ΔΙΧΟΝΟΙΑ ο μεγαλύτερος πειρασμός και η αλάστωρ θεότητα που διαλύει το ελληνικό έθνος

Η προδοσία του Ρωμανού του Δ΄ του Διογένους από τους γραφειοκράτες παλατινούς στο Ματζικέρτ ήταν η αρχή του τέλους

Διαβάστε τους τελευταίους στίχους του Εθνικού μας Ύμνου και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Φαίνεται ότι κληρονομικώ δικαιώματι  τρέχει στις φλέβες μας, στο DNA των Ελλήνων το σαράκι της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ.

Ο εθνικός ποιητής με τη διαίσθηση και τη γνώση που είχε από την Ιστορία, πιθανώς κάνοντας ασύνειδητη ερμηνεία της ιστορικής του μνήμης τα λέει όλα για το δηλητήριο που μαραζώνει για αιώνες τον ελληνισμό.

Πότε θα αντιληφθούμε ότι αν δεν αγαπηθούμε μεταξύ μας αλλά επιτρέπουμε στον εγωισμό μας να μας οδηγεί στα άκρα δεν έχουμε μέλλον, με το δημογραφικό πρόβλημα σαν τη μεγαλύτερη απειλή (κι αυτό αποτέλεσμα της της φιληδονίας μας και της αγάπης του εαυτούμας σαν κέντρο του κόσμου), χανόμαστε. Φτάσαμε να μισούμε όχι μόνο το γείτονά μας αλλά και τις μελλοντικές γενιές που δεν θα γεννηθούν προς καλοπέρασή μας. Έτσι η ΔΙΧΟΝΟΙΑ διαιωνίζεται ακόμη και στο σπέρματικό υλικό το οποίο με κάθε τρόπο εμποδίζεται να ευδοκιμήσει να παραγάγει απογόνους μέσα από χίλιες δυο δικαιολογίες και λογικά επιχειρήματα.

“Ευρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς”, “ἡ οικονομική κρίση”, (λες και δεν βρισκόταν η Ελλάδα ποτε σε κρίση), και άλλες δικαιολογίες του κωλ…).

Αλλά διαβάστε τους 6 τελευταίους στίχους του Σολωμού και πράξτε αναλόγως

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ

144

»Ἡ Διχόνια, ποὺ βαστάει
ἕνα σκῆπτρο ἡ δολερὴ
καθενὸς χαμογελάει,
πάρ᾿ το, λέγοντας, κι ἐσύ.

145

»Κειὸ τὸ σκῆπτρο ποὺ σᾶς δείχνει,
ἔχει ἀλήθεια ὡραῖα θωριά
·μὴν τὸ πιᾶστε, γιατὶ ρίχνει
εἰσὲ δάκρυα θλιβερά.

146

»Ἀπὸ στόμα ὅπου φθονάει,
παλικάρια, ἂς μὴν ῾πωθῇ,
πῶς τὸ χέρι σας κτυπάει
τοῦ ἀδελφοῦ τὴν κεφαλή.

147

»Μὴν εἰποῦν στὸ στοχασμό τους
τὰ ξένα ἔθνη ἀληθινά:
«Ἐὰν μισοῦνται ἀνάμεσό τους,
δὲν τοὺς πρέπει ἐλευθεριά»

.148

»Τέτοια ἀφήστενε φροντίδα
·ὅλο τὸ αἷμα ὁποὺ χυθῇ
γιὰ θρησκεία καὶ γιὰ πατρίδα,
ὅμοιαν ἔχει τὴν τιμή.

149

»Στὸ αἷμα αὐτό, ποὺ δὲν πονεῖτε,
γιὰ πατρίδα, γιὰ θρησκειά,
σᾶς ὁρκίζω, ἀγκαλιασθῆτε
σὰν ἀδέλφια γκαρδιακά.

150

»Πόσον λείπει, στοχασθῆτε,
πόσο ἀκόμη νὰ παρθῇ
πάντα ἡ νίκη, ἂν ἑνωθῆτε,
πάντα ἐσᾶς θ᾿ ἀκολουθῇ.

Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ

Μήπως μας τα δίδαξαν αυτά ποτέ στο σςχολείο;Γιατί άραγε;

Καταλαβένουμε άραγε τώρα, γιατί ΔΕΝ έχουμε σηκώσει κεφάλι, απο τότε που απελευθερωθήκαμε έως σήμερα;…

1 σχόλιο

  1. Αν μπορούσα και καταφερνα να εκανα το πνευμα μου να κυριαρχησει απολυτα πανω στην υλη και στις ιδιοτητες της, το μονο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να ταξιδευω στο χωροχρονο σε κρισιμα ιστορικα γεγονοτα και να εξουδετερωνω ανθρωπους του κακου και του διαβολικου στοιχειου….Αν ειχα την καταλληλη τεχνολογια και αν μπορουσα να ταξιδεψω στο παρελθον, το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να γυρισω πισω στην εποχη του ρωμανου διογενη, τον οποιο θα τον προστατευα και δεν θ’αφηνα σε καμια περιπτωση να τον τυφλωσουν με πυρωμενο σιδερο οι εχθροι του!!! Οσο για τους εχθρους του, θα τους δηλητηριαζα ολους μαζι με παραλυτικο νευροτοξικο παραγοντα Novichoc….Αν ποτέ εγω γινω αγγελος Κυριου μετα τον θανατο μου, το μονο πραγμα που θα κανω θα ειναι να εξουδετερωνω ανθρωπους οργανα του διαβολου που υπηρετουν το διαολικο στοιχειο!!!
    Οσο γι’αυτους που τυφλωσαν με πυρωμενο σιδερο τον ρωμανο δ’ τον διογενη, πιστευω ακραδαντα ότι σιγουρα μετενσαρκωθηκαν σε επομενες εποχες και σιγουρα θα γεννηθηκαν τυφλοι ή θα εχασαν την οραση τους σε νεαρη ηλικια σε καποιο σοβαρο δυστυχημα….σαν αντιποινο!!! Πιστευω ότι ο Κουρουμπλης κι ο καθε κουρουμπλης, ο οποιος εχασε τα ματια του σε ηλικια δεκα ετων απο σοβαρο ατυχημα, σιγουρα θα ειχε τυφλωσει αλλους ανθρωπους αντιπαλους του σε προηγουμενη του ζωη….Ο,τι ζημια κανεις σε αλλον ανθρωπο, την παθαινεις κι εσυ ο ιδιος ειτε σ άυτην τη ζωη, ειτε στην επομενη. Αυτος ειναι ενας απ’τους τρεις κυριοτερους νομους του συμπαντος, ότι οσο πειραξεις κατι στο συμπαν, αλλο τοσο θα πειραχτεις κι εσυ απ’αυτο το κομματι του συμπαντος το οποιο πειραξες, διοτι παντου υπαρχουν δικλειδες ασφαλειας και τα παντα γυρνανε και μεταβαλλονται γυρω απο κυκλους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.