Να μην έχουν κι οι Σκοπιανοί έναν Τσίπρα να μετατρέψει το ΝΑΙ σε ΟΧΙ…

Comments on “To EU Parliament:The “Greek” government, will be written in history, as The “Hellenic” government that turned Alexander the Great who carried the Greek civilization from ancient Egypt until Indian, as Slav, speaking Serbo-Bulgarian.”

 1.  

  “Αν δεν μπορείς να διαιρέσεις μια χώρα τότε σκαρφίζεσαι μια ανύπαρκτη και μετά ζητάς τα εδάφη της υπαρκτής! Αφρικάνικα  Κόλπα έ Αλέκο;”

 2. Ζάεφ: Είμαστε «Μακεδόνες» και θα είμαστε για πάντα «Μακεδόνες»

  27 Σεπτεμβρίου 2018,

  Από το διάγγελμα δεν έλειψαν και οι γνωστές προκλητικές αναφορές, καθώς και τα έντονα πολιτικά παιχνίδια, τα οποία έχει επιστρατεύσει, σε μια προσπάθεια τόσο για να ανέβουν τα ποσοστά του «ναι», όσο και να πείσει τους πολίτες να μην απέχουν

  Τις τελευταίες του προσπάθειες ώστε να πείσει τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για το δημοψήφισμα της Κυριακής κάνει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, λίγες ώρες πριν τη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας στη γειτονική στα Σκόπια.

  Ο πρωθυπουργός της γείτονος μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος, κάλεσε τους πολίτες της χώρας, αφενός να προσέλθουν μαζικά την Κυριακή στις κάλπες που θα στηθούν για το δημοψήφισμα και αφετέρου, να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.

  Από το διάγγελμα δεν έλειψαν και οι γνωστές προκλητικές αναφορές, καθώς και τα έντονα πολιτικά παιχνίδια, τα οποία έχει επιστρατεύσει, σε μια προσπάθεια τόσο για να ανέβουν τα ποσοστά του «ναι», όσο και να πείσει τους πολίτες να μην απέχουν.

  Σε μια ακόμα προκλητική δήλωση, ο Ζάεφ τόνισε πως: «ο ύμνος, η σημαία παραμένουν οι ίδιοι και προστατεύονται. Είμαστε «Μακεδόνες» και θα είμαστε για πάντα «Μακεδόνες»».

  Το διάγγελμα έγινε με φόντο το μνημείο της εξέγερσης του Ίλιντεν, μια επιλογή που μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού σύμφωνα με τον ο κ. Ζάεφ «το μνημείο αυτό μας υπενθυμίζει ότι ο λαός της «Μακεδονίας» έκανε πάντα τη σωστή επιλογή: το 1903 κατά την εξέγερση του Ιλίντεν. Το 1941 όταν ακολούθησε την προοδευτική Ευρώπη ενάντια στον φασισμό, κατά τη διάρκεια του αγώνα για εθνική απελευθέρωση».

  Και συνέχισε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων: «στις 8 Σεπτεμβρίου 1991, ψηφίζοντας στο δημοψήφισμα αποφασίσαμε μια ελεύθερη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ωστόσο, μέχρι τώρα, δεν έχουν υλοποιηθεί όλες οι φιλοδοξίες μας, συμπεριλαμβανομένου του ονείρου μας για την Ευρωπαϊκή «Μακεδονία», κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ».

  «Αλλά σήμερα, είμαστε κοντά στην εκπλήρωση αυτού του ονείρου, αυτής της φιλοδοξίας. Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βάλει ένα τούβλο στην οικοδόμηση ενός καλύτερου «μακεδονικού» μέλλοντος. Να γίνουμε μέλος της ισχυρότερης συμμαχίας – του ΝΑΤΟ και πλήρες μέλος της ισχυρότερης οικονομικής κοινότητας στον κόσμο – της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε.

  Από την ομιλία του δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για πολλοστή φορά για «μακεδονική γλώσσα» και «μακεδονική ταυτότητα». «Η περήφανη χώρα της «Μακεδονίας» εξασφάλισε την πλήρη αναγνώριση της «μακεδονικής» εθνότητας, της γλώσσας, της κληρονομιάς μας. Η «μακεδονική» γλώσσα προστατεύεται. Η «μακεδονική» ταυτότητα προστατεύεται. Ο ύμνος, η σημαία παραμένουν οι ίδιοι και προστατεύονται. Είμαστε «Μακεδόνες» και θα είμαστε για πάντα «Μακεδόνες»», είπε χαρακτηριστικά.

  Διαβάστε επίσης:

  Ζάεφ: Αιώνια αναγνώριση της ταυτότητας και της γλώσσας για «Μακεδονία»

  πηγή
  http://www.in.gr/2018/09/27/politics/diplomatia/zaef-eimaste-makedones-kai-tha-eimaste-gia-panta-makedones/

  ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

  Εγκρίνεται
  ΟΧΙ στην “Μακεδονική Εθνότητα”. Είναι μίγμα Σλαύων, Βουλγάρων, Αλβανών, Σέρβων, Γύφτων και Ελλήνων εκσλαβισθέντων
  ΟΧΙ στήν “Μακεδονική Γλώσσα”. Είναι Σλαβικά με κυριλική γραφή
  ΟΧΙ στό όνομα “Μακεδονία” Η έδρα της Αρχαίας Μακεδονίας ήταν στον Ελλαδικό χώρο (Πέλλα + Αιγές)
  ΟΧΙ στη διαστρέβλωση της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας στό όνομα των Αμερικανικών και Γερμανικών συμφερόντων

  Σ.γ.:Ώρα να χωρίσουμε την Ήρα από το στάρι!

   

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.