Δολοφονήθηκε ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος;

Ποιος θα είναι ο επόμενος άξιος ηγέτης του λαού;

Ποιος έκανε δημόσια δήλωση για τη δολοφονία Χριστόδουλου και προκάλεσε αίσθηση;

Ο Κώστας Πρέκας

Ο Κώστας Πρέκας, σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα, αναφέρεται και στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Τα λόγια του κάνουν αίσθηση, καθώς ο ίδιος μιλά για δολοφονία.

«Τον Χριστόδουλο τον δολοφόνησαν και έχω την πιο βαθιά πληροφόρηση που μπορεί κανείς να έχει. Ναι, έχει δολοφονηθεί και το λέω με πλήρη συνείδηση. Αν ζούσε, δεν θα συνέβαινε τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν τώρα. Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες δολοφονούνται και μετά έρχονται… μύρια κακά».

Διαβάστε όσα ακούγονται στο διαδίκτυο για τη δολοφονία Χριστοδουλου.

Χριστόδουλος δολοφονία

Στις 6 Ιανουαρίου του 2004, με την «πραξικοπηματική» ανατροπή του Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτη) από τον Γ.Α.Π., η Ελλάδα πέρασε σε μια νέα, μεταβατική, φάση.

Από την παλιά εποχή της καταραμένης Μεταπολίτευσης που κατέστρεψε τον τόπο και υποθήκευσε τις επόμενες 10 γενιές Ελλήνων, η χώρα αυτή πέρασε σε μια μεταβατική περίοδο έντονης και επίπονης «κύησης» της Νέας Εποχής. Αυτή η μεταβατική οκταετής περίοδος έληξε το 2012 (το Έτος Μηδέν), με τις δίδυμες εκλογές της 6ης Μαΐου-17ης Ιουνίου, όταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσαν εκλογικά και «έσπασε» ο δικομματισμός που επικρατούσε μέχρι τότε στο ελληνικό πολιτικό σύστημα…

Στην προετοιμασία της χώρας μας, αλλά και ολόκληρης της περιοχής μας, για να εισέλθει στη Νέα Εποχή και την εφαρμογή των τιτάνιων γεωπολιτικών αλλαγών στον γεωγραφικό μας χώρο (πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής»), εμπόδιο αποτελούσε η υπό τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο Ελληνική Εκκλησία! Η οποία μπορεί μεν να ηττήθηκε στο θέμα των ταυτοτήτων από τον Εβραίο Αβούρι (εξαιτίας του τότε προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, που συντάχθηκε πλήρως με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ), αλλά δεν έπαυε υπό τον Αρχιεπίσκοπο-Κεραυνό να αποτελεί μία εστία αντίστασης κατά των νεοεποχίτικων σχεδιασμών.

Τελικά, ενώ ο Χριστόδουλος ξεκίνησε το 1998 ως Αρχιεπίσκοπος-Κεραυνός και μάλιστα τον Ιούνιο του 2000 σε μια τεράστια λαοσύναξη στην Αθήνα ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης, κατάντησε στο πέρασμα του καιρού… Αρχιεπίσκοπος-Πετεινός (!), όπως κάποιοι περιπαικτικά τον ονόμασαν! Αυτό οφείλεται πρώτα απ’ όλα στο ότι δίστασε να δημιουργήσει το λεγόμενο «Κόμμα της Εκκλησίας». Αντιθέτως, υποστήριξε υπογείως τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή, έτσι ώστε αυτή να λάβει πάνω από το 45% των ψήφων στις εκλογές της 7ης Μαρτίου του 2004 και να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση…

Επίσης, στην απαξίωση του Χριστόδουλου συνέβαλε ο αμείλικτος πόλεμος που του κηρύχθηκε κατά καιρούς για διάφορα θέματα. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση υπήρξε η υπόθεση Βαβύλη, με στόχο να εξαναγκαστεί σε παραίτηση ο Χριστόδουλος τους πρώτους μήνες του 2005. Ειδικά το επιτυχημένο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (τότε με τη «σφραγίδα» του αξιόλογου δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου), με τίτλο «Μάνατζερ Βαβύλη ο Χριστόδουλος!», είχε ως σκοπό να παραιτηθεί την επομένη ο τότε Αρχιεπίσκοπος από το αξίωμά του. Τελικά, παρά το συντριπτικό χτύπημα εναντίον του, ο Χριστόδουλος αρνήθηκε να παραιτηθεί! Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι, εάν είχε παραιτηθεί τότε, τώρα θα ζούσε…

[Στο «ιστορικό» εκείνο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όπου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία, βρίσκοντας και παίρνοντας συνέντευξη από τον καταζητούμενο τότε Βαβύλη, υπάρχει φωτογραφία με τατουάζ του Βαβύλη, όπου απεικονίζεται… το σύμβολο της Μεγάλης Στοάς του Ισραήλ!!!].

Ο κύκλος που επιθυμούσε το τέλος του Χριστόδουλου είδε ότι ο τότε Αρχιεπίσκοπος δεν θα έβγαινε από τη μέση με συμβατά μέσα. Την ίδια εποχή τα σκάνδαλα της αποτυχημένης κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή βρίσκονταν σχεδόν καθημερινά στη δημοσιότητα. Από τις απαγωγές των Πακιστανών και το σκάνδαλο των υποκλοπών μέχρι το «Τσιτουρίδης-Γκέιτ» και το Βατοπέδι… Η εξουσία «έπρεπε» να αλλάξει χέρια, για να εκκινήσει η εισαγωγή της Ελλάδας στα νέα δεδομένα. Γι’ αυτό και το καλοκαίρι του 2007, αμέσως μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών από τον απατεώνα Ρουσόπουλο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, άρχισε να καίγεται η Πελοπόννησος! Επρόκειτο περί ολοκληρωμένου σχεδίου οργανωμένων εμπρησμών από ομάδα ειδικών «κομάντος» (σχέδιο «Στρατηγός Άνεμος»). Δεκάδες τα ανθρώπινα θύματα και απέραντες οι καμμένες δασικές εκτάσεις…

Για μια ακόμη φορά όμως οι «εγκέφαλοι» των ανθελληνικών σαμποτάζ απέτυχαν στον σκοπό τους! Και αυτό, επειδή η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή τελικά πέτυχε μια ισχνή νίκη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, κι αυτό εξαιτίας της ανεπάρκειας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο υπέστη την ήττα και υπέπεσε σε πολύμηνη εσωστρέφεια με τη σύγκρουση Γ.Α.Π.-Βουβουζέλου που για λίγο να το οδηγήσει ήδη από τότε σε διάσπαση (και να φέρει πρόωρα τον ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση). Τελικά, το ΠΑΣΟΚ ανέκαμψε θεαματικά, μόνο όταν ο Γ.Α.Π. διέγραψε από την κοινοβουλευτική του ομάδα τον καταστροφέα Αβούρι (Ψευτοσημίτη) τον Ιούνιο του 2008…

Είναι λοιπόν τυχαίο που ο τότε Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος «αρρώστησε» ξαφνικά ακριβώς εκείνο το καλοκαίρι, δηλ. εν μέσω των φοβερών πυρκαγιών του 2007; Λες και ένα αόρατο χέρι κατηύθυνε ταυτόχρονα τις δύο αυτές κινήσεις: τις φωτιές για να φύγει ο Κώστας Καραμανλής και τον καρκίνο του Χριστόδουλου για να σημειωθεί η «απαλλαγή» από τον ενοχλητικό για κάποιους Αρχιεπίσκοπο…

Στο βιβλίο «Η προδοσία κατά του Χριστόδουλου» (εκδόσεων “M-Press”) του αειμνήστου Γρηγόρη Μιχαλόπουλου αναγράφονται και τα εξής σημαντικά:

«Γράφτηκαν πολλά για τον θάνατό του. Πολλά και ποικίλα. Τα περισσότερα, ΑΝΕΥΘΥΝΑ και, κάποια, για να κάνουν… μπούγιο! Κάποιοι τόλμησαν και την φοβερή λέξη: «ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ». Και άρχισαν την ιστορία που περνούσε (και περνά) από Μυστικές Υπηρεσίες, Ξένα Συμφέροντα, Εχθρούς της Ορθοδοξίας, Ξένες Αυλές Εκκλησιών, ακόμη και κάποιοι που ήθελαν άλλο Ηγέτη στην Εκκλησία της Ελλάδος. Κάθε Θάνατος Μεγάλου – σε όποιο τομέα κι αν είναι Μεγάλος – αναλύεται εκ των Υστέρων, για να βρεθεί κάποιο μυστικό πίσω, ένας «άλλος θάνατος». Βέβαια, ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος ΔΕΝ θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό το κυνήγι για τον «ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟ» – τον κρυφό, τον ΘΑΝΑΤΟ των… παρασκηνίων».

Ο γράφων αυτές τις σειρές έχει και άλλοτε αναφερθεί στον «περίεργο» θάνατο του Χριστόδουλου. Στο βιβλίο «Η θυσία ενός εθνάρχη» του Ανδρέα Παπαβασιλείου (εκδόσεων και πάλι της “M-Press”), υπάρχει προσάρτημά μας [«Η κοίμηση του Χριστόδουλου και η Κρίση», του Ησαΐα Κωνσταντινίδη], όπου και συνδέουμε τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με το γεγονός του θανάτου του Χριστόδουλου. Γράφουμε εκεί, ανάμεσα σε άλλα, και τα εξής:

«Πέραν του ότι η προοπτική Χριστόδουλου συνέτεινε στην κατάρρευση της Μεταπολίτευσης, ανέτρεπε πλήρως και τις γεωπολιτικές ισορροπίες στην περιοχή μας και στον κόσμο όλο! Η δυναμική εμφάνιση Χριστόδουλου, αν ιδωθεί σε συνδυασμό με την τεράστια αλλαγή στην «καρδιά» της Ευρασίας (δηλ. τη Ρωσία), που έλαβε χώρα μέσω της επαναφοράς της KGB στο Κρεμλίνο – μετά την πραξικοπηματική ανατροπή του μεθύστακα Γέλτσιν από τον Πούτιν στις 31 Δεκεμβρίου του 1999 – θα μπορούσε να σημάνει ΠΛΗΡΗ ανατροπή των πλανητικών συσχετισμών! Και αυτό, διότι μια Ελλάδα καινούρια, με κυρίαρχο πλέον τον ρόλο της Ορθοδοξίας, θα μπορούσε – ως αναγεννώμενος πανελληνισμός – να αποτελέσει το γεωπολιτικό αντίβαρο της σε ανοδική πορεία ευρισκόμενης πουτινικής Ρωσίας, όντας το γεωστρατηγικό σημείο-κλειδί του πλανήτη ολόκληρου, στο σημείο αυτό της αιχμής της επερχόμενης σύγκρουσης ανάμεσα στην καπιταλιστική Δύση και τον ευρασιατικό άξονα»!…

Αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας του ως άνω πονήματος, ο Ανδρέας Παπαβασιλείου, στο ίδιο αυτό έργο, σημειώνει τα κάτωθι:

«Ο Χριστόδουλος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δημιουργήσει ένα δυνατό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που μας διάλεξαν ως πειραματόζωα. Όταν όλοι έψαχναν λύση πέρα και πάνω από τα κόμματα, όταν όλοι κατάλαβαν πως οι πολιτικοί μας κοροϊδεύουν και πως το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η κοινωνική δικαιοσύνη σε ποιον θα στρέφονταν; Πιστεύει κανείς ότι ο Χριστόδουλος δεν θα κατέβαινε στο Σύνταγμα δίπλα στους «αγανακτισμένους»; Όλοι ξέρουμε ότι το κίνημα αυτό διαλύθηκε άδοξα γιατί δεν βρέθηκε ο ηγέτης που θα του έδινε την ώθηση και το επόμενο βήμα που χρειαζόταν. Το «σύστημα» είδε μπροστά αυτή τη φορά και φρόντισε να εξαφανίσει μια για πάντα τον μοναδικό άνθρωπο που θα μπορούσε να ανατρέψει τα μαύρα σχέδια».

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε (προς χάρη της ιστορικής αλήθειας) ότι την ίδια εποχή με την παράξενη ασθένεια-θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, την περίοδο 2007-2008, συνέβησαν ταυτόχρονα:

1. Οι φοβερές φωτιές του καλοκαιριού του 2007 σε Πελοπόννησο και όχι μόνο.

2. Η ήττα στις κυπριακές εκλογές, η ξαφνική αρρώστια και ο γρήγορος θάνατος του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Κύπρο (πέθανε τον Δεκέμβριο του 2008).

3. Τα νέα «Δεκεμβριανά» των Αθηνών, το 2008, όπου κάηκε η Αθήνα, αλλά και άλλες μεγαλουπόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα κτλ.), με αφορμή τη δολοφονία ενός 15χρονου από αστυνομικό.

4. Οι ραγδαίες εξελίξεις στον διεθνή χώρο, με το «Βέτο» του Βουκουρεστίου από τους Κώστα Καραμανλή και Ντόρα Μπακογιάννη στα Σκόπια, τον Απρίλιο του 2008, σε συνδυασμό με τις ελληνορωσικές συμφωνίες για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και τις ελληνοκινεζικές συμφωνίες για τον ΟΛΠ με την “Cosco”.

5. Οι πολιτικές εξελίξεις μέσα στην Ελλάδα, με τις συγκρούσεις Γ.Α.Π.-Βουβουζέλου πρώτα και Γ.Α.Π.-Αβούρι (Ψευτοσημίτη) ύστερα, αλλά και την εκρηκτική δημοσκοπική άνοδο στο 18% του ΣΥΡΙΖΑ με νέο τότε αρχηγό τον 34χρονο Τσίπρα.

Τελικά, ο θάνατος του Χριστόδουλου ήταν προπαρασκευαστικός της Νέας Εποχής. Μιας περιόδου τελείως πρωτόγνωρης για τον τόπο, στην οποία ήδη εισήλθε η Ελλάδα και, μετά το Έτος Μηδέν που ήταν το 2012, τώρα διανύουμε το Πρώτο Έτος της Νέας Εποχής: το 2013. Όπου και μερικοί πιστεύουν ότι θα κάνει εντυπωσιακά την εμφάνισή του ο ηγέτης της περιοχής μας, που με έδρα του την Κωνσταντινούπολη και ως τοπικός διοικητής στα πλαίσια μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, θα ενώσει τις δύο όχθες του Αιγαίου. Έτσι, θα εφαρμοστεί ο βασικός στόχος του γεωπολιτικού σχεδίου «Φάρος της Ανατολής», την ώρα που στα ικριώματα και τις λαιμητόμους των Αθηνών θα τιμωρούνται παραδειγματικά οι προδότες της καταραμένης Μεταπολίτευσης…

Δείτε βίντεο για τη δολοφονία Χριστόδουλου:

Leave a Reply

Your email address will not be published.