Για όσα πιθανά και απίθανα, αλήθειες και φαντασιόπληκτα σχέδια καταστροφής θα διαβάσετε παρακάτω, να ξέρετε, ότι δεν συναινούμε, ούτε επαυξάνουμε. Σε μια χώρα που εξουσιάζεται από αχυρανθρώπους, ανάξιους κυβερνήτες, ψηφισμένους από μη σκεπτόμενους και το χειρότερο, από μη συνειδητοποιημένους, μαζανθρώπους σαν τον ελληνικό λαό στην μεγαλύτερη πλειοψηφία του, όλα τα σενάρια πιθανά εισί.
Γι’ αυτό τα διάφορα sites και blogs λυσσομανούν και τα πιο απίθανα σενάρια στη χώρα του τρεχαγύρευε, σαν την Ελλάδα-Απολωλυία, φαντάζουν ρεαλιστικά. Η δίκη μας πάντως θέση, θα το τονίζουμε συνέχεια, είναι θεμελιωμένη στις αρχές του κοινωνικού χριστιανισμού ο οποίος είναι συγκεκριμένος και παραμένει σταθερά θεμελιωμένος στο κοινωνικό μήνυμα του Ευαγγελίου.
Από αυτή τη βάση ξεκινά και η αμείλικτη κριτική μας επί του αστισμού και του μαρξισμού η οποία λίγο πολύ συνίσταται στα πιο κάτω: Ο νεωτερικός πολιτισμός της Δύσης, αυτό που οι αστοί αποκαλούν «θαύμα” προόδου, καύχημα τεχνολογικής και όχι μόνο «ανάπτυξης”, θεμελιώθηκε στη Φυσιοκρατία.
Στην απατηλή,σατανοκρατούμενη αντίληψη-πεποίθηση ότι ο άνθρωπος είναι μέρος της Φύσης, είναι ο ίδιος Φύση, δηλαδή αποκλειστικά υλικός, ζωώδης και ενστικτώδης. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ.
Με τις πιο πάνω θεωρητικές υποδομές, κάθε δραστηριότητα του ανθρώπου απορρέει από τις δεδομένες στη φύση αναγκαιότητες, την ανάγκη να τραφεί όταν πεινάει, να εκσπερματώνει για χάρη της οργασμικής ηδονής και δευτερογενώς να διαιωνιστεί πέφτοντας στην παγίδα της εγκυμοσύνης-αναπαραγωγής θέλοντας και μη.
Μιλάμε για το αποκύημα-υλιστικό παράγωγο των φυσιοκρατών, που είναι το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ. Έξαλλη και φρικιώσα από τη μεσαιωνική Παποκρατία, η νεωτερική σκέψη (ή αλλιώς φιλοσοφία του Διαφωτισμού) απέρριψε μετά βδελυγμίας κάθε πνευματικό και οντολογικό προβληματισμό. Έθεσε το πρόβλημα: Τι σχέση έχει η συνείδηση του ευρωπαίου πολίτη, η πίστη του στο Θεό (ο οποίος μάλλον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), όσον αφορά την εξουσία, τη διοίκηση, τα δημοσιονομικά, το Κράτος, τους Νόμους, την οικονομία; Καλά θα κάνει η εκκλησία και το πιστό ποίμνιο να μην ανακατεύει την θρησκεία με την πολιτική γιατί το αποτέλεσμα είναι μεσαιωνικός σκοταδισμός, οι a priori παραδοχές της θεϊκής παρέμβασης σε όλα τα ανθρώπινα και η υποταγή στα αναπόδεικτα δόγματα.
Δεν άφησαν καν το περιθώριο να τεθεί το ερώτημα: γιατί να διέπει τη Φύση η αναγκαιότητα αποκλείοντας την ελευθερία ή γιατί μέσα στη Φύση κάποιες σχέσεις να συντελούνται με αρμονία, τάξη, ισορροπία και ηθική κοσμιότητα διότι αυτό θέλει το θέλημα του Θεού και άλλες να διέπονται από άλογες, κτηνώδεις ατομοκεντρικές ορμές όπως η ενόρμηση για αυτοσυντήρηση και ικανοποίηση του σεξ με την ηδονή του οργασμού; Γιατί να υπάρχει η Θεϊκή εποπτεία σε τέτοια ευτελή και ζωώδη ένστικτά;
Άρα σκοτώνοντας το Θεό, και τον Πάπα με τον επίσης αθλιότερο σκληρό και άκαμπτο προτεσταντισμό, (εδώ στην Ελλάδα πολλά έτη φωτός αργότερα, γιατί είμαστε σκλάβοι των Τούρκων, ακολουθήσαμε τις γελοίες διαφωτιστικές δοξασίες της Δυτικής υλοκρατίας όντας κατ’ εξοχήν υπερήφανοι για τον πιθηκισμό μας) ξεμπερδεύουμε με το Θεό και δοξάζουμε τη Φύση.
Με αυτό τον τρόπο αποκλείσανε οι Διαφωτιστές φυσιοκράτες κάθε ενδεχόμενο μεταφυσικού νοήματος, πνίξανε το πνεύμα για χάρη των ενστίκτων. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ και έδωσαν νόημα σε κάθε κατώτερο και υλικό.
Ήταν δύσκολο μετά από αυτούς να ρθει ο μαρξιστικός υλισμός και να δογματίζει πως «ο άνθρωπος είναι ζώο που κατασκευάζει εργαλεία”, σημασία έχει η πάλη των τάξεων, να φάμε τους αστούς υλιστές για να φτιάξουμε μια νέα αταξική κοινωνία όπου όλοι θα είναι ίσοι και θα ζουν σε μια απέραντη υλική ευημερία.
Τι τον θέλουμε τον Θεό και τους οπισθοδρομικούς χριστιανούς; Άρχισαν λοιπόν οι νεαντερτάλιοι προλετάριοι της Σοβιετίας νέους διωγμούς της εκκλησίας γιατί οδηγεί στην οπισθοδρόμηση και στον Μεσαίωνα, ενώ κατ’ αυτούς ο μαρξισμός οδηγούσε στην πρόοδο που ήταν να γεμίζει τα στομάχια όλων. ” Εμείς δεν είμαστε αστοί να γεμίζουμε τα στομάχια των ολίγων, απαιτούμε να γεμίζουν (έστω και με μεταλλαγμένα ή σκουπίδια) τα στομάχια των πολλών”.
Σήμερα βέβαια, στην ανούσια εποχή μας επικράτησε ο αστικός υλισμός ο οποίος οφείλει την επικράτησή του στη δικτατορία και την έλλειψη ελευθερίας που επέβαλε το προλεταριάτο και στο ότι το πιο εύκολο για τις μάζες-ανθρώπους είναι αντί να θυσιάζονται για το κοινό καλό να φροντίζουν τον εαυτούλη τους και να χαίρονται όσο μπορούν το πέος τους και το αιδοίο τους. Μετά από αυτά τα εισαγωγικά γιατί να σας ξενίζουν τα πιο κάτω που θα διαβάσετε;
ΣΟΚ!! ΤΟ ΟΠΛΟ ΛΕΙΖΕΡ ATHENA ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΙΕΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακτίνες λέιζερ καίνε το Μάτι
Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον Στρατό μας να δράσει μαζί με την Πολιτική Προστασία στο Μάτι.
Συγκλονιστική ομολογία.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ο Καμμένος δήλωσε: “We are obliged to follow the NATO schedule. We are not allowed in the same time to operate with the civil services”.
Για πρώτη φορά ομολογείται ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις απαγορεύθηκε να δράσουν από κοινού με την πολιτική προστασία και να διασώσουν συμπατριώτες μας που πέθαιναν αβοήθητοι.
https://www.youtube.com/watch?v=6sDQjHfzndY
https://www.youtube.com/watch?v=aAkKctugw8I&feature=youtu.be
Κατασκεύασαν όπλο laser που μπορεί να σου βάλει φωτιά στο 1 χιλιόμετρο
Ο κόσμος αλλάζει, το star wars έρχεται!
Στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τα laser όπλα υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και η ισχύς τους είναι εντυπωσιακή. Τώρα ήρθε η ώρα να υπάρξουν και στην πραγματικότητα με αντίστοιχα αποτελέσματα.
Κινεζική εταιρία κατασκεύασε ένα όπλο που «χαιδευτικά» βαφτίστηκε laser AK47 και το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ανάφλεξη στο ανθρώπινο δέρμα από απόσταση 1 χιλιομέτρου αλλά και πίσω από παράθυρα.
Αμέσως, οι επικριτές βγήκαν στο ίντερνετ για να δηλώσουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και αντίστοιχα γρήγορα, η εταιρία απάντησε με ένα βίντεο για να βάλει τέλος στις κακές φήμες.
Οι επιστήμονες, αναφέρουν ότι το ΖΚΖΜ-500, είναι ένα απόλυτα φορητό όπλο βάρους μόλις 3 κιλών, το οποίο μπορεί να μην θεωρείται θανατηφόρο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν το θύμα φορά εύφλεκτα ρούχα, θα λαμπαδιάσει στην στιγμή!
Με «διαμέτρημα» 15 χιλιοστών, το όπλο είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή και οι πρώτοι πελάτες αναμένεται ότι θα είναι ειδικές μονάδες της αστυνομίας και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Κίνας. (Το τρομοκρατικό κράτος εξοπλίζεται για το καλό μας).
του Χρήστου Δασκαλόπουλου
Από Κώστα Οικοδόμο
http://www.iokh.gr/2018/07/leizer-athena.html
Σ.γ.:Τώρα τι σχέση έχει το νέο όπλο lazer Αθηνά με τις ηλιθιότητες του κατακαημμένου χοντρού, μην το ψάχνετε.

Πρόσφατα Σχόλια