Μπροστά στους Παγκοσμιοποιητές της Ελίτ ο Ιούλιος Βερν και ο Dr Φραγκεστάϊν δεν λένε τίποτα

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Χρήστος Μαντζιάρης : Έφτιαξαν ηλεκτρονικό τσιπ που μπαίνει στο σώμα με ένεση

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. – 10 Ιούν 2021 – 22:21

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Σαν αστραπή διαδόθηκε η φήμη ότι οι «βαξινάτοι» ανιχνεύονται με τα κινητά τηλέφωνα μέσω Βluetooth, και «να ‘τοι». Πολλοί ισχυρίζονται ότι οι έχοντες λάβει και τις δύο δόσεις, εκπέμπουν κάποιες συχνότητες και τους εντοπίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να «παίζουν» ψάχνοντας τους κυκλοφορούντες γύρω τους.

Αυτήν την στιγμή πολλοί εργαζόμενοι, οι οποίοι λόγω της φύσεως της εργασίας τους, έρχονται σε επαφή με κόσμο, κρυφά με το κινητό τους ψάχνουν να δουν αν κάποιοι κοντά τους είναι εμβολιασμένοι ή όχι. Αυτό το κάνουν ως εξής. Ενεργοποιούν το bluetooth στο κινητό τους τηλέφωνο, και μετά κάνουν σάρωση για συσκευές Bluetooth γύρω τους. Τότε εμφανίζονται στο κινητό τους κάποιοι ομοιόμορφοι δωδεκαψήφιοι κωδικοί της μορφής, ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ, όπου “Χ” είναι αριθμός ή λατινικό γράμμα. Αυτοί οι περίεργοι κωδικοί λένε ότι ανήκουν στους «βαξινάτους».

Ουδείς ισχυρίζεται ότι αυτό είναι αληθές, πλην όμως η εμφάνιση αυτών των περίεργων κωδικών που ανήκουν σε αγνώστου ταυτότητος «συσκευές» που εκπέμπουν κάποιες συχνότητες, είχαν ως αποτέλεσμα μια νέα «συνομωσιολογία» . Οι κωδικοί αυτοί αυξομειώνονται ανάλογα με την παρουσία ανθρώπων στον χώρο π.χ. σε εστιατόρια, όπως με πληροφόρησε εστιάτωρ.

Όσοι έχουν βάλει, «παλαιού τύπου», τσιπάκι στο σώμα τους, είναι γνωστό ότι είναι ανιχνεύσιμο με το κινητό τηλέφωνο. Η ανίχνευση τσιπ με κινητό τηλέφωνο δεν είναι κάτι νέο.

Τώρα όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο, αλλά με αφορμή αυτά που γίνονται γύρω μας, προκύπτει το ερώτημα. Είναι τεχνολογικά δυνατόν να βάλουν στο σώμα του ανθρώπου ένα πάρα πολύ μικρό ηλεκτρονικό κύκλωμα (chip) πολλαπλών χρήσεων με σύριγγα; Αν πιστέψουμε τα όσα δημοσίευσε η ρώσικη Τjournal, η απάντηση είναι: Ναι. Μπορούν να εμφυτεύσουν ηλεκτρονικό τσιπ στο ανθρώπινο σώμα.

Η είδηση που δημοσιεύθηκε στην Ρωσία είχε τίτλο: «Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει το μικρότερο τσιπ στον κόσμο με μέγεθος κόκκου σκόνης», και με υπότιτλο: «Ο συνολικός όγκος ενός τέτοιου τσιπ είναι μικρότερος από 0,1 mm³».

Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός όγκος του νανοτσίπ, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι μικρότερος από όγκο 1/10.000.000.000 του κυβικού μέτρου! Δηλαδή, αν χωρίσουμε ένα κυβικό μέτρο σε δέκα δισεκατομμύρια όμοια ογκίδια, το νανοτσίπ είναι μικρότερο από ένα από αυτά.

Οι ρώσοι μας πληροφορούν ότι, το συγκεκριμένο νανοτσίπ κατασκευάσθηκε από την Columbia Engineering και ότι είναι ορατό μόνο με μικροσκόπιο, και ότι τέτοια κυκλώματα χρησιμοποιούνται ήδη για ασύρματη επικοινωνία. Το τσιπ μπορεί να εμφυτευθεί με βελόνα στο ανθρώπινο σώμα και να μεταδίδει δεδομένα όπως, θερμοκρασία σώματος, αρτηριακή πίεση, επίπεδο γλυκόζης, και πολλά άλλα. (Δεν μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το τι σημαίνει αυτό το «πολλά άλλα»).

Το νανοτσίπ αυτό είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κύκλωμα, και θεωρείται «επαναστατική εξέλιξη» στον τομέα των εμφυτευσίμων ιατρικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς!

Profesor-Kenneth-Shepard-the-neurotechnology-engineer

Ο Κεν Σέπαρντ, Διευθυντής ερευνών, Καθηγητής Ηλεκτρολόγος – μηχανικός και της Βιοϊατρικής, είχε δηλώσει ότι τέτοια ηλεκτρονικά κυκλώματα είναι εξοπλισμένα με τμήμα ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την μετάδοση και λήψη ηλεκτρομαγνητικών σημάτων. (σ.α. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε). Επειδή η ταχύτητα του ήχου είναι πολύ μικρότερη από την ταχύτητα του φωτός, οι ερευνητές ενσωμάτωσαν στο νανοτσίπ έναν πιεζοηλεκτρικό μετατροπέα ο οποίος λειτουργεί ως κεραία για ασύρματη επικοινωνία και τροφοδοσία.

Εννοεί ο Σέπαρντ ότι το νανοτσίπ θα φορτίζεται με ηλεκτρικό ρεύμα ασύρματα. Πραγματικά είναι πολύ τρομακτικά όλ’ αυτά που ανέφερε ο Ερευνητής – Καθηγητής αν και δεν μπορούμε εμείς με τις ελαχιστότατες πληροφορίες μας να φανταστούμε μέχρι σε ποιο σημείο μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του νανοτσίπ οι έχοντες πρόσβαση σ’ αυτό.

Συνεχίζουν οι ρώσοι. Τέτοιο νανοτσίπ κατασκευάσθηκε και από την TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), μια εταιρεία κατασκευής ημιαγωγών, η οποία έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην νανοτεχνολογία. Πρόσθετες τροποποιήσεις έκανε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το Κέντρο Προηγμένης Επιστημονικής Έρευνας στη Νέα Υόρκη.

Το νανοτσίπ, περί του οποίου γίνεται λόγος, έχει ήδη δοκιμαστεί σε ποντικούς για να μετρήσουν την θερμοκρασία του σώματός τους αλλά και ως νευροδιεγερτικό! Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι πραγματοποίησαν εργασίες και για άλλα βιομετρικά δεδομένα.

Και μόνο από τα μισόλογα όλων αυτών των ειδικών καταλαβαίνει κανείς ότι η πρώην επιστημονική φαντασία είναι πλέον πραγματικότητα, και γι αυτό κάποιοι παγκοσμιοποιητές λένε ότι ο μόνος περιορισμός που έχουμε είναι οι δυνατότητες της φαντασίας μας!!! Το ξεπέρασαν και αυτό το «πρόβλημα» με την τεχνητή νοημοσύνη.

Θ’ αναφερθεί εδώ και κάτι άλλο, για την μορφή του χρήματος στο μέλλον και την σχέση του με το τσιπ στο ανθρώπινο σώμα, διότι πολλοί εσφαλμένα πιστεύουν ότι όλα όσα γίνονται, γίνονται για το χρήμα. Δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε τι είναι χρήμα, ούτε την χρήση του έτσι όπως θεσπίσθηκε. Πρέπει να γνωρίζουν ότι ο άνθρωπος στο μέλλον, όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, θα είναι τσιπαρισμένος και δικτυωμένος. Πέραν των άλλων συνεπειών θα προκύψουν και νέες μορφές χρημάτων, «αποταμίευσης» και πληρωμών. Έχουν προσχεδιάσει η εξέλιξη του χρήματος και των προσωπικών συναλλαγών να διαμορφωθούν μελλοντικά ως εξής. Μετά το πλαστικό χρήμα και τις πληρωμές με κάρτες, έρχονται οι πληρωμές χωρίς κάρτες, καθιερώνονται τα κρυπτονομίσματα, ακολουθούν τα εικονικά νομίσματα και τέλος τα κβαντικά. Αυτό συνεπάγεται τα βιομετρικά «πορτοφόλια» και τις βιομετρικές πληρωμές.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο αν ο άνθρωπος έχει τσιπάκι στο σώμα του και ο άνθρωπος μετατρέπεται, υποχρεωτικά γι’ αυτούς, σε e-άνθρωπος. Αντί για όνομα θα έχει… IP. Αυτοί, οι της ελίτ, θεωρούν ότι πλέον θα ζουν αιώνια με την βοήθεια της τεχνολογίας, εφόσον κάθε κύτταρο του σώματός τους που δεν θα επιτελεί το έργο του, θα μπορούν να το αντικαθιστούν αενάως, κερδίζοντας έτσι την πολυπόθητη αθανασία, και την «απεξάρτησή» τους από τον Θεό. Θέλουν όμως και τους δούλους τους για την ψυχική τους ενέργεια. Τα πειράματα και κατορθώματα του Ιωσήφ Μέγκελε είναι σαν να γίνονταν την εποχή των σπηλαίων μπροστά στα πειράματα και τα κατορθώματα των απογόνων του. Βιώνουμε τρομερές καταστάσεις και ακολουθούν τρομερότερες.

Η τεχνολογία πλέον έχει ανεξάντλητες εφαρμογές, οι περισσότεροι άνθρωποι βουτηγμένοι σκοπίμως και δολίως στην δύσκολη καθημερινότητά τους δεν μπορούν ούτε να σκεφθούν, να ερευνήσουν ή ν’ αναλογισθούν τι γίνεται γύρω τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παγκοσμιοποιητές και οι Κυβερνήσεις οι οποίες έχουν μ’ αυτούς υπαλληλική σχέση, να κάνουν προς το παρόν πάρτι. Απ’ ότι φαίνεται αγνοούν τους πνευματικούς νόμους και αυτό είναι το μεγάλο τους λάθος.

Έχουν την τεχνολογία, αλλά δεν έχουν Θεό. Επομένως θ’ αποτύχουν, αλλά τυραννούν κι εμάς.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf/

Τον ιό ξάπλωσε επίτηδες το ΚΚΚίνας και τα άθλια ΜΜΕ λογόκριναν ό,τι δεν τα συνέφερε κι έλεγαν απίθανα ψέματα σκορπώντας πανικό κι ανακρίβειες.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ. Ο ΙΟΣ AΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜEΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID-19.

ΔΙΕΘΝΗ. – 13 Ιούν 2021 –

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΧΘΕΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ. Ο ΙΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΔΡ, ΦΑΟΥΤΣΙ, ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΩΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ.

ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ BIG TECH ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΔΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΜΠΟΡΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥ (YOUTUBE, TWEETER) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ MARSHA BLACKBURN, ΕΙΠΕ. “ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ BIG TECH ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΟ, ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ.

ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ FACEBOOK ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ YOUTUBE. ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  ΚΙΝΑΣ (ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ).

ΤΟ YOUTUBE, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΡΩΝ[1] ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΦΘΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΟ TWEETER ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Η BIG TECH ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ BRAUN ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ COVID-19 ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ LIVE ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ). ANΙΘΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΕ 3.500.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ  ΤΟΥΣ, ΧΑΣΙΜΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΧΑΣΙΜΟ ΩΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟΥ΅ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BIG TECH. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΡ, ΦΑΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΟ WHO, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ  NIID  ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ. Η BLACKBURN ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ[2]. ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΕ.[3]

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΝ, ΤΟ ΚΚΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΕΙ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ. ΘΥΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ. ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.[4]

ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

[1]Στην Ελλάδα το ρίξιμο σοβαρών καναλιών και βίντεο από το YOUTUBE και το FACEBOOK είναι καθημερινό γεγονός, όπως συμβαίνει με τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

[2]Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι Χαζάροι Ιουδαίοι επιδιώκουν την εξαφάνιση και την ανάμειξη της λευκής φυλής με τις άλλες, ιδιαίτερα των WASPS (WHITE AGGLOSAXON PROTESTANTS) για να εκδικηθούν για τις διώξειες που υπέστησαν από την Καθολική και τις προτεσταντικές εκκλησίες μέχρι σήμερα.

[3]Ευχόμαστε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα και μάλιστα το συντομότερο, γιατί ο ελληνικός λαός πολύ γρήγορα θα χάσει την υπομονή του με την πλύση εγκεφάλου στην οποία με το έτσι θέλω του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών υποβάλλεται καθημερινά από τα παγκοσμιοποιητικά εθνομειοδοτικά ΜΜΕ.

[4]Αυτό δεν σημαίνει να αδρανήσετε και να περιμένετε οι άλλοι να κάνουν τη δουλειά για σας, αλλά να κινητοποιηθείτε φτιάξτε ομάδες ομοφρονούντων και συνειδητοποιημενων αντιπαγκοσμιοποιητών και αντινεοταξιτών για να τους δικάσουμε και να υποστούν την τιμωρία που τους αξίζει. Εγγραφείτε και δώστε όνομα και διεύθυνση στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗ ΝΙΣΜΟΥ ώστε να ξεσηκωθούμε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ όταν μας δοθεί το σύνθημα.

nikolaosanaximandros.gr

Στο σκαμνί οι σύγχρονοι νεοναζί που τρομοκρατούν και απομειώνουν την ανθρωπότητα

Καταγγελία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά Bill Gates και Klaus Schwab για γενοκτονία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Rambla Libre», η ισπανική οργάνωση «Liberum Association» (Ένωση για την Ελευθερία), προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατηγορώντας τους Pedro Sánchez (πρωθυπουργό της Ισπανίας), Bill Gates, Tedros Adhanom (Διευθυντής του ΠΟΥ) και τον Klaus Martin Schwab (συγγραφέας του «Covid-19: the Great Reset), για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία. Η δίωξη ασκείται με βάσει τις διατάξεις 15, 42.1, 53 και 54 του Καταστατικού της Ρώμης.

Στις 13 Μαΐου 2021, η οργάνωση προέβη σε καταγγελία κατά του Ισπανικού Κράτους, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, του Κέντρου Johns Hopkins, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας της Βαρκελώνης της (ISGlobal) και κάθε άλλου προσώπου ή οντότητας που συμμετέχουν στους εμβολιασμούς κατηγορώντας τους για γενοκτονία και καταπάτηση της LESA HUMANITY, όπως αυτή αναγράφεται στα άρθρα 6 και 7 του Καταστατικού της Ρώμης.

Είχε προηγηθεί επιστολή της οργάνωσης προς την Εισαγγελία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, με ημερομηνία 12 Μαΐου 2021, στην οποία γινόταν σαφή αναφορά στην παραβίαση του Καταστατικού.

Οι καταγγέλλοντες θέλουν να επεκτείνουν τις κατηγορίες που έγιναν στην επιστολή της 12ης Μαΐου 2021 στα ακόλουθα φυσικά πρόσωπα, οι οποίοι είτε ως συγγραφείς, είτε ως απαραίτητοι συνεργάτες, συνεργάτες θεωρούνται συνεργοί για όσα συμβαίνουν. Αναλυτικά η καταγγελία στρέφεται κατά των:

 • Pedro Sánchez Pérez-Castejón (Πρόεδρος της κυβέρνησης της Ισπανίας)
 • Salvador Illa Roca (Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, έως 01/27/2021)
 • Carolina Darias San Sebastián (Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, από 01/28/2021)
 • Emer Cooke (Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων)
 • Silvia Calzón Fernández (Πρόεδρος της Ισπανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας)
 • Antoni Plasència Taradach (Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας της Βαρκελώνης)
 • Ursula Von Der Leyen (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής)
 • David Aaron Kessler (Επίτροπος Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων, πριν από τις 20/01/2021)
 • Janet Woodcock (Επίτροπος Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων, από 20/01/2021)
 • Tedros Adhanom Ghebreyesus (Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας)
 • William Henry Gates και Melinda French Gates (πρόεδροι του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates)
 • Klaus Martin Schwab (ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ)
 • Albert Bourla (Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Inc)
 • Stéphane Bancel (Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Inc.)
 • Pascal Claude Roland Soriot (AstraZeneca, Διευθύνων Σύμβουλος της PLC)
 • Tom Heyman (Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Pharmaceutica NV)

Η οργάνωση τονίζει ότι τα αναφερόμενα πρόσωπα δεν αποτελούν οριστική και κλειστή λίστα των δραστών – ή οποιασδήποτε άλλης μορφής συμμετοχής – των καταγγελθέντων γεγονότων, αλλά αποτελούν κατάλογο των ατόμων που συνδέονται άμεσα με τα γεγονότα που συνέβησαν και με μέγιστη ευθύνη για τις πράξεις που διενεργήθηκαν, καθώς υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που συμμετείχαν στις εγκληματικές πράξεις.

Ανάμεσά τους, οι υπεύθυνοι για την υγεία των Αυτόνομων Κοινοτήτων του Ισπανικού Κράτους, τα μέλη της Ευρωπαϊκής Αρχής Φαρμάκων, τα μέλη της Ισπανικής Αρχής Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας, αλλά και όλοι όσοι με οποιοδήποτε τρόπο συμμετέχουν σε αυτό το έγκλημα.

Η οργάνωση «Liberum Association», ζητά από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, τη συνέχιση της αυτεπάγγελτης έρευνας που ξεκίνησε με βάση τις πληροφορίες που ελήφθησαν σε αυτήν και την προηγούμενη επιστολή της βάσει της καταγγελίας η οποία βασίζεται στα Άρθρα 15, 53 και 54 του Καταστατικού της Ρώμης εναντίον των προαναφερομένων προσώπων.

Υπερδύναμη το εμβόλιο και θα μας οδηγήσει στην ελευθερία

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ – Κ.Μητσοτάκης σε ανήλικα παιδιά: «Υπερδύναμη το εμβόλιο – Να εμβολιαστούμε όλοι αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα»

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ – Κ.Μητσοτάκης σε ανήλικα παιδιά: «Υπερδύναμη το εμβόλιο – Να εμβολιαστούμε όλοι αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα»


ProNews.gr: Κ.Μητσοτάκης σε ανήλικα παιδιά: «Υπερδύναμη το εμβόλιο – Να εμβολιαστούμε όλοι αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα»


Σε άλλο επίπεδο έχει πάει η επικοινωνιακή εκστρατεία της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, καθώς σε πρόσφατη «συνέντευξη» που παρέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε παιδιά υποστήριξε πως το εμβόλιο βοηθάει στο να αποκτήσουμε… μία «υπερδύναμη». 

Παραδεχόμενος σε άλλο σημείο της συνέντευξης πως η πιο δύσκολη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα ήταν να κλείσουν όλα λόγω κορωνοϊού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε απέναντι σε δύο μικρά παιδιά πως αν είχε κάποια υπερδύναμη αυτή τη στιγμή θα ήταν να σταματήσει η πανδημία και μάλιστα είπε πως αυτή την υπερδύναμη θα την αποκτήσουμε αν κάνουμε το εμβόλιο.

«Δεν την έχουμε,την αποκτήσαμε όλοι μαζί. Αλλά για την έχουμε όλοι αυτή την υπερδύναμη πρέπει να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Γιατί αν κάποιοι δεν το κάνουν, αν αρκετοί δεν το κάνουμε, έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δεν έλειψαν βέβαια και οι συμβουλές του πρωθυπουργού για τις μάσκες, παραινώντας τα παιδιά να…κρατήσουν κάποιες μάσκες γιατί «μπορεί να τις ξαναχρειαστούμε».

Ενώ σε άλλο σημείο της «συνέντευξης» ο Κ.Μητσοτάκης είπε πως όταν ήταν μικρός το όνειρο του δεν ήταν να γίνει πρωθυπουργός, αλλά οδηγός τραίνου.

Σ.γ.: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ,  ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την επέλαση των <<σιχαμένων>> του Μάριου

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Μαζικες διασωληνωσεις με επακολουθα συνεχεις θανατους, απαξιωση απο την κυβερνηση αποτελεσματικων φαρμακων, εμετικη υποτελεια των Μ.Μ.Ε. σε σκοπιμοτητες, νεοι περιορισμοι των ελευθεριων μας, συνεχη φιμωτρα υποχρεωτικα στην ανασα μας ακομη κι οταν ειμαστε μονοι σε εξωτερικους χωρους, εκβιασμοι, προστιμα, απειλες, τρομοκρατηση των πολιτων απο την κυβερνηση και τα καναλια, κλεισιμο παλι των ιερων ναων απο το φθινοπωρο, υποχρεωτικοτητα στους εμβολιασμους με βαριες συνεπειες στους αρνητες αυτης  η συγκεκριμενων επικινδυνων εμβολιων, εκκωφαντικη σιγη και ανοχη των εισαγγελικων αρχων, παρενεργειες και θανατοι απο τα εμβολια, υπερχρεωση της χωρας λογω κορωνοδανειων με επακολουθο αυξηση των φορων και νεες μειωσεις μισθων και συνταξεων, απολυσεις και φυλακισεις των ανεμβολιαστων, αρπαγη των περιουσιων των δανειοληπτων απ’ τις τραπεζες, σκανδαλα, υποχωρησεις στα εθνικα θεματα, ποδοπατηση του Συνταγματος και του πολιτευματος, ο εξαναγκαστικος εποικισμος της χωρας απο αλλοεθνεις κι αλλοθρησκους λαθρομεταναστες, η αυξηση της ανεργιας, της φτωχειας και της εγκληματικοτητας, προβλεπω οτι ολα αυτα ως εκρηκτικο μειγμα θα ξεσπασουν με απιστευτες συνεπειες.

ΠΗΓΗ:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ

Ο Moby Dick και η ιστορία του γέρο Τζεπέτο δεν είναι και τόσο αφηγήματα φαντασίας. Συνέβη στον James Bartley

Ιδού τι σημαίνει μετατραυματική διαταραχή του Stress. (post traumatic Stress Disorrder. Το έπαθε ο James Bartley φαλαινοθήρας το 1891.

ο_άνθρωπος_που_έμεινε_στην_κοιλιά της φάλαινας_για_τρεις_μέρες_

Άνθρωπος έμεινε για τρεις μέρες μέσα στην κοιλιά φάλαινας . Θα μάθουμε μαζί την απίστευτη ιστορία ενός ανθρώπου που έμεινε για τρεις μέρες μέσα στην κοιλιά φάλαινας.

Σίγουρα όλοι ξέρετε το παραμύθι του Πινόκιο. Η ξύλινη κούκλα, έμεινε μέσα στην κοιλιά της φάλαινας, μέχρι που κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Αυτά συμβαίνουν όμως μόνο στα παραμύθια. Σωστά; Λοιπόν φαίνεται πως όχι.

Υπάρχει στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος που έμεινε για τρεις μέρες μέσα στην κοιλιά της φάλαινας. Η ιστορία του ανθρώπου τότε, είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αφού δεν γνωρίζουμε ανθρώπους συχνά που να μένουν σε κοιλιά φάλαινας και να επιβιώνουν. Διαβάστε παρακάτω την ιστορία: 

Η ιστορία

Το παράδοξο αυτό συμβάν συνέβη τον Αύγουστο του 1891. Πρωταγωνιστής ήταν ο Άγγλος φαλαινοθήρας James Bartley, όπου μετά από αυτήν την τραγική εμπειρία νοσηλεύτηκε στο Δημοτικό Νοσοκομείο του Λονδίνου προσπαθώντας να συνέλθει.

Τον Αύγουστο του 1891 λοιπόν, ένα φαλαινοθηρικό πλοίο με καπετάνιο τον Edward Gleville, βρισκόταν στις ακτές των Νησιών Φώκλαντ, στο νότιο άκρο, της Νότιας Αμερικής. Το πλοίο έστειλε οκτώ αλιείς με δύο βάρκες, έτσι ώστε να πιάσουν μία μεγάλη φάλαινα φυσητήρα, την οποία την είχαν διακρίνει στον ορίζοντα.

Οι φαλαινοθήρες λοιπόν, συνάντησαν στην ρότα τους  την πελώρια φάλαινα και κατόρθωσαν ύστερα από πολλούς κόπους να την τραυματίσουν θανάσιμα. Όμως καθώς η φάλαινα σφάδαζε από τα χτυπήματα, ανέτρεψε με ένα χτύπημα της ουράς της την μία από τις δύο καταδιωκτικές ακάτους.

Δείτε ακόμα «Φαινόμενο Bleve»: Το τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική που θέρισε όσους βρίσκονταν σε ακτίνα 200m

Οι ναυτικοί λοιπόν βρέθηκαν ξαφνικά στην θάλασσα όμως κατάφεραν να διασωθούν από τους συντρόφους τους, οι οποίοι βρίσκονταν στην άλλη βάρκα. Ύστερα από πολλές έρευνες κατάφεραν να βρουν το πτώμα του ενός αλλά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον James Bartley.

Όταν η φάλαινα σταμάτησε να σφαδάζει οι αλιείς ήταν σίγουροι ότι δεν ζούσε και την ανέβασαν πάνω στο πλοίο, Άρχισαν να την διαμελίζουν για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο. Την τρίτη μέρα οι ψαράδες, έσκισαν το στομάχι του ψαριού και ανακάλυψαν ότι εκεί μέσα βρισκόταν ο James Bartley.

Ο φαλαινοθήρας ζούσε όμως ήταν λιπόθυμος. Η φάλαινα είχε καταφέρει να τον καταπιεί ολόκληρο. Οι ναυτικοί κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην πραγματικότητα, όμως ο φαλαινοθήρας για αρκετές μέρες καταλαμβανόταν από παροξυσμό, είχε υποστεί μεγάλο σοκ και δεν μπορούσαν να του αποσπάσουν ούτε μισή λέξη για το τι είχε συμβεί.

Δείτε ακόμα Όταν ακούστηκε ο «βρυχηθμός» της Γης: Ο μετεωρίτης που εξερράγη και ήταν σαν 1.000 βόμβες Χιροσίμα

Μετά από τρεις εβδομάδες όπου ο φαλαινοθήρας νοσηλευόταν στο Δημοτικό Νοσοκομείο του Λονδίνου, μπόρεσε επιτέλους να διηγηθεί στον γιατρό του τι έζησε. Συγκεκριμένα είπε:

«Θυμάμαι πολύ καλά τη στιγμή κατά την οποία η φάλαινα με πέταξε στον αέρα με ένα μόνο χτύπημα της ουράς της. Έπειτα, αισθάνθηκα ότι βούλιαξα και βρέθηκα έξαφνα μέσα σε μια θήκη λεία, ομαλή και γλιστερή, η οποία, με το σφίξιμο και το χαλάρωμα που έκανε, με έσπρωχνε ολοένα και βαθύτερα.

Αυτό διήρκεσε για μερικές στιγμές και ύστερα βρέθηκα μέσα σ’ έναν σάκο πολύ πλατύ. Ψηλάφισα γύρω μου και συνειδητοποίησα γρήγορα ότι βρισκόμουν μέσα στο στομάχι της φάλαινας. Μπορούσα ακόμη να αναπνέω, αν και με μεγάλη δυσκολία. Ένιωθα μια ανυπόφορη ζέστη και θαρρείς πως ψηνόμουν ζωντανός.

Δείτε ακόμα Τα 10 απίστευτα πράγματα που πίστευαν στο παρελθόν οι άνθρωποι

Η φρικτή σκέψη ότι ήμουν καταδικασμένος να πεθάνω μέσα στην κοιλιά του κήτους με βασάνιζε με τον χειρότερο τρόπο και η αγωνία και η απόγνωσή μου συνεχώς κορυφώνονταν. Η αποπνιξία και η εκκωφαντική σιωπή μου είχαν διαλύσει το ηθικό. Ευτυχώς, κάποια στιγμή λιποθύμησα και έπαψα να τρέμω για τη ζωή μου…»

Τότε ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν γνωστός ως ένας από του πιο ατρόμητους φαλαινοθήρες. Μετά από αυτήν την εμπειρία όμως ξεκίνησε να διακατέχεται από δεινές παρακρούσεις. Πίστευε πως η φάλαινα τον καταδίωκε ακόμη και ότι στην συνέχεια θα τον κατάπινε και πάλι.

Το δέρμα του φαλαινοθήρα, είχε γίνει πολύ ξερό ζαρωμένο, όπως μία παλιά περγαμηνή εξαιτίας του γαστρικού υγρού που υπήρχε στο στομάχι της φάλαινας. Όμως η υγεία του σχετικά ήταν καλή και πέθανε ύστερα από 18 χρόνια, το 1909.

Δείτε το βίντεο με την ιστορία του:

ΠΗΓΗ:Daddy-Cool.gr

Θρομβώσεων μαρτύριο χωρίς τέλος Νο9. Εσείς τι λέτε; Οι Χαζάροι γελάνε με τη χρήση των εμβολίων που εσείς αμετανόητοι κάνετε

Η γνώστη ,34χρονη, μοντέλο  στο επάγγελμα Stephanie Dubois, φέρεται να έχασε τη ζωή του σε νοσοκομείο της Λευκωσίας μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Astra Zeneca.

Η Stephanie Dubois η οποία συνεργαζόταν με το πρακτορείο RMG Model Agency είχε μετακομίσει στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα από όπου συνέχισε να εργάζεται.

Στις 6 Μαΐου η Stephanie είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook λέγοντας πως είχε κάνει την πρώτη δόση του πειραματικού εμβολίου της Astra Zeneca.

Κύπρος: Νεκρό γνωστό 34χρονο μοντέλο, μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca!

Στις 14 Μαΐου όμως τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά. Άρχισε να παραπονιέται για πόνους στις αρθρώσεις πονοκεφάλους και ζαλάδες και ότι πάλευε για να πάρει μια αναπνοή.

Στις 18 Μαΐου ανακοίνωσε πως ένιωθε εξαντλημένη και άρρωστη και πως θα πήγαινε για εξετάσεις.

Κύπρος: Νεκρό γνωστό 34χρονο μοντέλο, μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca!

Στις 19 Μαίου ο θείος της Stephane είπε πως η κοπέλα είχε μπει στην ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η κοπέλα από ό,τι ανέφερε ο φίλος της και προσωπικό της φωτογράφος Frank MacDonald στη σελίδα του FB κατέληξε σήμερα:

Κύπρος: Νεκρό γνωστό 34χρονο μοντέλο, μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca!

«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Η Stephanie Dubois είχε μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο για τον COVID-19 επηρέασε τα αιμοπετάλια και έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση.

Ήταν σε κόμμα αλλά δυστυχώς πέθανε σήμερα».

Κύπρος: Νεκρό γνωστό 34χρονο μοντέλο, μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca! Κύπρος: Νεκρό γνωστό 34χρονο μοντέλο, μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca!

Τον θάνατό της ανακοίνωσε o εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου, προσθέτοντας ότι ήδη έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου της.

Η 39χρονη εμβολιάστηκε στις αρχές Μαΐου στην Πάφο με το σκεύασμα AstraZeneca και μέρες αργότερα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο, με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες να διερευνούν κατά πόσο σχετίζεται με τον εμβολιασμό της, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Όπως ανέφερε στο ΡΙΚ η αναπληρώτρια διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, Έλενα Παναγιωτοπούλου, η διαδικασία από εδώ και πέρα προβλέπει την αποστολή του ιστορικού της αποθανούσας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος θα απαντήσει στα σχετικά ευρήματα.

Εσείς εδώ στο Ελλάδα συνεχείστε να εμβολιάζεστε με το AstraZeneca

Αξιωματούχος EMA: Να σταματήσει η χορήγηση του AstraZeneca στους άνω των 60 ετών

astrazeneca-arthro

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες έχουν σταματήσει να χορηγούν το εμβόλιο της AstraZeneca σε πολίτες ηλικίας 50 έως 65 ετών

Να σταματήσουν οι χώρες τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca και σε άτομα άνω των 60 ετών, πρότεινε σε δηλώσεις που έκανε την Κυριακή, ο επικεφαλής της ομάδας COVID-19 της ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων της ΕΕ, εξαιτίας του φόβου για τα περιστατικά σπάνιων θρομβώσεων που έχουν παρατηρηθεί.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) θεωρεί ότι το εμβόλιο της Astrazeneca είναι ασφαλές για όλες τις ηλικιακές ομάδες, ωστόσο δεν είναι λίγες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν σταματήσει τη χορήγησή του σε άτομα 50 έως 65 ετών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας COVID-19 Μάρκο Καβαλέρι στην ιταλική εφημερίδα La Stampa, «στο πλαίσιο της πανδημίας, η θέση μας ήταν και είναι ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων για όλες τις ηλικιακές ομάδες».

Ωστόσο, καθώς ο αριθμός των περιστατικών COVID-19 μειώνεται και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο νεότερος πληθυσμός είναι λιγότερο εκτεθειμένος σε κινδύνους που σχετίζονται με τη νόσο, ο Καβαλέρι είπε ότι θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιηθούν εμβόλια τεχνολογίας mRNA, όπως αυτά της Moderna και της Pfizer.

Ερωτηθείς για το εάν οι υγειονομικές αρχές πρέπει να αποφύγουν τη χορήγηση του εμβολίου Astrazeneca σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, ο Καβαλέρι είπε: «Ναι, και πολλές χώρες, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, το εξετάζουν υπό το φως της μεγαλύτερης διαθεσιμότητας εμβολίων mRNA».

“Ωστόσο οι περιπτώσεις [που έχουν αναφερθεί] είναι πολύ σπάνιες και συνέβησαν μετά την πρώτη δόση. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν λιγότερα δεδομένα για τη δεύτερη δόση, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο το πρόγραμμα εμβολιασμού πηγαίνει καλά”.

Ο Μάρκο Καβαλέρι δήλωσε επίσης ότι το εμβόλιο της Johnson & Johnson θα πρέπει να χορηγείται κατά προτίμηση στους άνω των 60 ετών.

Εκτίμησε επίσης πως το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson παρουσιάζει “λιγότερα προβλήματα από αυτό της AstraZeneca” (σ.γ.:εμένα μου λες) ιευκρινίζοντας παράλληλα πως δεν έχει χρησιμοποιηθεί τόσο ευρέως. “Με μία δόση, είναι χρήσιμο για ορισμένες κατηγορίες που είναι δύσκολο να φθάσουμε, αλλά παραμένει ένα εμβόλιο αδενοϊού [όπως και της AstraZeneca], και είναι προτιμότερο να φυλάσσεται για τους άνω των 60 ετών”, είπε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/world/article/1133334/axiomatouhos-ema-na-stamatisei-i-horigisi-tou-astrazeneca-stous-ano-ton-60-eton/?fbclid=IwAR1ddSf7KRECKFzM3ri2XgfiC-p8z33eUYF-ZyoEue4Rkcs30qy6Zol4JX0

Θρομβώσεων μαρτύριο χωρίς τέλος Νο8 θύμα ο Δανέζος ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Έρικσεν

Δεν διαψεύδει η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Δανίας ότι είχε εμβολιαστεί ο Κ.Έρικσεν που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Δεν διαψεύδει η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Δανίας ότι είχε εμβολιαστεί ο Κ. Έρικσεν που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Θρίλερ για το εάν ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε εμβολιαστεί τελικά κατά του κορωνοϊού ή όχι

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας δεν έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής πως ο Κρίστιαν Έρικσεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Ρ3 της Δανίας όλοι οι παίκτες της Εθνικής Δανίας εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού, είτε με το εμβόλιο της Pfizer, είτε με αυτό της Moderna, ενώ το ίδιο υποστήριξε και δημοσιογράφος των New York Times.

Αυτή η πληροφορία δεν έχει διαψευστεί μέχρι στιγμής από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, αλλά ούτε από τον γιατρό του παίκτη. 

Σε ότι αφορά τα όσα είπε ο CEO την Ίντερ, Τζιουζέπε Μαρότα, οι πληροφορίες που υποστηρίζουν πως ο Έρικσεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και τις οποίες επικαλείται το pronews.gr δεν αναφέρουν πως ο Έρικσον εμβολιάστηκε ως παίκτης της Ίντερ, αλλά ως παίκτης της Εθνικής Δανίας.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες των ΜΜΕ της Δανίας υποστηρίζουν πως κυρίως οι Ιταλοί παίκτες της Ίντερ είχαν εμβολιαστεί και όχι οι ξένοι. Με τους εμβολιασμούς των Ιταλών να γίνονται επίσης για το Euro.

Ενώ και ο προπονητής της εθνικής Δανίας Kasper Hjulmand, υπέρμαχος των εμβολιασμών, είχε ασκήσει την Τετάρτη έντονη κριτική στην UEFA γιατί δεν προχώρησε στον εμβολιασμό όλων των ομάδων που θα μετείχαν στο Euro 2020.

«Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πριν δέκα λεπτά έστειλε μήνυμα στην ομαδική στο WhatsApp. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας.

Ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους», είπε ο Μαρότα

«Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρι το Σάββατο. Γι’ αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάω γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά», ανέφερε ο Μόρτεν Μπέσεν, γιατρός της εθνικής Δανίας σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο οποίος δεν διέψευσε πως ο Έρικσεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/athlitismos/diethnes-podosfairo/994384_den-diapseydei-i-omospondia-tis-danias-oti-eihe-emvoliastei-o

Ανεμβολίαστοι, εμβολιαστείτε για να μην έχετε κυρώσεις όμως κανείς δεν σας εγγυάται αν θα πεθάνετε ή θα παραλύσετε από τα αδοκίμαστα εμβόλια των φαρμακευτικών κολοσσών που τα δοκιμάζουν επάνω σας!

 

Τα κυβερνητικά μαθηματικά για τους εμβολιασμούς και η πραγματικότητα: Τί δείχνει η συζήτηση περί «προνομίων» & κυρώσεων

Τα κυβερνητικά μαθηματικά για τους εμβολιασμούς και η πραγματικότητα: Τί δείχνει η συζήτηση περί «προνομίων» & κυρώσεων

 

«Ειδικοί» που έχουν το «ακαταδίωκτο» απειλούν πολίτες με τους εμβολιασμούς

Έντονη συζήτηση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για τα περί προνομίων και υποχρεωτικών εμβολιασμών, με την κυβέρνηση και τους «ειδικούς» να απειλούν ουσιαστικά τους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν με κυρώσεις. 

Όλο αυτό υποτίθεται για το καλό του πληθυσμού, διότι – σύμφωνα με τους «ειδικούς» – πρέπει να εμβολιαστεί πάνω από το 70% του πληθυσμού ώστε να χτιστεί το λεγόμενο τείχος ανοσίας, το οποίο θα μας βοηθήσει να «κερδίσουμε» τον κορωνοϊό. Να τονίσουμε το 70% δεν είναι τόσο απίθανο να το επιτύχουμε αν προσθέσουμε τους όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, παρόλα αυτά αυτός ο αριθμός των πολιτών μάλλον είναι αδιάφορος για κυβέρνησης και «ειδικούς». 

Αυτό που φέρεται να τρέμει η κυβέρνηση είναι το ενδεχόμενο τέταρτου κύματος της πανδημίας τον Σεπτέμβριο.

Όπως αναγνωρίζουν στο Μαξίμου, μια τέτοια εξέλιξη θα είναι η οριστική «ταφόπλακα» στους όποιους σχεδιασμούς για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Εξ ου και το άγχος που εκδηλώνεται για τα χαμηλά ποσοστά των εμβολιασμένων πολιτών, αλλά και η επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη και των κορυφαίων υπουργών να διαλαλούν τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Όπως υποστηρίζουν στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο μαζικός εμβολιασμός είναι η μόνη διέξοδος, καθώς σε καμία περίπτωση δεν είναι ρεαλιστικό ένα τυχόν νέο κλείσιμο του πληθυσμού, που ήδη έχει ταλαιπωρηθεί από τον ελλιπή σχεδιασμό, τα λάθη και τις αστοχίες του προηγούμενου διαστήματος.

Πλήρως εμβολιασμένοι είναι αυτή τη στιγμή λίγο περισσότεροι από 2.500.000 πολίτες και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς πολλοί δείχνουν απρόθυμοι ή σκεπτικοί να εμβολιαστούν.

Η προσπάθεια πειθούς δεν έχει αποδώσει, με τον μεγάλο «πονοκέφαλο» να αφορά κάποιες ηλικιακές ομάδες που ακόμα δεν έχουν ανταποκριθεί, όσο αναμενόταν, καθώς και συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, όπου η προσέλευση για εμβολιασμούς είναι ιδιαίτερα χαμηλή σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο.

Εμβολιασμοί ανά ηλικιακή ομάδα

Η αποτυχία να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν αποτυπώνεται στα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με αυτά, διαπιστώνεται απροθυμία ενός μεγάλου αριθμού πολιτών να εμβολιαστούν και ουσιαστικά άνω του 70% εμβολιασμένοι (συμπεριλαμβανομένων και των κλεισμένων ραντεβού που δεν έχουν ακόμα γίνει) είναι μόνο οι ηλικίας άνω των 60.

Όσο πιο νέοι σε ηλικία τόσο μειώνεται το συγκεκριμένο ποσοστό.

Παρόλα αυτά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιμένουν πως υπάρχουν ουρές έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα, μάλιστα σύμφωνα να μελέτη του Ινστιτούτου Πολιτικής Υγείας, που διενεργήθηκε τον Οκτώβριο του 2020, σε τυχαίο και αντιπροσωπευτικό δείγμα 855 ενηλίκων άνω των 18 ετών από όλη την επικράτεια, και η οποία δημοσιεύθηκε την 1η Ιουνίου στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evaluation in Clinical Practice» το 74% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ ένα 62% δηλώνει την πρόθεσή του να εμβολιαστεί έναντι της Covid-19!

Και όμως αυτό ήταν το πρώτο θέμα σε πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ σήμερα, το οποία προσπαθούν να πείσουν πως οι πολίτες βλέπουν με «καλό μάτι» τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Τελικά αν όντως ισχύουν τα νούμερα τα οποία δίνουν στη δημοσιότητα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και η κυβέρνηση ποια η ανάγκη για προνόμια;

Τί δείχνει η συζήτηση περί «προνομίων» & κυρώσεων

Αυτό που βλέπουμε όμως από όλα τα ποσοστά είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ευάλωτων πολιτών είναι εμβολιασμένο και άρα οι συγκεκριμένοι πολίτες είναι προστατευμένοι από τον κορωνοϊό.

Ο Κ.Μητσοτάκης είχε μιλήσει για «διευκολύνσεις» για τους εμβολιασμένους, καθώς όπως είχε πει δεν το άρεσε η λέξη «προνόμια», όμως ο Άκης Σκέρτσος μίλησε για κυρώσεις για τους ανεμβολίαστους.

Η κυβέρνηση δηλαδή ετοιμάζει τιμωρίες για τα άτομα που δεν θα εμβολιαστούν, γιατί όπως λέει είναι επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους. Αν τελικά όμως είναι επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους ποια η αποτελεσματικότητα των εμβολίων; Σ.γ.:Και γιατί σώνει και καλά θα κολλήσουν τους εμβολιασμένους κορωνοϊό αφού αυτοί έχουν ήδη εμβολιαστεί; Αλλά γιατί σώνει και καλά οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να είναι φορείς του κορωνοϊού που έχει θνητότητα από 0.03 έως 0,08% αναλόγως της ηλικίας και των υποκείμενων νοσημάτων; Μήπως οι εμβολιασμένοι αποτελούν κίνδυνο για τους ανεμβολίαστους κατά πως λέγουν οι ειδικοί γιατί ο ιός μέσα τους μεταλλάσσεται σε επικινδυνοδέστερο στέλεχος και όχι το αντίθετο; Και αφού το εμβόλιο μας προστατεύει, αν και αδοκίμαστο σε πειραματόζωα – εμείς είμαστε στην ουσία τα πειραματόζωα τα ποντίκια, ινδικά χοιρίδια, πίθηκοι – γιατί ομιλούν (απειλούν) οι <<ειδικοί>> για τρίτη και τέταρτη δόση από Σεπτέμβριο;

Σ.γ.:Μα απλούστατα να μην μας μείνουν τα εμβόλια για τα οποία ορισμένοι – σκέψου ποιοι – έχουν πάρει θεόρατες μίζες από τα γνωστά αφεντικά τους!

Μήπως τελικά να στείλουμε εξορία σε κάποιο νησί ή σε κάποια γαλέρα να κάνουν κουπί τους ανεμβολίαστους;

Η συζήτηση περί «προνομίων» και κυρώσεων δεν δείχνει να έχει καμία επιστημονική βάση, όπως τονίζουν και οι επιστήμονες, παρόλα αυτά διατηρείται υψηλά στην θεματολογία, ώστε να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν. Ο λόγος που η κυβέρνηση επιστρατεύει τόσο ακραία μέτρα για να εμβολιάσει πολίτες… άγνωστος.

Σ.γ.: Εσείς αναγνώστες έχετε απορία ποιος είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή δολοφονούνται άνθρωποι παθαίνουν εγκεφαλικά, παραλύσεις, μυοκαρδίτιδες και άλλες απίθανες παρενέργειες ων ουκ έστιν αριθμός και τις έχουμε ήδη δημοσιεύσει στο παρελθόν σ΄αυτή την ιστοσελίδα, ανά εμβόλιο;

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/994366_kyvernitika-mathimatika-gia-toys-emvoliasmoys-kai-i