπάρχει παρεμβολή είναι όταν οι διαφορετικές συχνότητες έρχονται πολύ κοντά μεταξύ τους, π.χ. κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος. Και φυσικά, υπάρχουν συχνότητες πολύ κοντά στη συχνότητα που εκπέμπει ο «φυσικός κόσμος», τόσο κοντά ώστε να είναι δυνατή μία παρεμβολή.

Ο Νίκολα Τεσλα είχε ερμηνεύσει επαρκέστατα τα παραψυχολογικά και υπερφυσικά φαινόμενα

Ο Νίκολα Τεσλα είχε ερμηνεύσει επαρκέστατα τα παραψυχολογικά και υπερφυσικά φαινόμενα

Από αυτές λοιπόν τις συχνότητες οι εν λόγω οντότητες –Ερπετοειδή ή διαδιαστατικοί– έρχονται σε επαφή με το δικό μας κόσμο ώστε να εξασκούν χειραγώγηση. Προσοχή όμως, δεν ελέγχουν απόλυτα τον κόσμο μας, τον χειραγωγούν. Αυτή την έκφραση χρησιμοποιούν και οι ίδιοι. Και τον χειραγωγούν ελέγχοντας τα μέλη των προαναφερθέντων «γραμμών αίματος», των λεγόμενων Πεφωτισμένων οικογενειών.

Μιλάτε όμως τόση ώρα για ερπετοειδή. Αν δεν επηρεαστήκατε από τα προαναφερθέντα όντα, πως καταλήξατε σε ένα τέτοιο συμπέρασμα ως προς τη μορφή τους;
Θα σας πω. Αν ψάξετε στην ιστορία της ανθρωπότητας, θα συναντήσετε πολλές περιπτώσεις κειμένων που περιγράφουν τη διασταύρωση μεταξύ ανθρώπινων και μη-ανθρώπινων όντων που συνήθως περιγράφονται με ερπετοειδείς όρους. Ο σκοπός αυτής της διασταύρωσης είναι να δημιουργήσουν υβριδικές «γραμμές αίματος».                                                                                                                         Αυτές λοιπόν οι υβριδικές «γραμμές αίματος» είναι οι Πεφωτισμένες οικογένειες, τα μέλη των οποίων είναι γνωστά και ως Ημίθεοι, Μισοί άνθρωποι-Μισοί Θεοί, κ.λπ. Αυτοί είναι και οι Νεφιλίμ από τις Βιβλικές ιστορίες όπου οι υιοί των Θεών συνουσιάστηκαν με τις θυγατέρες των ανθρώπων[2]. Και λέω «των Θεών» σε πληθυντικό βαθμό διότι έτσι αναφέρουν τα αρχαία κείμενα πριν μεταφραστούν στα αγγλικά (αλλά και στα ελληνικά), μιας και στην ίδια τη Βίβλο υπήρχε αναφορά σε πολλούς θεούς και όχι μόνο σε ένα.
Όλα αυτά τα ανέφερα ώστε να κατανοήσετε πως επιτυγχάνεται η χειραγώγηση. Και πάλι, τα εν λόγω ερπετοειδή είναι μόνο ένα στρώμα της όλης ιστορίας, μιας και η «φωλιά του λαγού» (συνηθισμένη βρετανική έκφραση) είναι πολύ πιο βαθιά από όσο πρόλαβα να εξηγήσω παραπάνω. Παραπάνω, το μόνο που κάναμε είναι να βγάλουμε κάποια εξωτερικά στρώματα ώστε να φτάσουμε στο στρώμα των ερπετοειδών, όμως και αυτό δεν είναι παρά ένα στρώμα και κάτω από αυτό υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να βγουν ώστε να καταλάβουμε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η χειραγώγηση, από ποιους και για ποιους λόγους.
Και προσωπικά δεν έχω φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό κατανόησης, δεν έχω καταφέρει να βγάλω τόσα πολλά στρώματα και να φτάσω σε τόσο σημαντικά συμπεράσματα με το να διαβάσω απλά κάποια μυθιστορήματα. Μάλιστα, (ακούγεται εξαιρετικά νευριασμένος) δεν τα είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου μέχρι τη στιγμή που τα αναφέρατε!

Η εν λόγω σύνδεση έχει γίνει από πολλούς ανθρώπους, ως επί το πλείστον σκεπτικιστές ως προς τα όσα αναφέρετε. Η θεωρία των Ερπετοειδών λοιπόν στηρίζεται σε αρχαία μόνο κείμενα, ή η έρευνα σας αφορά και πιο σύγχρονες μαρτυρίες;
Έχω ταξιδέψει και συναντήσει πλήθος ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μου έχουν πει όλοι πάνω κάτω την ίδια ιστορία, ότι δηλαδή είχαν εμπειρίες με τέτοιες ερπετοειδείς οντότητες.

Έχω συναντήσει ανθρώπους όπως ο Credo Mutwa, ένας ζωντανός θρύλος της φυλής των Zulu που είναι σήμερα στην όγδοη δεκαετία της ζωής του, ο οποίος και πρωτοάκουσε για την ύπαρξη των ερπετοειδών πριν από 60 χρόνια μέσα από τις ιστορίες του λαού του, σύμφωνα με τις οποίες τα chitahuri -όπως αποκαλούν στη γλώσσα τους τα όντα αυτά και μεταφράζονται ως τα Παιδιά του Ερπετού ή τα Παιδιά του Πύθωνα. Όταν λοιπόν άρχισα να μιλάω γι” αυτά στα βιβλία μου, ο Credo Mutwa επικοινώνησε μαζί μου για να με ρωτήσει πως το καλό τα γνώριζα, πράγματα που ο ίδιος έμαθε πριν από μισό και παραπάνω αιώνα ως μέρος της σαμανιστικής μύησης του. Και αν ψάξετε λίγο περισσότερο τις παραδόσεις διάφορων περιοχών ανά την υφήλιο, θα δείτε ότι τέτοιου είδους ιστορίες υπάρχουν παντού.
Αν λοιπόν η εν λόγω σύνδεση είναι «too much» για κάποιους ανθρώπους σύμφωνα με το δικό τους σύστημα πίστης, τότε ας είναι. Αλλά προσπαθήστε να αγνοήσετε αυτό το γεγονός και να δείτε την εν λόγω σύνδεση από τη σκοπιά των 5 αισθήσεων. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυία για να δεις γύρω σου όλα αυτά που γράφω στα βιβλία μου τα τελευταία χρόνια, π.χ. για την παγκόσμια ατζέντα για τη συσσώρευση της δύναμης που ξεδιπλώνεται όλο και περισσότερο σήμερα.

Τέτοιου είδους θεωρίες συνωμοσίας υπάρχουν αρκετές πλέον, από πλήθος συνωμοσιολόγων. Πιστεύετε ότι αυτό βοηθάει στη γενική αφύπνιση του κόσμου που προσπαθείτε να επιτύχετε ο ίδιος;
Ναι, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ερευνητές συνομωσιών παγκοσμίως -όταν ξεκίνησα εγώ βέβαια πριν 20 χρόνια ήταν ένα πολύ μοναχικό επάγγελμα- που γράφουν για συνομωσίες και σχετικά θέματα από τη σκοπιά των 5 αισθήσεων, όπως για παράδειγμα τη χειραγώγηση μέσω τραπεζών ή πολιτικής, κ.λπ. Και αυτό είναι καλό, είναι θετικό. Αλλά εστιάζοντας σε αυτό το επίπεδο συνωμοσιών, δεν θα καταφέρουμε να αγγίξουμε το βαθμό της γνώσης που χρειάζεται για να κατανοήσουμε και να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Και αυτός ο βαθμός γνώσης είναι να βρούμε από ποιους ασκείται αυτή η χειραγώγηση.. γιατί δεν είναι καν οι ερπετοειδείς οντότητες στην κορυφή. Αυτό δεν θα το καταφέρουμε έχοντας το μυαλό μας κλειστό σε ένα τόσο τεράστιο πλήθος πιθανοτήτων, επειδή απλά βρίσκεται εκτός τους πολιτικού, θρησκευτικού ή οποιοδήποτε συστήματος πίστης έχουμε.                                                                                                                           Και εδώ γυρνάμε πάλι στην αρχή: δεν μπορείς να λύσεις προβλήματα έχοντας τον ίδιο βαθμό κατανόησης και συνείδησης με αυτό που τα δημιούργησε. Ο βασικότερος λόγος που η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση αιχμαλωσίας είναι ότι η ανθρωπότητα κοιμάται, βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση (σ.γ.: σε αφασία) στην οποία εισήλθε μέσω χειραγώγησης από οντότητες που γνωρίζουν πως λειτουργεί η πραγματικότητα. Αν λοιπόν δεν μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας πέρα από φράσεις του στυλ «αυτός ο κόσμος είναι στερεός» και άλλα τέτοια -το είδος του κόσμου που προβάλλεται από τα διάφορα μέσα ενημέρωσης- τότε δεν θα καταφέρουμε ποτέ να λύσουμε το εν λόγω πρόβλημα διότι πολύ απλά θα σκεφτόμαστε και θα κινούμαστε στο ίδιο επίπεδο συνείδησης με αυτό που μας ώθησε σε όλη αυτή την κατάσταση.

Ανουνάκι, ερπετοειδή ή ενσαρκωμένοι δαίμονες;

Από τα όσα είπατε μέχρι στιγμής, θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει ότι ίσως μιλάτε μεταφορικά για τα Ερπετοειδή, ότι προσπαθείτε να περάσετε άλλα νοήματα. Χρησιμοποιείτε τον όρο κυριολεκτικά ή μεταφορικά λοιπόν;
Όχι, όχι. Δεν χρησιμοποιώ τον όρο ως σύμβολο για κάτι άλλο. Μιλάω απολύτως κυριολεκτικά. Φυσικά! Μιλάω στην κυριολεξία για ερπετοειδή οντότητες.

Καλώς, μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες και ιστορίες. Έχεις όμως ποτέ δει ο ίδιος ερπετοειδή;
Η κυριότερη ιδιότητα που έχω είναι αυτή του δημοσιογράφου. Βέβαια, διαφέρω από το μέσο δημοσιογράφο γιατί δεν έχω πάνω από το κεφάλι μου έναν επιμελητή να μου λέει τι μπορώ να γράψω και τι όχι. Κατά δεύτερον, είμαι ένας άνθρωπος με μυαλό ανοικτό σε κάθε πιθανότητα.                                                                                                                     Ως δημοσιογράφος λοιπόν έχω επισκεφθεί περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως πραγματοποιώντας έρευνες στο θέμα, συνάντησα πολλούς ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και διαφορετικών πολιτισμών σε ολόκληρο τον κόσμο, έχω μιλήσει με ανθρώπους που εργάστηκαν σε διάφορες κυβερνήσεις και κρατικά προγράμματα mind control και είδαν τέτοιες οντότητες, έχω εντοπίσει και μελετήσει αρχαίες πηγές με ανάλογες αναφορές, κ.α.
Αυτό κάνω εγώ, καταγράφω και δημοσιεύω τις ιστορίες που οι άνθρωποι έχουν βιώσει και μου έχουν πει από όλο τον κόσμο.

Άρα δεν έχεις δει με τα ίδια σου τα μάτια ερπετοειδή;
Είχα και εγώ παρόμοιες εμπειρίες με αυτές των ερπετοειδών, κατά τις οποίες ήρθα σε επαφή με ανθρώπους που αντί για μάτια είχαν μαύρες τρύπες, κυριολεκτικά μαύρες. Είδα στην κυριολεξία τα μάτια τους να χάνουν την κόρη, το ασπράδι, τα πάντα και να δίνουν τη θέση τους σε μαύρες τρύπες.

Γεώργιος Μπους ο γηραιότερος μάτια περίεργα, σκοτεινά, κάθε άλλο παρά ανθρώπινα

Μάλιστα, ενόσω βρισκόμουν στο Green Party είδα αρκετούς πολιτικούς να μεταμορφώνονται κατά αυτόν τον τρόπο, ένας εκ των οποίων διετέλεσε και Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας!
Και αυτή ακριβώς την εμπειρία συνάντησα σε μαρτυρίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Είναι πολύ κοινή εμπειρία, όμως οι περισσότεροι τρομοκρατούνται και μόνο στην ιδέα να μιλήσουν ανοικτά γι” αυτή. Φοβούνται τις συνέπειες, τη γελοιοποίηση. Αυτό ακριβώς που βίωσα και ο ίδιος.
Αλλά εγώ δεν έκανα πίσω και δεν θα κάνω. Δεν θα σκάσω γιατί οι άνθρωποι με μεταχειρίζονται με άσχημο τρόπο. Μπορούν να με κακομεταχειρίζονται με όποιον τρόπο θέλουν, εγώ θα συνεχίσω.

Αποφεύγεις μία ευθεία απάντηση όμως. Τέλος πάντων. Πιστεύεις ότι η επιρροή των Ερπετοειδών εξαπλώνεται και στην Ελλάδα;
Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι ελέγχουν ήδη την Ελλάδα, ότι βρίσκονται στη χώρα σας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα, βρίσκονται παντού εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τι άλλο να πω;                                                                                                                                   Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στην πραγματικότητα δημιουργία των εν λόγω «γραμμών αίματος». Έτσι, είτε η χώρα λέγεται Ελλάδα, είτε Ιταλία, είτε Βρετανία ελέγχεται από την ίδια δύναμη και υπάρχει μία πολύ απλή εξήγηση γι” αυτό.
Αν είσαι στους λίγους και θέλεις να ελέγξεις τους πολλούς, τότε πρέπει να κεντρικοποιήσεις -να συγκεντρώσεις σε ένα σημείο- τη δύναμη της λήψης των αποφάσεων. Όσο περισσότερη ποικιλία υπάρχει κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τόσο λιγότερο έλεγχο θα έχεις πάνω σε αυτή.
Για παράδειγμα, αν η Ελλάδα έπαιρνε μόνη της αποφάσεις σχετικά με τη χώρα και το λαό της, τότε οι Πεφωτισμένοι θα έπρεπε να έχουν μία ξεχωριστή δομή που να ελέγχει όλη την ελληνική κοινωνία εφόσον ήθελαν να ελέγχουν την Ελλάδα. Το ίδιο θα ίσχυε και στην Αγγλία, την Αφρική και παντού.
Αν όμως καταφέρεις να κεντρικοποιήσεις τη λήψη αποφάσεων, όπως π.χ. γίνεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση που στην πραγματικότητα επιβάλει αλλαγές και εξελίξεις σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης, τότε δεν υπάρχει ανάγκη να ελέγχεις κάθε μία χώρα ξεχωριστά αλλά να ελέγχεις την ιεραρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μπορεί επομένως να υπάρχουν μονάδες εξουσίας εντός της χώρας, όμως η ουσιαστική εξουσία λήψης αποφάσεων έχει μεταφερθεί εκτός αυτής σε ένα κεντρικό σημείο. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι παρά μονάχα ένα σκαλί για όλο αυτό που αναφέρω τόσα χρόνια, τη δημιουργία δηλαδή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μίας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα επιβάλει αποφάσεις και εξελίξεις σε κάθε χώρα της υφηλίου, που θα έχει έναν παγκόσμιο στρατό και θα επιβάλει τις επιταγές της σε αυτούς που δεν τις αποδέχονται εξ αρχής.

Μίας παγκόσμιας κυβέρνησης; Πόσο εύκολο όμως πιστεύετε ότι είναι να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο;
Πολύ εύκολο. Σήμερα για παράδειγμα συμβαίνει ήδη κάτι ανάλογο με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (World Trade Organization), δημιούργημα επίσης των Πεφωτισμένων κατά την ταπεινή μου άποψη. Εξαιτίας λοιπόν αυτού, οι χώρες πλέον δεν μπορούν να υπερασπιστούν την οικονομία τους, να δουλέψουν για την επίτευξη μίας αυτάρκειας αγαθών (τρόφιμα, κ.α.), γιατί ο WTO επιβάλει τεράστια πρόστιμα σε χώρες που δεν ανοίγουν τα σύνορα τους στον υπόλοιπο κόσμο.
Έτσι, τα κράτη δεν μπορούν να αντιδράσουν στην εισαγωγή προϊόντων σε εξευτελιστικές τιμές από χώρες όπως π.χ. η Κίνα, προϊόντα που δεν μπορούν να παραχθούν τόσο φθηνά στις δυτικές χώρες εξαιτίας των νόμων που προστατεύουν τον εργάτη και τον απλό πολίτη. Τέτοιοι νόμοι όμως δεν υπάρχουν παντού!
Αυτό είναι στην πραγματικότητα το «ελεύθερο εμπόριο». Δεν είναι ελεύθερο «εμπόριο», αλλά ελευθερία στην εκμετάλλευση! Ελευθερία στην εκμετάλλευση των ανθρώπων που κατασκευάζουν τα εν λόγω προϊόντα και στη συνέχεια των ανθρώπων άλλων χωρών που χειραγωγούνται να αγοράσουν τα προϊόντα αυτά προσφέροντας άμεσα και τεράστια κέρδη στις εκάστοτε εταιρίες.                                                                                                                          Με ρώτησες για την Ελλάδα, αλλά τι είναι η Ελλάδα πλέον; Τι είναι η Αγγλία πλέον; Κάθε νόμος που ψηφίζει μία χώρα και έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους της αριστοκρατίας των Βρυξελλών είναι αδύνατο πλέον να εφαρμοστεί! Αυτό είναι φασισμός.
Και αυτό που βλέπουμε τώρα είναι να δημιουργείται σταδιακά μία «Ευρωπαϊκή Ένωση» και στην Αμερική, η οποία θα αποκαλείται Βόρεια Αμερικανική Ένωση (North American Union) και θα αποτελεί αρχικά συνασπισμό των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικό. Μέσω του εν λόγω συνασπισμού θα δημιουργηθεί ένα νέο νόμισμα, το amero, που θα αντικαταστήσει το δολάριο και το pesos. Στη συνέχεια, το εν λόγω νόμισμα θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη ήπειρο. Επιπλέον, έχουμε ήδη την Αφρικανική Ένωση, ενώ έχουν αρχίσει ήδη οι συναντήσεις για την ίδρυση της Ασιατικής Ειρηνικής Ένωσης.
Αυτές οι τέσσερις ηπειρωτικές δυνάμεις είναι το προηγούμενο στρώμα ελέγχου ακριβώς κάτω από την επίτευξη της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Έτσι, όταν έχουμε κεντρικοποίηση της εξουσίας σε τέτοιο βαθμό, το τι θα συμβεί στην Ελλάδα είναι άσχετο, ασήμαντο διότι πλέον το επίπεδο ελέγχου που υπάρχει στο εσωτερικό της χώρας δεν έχει τη δύναμη να πάρει αποφάσεις που να επηρεάζουν την ίδια τη χώρα. Και αυτό γιατί οι αποφάσεις παίρνονται πλέον από ανθρώπους εκτός αυτής, από άτομα που πολλές φορές δεν έχουν καν επισκεφθεί τη χώρα!
Αυτή είναι η ιεραρχία, η ατζέντα που ξεδιπλώνεται πλέον σήμερα με τρομακτική ταχύτητα.

Στην Ελλάδα υπάρχει μία πολύ γνωστή θεωρία συνωμοσίας σχετικά με την Ομάδα Ε, μία μυστική κοινότητα εύπορων Ελλήνων που ζουν κυρίως στις ΗΠΑ. Αυτή η ομάδα χρησιμοποιώντας αρχαία και σύγχρονη υπερ-τεχνολογία βοηθάει και ενίοτε προστατεύει τη χώρα. Έχετε ακούσει ποτέ για αυτή την ομάδα;
Δεν έχω ακούσει για τη συγκεκριμένη ομάδα στο παρελθόν. Προσπαθήστε όμως να καταλάβετε τη δομή του δικτύου των μυστικών κοινοτήτων. Όπως είπαμε πριν, μπορεί να παραλληλιστεί με τη δομή μίας πυραμίδας, μπορεί όμως να παραλληλιστεί κάλλιστα και με έναν ιστό αράχνης.
Στο δεύτερο παραλληλισμό, στο κέντρο του ιστού υπάρχει η αράχνη που συμβολίζει τους Ανθρώπους των Σκιών (Shadow People) και όσο προχωράς προς το εξωτερικό του ιστού συναντάς διαφορετικά επίπεδα μυστικών κοινοτήτων έως ότου φτάσεις στο σημείο που η δομή των Πεφωτισμένων αρχίζει να αλληλεπιδρά με γνωστές οργανώσεις. Για παράδειγμα, τέτοιες οργανώσεις είναι η Trilatelar Commission (βλέπε http://www.trilateral.org/) και η CFR, οι οποίες σήμερα βρίσκονται σε επαφή με πολιτικούς και λοιπά πρόσωπα επηρεάζοντας καταστάσεις και εξελίξεις.
Αυτές λοιπόν οι μυστικές κοινότητες που βρίσκονται στα όρια του ιστού της αράχνης φέρουν ποικίλες ονομασίες, αλλά παράλληλα έχουν ηγεσίες που συνδέονται μεταξύ τους.

Οι Μασόνοι βρίσκονται υπό τους Πεφωτισμένους (Illuminati). Οι τελευταίοι ευρίσκονται πλησιέστερα στην κορυφή όσον αφορά τον παγκόσμιο έλεγχο

Κάπως έτσι, όταν το σκάνδαλο με τη μασονική στοά P2 δημοσιοποιήθηκε στην Ιταλία στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και η αστυνομία εντόπισε έγγραφα που σχετίζονταν με τη μασονική στοά P2 της Ρώμης -μέλος της οποίας ήταν και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι- ανακάλυψε ότι συνδεόταν με άλλες μυστικές κοινότητες όπως οι Ναΐτες Ιππότες.
Έτσι λειτουργούν οι μυστικές κοινότητες, έτσι λειτουργεί και η ελληνική μυστική κοινότητα που αναφέρεται, συνδέεται δηλαδή και αποτελεί μέρος του παγκόσμιου ιστού των μυστικών κοινοτήτων. Κάπως έτσι, αν καταφέρετε και δείτε στα υψηλά επίπεδα ιεραρχίας των προαναφερθέντων κοινοτήτων θα διαπιστώσετε ότι ελέγχονται από τις ίδιες δυνάμεις.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολυσύνθετη αυτή συζήτηση που είχαμε και να σου ζητήσω να στείλεις ένα μήνυμα στο ελληνικό κοινό.
Η γνώση από μόνη της δεν είναι καλή ή κακή, απλά «είναι» (υπάρχει). Η αρνητική ή θετική φύση μίας γνώσης σχετίζεται μόνο με τον τρόπο που αυτή χρησιμοποιείται.
Έτσι, η γνώση σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας και τη φύση της συνείδησης έχει χρησιμοποιηθεί κακόβουλα ώστε να περιορίσει τους ανθρώπους σε μία κατάσταση ύπνωσης και να χειραγωγήσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Η γνώση όμως είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που δύναται να μας αφήσει ελεύθερους, αρκεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο.Το μόνο που μπορώ λοιπόν να πω στα μέλη σας είναι ότι είμαστε πολυδιαστατικά όντα, είμαστε πολυδιαστατικές συνειδήσεις και λειτουργούμε σε αμέτρητα επίπεδα συνειδητότητας. Αυτό που συμβαίνει όταν εισερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτό το φυσικό σώμα που στην πραγματικότητα αποτελεί ένα ολόγραμμα, είναι ότι περιοριζόμαστε και μας αποσπούν τη προσοχή (σ.γ.: οι 4 διαστάσεις ή αλλιώς ο χωρόχρονος) από την ύπαρξη όλων αυτών των διαφορετικών διαστάσεων και συνειδησιακών επιπέδων.
Γι” αυτό το λόγο λειτουργούμε μόνο σε ένα μικρό μέρος των πολυδιαστατικών δυνατοτήτων και συνειδήσεων μας. Ζούμε τη ζωή μας σε αυτό που εγώ ονομάζω σωματική συνείδηση, η οποία «βλέπει»/αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μόνο μέσω των 5 αισθήσεων. Αυτό το επίπεδο συνείδησης οφείλεται για τη δεινή θέση στην οποία η ανθρωπότητα έχει περιέλθει, από την οποία για να βγούμε πρέπει να ανοίξουμε το μυαλό μας αφήνοντας άλλες συνειδητοποιήσεις να εισέλθουν σ” αυτό, στην αντίληψη μας, στην προσοχή μας.
Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να μετατοπίσουμε το σημείο εστίασης της πραγματικότητας από το επίπεδο των 5 αισθήσεων σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας, στα οποία ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο μας αλλάζει πλήρως.
Ξέρετε, είναι αστείο το γεγονός ότι μου μιλάτε από την Ελλάδα γιατί ένα από τα πράγματα που συνέβησαν με τη Betty Shine όταν όλα αυτά ξεκίνησαν το 1990, ήταν ότι η οντότητα που επικοινωνούσε μαζί μου μέσω αυτής ανέφερε σε κάποιο σημείο ότι «ο Σωκράτης είναι μαζί σου». Τότε σκέφτηκα.. «Ο Σωκράτης; Δεν ξέρει τι λέει αυτή η γυναίκα!», όμως αργότερα έμαθα ότι ο Σωκράτης ήταν ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος που είπε -ή τουλάχιστον καταγράφηκε ότι είπε- πολλά πράγματα που σχετίζονται με υψηλά επίπεδα συνειδητότητας. Ένα από αυτά, το οποίο έχω πάντα κατά νου, είναι ότι «σοφία είναι να ξέρεις πόσα λίγα ξέρεις».
Και κάπου εδώ έρχεται το σημείο που σχετίζεται με την αγέλη και το πώς αυτή αμύνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που όποιος έλεγε ότι μπορούμε να πατήσουμε στο φεγγάρι αμέσως χαρακτηριζόταν τρελός. Αυτό λοιπόν που συμβαίνει είναι ότι παρόλο που πλέον ξέρουμε ότι είναι εφικτό να πατήσουμε στο φεγγάρι, ότι παρόλο που μπορούμε να κοιτάξουμε στο παρελθόν και να δούμε ότι κάθε γενιά αγγίζει μεγαλύτερα επίπεδα γνώσης από τις προηγούμενες, ακόμα και έτσι η κοινή γνώμη σήμερα (όπως και κάθε εποχή) πιστεύει ότι η γενιά της γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το τι εστί πραγματικότητα!
Όμως είναι ξεκάθαρο ότι δεν γνωρίζουμε τα πάντα και ότι κάθε γενιά γνωρίζει περισσότερα από ότι οι προηγούμενες σχετικά με πολλά πράγματα!
Αν όμως έχεις πάντα κατά νου αυτή τη φράση του Σωκράτη, ότι «σοφία είναι να γνωρίζεις πόσα λίγα γνωρίζεις», τότε πάντα θα είσαι ανοικτός προς κάθε πιθανότητα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να δέχεσαι κάθε χαζομάρα που λέει ο οποιοσδήποτε απλά επειδή την λέει. Σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πάντα ανοικτός στο γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερα για να μάθεις. Μόνο τα μυαλά που είναι σε αυτή την κατάσταση μπορούν να δεχθούν μεγαλύτερα επίπεδα γνώσης και κατανόησης, γιατί είναι ανοικτοί σε άλλες πιθανότητες.
Οι περισσότεροι όμως άνθρωποι είναι «κλειστοί» και γι” αυτό δεν μπορούν να ξεφύγουν από την κατάσταση στην οποία είναι πνευματικά και συναισθηματικά, γι” αυτό δεν μπορούν να ξεφύγουν από την κατάσταση στην οποία είναι και σωματικά, από την κατάσταση σκλαβιάς στην οποία βρίσκονται.
Ο Σωκράτης είπε μερικά εκπληκτικά λόγια σοφίας. Αν περισσότεροι άνθρωποι έκαναν το ίδιο, θα περπατούσαν στην οδό της κατανόησης πολύ πιο γρήγορα από ότι κάνουν τώρα.

Σημείωση
Η παρούσα συνέντευξη, μέρος της οποίας δημοσιεύεται σε πανελλήνια αποκλειστικότητα στο περιοδικό mystery, παραχωρήθηκε στο Νικόλαο Κουμαρτζή και την Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού. Ένα μικρό κομμάτι της συνέντευξης δημοσιεύθηκε στο περιοδικό mystery. Δίχως την πολύτιμη βοήθεια της στενής μου συνεργάτη Μαρία Σαρηγιαννίδου, η παρούσα συνέντευξη δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Η συνέντευξη πάρθηκε προφανώς το 2003 και δημοσιεύτηκε στο www.metafysiko.gr μπορείτε επίσης να δείτε και την εκπομπή του Χαρδαβέλλα στο youtube στις
ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ- ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΛΑ ΟΝΤΑ
Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγ 2013

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε στο  Youtube αρκετά βίντεο πάνω στο θέμα όπως το παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=CnkYSzUxbyk

[1]Στο βιβλίο μας ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ερμηνεύουμε την επικοινωνία των ανθρώπων με τους αγγέλους και τους δαίμονες δια του ηλεκτρομαγνητικού συντονισμού (electromagnetic tunning) της σκέψης αυτών των οντοτήτων με τις συχνότητες εκπομπής των ηλεκτρικών κυμάτων του εγκεφάλου μας όπως καταγράφονται στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ).

[2]Γένεση, κεφ.6, στ.2.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.