ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δημήτρης Κολλάτος ο ιδρυτής του Κινήματος Πολιτών

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΑΤΟΥ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 -ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης,
 Παραδώσατε το Λαό στους Παγκόσμιους Τοκογλύφους. Στερείτε την πατρίδα μας από την νεολαία της. Συνεχίζετε να στέλνετε τα παιδιά μας, με συνένοχους τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ μνημονιακά κόμματα, έξω από τα σύνορα της χώρας.

Στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, τουρίστες πολυτελείας , ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

ΌΜΩΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η δικιά σου Προδοσία έκανε τον Ελληνικό Λαό να σιχαθεί τελείως τους Επαγγελματίες Πολιτικούς. Είναι έτοιμος να τους πετάξει στον Σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας. Δύο θητείες ο βουλευτής και μετά, στη δουλειά του, αν έχει.. ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ -ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ.
Το 20% των βουλευτών, Ευρωβουλευτών ΜΕ ΚΛΗΡΟ. 
Η εκλογή με κλήρο γράφει ο Μοντεσκιέ τον έχεις ίσως ακουστά, είναι αληθινά Δημοκρατική, επιτρέπει σε κάθε πολίτη να ελπίζει ότι θα υπηρετήσει και αυτός την πατρίδα του.
Η Κατάργηση του Επαγγελματία Πολιτικού είναι ΛΕΥΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Θα αγωνιστώ να γίνει πραγματικότητα. Την τιμωρία του πολιτικού κόσμου θα ολοκληρώσει η Δικαιοσύνη.
Η φράση του Κων/νου Καραμανλή, ένας πρωθυπουργός δεν δικάζεται, δεν συνάδει με την ιστορία μας. Ο Ελληνικός λαός τιμωρούσε σκληρά τους ηγέτες του όταν τον Πρόδιδαν ή Αποτύχαιναν. Ο Μιλτιάδης, πέθανε στην φυλακή. Ο Θεμιστοκλής και ο Κίμωνας, εξορίστηκαν. Ο βασιλιάς της Σπάρτης Παυσανίας, θανατώθηκε. Στον Περικλή, επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο. Ο τελευταίος εν ζωή γιός του, καταδικάστηκε σε θάνατο.
Και δεν μπορούμε ασφαλώς να ξεχνάμε τους 6 που εκτελέστηκαν στο Γουδί εν ονόματι της επαναστάσεως Τρίτη 15 Νοεμβρίου 1922 εκτελεστήκανε 3 πρωθυπουργοί 2 υπουργοί και ο Αρχιστράτηγος.

Μου είπανε ότι είσαι Κακός Άνθρωπος. Πρέπει να σε φοβάμαι. Τρέμω το τέλος της χώρας. Τρέμω τα αποτελέσματα της Συστηματικής αλλαγής στην Σύνθεση του Ελληνικού Πληθυσμού.
ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.
Στη Θράκη, το Τουρκικό προξενείο, Συγκυβερνάει. Και οι 3 βουλευτές Ροδόπης είναι Μουσουλμάνοι Αυτοπροσδιορίζονται Τούρκοι. Σε λίγα χρόνια θα γίνει το ίδιο στο νομό Ξάνθης. Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ. Έζησα την Προδοσία της όταν γύριζα στην Κομοτηνή την ταινία Αλέξανδρος και Αϊσέ, πριν από Είκοσι δύο Χρόνια!…, και συνεχίζεις. Ξεπούλησες με την στήριξη του Καμένου το Ονόμα Μακεδονία.
Αντί να καταγγείλετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ανισόρροπο Εγκληματία Ερντογάν, τον υποδεχτήκατε ως Αφεντικό… Την Κύπρο την έχετε ξεχάσει, όπως είπε ο «Εθνάρχης», πέφτει μακριά… Ο ίδιος, «Εθνάρχης», δεν είχε αποτρέψει τον Τίτο να ονομάζει Μακεδονία τα Σκόπια. Στο τέλος της ζωής του κυνηγημένος από τις Ερινύες, έκλαιγε… σε μερικά χρόνια όλη η Ελλάδα θα κλαίει με τα πικρά δάκρυα της προδοσίας . Τα Σκόπια είναι η Αρχή της ”Μικρής” Ελλάδος;

Μετά την Γιουγκοσλαβία ήρθε η σειρά μας;

Το κίνημα Πολιτών θα αγωνιστεί να μην γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια τους.
Χάνουμε την γλώσσα μας. Χωρίς γλώσσα δεν μπορούμε να ονειρευτούμε. Λαός που δεν ονειρεύεται πεθαίνει. 
Ο Αριστοτέλης γράφει, όποιος θέλει να κάνει τυραννία χτυπάει την μεσαία τάξη. Την ΔΙΑΛΥΣΕΣ. Συνέχισες την φορολογία της πολύτεκνης οικογένειας. Η Υπογεννητικότητα Ερήμωσε την Ελλάδα. 
Οι Μουσουλμάνοι που έρχονται και έρχονται… Δεν θα Αφομοιωθούν. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
Φοβάμαι τον Επαγγελματία Ψευτοαριστερό που είσαι. Φοβάμαι και τον Μητσοτάκη. Έχει εκπαιδευτεί από μικρός να περιφρονεί τον Λαό. Να υπηρετεί δουλικά τα Ξένα Συμφέροντα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 -ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ.

Δεν μπορώ όμως, τώρα που μπαίνω στην τελευταία περίοδο της ζωής μου, να κάνω αυτό που δεν έκανα στα νιάτα μου, να Συμβιβαστώ. Πιστεύω στην Δημοκρατία. Όμως δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατία με υπερχρεωμένο πληθυσμό. Είναι απαραίτητη η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Μόνο τότε ο λαός θα είναι ελεύθερος. Θα έχει χρόνο.

H αληθινή ποιότητα ζωής είναι ο χρόνος. Για την γυναίκα, τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους. Το διάβασμα, την μουσική, το καλό κρασί. 


Ο Θουκυδίδης, στον Επιτάφιο του Περικλή, προβάλλει την ευζωία των Αθηναίων, ως απόδειξη Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

ΝΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΘΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Σε λίγα χρόνια το 60% των θέσεων εργασίας θα καταργηθεί, λόγω των νέων τεχνολογιών, κυρίως της ρομποτικής. Η Πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού θα είναι στην ΆΝΕΡΓΙΑ. το τέλος της εργασίας έρχεται, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες κοιμούνται με φόβο, ξυπνάνε με αγωνία. Για τα χρήματα που δεν έχουν. Το σπίτι που θα τους πάρουνε.

Ο φόβος, είναι χαρακτηριστικό Απολυταρχικού Καθεστώτος.

Την Δημοκρατία χαρακτηρίζει η Αρετή, η Έλλειψη Φόβου, η Ελευθερία. Πρώτη Ευρωπαϊκή προτεραιότητα. Να σταματήσει η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η Ελληνίδα πρέπει να βοηθηθεί. Να στηρίξουμε την Μάνα.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ Πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, με ζωντανά τα εθνικά στοιχεία και την παράδοση.

Η ΆΜΥΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ – Συνόρων της Ευρώπης – να είναι ευθύνη ΟΛΩΝ . Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει χωρίς Ενιαία Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα.

Στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, η ψήφος του ελληνικού λαού θα μας στηρίξει . Το Κίνημα Πολιτών Θα αγωνιστεί

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
ΓΙΑ μια Ευρώπη ΧΩΡΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Μία Ευρώπη ΤΩΝ Λαών.
Είναι ντροπή να έχουμε θεό το χρήμα. Να ξεχνάμε την Κοινωνική Πολιτική. Οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις παραδίδουνε την Οικονομία στο Κεφάλαιο.

ΔΕΝ ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.

Επί ξηρού ακμής

Δυσκολεύτηκα να σου γράψω αυτό το γράμμα… Είναι επώδυνο να γράφεις στον πρωθυπουργό της χώρας σου, όταν τον θεωρείς Ένοχο Εσχάτης Προδοσίας, και παρόλο που είμαι εναντίον της ποινής του θανάτου, πιστεύω ότι θα έπρεπε να καταδικαστείς σε θάνατο. Όχι μόνο Εσύ. Ο Κώστας Σημίτης, ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα τους άξιζε να κρεμαστούν μαζί σου. Μου είπανε ότι ενοχλεί η φράση αυτή. Δεν ενοχλούν όμως οι 20.000 αυτοκτονίες, τα τριακόσιες χιλιάδες μωρά που οι μανάδες τους ‘σκοτώσανε’ γιατί φοβόντουσαν να τα φέρουν στον κόσμο, τα χιλιάδες παιδιά που δεν γεννήθηκαν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ούτε οι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες νέοι που αναγκαστήκαν να φύγουνε από την Ελλάδα. Θα χάσουμε 3 Εκατομμύρια πληθυσμό.

Πρόεδρε Αλέξη , ξέρω ότι δεν έχει νόημα να σου θυμίσω τα ειδικά Άτομα, πολίτες Γ κατηγορίας με ζωή μαρτύριο. Αδιαφορείς.

ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ… Γιατί λέξεις είναι τούτα που σου γράφω, κανένας δεν θα κρεμαστεί. Στην σύγχρονη Ελλάδα. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.

Με καμία εκτίμηση στο πρόσωπο σου. 
 Για το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Λουκιανού 8α Αθήνα 10675 Τηλ: 6908569398 – 0033 650118598-2114131727 Ε-Mail: dimitriskollatos@gmail.com

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. Η επιστολή αυτή να πάει μέχρι το τελευταίο χωριό της χώρας μας. Στον Ελληνισμό, όπου και να βρίσκεται.
Το Κίνημα Πολιτών δεν θα χρηματοδοτηθεί από την Κυβέρνηση ούτε από τις τράπεζες και ασφαλώς όχι από τις πολυεθνικές .
Η πιο μικρή συνδρομή που θα δώσετε είναι πολύτιμη στον αγώνα μας.

Ευχαριστω.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 139/4928203-51
ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ 115.00.2101305873
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΔ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 -ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο και κείμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.