Εθνική ταπείνωση και τρόποι αντίδρασης εκ μέρους του λαού δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Κι όμως ελπίδα υπάρχει αν…

 

Η υπογραφή της συμφωνίας χαιρετίστηκε με πανηγυρισμούς, φανερούς από την πλευρά της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της και κρυφούς από συμφωνούντες με την παράδοση της κληρονομιάς μας αλλά μη θέλοντες να εκδηλωθούν για ευνόητους λόγους.

Η  συμφωνία θεωρήθηκε ότι θέτει τέρμα σε μακρόχρονη εκκρεμότητα, που δηλητηρίαζε τις σχέσεις δύο γειτόνων λαών και συμβάλλει στην ειρηνική συνύπαρξη στη Βαλκανική. Υποστηρίχτηκε ότι ήταν πλέον χωρίς νόημα η παράταση της εκκρεμότητας, καθώς περισσότερες από 150 χώρες έχουν αναγνωρίσει τη γείτονα ως Μακεδονία. Τέλος τονίστηκε ότι και οι γείτονες υποχώρησαν σε κάποια σημεία, ώστε να επέλθει αξιοπρεπής συμβιβασμός!

Η παραπλάνηση είναι πολύ μεγάλη και η καλλιέργεια κλίματος καθησυχασμού ενός λαού, ο οποίος έχει υποστεί άμβλυνση του πατριωτικού αισθήματος σε μεγάλο βαθμό κατά τις δεκαετίες του εκμαυλιστικού καταναλωτισμού, θα έχουν ασφαλώς συνέπειες, οι οποίες θα εκδηλωθούν ίσως όχι πολύ αργά. Στο άρθρο μας θα επισημάνουμε κάποια στοιχεία στα οποία δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή ακόμη και από τους αντιτιθεμένους στην ταπεινωτική συμφωνία.

Το θέμα της συμφωνίας αναθερμάνθηκε στην αρχή του τρέχοντος έτους με τη δήλωση των Αμερικανών ότι η χρονίζουσα εκκρεμότητα θα πρέπει να έχει διευθετηθεί πριν από την σύνοδο του ΝΑΤΟ. Συνεπώς η υποταγή μας στα κελεύσματα των ισχυρών (αφεντικών) είχε ημερομηνία λήξης. Η ένσταση εκείνων που υποκριτικά εναντιώνονται στην υπογραφή της συμφωνίας είναι ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις διατήρησαν την εκκρεμότητα και δεν υπέκυψαν στις πιέσεις, άρα υπήρξαν καλύτερες από τη σημερινή. Παραβλέπουν οι τηρούντες τη στάση αυτή κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έφεραν στην εξουσία την παρούσα λόγω της επίσης ταπεινωτικής για τη χώρα μας πολιτικής τους και της κατάρρευσης της οικονομίας μας. Συνεπώς δεν απαλλάσσονται της ευθύνης για τα τελευταία συμβάντα. Η παρούσα συγκυβέρνηση ανέλαβε ρόλο αντίστοιχο προς τον ρόλο των συνταγματαρχών, των ενόχων για την προδοσία της Κύπρου. Και χαίρουν οι αναμένοντες να τη διαδεχθούν στην εξουσία, επειδή «αριστερή» κυβέρνηση υπέκυψε και υπέγραψε την εκποίηση τμήματος της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς και όχι αυτοί (οι δεξιές καπιτάλες που εξ αρχής λυμαίνονταν τον τόπο και στήριζαν τη βρώμα του κεφαλαίου, αστοί μέχρι τα μπούνια, η άλλη όψη του νομίσματος)..

Αυτός ο μύθος τη πρώτης αριστερής κυβέρνησης πρέπει να καταρριφθεί πριν παγιωθεί η εσφαλμένη αντίληψη στον λαό μας. Αυτοπροσδιορίζονται αριστεροί οι κυβερνώντες, τους αποκαλούν όμως και οι πολιτικοί τους αντίπαλοι αριστερούς. Οι πρώτοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι απομακρύνθηκαν τρομακτικά από το όραμα της νιότης τους για μια δικαιότερη κοινωνία και υπηρετούν πλέον τη νέα τάξη πραγμάτων του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου. Βέβαια απόμεινε σ’ αυτούς ισχυρή η ιδεολογία του διεθνισμού όχι όμως του προλεταριακού, αλλά του κοσμοπολίτικου της παγκοσμιοποίησης. Συνεπώς ο ισχυρισμός τους ότι είναι επίσης πατριώτες, όσο και οι επικριτές τους είναι έωλος. Είναι διεθνιστές και το έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη. Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι οι αντιτιθέμενοι είναι πατριώτες, καθώς αρκετοί στην αντιπολίτευση τρίβουν τα χέρια τους για την ανάληψη του πολιτικού κόστους από τους «αριστερούς». Πιστεύω ότι στο άρθρο μου εκφράζω όσους ειλικρινά πονέσαμε για την κατάντια της χώρας μας. Οι κυβερνώντες ίσως και να αισθάνονται ένοχοι, που στο παρελθόν φωνασκούσαν με το σύνθημα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι». Λες και οι φονιάδες των λαών σταλινικοί, μαοϊκοί, πολποτιανοί (οπαδοί του δικτάτορα της Καμπότζης), κ.λπ. ήσαν καλλίτεροι.

Οι ασκούντες την εξουσία έδωσαν γην και ύδωρ πριν ακόμη ανέλθουν στην εξουσία με τη στήριξη του διεθνούς συστήματος νομής της εξουσίας. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Τσίπρα στις ΗΠΑ δεν ήταν για τουρισμό. Ούτε και η συνάντηση με πλουτοκράτες σε ιταλικό θέρετρο πριν από την ανάρρησή του στην εξουσία έγινε από αβροφροσύνη των «συνοδοιπόρων» της αριστεράς τραπεζικών και επιχειρηματικών κύκλων. Ας θυμηθούμε πόσοι άδολοι πατριώτες ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα μετά τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα μας με την κατηγορία του συνοδοιπόρου του κομμουνισμού! Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι ωρυόμενοι σήμερα κατά της συμφωνίας και επιρρίπτοντας ακέραια την ευθύνη στην ενδοτική διαχρονικά στα εθνικά μας θέματα αριστερά. Και όντως υπήρξαν ενδοτικοί οι κομμουνιστές ιδιαίτερα στο θέμα της Μακεδονίας, όταν για πρώτη φορά επινοήθηκε η πλεκτάνη από τον Στάλιν. Αλλά και οι πολιτικοί τους αντίπαλοι υπήρξαν εξόχως ενδοτικοί σε πλείστα όσα θέματα και μάλιστα ως κυβερνώντες.

Η αποδοχή των τετελεσμένων και από την αξιωματική αντιπολίτευση έχει έλθει στο φως από γερμανικά άκρως ανθελληνικά μέσα ενημέρωσης. Η όποια διάψευση πόση ισχύ έχει; Ας ληφθεί υπ’ όψη η στάση ηγετικού στελέχους και συγγενούς του αρχηγού της Ν.Δ. επί του θέματος. Οι «ευγενείς» Ευρωπαίοι γνωρίζουν να ψεύδονται σε άλλης φύσεως θέματα όχι σ’ αυτά. Ένα κεφαλαιώδες ψέμα τους είναι ότι μας βοήθησαν οικονομικά, ενώ στην ουσία μας ρούφηξαν το αίμα.

Ποιος πολιτικός μας τους διέψευσε; Οι όντως πατριώτες, όσοι ανήκουν στον χώρο αυτό, ας αρχίσουν να σκέπτονται πιο προσγειωμένα απαλλασσόμενοι από τον κομματικό φανατισμό που τυφλώνει. Πολλοί, δυστυχώς, πολλοί και στον χώρο τους δεν είναι πατριώτες. Κάποιοι δεν ήταν ποτέ, άλλοι μεταστράφηκαν κατά την περίοδο της αντιπολίτευσης, όταν έπνευσε ο άνεμος του κοσμοπολίτικου διεθνισμού.

Από εκεί αρχίζει και τελειώνει ο κοσμοπολίτικος διεθνισμός, οι παγκοσμιοποιημένες απόψεις που διαλύουν τα θεμέλια κάθε κοινωνίας και οικογένειας.

Όσο για την ελάσσονα αντιπολίτευση αυτή εντέχνως άφησε να μονοπωλήσει την παρουσία του στα τηλεοπτικά παράθυρα ο κατ’ εξοχήν διεθνιστής και αντιπατριώτης, ο θερμότερος υποστηρικτής της συμφωνίας και εδώ και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, δια του εκπροσώπου του. Οι λοιποί της νέας «αλλαγής» εσιώπησαν ή τοποθετήθηκαν με μισόλογα επί του θέματος. Ετοιμάζονται για την συγκυβέρνηση, αν τελικά το σύστημα με προκεχωρημένο όργανο την ιδιωτική SINGULAR, παραχωρήσει και δεύτερη τετραετία εξουσίας στο κυβερνόν σήμερα κόμμα, καθώς ο σημερινός εταίρος του μάλλον θα καταποντιστεί.

Έχουν τον τρόπο τους οι υποστηρηκτές του συστήματος, να εκλέγουν με τα εκλογικά μέτρα και με τη χάλκεψη των αποτελεσμάτων, εκείνους που θέλουν ώστε όταν ο λαός εξοργίζεται να του επιβάλλουν σιωπή και υποταγή (ακόμη και με τη βία) με το motto “δεν δικαιούσε να αντιδράς γιατί εσύ με την ψήφο σου εξέλεξες “δημοκρατικά” αυτούς που σε κυβερνούν”. Ουδέν αναληθέστερον τούτου. Πραγματικές, αληθινά δημοκρατικές εκλογές ουδέποτε έγιναν πλην του γέρου της δημοκρατίας στο ελληνικό προτεκτοράτο.

Όσο για το ΚΚΕ εξέφρασε κατ’ αρχήν τη συμφωνία με τις εκχωρήσεις, αντιτίθεται όμως στην ένταξη της γείτονος στο ΝΑΤΟ. Αλλά γι’ αυτόν τον σκοπό συρθήκαμε στη συμφωνία (εννοώ τη χώρα όχι την κυβέρνηση. Αυτή δεν σύρθηκε τα έχει δώσει όλα εξ αρχής στους αμερικανο-γερμανούς). Μήπως έχει την εντύπωση ο Κουτσούμπας και οι συναυτώ αυλή, ότι δίνει ακόμη ο Στάλιν τις εντολές;

Η συμφωνία έγινε με τυμπανοκρουσίες στη μεθόριο των δύο κρατών. Παρόντες αξιωματούχοι του ΟΗΕ με πρώτο τον ανεκδιήγητο Νίμιτς, ο οποίος επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του για την υπογραφή, ώστε να μας ταπεινώσει περισσότερο. Ο βαρελάκης υπουργός μας επί των εξωτερικών αντί να τραγουδήσει τον ύμνο της τρίτης Διεθνούς «Εμπρός της γης οι κολασμένοι» τραγούδησε πλήρης ευφορίας το «Happy birthday to you», ύμνο σύμβολο της δυτικής υποκουλτούρας. Πάλι καλά. Θα μπορούσε να τροποποιήσει τον ύμνο της νιότης τους σε «Εμπρός της γης οι υποταγμένοι και βολεμένοι»!

Είναι χωρίς σημασία το ότι τη συμφωνία χαιρέτισε πανηγυρικά ο διεθνής τύπος, ο στην υπηρεσία του μεγάλου κεφαλαίου ευρισκόμενος; Είναι χωρίς σημασία ότι στο κλίμα ευφορίας πρόσθεσε τη δική του ικανοποίηση ο κερδοσκόπος και ραδιούργος στη Βαλκανική Σόρος, άρθρα του οποίου δημοσιεύθηκαν στις στήλες της κυβερνητικής εφημερίδας; Από τόση μεγάλη αγάπη για την ειρήνη διακατέχονται όλοι αυτοί και εκφράστηκαν με τόσο ενθουσιασμό; Το έδειξαν άλλωστε στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία κ.λπ.

Μήπως οι απλοί υποστηρικτές της συμφωνίας πρέπει να αρχίζουν να θέτουν ερωτήματα, όπως βέβαια και οι αντιτιθέμενοι σ’ αυτήν. Θα τολμήσει κάποιος σ’ αυτή τη χώρα να κραυγάσει κάτω το ΝΑΤΟ; Πολύ δύσκολο! Όσο για τους πραγματικούς πατριώτες συνιστώ ενότητα, ψυχραιμία και σύνεση. Αποφυγή οποιασδήποτε διχαστικής αντίδρασης. Να αγωνιστούν για ένα πατριωτικό υπερκόμμα που θα έχει τις πιο κάτω προδιαγραφές ή προτάγματα που θα ενώνουν, δεν θα χωρίζουν και θα εξουθενώνουν τα συστημικά κόμματα της παγκοσμιοποίησης.

1. ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

2. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

4. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-(ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ).

5. ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΑΠΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ.

6.ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ 2009 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΧΑΛΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΡΟΩΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2000.

7. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΚΟ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ – ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ.

8.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

9.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.

10. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC.

11)ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣΕ.

12. ΕΝΤΑΞΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΕΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σκεφτείτε για ποιον δουλεύετε και μην ξεχνάτε ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Αν αυτά δεν γίνουν δεν υπάρχει περίπτωση να ενωθεί ο λαός μας, και να επικρατήσει δικαιοσύνη και κάθαρση στην ελληνική πολιτική σκηνή,  με ειρηνικούς και πολιτισμένους τρόπους. Η εθνική καταστροφή και ο γενικός μαρασμός θα συνεχίζονται μέχρις ότου κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες να σκορπίσουν αδελφοκτόνο αίμα προς τέρψιν των διεθνών απατεώνων εχθρών και φίλων μας και φυσικά των ντόπιων δοσίλογων.Ο Ηθικός Νόμος της αλήθειας και της δικαιοσύνης είναι αμείλικτος. Λαοί που αδικούνται και σιωπούν, αργά ή γρήγορα αυτοκτονούν.

Ευαγγελάτος Γεώργιος, έγραψε πάνω σε μια εργασία του αγαπητού μας φίλου και συνεργάτη

«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ» με τον τίτλο ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΦΟΡΙΑ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.