ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ των Ελλήνων στην Αυστραλία: Απαγορεύθηκε στη σλαβική οργάνωση των ψευδομακεδόνων το έμβλημα του Ήλιου της Βεργίνας

Οι αρχές της Αυστραλίας απαγόρευσαν στη σλαβική οργάνωση των ψευδομακεδόνων του λεγόμενου «Παγκόσμιο Μακεδονικού Συνεδρίου» να φέρουν ως έμβλημα τον Ήλιο της Βεργίνας ή Μακεδονικό Ήλιο, στο λογότυπό τους γιατί αποτελεί εθνικό σύμβολο της Ελλάδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιοσ βεργινας

Οι αυστραλιανές αρχές προτρέπουν τους Σλάβους της Αυστραλίας να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Καμπέρα που είναι η αρμόδια αρχή για τη χορήγηση ελληνικών συμβόλων.
«Σύμφωνα με τη Σύμβαση των Παρισίων, η Αυστραλία οφείλει να απαγορεύει την καταχώριση εμπορικών σημάτων που περιέχουν τέτοια σύμβολα. Αυτό σημαίνει ότι το εμπορικό σήμα σας δεν μπορεί να εγγραφεί χωρίς την έγκριση της αρμόδιας αρχής. Τα στοιχεία επικοινωνίας της αρμόδιας αρχής είναι:

Πρεσβεία της Ελλάδας, 9 Turrana St, Yarralumla ACT 2600» Το δημοσίευμα των Σλάβων της Αυστραλίας σημειώνει ότι η απόφαση αυτή των αυστραλιανών αρχών εξόργισε τη κοινότητα των σλάβων των Σκοπίων και θεωρείται ως ιδιαίτερη υποτιμητική απόφαση για αυτούς τους ψευδομακεδόνες. echedoros-a.gr

http://www.stoxos.gr/2018/03/blog-post_7178.html

2 σχόλια

 1. Κυριε Γιωργο γεια

  ΜΟυ φανηκε συγχρονιστικα παραδοξο το νυχτερινο τηλεφωνημα σας πριν 5 μερες
  Μηπως ειχατε κακο προασιθημα, και απλα ειχαστε σα προφαση την ομοιοτητα μου με το νεο που ειδατε στο Αη ΒΑσιλη ?
  Επισης δεν μου απαντησατε για το φαινομενο της προσκολλησης ενος 25ρη στη ΕΙΚΟΝΑ μιας γυναικας που του αρεσει , κι οχι στην γυναικα την ιδια !
  Πως θα ονομαζετε το φαινομενο ?
  ΚΑλο Σαββατοκυριακο και εθνικη εορτη .

  1. Ατολμία να προσεγγίσεις το καθ’εαυτό αντικείμενο του πόθου σου. Έτσι εστιάζεις την λιβιδινική σου ενέργεια στο υποκατάστατό της, την ΕΚΟΝΑ. Τίποτα πιο ανώριμο από αυτό. Δεν σε ξοδεύει οικονομικά, δεν σε αγχώνει ούτε σε πληγώνει με την πιθανή αποτυχία της απόρριψης. Όταν αποφασίσεις να εκτεθείς και να προσεγγίσεις αυτό που σε ενδιαφέρει ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα έχεις ωριμάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.