Ομιλία απόψε για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και τη Μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Απόψε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης θα μιλήσουν οι κάτωθι:

Οι δύο ομιλητές

Τα θέματα της ομιλίας του Δημήτρη Κυπριώτη και του Πατρινού δικηγόρου Φώτη Λεπίδα όπως φαίνεται και πιο πάνω, είναι:

Το σημαντικό το οποίο πρέπει να προβληματίσει όλους μας, σε όλη της εκδήλωση είναι το σκεπτικό βάσει του οποίου το ΕΠΑΜ κατέληξε να καταθέσει Μήνυση-Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας επί Εσχάτη Προδοσία με την εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων, την παραβίαση του αποτελέσματιος του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015 καθώς και η παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους άνωθεν επιβεβλημένους σώνει και καλά, στο κράτος, την πατρίδα και τον ανύποπτο λαό, με ψεύτικα στατιστικά στοιχεία και δεδομένα τα οποία ήταν αποτέλεσμα οικονομικής αλχημείας, δανειστές μας. Συμφώνως με τα πιο κάτω:

Το όλο αιτιολογικό εν περιλήψει.

Υποσχόμαστε μια ενδιαφέρουσα και άκρως κατατοπιστική των όλων εγκλημάτων που οι μνημονιακές Κυβερνήσεις με αστείες δικαιολογίες και φοβικού τύπου μεγαλόστομες διακηρύξεις περί καταστροφής της Ελλάδας κ.λπ., διέπραξαν. Ευχόμαστε η ώρα της τιμωρίας και της αποκάλυψης των εθνικών εγκλημάτων να ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ. Είναι πάντως στα χέρια του Αρείου Πάγου. Εμπιστευόμαστε την δικαιοσύνη και ελπίζουμε. Βάζουμε μάλιστα και την υπογραφή μας στην Μήνυση. Υπογράψετε και εσείς χειρόγραφα ή ηλεκτρονικά.

 

1 σχόλιο

    • Μαρια Κ. στο 21 Απριλίου, 2018 στις 11:11 πμ
    • Απάντηση

    Πολλα συγχαρητηρια και μπραβο στο ΕΠΑΜ που κατεθεσε επιτελους μηνυση για εσχατη προδοσια και μαλιστα το επραξε αυτο ακριβως στην πιο καταλληλη περιοδο και στην πιο σωστη στιγμη που θα μπορουσε να υπαρξει ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.