Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλούν παλιοφασιστάκια οι μετανάστες ;

Εισαστε ρατσιστες και ξενοφοβικοι και δεν εχετε μεσα σας ουτε δραμι εξελιξης ή χριστιανικής αγάπης που λέει “”αγαπάτε τους εχθρούς υμών, τελος… εισαστε πιθηκια χωρις μυαλο …!

Στα πρόσωπα των μεταναστών μουσουλμάνων διακρίνει κανείς την ειρήνη, την αγάπη τον αλληλοσεβασμό για τις χώρες που πασχίζουν να εγκατασταθούν, να στεριώσουν! νανε καλοδεχούμενοι, θα περάσουμε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Καταρχας γιατι δεν μπορειτε να αγαπησετε ρε “ρατσιστες” εναν λαο οπου …

Μισει τους αλλοθρησκους και θελει να τους σκοτωσει ..
Μισει τους ομοφυλοφιλους και θελει να τους κρεμάσει και να τους σκοτωσει γιατί τους θεωρεί περιττώματα της Φυσης ..
Μισει θανασιμα οποιον εχει διαφορετικο τροπο ζωης εκτος απο τον δικο του …
Μισει την ελευθερια στις γυναικες που τις χρησιμοποιεί μόνο για να τις γκαστρώνει και ν’ αυξάνει τον πληθυσμο της Μουσουλμανίας οπου γης…
Μισει τους σκυλους και σε πολλες περιπτωσεις τους σφάζει και τους τρωει …αλλα ειναι ετοιμος να σκοτωσει εσενα άπιστε που τρως χοιρινο…!
Φοβαται μην πεθανει στην μαχη απο τραυμα στα γεννητικα οργανα γιατι ετσι δεν θα κανει χαρες με τις 72 παρθενες, τα ουρι του Παραδεισου στον οποιο θα πάει αν σκοτωσει όσους περισσοτερους αλλόθρησκους μπορει… !!

Να συνεχισω ρε “ρατσιστη” ; Γιατι ρε δεν αγαπας αυτο τον λαό της αγαπης; Τον χωρισμένο σε Σουνίτες και Σιίτες που αλληλοσφάζονται;

Γιατι δεν ακους την λογικη του πολιτικώς ορθου ..της παγκοσμιοποίησης που σε χρειάζεται βλάκα για να προωθήση τέτοιες τερατώδεις αντιλήψεις στο όνομα ενός αδιαμόρφωτου, ασχημάτιστου, ακαθόριστου, ενοποιημένου κι από όλους αποδεκτού Θεού; Οπισθοδρομικε παπαρα …και γραφικε συνομωσιολογε …!! Άφησε επιτέλους τη Μουσουλμανία να εισβάλλει στην Ευρώπη και πρώτα από όλους στην Ελλάδα της χαμένης εθνικής κυριαρχία, της Ελλάδας που  βρἰσκεται στο έλεος των δανειστών με ψευτικα στοιχεία των προδοτών της πολιτικών  και γίνε μουσουλμάνος και εσύ, μπορείς!

Και να μην ξεχασω …Παλιοφασιστακι !!! Εξακολουθείς να μνημονεύεις ακόμη την 21η του Απρίλη του 1967! Γι’αυτί επιμένεις να λες και να επαναλαμβάνεις το ξεπερασμένο σλόγκαν “πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια” αντί να προβάλλεις το μοντέρνο σύνθημα “ελευθερία σε όλα, κάτω οι πατρίδες, ζήτω το Ισλάμ και οι μπούργκες!”

Και πούσαι;Συνέχισε αμέριμνος να πίνεις τον καφέ σου στην πλατεία Κολωνακίου!

Γράφτηκε εξ αιτίας ενός άρθρου από τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ στις 10/4/2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.