Σε μια παράλυτη, διαλυμένη, χρεοκοπημένη και κατεχόμενη από τους εχθρούς της χώρα, όλα τα σενάρια και οι μύθοι είναι πιστευτοί. Μέρος 3ο

Για όσα πιθανά και απίθανα, αλήθειες και φαντασιόπληκτα σχέδια καταστροφής θα διαβάσετε παρακάτω, να ξέρετε, ότι δεν συναινούμε, ούτε επαυξάνουμε. Εκτός από το να εξαφανιστούν είτε οι πολίτες αυτής της χώρας, είτε οι πολιτικοί της, πριν μας στείλουν όλους μετανάστες στο εξωτερικό.

Σε μια χώρα που εξουσιάζεται από αχυρανθρώπους, ανάξιους κυβερνήτες, ψηφισμένους από μη σκεπτόμενους και το χειρότερο, από μη συνειδητοποιημένους, μαζανθρώπους σαν τον ελληνικό λαό στην μεγαλύτερη πλειοψηφία του, όλα τα σενάρια πιθανά εισί.

Γι’ αυτό τα διάφορα sites και blogs βρίσκουν άπειρες ευκαιρίες να λυσσομανούν με τα πιο απίθανα σενάρια στη χώρα του τρεχαγύρευε, σαν την Ελλάδα-Απολωλυία, να φαντάζουν ρεαλιστικά. Η δίκη μας θέση, θα το τονίζουμε συνέχεια, είναι θεμελιωμένη στις αρχές του κοινωνικού χριστιανισμού ο οποίος είναι συγκεκριμένος και παραμένει σταθερά θεμελιωμένος στο κοινωνικό μήνυμα του Ευαγγελίου.Είναι η μοναδική ελπίδα έστω κι αν ακόμη και οι αναγνώστες μας ελάχιστα γνωρίζουν γιατί πράγμα πρόκειται. Για να πιάσει μια ιδέα όσο αληθινή και θεόπνευστη κι αν είναι, θέλει μερικούς αιώνες για να επιβληθεί. Όσοι έχουν ανδιαφέρον να μάθουν ας μας γράψουν.

Από αυτή τη βάση ξεκινά και η αμείλικτη κριτική μας επί του αστισμού και του μαρξισμού-κομμουνισμού Σοβιετικής Ένωσης και Κίνας,  η οποία λίγο πολύ συνίσταται στα πιο κάτω: Ο νεωτερικός πολιτισμός της Δύσης, αυτό που οι αστοί αποκαλούν «θαύμα” προόδου, καύχημα τεχνολογικής και όχι μόνο «ανάπτυξης”, θεμελιώθηκε στη Φυσιοκρατία.

Έτσι κατασκευάστηκε μια απατηλή, σατανοκρατούμενη αντίληψη-πεποίθηση ότι ο άνθρωπος είναι μέρος της Φύσης, είναι ο ίδιος Φύση, δηλαδή αποκλειστικά υλικός, ζωώδης και ενστικτώδης. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ.

Με τις πιο πάνω θεωρητικές υποδομές, κάθε δραστηριότητα του ανθρώπου απορρέει από τις δεδομένες στη φύση αναγκαιότητες, την ανάγκη να τραφεί όταν πεινάει, να εκσπερματώνει για χάρη της οργασμικής ηδονής και δευτερογενώς να διαιωνιστεί πέφτοντας στην παγίδα της εγκυμοσύνης-αναπαραγωγής θέλοντας και μη.

Μιλάμε για το αποκύημα-υλιστικό παράγωγο των φυσιοκρατών, που είναι το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ. Έξαλλη και φρικιώσα από τη μεσαιωνική Παποκρατία, η νεωτερική σκέψη (ή αλλιώς φιλοσοφία του Διαφωτισμού) απέρριψε μετά βδελυγμίας κάθε πνευματικό και οντολογικό προβληματισμό. Έθεσε το πρόβλημα: Τι σχέση έχει η συνείδηση του ευρωπαίου πολίτη, η πίστη του στο Θεό (ο οποίος μάλλον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), όσον αφορά την εξουσία, τη διοίκηση, τα δημοσιονομικά, το Κράτος, τους Νόμους, την οικονομία; Καλά θα κάνει η εκκλησία και το πιστό ποίμνιο να μην ανακατεύει την θρησκεία με την πολιτική γιατί το αποτέλεσμα είναι μεσαιωνικός σκοταδισμός, οι a priori παραδοχές της θεϊκής παρέμβασης σε όλα τα ανθρώπινα και η υποταγή στα αναπόδεικτα δόγματα.

Δεν άφησαν καν το περιθώριο να τεθεί το ερώτημα: γιατί να διέπει τη Φύση η αναγκαιότητα αποκλείοντας την ελευθερία ή γιατί μέσα στη Φύση κάποιες σχέσεις να συντελούνται με αρμονία, τάξη, ισορροπία και ηθική κοσμιότητα διότι αυτό θέλει το θέλημα του Θεού και άλλες να διέπονται από άλογες, κτηνώδεις ατομοκεντρικές ορμές όπως η ενόρμηση για αυτοσυντήρηση και ικανοποίηση του σεξ με την ηδονή του οργασμού; Γιατί να υπάρχει η Θεϊκή εποπτεία σε τέτοια ευτελή και ζωώδη ένστικτά;

Άρα σκοτώνοντας το Θεό, και τον Πάπα με τον επίσης αθλιότερο σκληρό και άκαμπτο προτεσταντισμό, (εδώ στην Ελλάδα πολλά έτη φωτός αργότερα, γιατί είμαστε σκλάβοι των Τούρκων, ακολουθήσαμε τις γελοίες διαφωτιστικές δοξασίες της Δυτικής υλοκρατίας όντας κατ’ εξοχήν υπερήφανοι για τον πιθηκισμό μας) ξεμπερδεύουμε με το Θεό και δοξάζουμε τη Φύση.

Με αυτό τον τρόπο αποκλείσανε οι Διαφωτιστές φυσιοκράτες κάθε ενδεχόμενο μεταφυσικού νοήματος, πνίξανε το πνεύμα για χάρη των ενστίκτων. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ και έδωσαν νόημα σε κάθε κατώτερο και υλικό.

Ήταν δύσκολο μετά από αυτούς να ρθει ο μαρξιστικός υλισμός και να δογματίζει πως “ο άνθρωπος είναι ζώο που κατασκευάζει εργαλεία”, σημασία έχει η πάλη των τάξεων, να φάμε τους αστούς υλιστές για να φτιάξουμε μια νέα αταξική κοινωνία όπου όλοι θα είναι ίσοι και θα ζουν σε μια απέραντη υλική ευημερία.

Τι τον θέλουμε τον Θεό και τους οπισθοδρομικούς χριστιανούς; Άρχισαν λοιπόν οι νεαντερτάλιοι προλετάριοι της Σοβιετίας νέους διωγμούς της εκκλησίας γιατί οδηγεί στην οπισθοδρόμηση και στον Μεσαίωνα, ενώ κατ’ αυτούς ο μαρξισμός οδηγούσε στην πρόοδο που ήταν να γεμίζει τα στομάχια όλων. ” Εμείς δεν είμαστε αστοί να γεμίζουμε τα στομάχια των ολίγων, απαιτούμε ακόμη κι χρειαστεί να δολοφονήσουμε την μισή ανθρωπότητα, να γεμίζουν (έστω και με μεταλλαγμένα ή σκουπίδια) τα στομάχια των πολλών ή των υπολοίπων”.

Σαν αποτελέσματα αυτών των θεωρητικών αντιλήψεων που έλαβαν θρησκευτικού, δογματικού τύπου αποχρώσεις και μορφές, αντικαθιστώντας τον Χριστιανισμό που τον καθύβριζαν είτε εν τω λόγω, είτε εν τοις πράξεσι, ήταν η ναζιστική και η σταλινική θηριωδία οι οποίες επαναλήφθηκαν πολλές φορές έκτοτε.

Στα εφιαλτικά βασανιστήρια, φόνους και διώξεις των ερυθροφρουρών του άλλου δήμιου πλην του Στάλιν, του Μάο Τσε Τουνγκ,  για λόγους πολιτισμικής Επανάστασης της συμφοράς και της αντάρας. Με τους Ερυθρούς Χμερ του Πολ Ποτ στη Καμπότζη (ακόμη ξεθάβουν κρανία από τους 100.000 που θάφτηκαν νεκροί). Τα ίδια έλαβαν χώρα στην Ινδονησία, στο Μπουρουντί, στη Βιρμανία, στις δικτατορίες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης, της Παραγουάης, της Νικαράγουας, της Βραζιλίας και της Χιλής και όπου αλλού οι ΗΠΑ στήριξαν δικτατορικά καθεστώτα μην ξεχνώντας την Πορτογαλία, την Ισπανία και το προτεκτοράτο του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Ο 20ς αιώνας είδε τις ντροπές που αποκλήθηκαν συστημικές γενοκτονίες Αρμενίων, Ελλήνων και Κούρδων μαζί με τα στρατόπεδα σαπωνοποίησης Πολωνών, ομοφυλοφίλων, αθίγγανων και Εβραίων από τα ναζιστικά τέρατα. Οι οπαδοί βέβαια του Γκαίμπελς δεν παύουν να κατασκευάζονται μέχρι σήμερα ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Ευρωμαφίας, των τοκογλύφων δανειστών και των τραπεζικών γιγάντων τύπου Ντώυτσε Μπανκ, Γκόλντμαν Σακς,  HSBC Holdings, BNP Paribas, Credit Agricole Group κ.ά. Τέτοιοι μικροί Γκαίμπελς πέρασαν και ακόμη περνούν από το προτεκτοράτο των ειρηνικά υποδουλωμένων Ελλήνων της παρακμής και της ηθικής ασυδοσίας.

Η πλειοψηφία παρασύρεται γι’ αυτό κι εγώ το ΟΧΙ τους το έκανα ΝΑΙ για να τους σωφρονίσω. Ομοίως και για τις πυρκαγιές τους απέδειξα πως όλα οφείλονται στον άνεμο και στις πολεοδομικές ατασθαλίες του παρελθόντος τις οποίες οι πολίτες ανέχτηκαν και γι’ αυτό φταίνε οι ίδιοι που κάηκαν. Όχι εγώ και οι άψογοι υπουργοί μου και η περιφερειάρχης Δούρου. Είμαστε αθώοι πέρα ως πέρα!

Σήμερα βέβαια, στην ανούσια εποχή μας επικράτησε ο αστικός υλισμός ο οποίος οφείλει την επικράτησή του στη δικτατορία και την έλλειψη ελευθερίας που επέβαλε το προλεταριάτο και στο ότι το πιο εύκολο για τις μάζες-ανθρώπους είναι αντί να θυσιάζονται για το κοινό καλό να φροντίζουν τον εαυτούλη τους και να χαίρονται όσο μπορούν το πέος τους και το αιδοίο τους. Μετά από αυτά τα εισαγωγικά γιατί να σας ξενίζουν τα πιο κάτω που θα διαβάσετε;

Έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί από καιρό και όχι μόνο, από τον μασόναρο παππού Καραμανλή, αν όχι από τους διαδόχους του Καποδίστρια και δώθε: 

“Αν θέλετε να σωθείτε φύγετε από τη χώρα”.

Ένα απόλυτα αθώο επιτελείο το οποίο τα έκανε όλα σωστά!

Ναι! Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που εκπέμπεται σταθερά από την κυβέρνηση και τα κάθε είδους φερέφωνά της αυτές τις μέρες, και το επιβεβαίωσαν και χθες βράδυ στην συνέντευξη Τύπου οι ανεκδιήγητοι Τόσκας και Τζανακόπουλος.Oι λέξεις αλαζόνες, κυνικοί, ασεβείς και προκλητικοί είναι λίγες για να τους χαρακτηρίσω! Πάρθηκαν από το blog http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Όταν πριν από οχτώ μήνες πνίγηκαν 24 άνθρωποι και τώρα κάηκαν ή πνίγηκαν στη θάλασσα, στην προσπάθεια να ξεφύγουν από την κόλαση της φωτιάς, περισσότεροι από 84, και η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως από την πλευρά της όλα έγιναν όπως έπρεπε, αλλά οι νεκροί ήταν μοιραία συνέπεια μη αντιμετωπίσιμων καταστάσεων, η κυβερνητική πρόταση προς τους πολίτες είναι σαφής:

Αν θέλετε να σωθείτε από την όποια ενδεχόμενη αυριανή πλημμύρα ή πυρκαγιά, δεν έχετε παρά να εγκαταλείψετε τη χώρα και να αναζητήσετε αλλού συνθήκες ασφάλειας.

ΠΗΓΗ:
https://iskra.gr/%ce%b1%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%89%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%8d%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%cf%87
%cf%8e%cf%81/

Σ.γ.: Κατά μας να πάνε να εξαφανιστούν στο εξωτερικό όλα τα αστικά φυσιοκρατικά καθάρματα από την εποχή του Όθωνα μέχρι σήμερα, ν’ απαλλαγούμε από όλους τους και να ξαναρχίσουμε από την αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.