Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!

Δεν μπορεί να τα ανέχτηκες ρε Πάνο όλα αυτά αμιλητί και υπομονετικά σαν ο άγιος του κοινοβουλίου. Φταις και συ λιγουλάκι, δεν είναι έτσι; Θυμάσαι την πρόταση να βάλεις στο ψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Καζάκη έστω κι αμείβοντάς τον πλουσιοπάροχα, για να κατεβάσει τους τόνους και να υποχωρήσει στα ανυποχώρητα, όπως την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ;

Και φυσικά σε απόκρουσε. Αναλογίζομαι όμως πόσοι άλλοι υποχώρησαν. Πάνο δεν είσαι δα και άπειρος, είχες χωθεί για τα καλά εδώ και χρόνια μέσα στις ίντριγκες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην κοπριά που κρύβεται κάτω από τα χαμόγελα και τις υποσχέσεις.

Έπρεπε λοιπόν να ξέρεις ότι ο Τσίπρας έχοντας 145 βουλευτές κι εσύ 5 θα στην έφερνε. Μάλλον το γνώριζες αλλά ωραιοποιούσες την εικόνα πως όλα πάνε καλά. Πως ανέχτηκες ρε Πάνο να συνεργαστείς με ένα αντικοινωνικό ψυχοπαθητικό μειράκιο που το είδες από το δημοψήφισμα που αντέστρεψε ότι δεν έχει όρια ούτε ηθικούς ενδοιασμούς; Κι άσε την φιλενάδα του, την ερωμένη, μόνο παντρεμένος δεν είναι κατά την Ορθοδοξία που διατείνεσαι πως πιστεύεις, να κλαίει και να μοιρολογεί κάθε 15 Ιούλη σκεπτόμενη το δημοψήφισμα.

Για όλα αυτά ρε Πάνο δεν φέρνεις καμιά ευθύνη; Ε, σιγά μην σε πάρουμε στα σοβαρά τώρα που βγάζεις το δηλητήριο που τόσο καιρό έκρυβες μέσα σου. Και πάνω από όλα ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ότι κόπτεσαι για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Σας ξέρουμε καλά όλους σας στα τέσσερα-στα τέσσερα μουσουλάτε όλοι σας μπρος στη Μέρκελ και το State Department που ορίζει την πολιτική των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και άλλο δεν σκέπτεται παρά πως να έχει το μονοπώλιο των πάντων στον κόσμο κάτι μεταξύ Ρώμης και Καρχηδόνας δηλαδή.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

1 σχόλιο

  1. Θα θελα να πω για τον Καμμένο ότι:

    Όποος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
    Και ότι σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες: “Τα τον φαύλων συνηθείας, ολίγος χρόνος διέλυσε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.