ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. Μέρος 2ο

Όλη η καπιταλιστική φιλελεύθερη οικονομία των Δυτικών, Καθολικών, Προτεσταντών αλλά και των Ορθοδόξων, στηρίζεται σ’ αυτή την χριστιανικότατη εντολή: Άνθρωπος, ανθρώπου λύκος. Από το 2015 μάθαμε κι ότι ο μαρξισμός του ΣΥΡΙΖΑ που άλλα διακήρυττε στην πράξη είναι αρχικαπιτάλας.

Το μότο του ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΣΟΚ, μόλις ανέβηκε στην εξουσία: Φάτε λύκοι, φάτε αρκούδες.

Αυτό είναι το περίλαμπρο Αστικό Σύστημα, και το εφαρμόζουν πιστά οι μοντέρνοι παγκοσμιοποιητές αλλά και οι σύγχρονοι Μαρξιστές του Τσίπρα: Το μισιακό γαϊδούρι το τρώει ο λύκος. Όποιος δηλαδή έχει τη δύναμη κλέβει τη μπουκιά από το στόμα του αδύναμου. Ερώτημα· έκανε τόσες χιλιάδες χρόνια τίποτα πιο ευγενικό κι ανθρώπινο η ανθρωπότης εκτός από την έμπρακτη εφαρμογή του φυσικού Νόμου της Ζούγκλας· το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό; Με τις ευλογίες της κατεστημένης εκκλησίας φυσικά!

Σύνηθες κήρυγμα της κατεστημένης Διοικούσας Εκκλησίας, αφήστε τα υλικά αγαθ, μην ασχολείσθε με την πολιτική, προέχει η σωτηρία τη ψυχή σας

Δεν υπάρχει Έλληνας αλλά και ελληνικό κόμμα, οργάνωση, κίνημα χωρίς να υποπτεύεται ότι πίσω από τον πολιτικό, θρησκευτικό, οικονομικό αντίπαλο δεν κρύβεται μια αόρατη, παντοδύναμη ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΙΕΡΑΧΙΑ που κρύβεται τόσο καλά ώστε είναι αδύνατο να εντοπίσεις τα ίχνη της: Εμείς το λύκο βλέπουμε, πούθε πάν’ τ’ αχνάρια του. Λέγεται κι αυτό: [= όλα τορό [= χνάρι] γυρεύεις;

Αυτά ψιθύριζαν οι νεότεροι γόνοι κι απόγονοι των γερασμένων πολιτικών αρχηγών και εν πολλοίς ιδρυτών των ελληνικών κομμάτων μεταξύ τους με συγκαταβατικό και  ευσεβοφανές ύφος: Και τα σκυλιά περιγελούν το λύκο σαν γεράσει ή αλλιώς άμα γεράσει ο λύκος τον κοροϊδεύουν τα τσακάλια.

Αν ακολουθούσαν την παρακάτω παροιμία: Αν δεις λύκου χνάρια, έχε το νου σου στα πρόβατα, οι λαοί και φυσικά οι συμπατριώτες μας, δεν θα έδιναν τόσο επιπόλαια την ψήφο τους σ’ αυτούς που η Γραφή περιγράφει εναργέστατα: «Προσέχετε μην παρασυρθείτε από ψευδοπροφήτες οδηγούς που σας παρουσιάζονται με την εξωτερική εμφάνιση της αθωότητας σαν ήμερα κι άκακα πρόβατα από μέσα τους όμως είναι άγριοι κι αισχροκερδείς λύκοι που αρπάζουν ό,τι βρουν». (Ματθαίος, κεφ.7, στ. 15). Το ευαγγέλιο εννοεί ότι οι άρχοντες όχι μόνο οφείλουν να είναι ψαγμένοι, συνειδητοποιημένοι ψυχικά, αλλά να είναι πλήρης Πνεύματος Αγίου και Σοφίας. (Πράξεις των Αποστόλων, κεφ. 6, στ. 3).

 Πολίτες της Ελλάδας, αναγκαστικά ψηφοφόροι όσο κι αν σας τρώει η οικονομική κρίση, η βαριά φορολογία μην χαλαρώνετε και αποδέχεστε το αμαρτωλό και υλιστικό Σύστημα που μας διαφεντεύει πολύ περισσότερο μην υποτάσσετε σ’ αυτό. Σκεφθείτε τρόπους ανατροπής του, ενωθείτε ο ένας με τον άλλο, όλοι αδέρφια είμαστε. Αν ζείτε με την έγνοια του ρουσφετιού θυμηθείτε βάζοντας μέσο για το γιο και την κόρη σας σ’ ένα ρουσφετολόγο πολιτικό, αφαιρείτε τη δουλειά από έναν άλλο που είναι στη σειρά και περιμένει προφανώς αξιότερο από το παιδί σας και αν είσαστε δίκαιοι οφείλετε να το αναγνωρίσετε. ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΑλΛΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ειδάλλως Εύκαιρο μαντρί, γεμάτο λύκους. Να ξέρετε δε ότι: Αυτός που υπομένει, το λύκο διαφεντεύει. Ο λαός αν επιμείνει στο τέλος θ’ αλλάξει τη μοίρα του.

Διότι αλλιώς… ο Λύκος θα μας φάει. Λύκος θα φάει τα πρόβατα κι αρκούδα τον τσομπάνο.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι το σοκ και το δέος που βιώνει ο λαός μας από το 2010 έως τώρα και ίσως για άλλα 90μ χρόνια δεν βοηθάει την άρχουσα ολιγαρχία να μας φορέσει χάμουρα και να μας κάνει πειθήνιους δούλους και δούλες. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Για τους προδότες, δοσίλογους, ξεπουλημένους στα ξένα αφεντικά βουλευτές της ελληνικής Βουλής:   Λύκος λύκον δεν τρώγει.

Αμετανόητοι, ανιστόρητοι, ισχυρογνώμονες, δεν βλέπουν τον κατήφορο που έχουν πάρει, την αποσύνθεση και τον διαμελισμό που οδηγούν Ελλάδα και τον ελληνικό λαό με τα εγκληματικά νομοσχέδια   οποία  κυρώνουν: Τα πρόβατα που έχουν πολλά αφεντικά, τα τρώει ο λύκος.

Στα προεκλογικά ταξίματα και τις υποσχέσεις των κομμάτων ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ισχύει το: Έχει μορφή προβάτου και γνώμη λύκου.

Παροιμία αφιερωμένη στο Υπερταμείο, στο ΤΑΙΠΕΔ, στην ΑΑΔΕ, στα 4 μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, με τους δανειστές μας, είτε για το ΔΝΤ, και την ΕΚΤ πρόκειται, είτε για τις τοκογλυφικές αγορές που βγήκαμε πρόσφατα, διότι μας κάνουν χρόνια πλύση εγκεφάλου ότι ένα κράτος δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του, χρειάζεται να δανείζεται: Στη μάντρα λύκος αν εμπεί, θ’ αρπάξει του φτωχού τ’ αρνί.

Περιμένατε από τον ΓΑΠ να σας διαφωτίσει γιατί υπέγραψε το 1ο μνημόνιο, να σας εξηγήσουν οι Σαμαράς και ο Βενιζέλος γιατί υπέγραψαν το 2ο και ο Τσίπρας το 3ο, ή γιατί έκανε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ; Ο λύκος με μηνύματα ποτές αρνί δεν τρώει.

Ισχύει για τους εφοπλιστάδες και την άρχουσα τάξη: Για τον πόνο του βοδιού γλύφει ο λύκος τη βουκέντρα (ή τον ζυγό). Γι’ αυτό φροντίζει προεκλογικά ο Τσίπρας να μας απαλύνει τον πόνο δίνοντας στους πτωχούς και πένητες Έλληνες ένα πενηντάρι παραπάνω!!!

Το λέει και μόνη της η παροιμία Για χατίρι του βοδιού, γλύφει ο λύκος το ζυγό. Χάριν άλλου, τρίτου, ισχυρότερου και δυνατότερου, κολακεύει το πολιτικό μας κατεστημένο κολακεύει την Μέρκελ, το State Department, το ΝΑΤΟ, τους Ευρωπαίους αρχιμαφιόζους επιτρόπους. έτσι η έκφυλη παρηκμασμένη κάστα των ελληνικών κομμάτων διαιωνίζει την ύπαρξή της σπέρνοντας τη μοιρολατρία στο λαό μας, «χωρίς συμμάχους και έξω από την Δύση ή την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει σωτηρία, δεν μπορούμε να ζήσουμε».

Δες τε τους πως τρώγονται για ανοησίες στη Βουλή, πετώντας ειρωνίες ο ένας τον άλλο και αραδιάζοντας άθλια λογικά επιχειρήματα ανούσια, φληναφήματα ενώ όλοι τα ίδια πιστεύουν και σαν γίνουν κυβέρνηση τα ίδια ποιούν. Τότε να είσαστε ανήσυχοι: Όταν τα σκυλιά τρώγονται, ο λύκος τρώει τα πρόβατα. Γιατί η φαγωμάρα τους (για του λαού τα μάτια) εγκυμονεί κινδύνους για όλο το λαό· Έπεσε ο λύκος στ’ άντερα.

Eυαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.