Γιάννη, άργησες, αλλά έστω κι αργά κατάλαβες ποια ανδρείκελα υπηρέτησες.

Βαρουφάκης: «Η Επανάσταση του 1821 δεν θα είχε γίνει αν διοικούσε η Τρόικα»

25.03.2016

​Με ένα μήνυμα όλο…καρφιά, σπόντες και αιχμές, αναφέρθηκε στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Γιάννη, ελπίζουμε τα παθήματα να σου γίνανε μαθήματα

Γιάννη, ελπίζουμε τα παθήματα να σου γίνανε μαθήματα

Ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας της χώρας μας, με δυο tweets του (ένα στα ελληνικά και το άλλο στα αγγλικά), έγραψε:

«Αν το 1821 υπήρχαν η τρόικα εσωτερικού & ΜΜΕ, η Επανάσταση, θα χαρακτηριζόταν Επιχείρηση-Καμικάζι και οι επαναστάτες καταστροφείς του γένους».

barufakis twitter.jpg
Στη συνέχεια, με ένα tweet στα Αγγλικά για τους ξένους followers του, πρόσθεσε:

«Σήμερα είναι η 195η Επέτειος της Ελληνικής επανάστασης, η οποία δεν θα είχε συμβεί αν διοικούσε η Τρόικα, όπως κάνει σήμερα μέσω των ντόπιων της ανδρείκελων».

 

Σ.γ.: Γιάννη άργησες να καταλάβεις σε ποια παγίδα έπεσες. Πρόσεξε μη φτιάξεις πανευρωπαϊκό κόμμα και κάνεις τα ίδια ασυγχώρητα λάθη επί πανευρωπαϊκού επιπέδου. Όσο οραματιστής, φιλόδοξο, προοδευτικό κι εύστροφο μυαλό κι αν είσαι, η Ευρώπη και οι πανάθλιοι που την διοικούν θα σε φάνε λάχανο. Αυτοί και οι ντόπιοι δεν είναι οραματιστές ούτε αγαπούν την Ευρώπη, είναι οικονομικοί δολοφόνοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μοιραίοι δήμιοι των λαών τους όπως οι προκάτοχοί τους φεουδάρχες και βασιλείς της Ιερής Συμμαχίας με την οποία τα έβαλε ένα Έθνος υπόδουλων βοσκών,κλεφτών και κατσαπλιάδων και συν Θεώ τους συνέτριψε. Όμως προσωρινά Γιάννη, γιατί αυτοί αφήνουν γόνους και απογόνους γενεές επί γενεών εγκληματιών που τους ελκύει σαν τα όρνια, η οσμή του αίματος, του θανάτου και του υλικού κέρδους.

Για να ανθίσει το δένδρο της Λευτεριάς χρειάζεται αίμα για λίπασμα!

Για να ανθίσει το δένδρο της Λευτεριάς χρειάζεται αίμα για λίπασμα!

http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=318051&artTitle=varoufakis_i_epanastasi_tou_1821_den_tha_eiche_ginei_an_dioikouse_i_troika

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.