Η αλήθεια είναι αλήθεια από όπου κι αν προέρχεται.Διότι η αλήθεια είναι μία.

Αν και δεν ανήκω στη Χ.Α. αλλά στο ΕΠΑΜ και έφαγα μια ολόκληρη ζωή αγωνιζόμενος για να συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός το χριστιανοκοινωνικό μήνυμα, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι σε 4 λεπτά ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε όσα οι υπόλοιποι άθλιοι και εθνικοί μειοδότες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ. ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και τα λοιπά ηλίθια κατασκευάσματα και αναχώματα διαιώνισης του αστικού συστήματος και του δήθεν σοσιαλισμού αποφεύγουν μετά μανίας να πουν στον λαό.

4 λεπτά μόνο έφταναν μπροστά στα φληναφήματα αιώνων που ακούμε από μια τρισάθλια Βουλή επί μήνες, επί χρόνια, επί αιώνες.

Ακούστε τον, παρά τις βωμολοχίες που κατά διαστήματα χρησιμοποιεί, την περιφρονητική και απορριπτική του στάση, η οποία μόνη αυτή αρκεί για να δείχνει το αίσθημα ανωτερότητας που ο ίδιος νιώθει απέναντι στους βουλευτές των άλλων κομμάτων, εντούτοις δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και να μην παραδεχτούμε ότι στον Ντομπρόβσκις λέει την ξεκάθαρη αλήθεια. Αυτή την αλήθεια που νιώθει βαθιά μέσα του ο κάθε γνήσιος και όχι ο μπασταρδεμένος από τη δυτικόφραγκη κουλτούρα Έλληνας.

3 pings

  1. […] αναδημοσίευση από Γεώργιος Ευαγγελάτος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.