Η Ένωση Αθέων σας προσκάλεσε στην ημερίδα της, γράψτε μας όσοι πήγατε, θέλουμε τα σχόλιά σας

Όλο το «ανφάν γκατέ» της κομπλεξικής Αθεΐας θα παραστεί στην Ημερίδα της «Ένωσης Αθέων», μέχρι και θεολόγος!

 

Ελευθέριος Ανδρώνης

Το Πάντειο παραχωρεί αίθουσα για ημερίδα της Ένωσης Αθέων με Τατσόπουλο, Φίλη, Βαλλιανάτο και λοιπούς υβριστές της Ορθοδοξίας – Τι δουλειά έχει ένας θεολόγος με τους αντίθεους;

Ημερίδα Ένωσης Αθέων: Πλησιάζοντας προς την μεγάλη Δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, τα Χριστούγεννα, βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν την εθιμοτυπική πλέον επίθεση κατά της Ορθοδοξίας οι «καλικάντζαροι» της «υψηλής διανόησης», που η δράση τους προσομοιάζει με τον γνωστό μύθο, αφού όλο τον χρόνο πριονίζουν το δέντρο της Ορθόδοξης πίστης και προς φρικτή τους απογοήτευση, σε μια στιγμή το βρίσκουν και πάλι άθικτο. Και δώσ’ του πάλι απ’ την αρχή.

Ο λόγος για την ημερίδα της «Ένωσης Αθέων» με τίτλο «Παιδεία & Θρησκεία», η οποία λαμβάνει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου και γίνεται υπό την αιγίδα του Τμήματος Κοινωνιολογίας του… Παντείου Πανεπιστημίου. Μόνο η λέξη «κατάντια» ταιριάζει για την διοίκηση του Παντείου, που δίνει βήμα σε υβριστές της Ορθοδοξίας.

Οι «στοχαστές» της χοληστερίνης

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ένωση Αθέων, είναι ένα Σωματείο που απαρτίζεται από γραφικούς τύπους που έχουν καθιερώσει ως έθιμο την γελοιότητα του «φανερού δείπνου» που γίνεται πάντα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας (χλευάζοντας το Μυστικό Δείπνο του Χριστού) και προσκαλούνται ομοϊδεάτες για να κάνουν «πάρτι κρεοφαγίας», προκειμένου να πικάρουν τους Χριστιανούς και να εξάγουν «πολιτισμό» με το να παραγεμίζουν επιδεικτικά τις γαστέρες τους. Μιλάμε για τόσο σοβαρό Σωματείο. Στολίδι του νεοελληνικού πολιτισμού.

Αυτοί οι γίγαντες της διανόησης λοιπόν, σταματούν προσώρας να ασχολούνται με την παχυντική μερίδα και πιάνουν για λίγο την ημερίδα. Και τι ημερίδα! Ρίχνοντας μια ματιά στην λίστα των ομιλητών, καταλαβαίνει κανείς πως μιλάμε για το «ανφάν γκατέ» της συμπλεγματικής αθεΐας. Ωστόσο υπάρχει και μία συμμετοχή – «έκπληξη», στην οποία θα αναφερθώ ξεχωριστά.

H δε θεματολογία της ημερίδας, είναι σαφέστατη:

«Η Ημερίδα προσβλέπει στο να ενημερώσει το κοινό στις μορφές και στην έκταση της εμπλοκής της θρησκείας στην κοινωνία και στην παιδεία, με έμφαση στο μάθημα των θρησκευτικών, ενώ θα υπάρχουν και εισηγήσεις για τις πρόσφατες νομικές εξελίξεις σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών και το εναλλακτικό του. Τέλος, υπάρχουν εισηγήσεις που αφορούν ζητήματα επίδρασης της θρησκείας στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα», αναφέρει η ανακοίνωση της εκδήλωσης.

Με απλά λόγια: «μαζευόμαστε για να συζητήσουμε το πώς θα καταργήσουμε το μάθημα των θρησκευτικών, πώς θα εξοστρακίσουμε την Εκκλησία από την κοινωνία και πως θα την αποσυνδέσουμε πλήρως από το κράτος, κάνοντας την ένα απομονωμένο «φιλανθρωπικό ίδρυμα». Επίσης για να αποκτήσουμε μεγαλύτερο ακροατήριο (διότι συνήθως μαζευόμαστε ”τρεις και ο κούκος”), ‘’κοτσάρουμε’’ και μια θεματική ενότητα για την ‘’καταπίεση’’ που υφίστανται οι ΛΟΑΤΚΙ+, γιατί αυτό πουλιέται σαν ζεστή φραντζόλα, από τον πρόεδρο της Αμερικής μέχρι και την ‘’κυρά Σούλα’’ από το instagram».

Άλλωστε η Ένωση Αθέων ουδέποτε έχει κρύψει τις αντορθόδοξες επιδιώξεις της, αφού στο καταστατικό της αναφέρει ως σκοπό τον «θρησκευτικό αποχρωματισμό των δημόσιων υπηρεσιών και του κράτους εν γένει». Επίσης ως σκοπός του Σωματείου αναφέρεται και «η υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας». Εδώ πραγματικά γελάνε και τα τσιμέντα της Παντείου. Εμφανίζονται ως αγωνιστές υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας, αυτοί που τσικνίζουν γουρουνόπουλα για να προσβάλουν μια θρησκευτική περίοδο και έχουν κάνει έθιμο την ύβρη.

Όποιος βρίζει την Ορθοδοξία, ευπρόσδεκτος στην ημερίδα

Πρώτα απ’ όλα στην λίστα των ομιλητών φιγουράρει φαρδύ – πλατύ το όνομα του Νίκου Φίλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας. Ο Νίκος Φίλης είναι γνωστότατος για τον ανοιχτό πόλεμο που διεξάγει στο μάθημα των θρησκευτικών, στην Εκκλησία και την Ορθόδοξη πίστη, χωρίς να δείχνει τον παραμικρό σεβασμό στην επικρατούσα θρησκεία. Θυμόμαστε πως όταν είχε προβληθεί η μορφή της Παναγίας στην Βουλή των Ελλήνων, είχε «αφρίσει» μιλώντας για «προσβολή της Δημοκρατίας», για «αισθητικά αποκρουστικό θέαμα» και για «σκοταδισμό».

Είναι γνωστές οι μπαρουφολογίες του κ. Φίλη, ο οποίος δεν σέβεται ούτε το Σύνταγμα της Ελλάδος που με τα άρθρα 3 και 16,2 κατοχυρώνει την υποχρεωτικότητα της ορθόδοξης χριστιανικής αγωγής στα σχολεία της χώρας μας, ούτε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), το οποίο αποδέχεται την υποχρεωτικότητα του μαθήματος των θρησκευτικών, αρκεί να υπάρχει δυνατότητα εθελούσιας εξαίρεσης ετερόδοξων, αλλόδοξων ή άθρησκων.

Σε περίοπτη θέση στις αθεϊστικές περσόνες της ημερίδας, βρίσκεται και – ποιος άλλος – ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός γυρολόγος που για μεροδούλι – μεροφάι, έχει το να κρώζει εναντίον της Ορθοδοξίας, με τα γνωστά του παραληρήματα. Ο εθνικός μας παραμυθάς, που ειδικεύεται στα ιστορικά παραμύθια. Ο μοιραίος εραστής της μισής Αθήνας, που έχει αναλάβει τον ρόλο του «αφυπνιστή» του ελληνισμού. Ο άνθρωπος που αποκαλούσε «πρεζόνια» όσους συμπολίτες του δεν ήθελαν να εμβολιαστούν. Ο συγγραφέας που έχτισε μια ολόκληρη καριέρα πάνω στην λάσπη και την δανεική δημοσιότητα. Αυτός και αν δεν έχει ιδέα τι θα πει σεβασμός στην θρησκευτική ελευθερία και σε κάθε είδους ελευθερία.

Ως ένας εκ των συντονιστών της ημερίδας, παρουσιάζεται ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, γνωστός παρουσιαστής που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει εκπομπή με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ, ο οποίος είχε εκθειάσει το δημοφιλές κινούμενο σχέδιο «Πέππα το Γουρουνάκι», διότι πρόβαλε επεισόδιο που έδειχνε μια φίλη της Πέππας, την Πέννυ, να ζει με δύο… μαμάδες.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος είχε αποθεώσει τότε στην εκπομπή του τους δημιουργούς της Πέππας, που έδειχναν στα μικρά παιδάκια πως είναι φυσιολογικό να έχουν λεσβίες μαμάδες, λέγοντας: «Δόξα τω Θεώ που αλλάζει ο κόσμος» και τονίζοντας πως «είναι σημαντικό ότι η Πέππα περνάει και άλλα μηνύματα για το πώς έχουμε εκσυγχρονιστεί» και ότι «έτσι πρέπει χτίζεται η ψυχή των παιδιών, από μικρή ηλικία». Απλά ασχολίαστο. Χάριν της ασύδοτης ελευθεριότητας γκρεμίζεται εκ θεμελίων η βάση της κοινωνιολογίας και της παιδοψυχολογίας. Αυτά τα τρικυμισμένα μυαλά συντηρούν στην ΕΡΤ οι φορολογούμενοι πολίτες, είτε το θέλουν – είτε όχι.

Άλλος ένας συντονιστής της ημερίδας, είναι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Καμία έκπληξη κι εδώ. Σφοδρός πολέμιος του μαθήματος των θρησκευτικών και «ακτιβιστής» που υπερασπίζεται σθεναρά την LGBTQ+ ατζέντα. Έχει αγωνιστεί για την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια και την απόσυρση των χριστιανικών συμβόλων από τα δημόσια κτήρια, έχει επιτεθεί επανειλημμένως σε πρόσωπα του Ορθόδοξου κλήρου, έχει βλασφημήσει τα ιερά και τα όσια μιλώντας μέχρι και για «Epitapheios Pride». Ακόμη έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της αναγνώρισης του ονόματος «Μακεδονία» για τους Σκοπιανούς αρκετά χρόνια πριν την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα αναγνώριζε και «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα. Λαμπρό μυαλό και αυτό.

Ακόμη ως ομιλητής εμφανίζεται ο Συράκος Κεσέν, ο πρώην ιερέας που έκανε καριέρα με το «πως πέταξα τα ράσα», ο οποίος κατασυκοφαντεί την Ορθοδοξία κατ’ εξακολούθηση, παραπληροφορεί κόσμο επιστρατεύοντας «θεολογικές» μπουρδολογίες για να αιτιολογήσει την «επανάσταση» του, έχει αφιερώσει ολόκληρο το «είναι» του στην ρατσιστική στοχοποίηση των Χριστιανών, χαρακτήρισε τον Άγιο Παΐσιο ως «ημίτρελο μοναχό», χλευάζει τα θαύματα της Ορθοδοξίας και προσφάτως έγινε ακόμα και… «ιστορικός», επιστρατεύοντας έναν οχετό από συκοφαντικά επινοήματα για την προσφορά της εκκλησίας στο 1821.

Τι δουλειά έχει ένας θεολόγος με τους υβριστές του Χριστού;

Όλοι αυτοί οι συμμετέχοντες λίγο – πολύ είναι αναμενόμενα ονόματα για την ημερίδα της Ένωσης Αθέων. Αυτό που δεν είναι αναμενόμενο είναι η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κορναράκη, καθηγητή Χριστιανικής Ηθικής – Βιοηθικής, του τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ.

Άραγε τι δουλειά έχει ένας θεολόγος, σε μια ολοφάνερα αντιχριστιανική ημερίδα; Τι ακριβώς θα συζητήσει ο κ. Κορναράκης ως θεολόγος με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την Εκκλησία ως «σκοταδισμό», δόγμα «καθυστερημένων» ανθρώπων, «τυραννία», «μάστιγα» της ανθρωπότητας, «μεσαίωνα» και «σπείρα απατεώνων»;

Υπάρχει γόνιμο έδαφος συζήτησης μεταξύ του κ. Κορναράκη και μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν αποκτήσει νόημα ζωής με το να βλασφημούν κάθε πτυχή της Ορθοδοξίας; Είναι δυνατόν να προκύψει το οποιοδήποτε όφελος σε ένα τοξικό περιβάλλον που αποτελείται από σκουριασμένα μυαλά και «ταλιμπάν» της αθεΐας που λυσσομανούν εναντίον του Θεού και της Ορθοδοξίας;

Ποιον εκπροσωπεί ο κ. Κορναράκης σε αυτήν την αντιχριστιανική ημερίδα; Τον εαυτό του; Την επιστήμη της Θεολογίας που θα απευθύνεται σε… άθεους; Τις δημόσιες σχέσεις του; Την Εκκλησία δεν την εκπροσωπεί σίγουρα πάντως. Και μόνο το ονοματεπώνυμο ενός θεολόγου, σε μια λίστα ονομάτων που στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από διώκτες της Ορθοδοξίας, «χτυπάει» πολύ άσχημα. Ένας θεολόγος στην εκδήλωση της Ένωσης Αθέων, ακούγεται σαν ένα πολύ κακόγουστο ανέκδοτο.

Μήπως ο κ. Κορναράκης βρίσκεται εκεί για να εκπροσωπήσει κάποιες οικουμενιστικές ιδέες του, που ταυτίζονται με την νεοταξική ρητορική; Έχει την σημασία του πως υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος και συγγραφέας της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Θρησκευτικών της Ε΄ Δημοτικού. Η πρόσκληση του στην ημερίδα δεν είναι διόλου τυχαία. Η πολυετής προσπάθεια να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των θρησκευτικών και να καταντήσει ένα εντελώς άχρωμο, άγευστο και «γκρίζο» μάθημα θρησκειολογίας, επίσης δεν είναι τυχαία.

Ασφαλώς «έχουν γνώση οι φύλακες» για όλα αυτά. Η φθοροποιός δράση της Ένωσης Αθέων, είναι πλέον εντελώς προβλέψιμη. Οι τακτικές τους είναι γνωστές. Η αντιχριστιανική μανία που τους χαρακτηρίζει, τους προδίδει συνεχώς και τους εκθέτει. Ίσως θα ήταν φρονιμότερο να παρατήσουν την προώθηση των ρατσιστικών ιδεών τους και να επιστρέψουν στις σπαλομπριζόλες, γιατί σίγουρα εκεί τα καταφέρνουν καλύτερα…

Το Πάντειο παραχωρεί αίθουσα για ημερίδα της Ένωσης Αθέων με Τατσόπουλο, Φίλη, Βαλλιανάτο και λοιπούς υβριστές της Ορθοδοξίας - Τι δουλειά έχει ένας θεολόγος με τους αντίθεους;

Ελληνισμός αφανιζόμενος, αλλοιούμενος και διωκόμενος. Ακούει κανείς; Τι κάνουμε νεο-Έλληνες;

Πότε θα ρθει εκείνη η ώρα! Την περιμένει το 45% των Ελλήνων που δεν ψηφίζει στις εκλογές κι εύχεται να πάει στα τσακίδια το ψευτορωμαίϊκο που εγκατάστησαν στον Άγιο τούτο τόπο  οι ευρωπαίοι αρχιμαφιόζοι σύμμαχοί  μας!!!

1. Μᾶς ἔστειλε τὸ μέλος μας Γεώργιος Λ. τὴν ἀκόλουθη πληροφορία:
Ιδρύεται Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίξατε την ιδέα αυτή ώστε να πραγματοποιηθεί. Σ.γ.:Αλήθεια Μουσείο  Γενοκτονίας Μικρασιατών, Ποντίων, Κυπρίων κ.λπ., κ.λπ. ,κ.λπ., έχει ιδρυθεί;
2. Ἐπίσης, ἐλάβαμε τὸ ἀκόλουθο μήνυμα ἀπὸ τὸ μέλος μας Μαρία Τ.:
«Αξιότιμοι κοι

Σας αναφέρω το πολύ τραγικό γεγονός ότι προ ολίγων ημερών δόθηκε άδεια από ‘’ελληνικό ινστιτούτο’’ για να διδάσκονται τα λεγόμενα….εντός πολλών εισαγωγικών ΄΄μακεδόνικα’’….! Κάτι το άκρως ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ όσο και ΤΡΑΓΙΚΟ…που ΠΡΕΠΕΙ να Το ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ όσο ακόμη είναι καιρός….

Πληροφορήθηκα επίσης κάτι το εξ ίσου και ακόμη περισσότερο ΦΡΙΚΑΛΕΟ, ότι Ψηφίσθηκε ‘’νόμος’’ στη βουλή, για την αλλαγή τού ΕΘΝΟΝΥΜΙΟΥ μας από ΈΛΛΗΝΕΣ σε…..ελλαδίτες…..!

Θεωρώντας τα αυτά ως…ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ….! σας καλώ να δράσουμε με τον πλέον Αποτελεσματικό τρόπο ούτως ώστε να ακυρώσουμε αυτούς τους ‘’νόμους ‘’ και τις ‘’αποφάσεις’’, που μόνο νόμοι και αποφάσεις δεν είναι….!διότι , όπως και ένα νήπιο Γνωρίζει, τέτοιες αποφάσεις για να είναι ΈΓΚΥΡΕΣ, πρέπει να διενεργείται ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και όχι να αποφασίζονται από τη….’’βουλή’’ , εν μία νυκτί… (θα σας στείλω και τα σχετικά άρθρα)

Με βαθύτατη Εκτίμηση:
Τ. Μαρία»
Περιμένουμε τὶς προτάσεις σας γιὰ τὸ πῶς μποροῦμε νὰ ἐνεργήσουμε στὰ ἀνωτέρω.
Πολὺ χρήσιμη θὰ ἦταν καὶ ἡ συμβουλὴ τῆς νομικοῦ μας!

Μὲ ἀγωνιστικοὺς χαιρετισμούς,

ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Κεντρικὴ Διοίκησις

Σοφία και αντρειοσύνη πάνε αντάμα.

Δείτε τον Σωκράτη που αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας προτίμησε, σοφός ων το κώνειο παρά να θεωρείται επί γενεές γενεών δειλός που το έσκασε κατά συμβουλή του Κριτία στις Θήβες…
ΣΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η  ΟΠΟΙΑ  θα ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ 
 
ΤΟΥΣ  Λόγιους  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  Π Ο Λ Ε Μ Ι Σ Τ Ε Σ  ΤΗΣ
 
 Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ Από δειλούς
ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ    ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ Από Ηλιθίους
 
Θουκιδίδης
Εσείς πάντως προσπαθείστε, έχετε τη σοφία, να μην πέσετε στην παγίδα τους…
 

Μην υποτιμάτε τον Εωσφόρο και τις λεγεώνες του, νύχτα-μέρα εργάζονται κι εφευρίσκουν τρόπους να μας πάρουν μαζί τους

Ζουν ανάμεσα μας και σχεδιάζουν τον αφανισμό μας.. Ποιοι είναι;;

Ζουν ανάμεσα μας και σχεδιάζουν τον αφανισμό μας.. Ποιοι είναι;; Είναι άνθρωποι;; Είναι κάτι άλλο;; Το ψάχνουμε, γιατί ο τρόπος που σκέφτονται και ειδικότερα όλα όσα κάνουν μόνον άνθρωπο δεν θυμίζουν.. Καμία σχέση με την ανθρώπινη ιδιότητα δεν έχουν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι μισούν ότι έχει σχέση με εμάς…Και το όνομα αυτών;;

Αντιανθρωπιστές

Παρακαλάνε για τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας και όπως είπαμε και στον τίτλο, ζουν ανάμεσά μας.. Και θεωρούν εαυτούς ανώτερους από εμάς.. Δεν μας βλέπουν και δεν μας αντιμετωπίζουν ως ίσους.. Δεν μας θεωρούν καν ως κάτι σημαντικό όπως ένα ανθρώπινο δημιούργημα, αλλά ως ασήμαντους και επικίνδυνους για την δική τους διαβίωση στον πλανήτη.. Μπορεί να είναι υπερβολικό αυτό που θα γράψουμε, αλλά μας βλέπουν ως έντομα.. Ως μυρμήγκια.. Ως παράσιτα!!!! Που καταστρέφουμε τον πλανήτη τους…

Και θεωρούν βέβαια ότι ο πλανήτης τους ανήκει επειδή πιστεύουν ότι τους τον έχει χαρίσει ο Θεός που λατρεύουν.. Ένας Θεός αιμοβόρος που χρειάζεται θυσίες για να είναι ευχαριστημένος.. Και αυτοί φροντίζουν πρώτα από όλα για αυτό.. Να κάνουν θυσίες σε αυτόν τον Θεό δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες για να πεθαίνουν άνθρωποι με σκοπό βέβαια την εξάλειψη, τον αφανισμό μας…

Οι πόλεμοι είναι ένα πρώτο και σημαντικό παράδειγμα του πως καταφέρνουν να θυσιάζουν ανθρώπους.. Επίσης πολύ σημαντικό παράδειγμα είναι η πανδημία που δημιούργησαν και τα εμβόλια με τα οποία γέμισαν τον οργανισμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων με ένα θανατηφόρο υγρό..

Ένα ολόκληρο σύστημα εργάζεται για την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής.

Το λεγόμενο κίνημα του “ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ” έχει αρχίσει και απλώνει τα “πλοκάμια” του με τον ξεμωραμένο 75χρονο ιδρυτή του, Les Knight, να απολαμβάνει ολοένα και περισσότερη δημοσιότητα από τα διεθνιστικά ΜΜΕ. Το ότι οι πολιτικοί, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι και άλλοι είναι τσιράκια και υπηρέτες τους, είναι από τα ουκ άνευ… Βασικό κέντρο αποφάσεων βέβαια, είναι το Νταβός…

Η κεντρική ιδέα του κινήματος αυτού είναι πως το ανθρώπινο γένος είναι ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ και θα πρέπει να…αφανιστεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ (αλλά ειρηνικά), καθώς κάνει κακό στο περιβάλλον και καταστρέφει δήθεν τον πλανήτη.

Οι ιδέες αυτές “συνενώνονται” με τους λεγόμενους “κλιματικούς ακτιβιστές”, οι πιο ακραίοι από τους οποίους προσπαθούν να εμφυσήσουν την ιδέα των “κακών ανθρώπων” που πρέπει να εκλείψουν από τον πλανήτη Γη ή έστω να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός τους. Και οποιονδήποτε ακούτε, από όπου και αν τον ακούτε να μας μιλάει για την κλιματική αλλαγή και την κλιματική κρίση, είναι δικός τους και δουλεύει για το σχιζοφρενικό τους σχέδιο..

Συν τοις άλλοις προσπαθούν με ότι μέσο έχουν να μας επιβάλουν υπογεννητικότητα.. Υποστηρίζουν ότι μέσω της ατεκνίας οι “τελευταίοι των ανθρώπων θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε έναν πλανήτη…καθαρότερο, που θα μοιάζει με τον Κήπο της Εδέμ”!!!

«Η τεκνοποίηση σήμερα ισοδυναμεί με παιδική κακοποίηση», διαδίδουν ευθαρσώς! Πόσο άρρωστος μπορεί να είναι και επικίνδυνος οποιοσδήποτε υποστηρίζει κάτι τέτοιο και έχει και το θράσος να βγαίνει και να το ανακοινώνει δημόσια;;

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, σύμφωνα με όλα όσα μεταδίδονται, οι εξωφρενικές οι ιδέες των ανθρώπων αυτών προωθούνται παντού, από τις πολυτελείς αίθουσες συνεδριάσεων της Silicon Valley μέχρι τις αγροτικές κοινότητες και τα διάφορα μεγάλα πανεπιστήμια! Όταν ο κόσμος συνειδητοποιήσει πόσο κακό έχουν κάνει οι επιστήμονες στους ανθρώπους και τι βασικό ρόλο έχουν παίξει για τον έλεγχο μας και τον αφανισμό μας, τότε μόνο θα καταλάβει την παγίδα στην οποία όλοι μας κάποια στιγμή πέσαμε..

Έτσι “ψαρεύουν” συνεχώς οπαδούς.

Ingraham- Όλα αυτά οδηγούν στην υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής

Η κάθε επιστήμη, όπως την έχουν καταντήσει και την ελέγχουν, είναι το μεγάλο όπλο τους για να μας πείθουν πάντα να ακολουθούμε την εκάστοτε ατζέντα που θέλουν να περάσουν.. Μεγαλύτερο παράδειγμα από την πανδημία και τα εμβόλια της δεν θα μπορούσαμε να βρούμε..

Έτσι “ψαρεύουν” συνεχώς δαίμονες και δαιμονισμένοι άνθρωποι οπαδούς.

Κοινοποιείστε το άρθρο και διαδώστε την προσπάθεια μας..

ΠΗΓΗ:https://lumi-news.gr/zoun-anamesa-mas-kai-schediazoun-ton-afanismo-mas-poioi-einai/

Όταν ο άνθρωπος δεν είναι διατεθειμένος να χύσει αίμα για να αλλάξει μυαλά και καρδιά, ας φιλοσοφήσει την κατάντιά του

«Προτιμήστε τις γνώσεις από τον πλούτο, γιατί ο πλούτος είναι παροδικός ενώ η γνώση παντοτινή» και άλλες 19  σοβαρές σκέψεις.

Θεωρείται ως ο σπουδαιότερος κλασσικός Έλληνας φιλόσοφος και ένας από τους ιδρυτές της δυτικής φιλοσοφίας. Ο Σωκράτης ήταν γιος του Αθηναίου, Σωφρονίσκου και της Φαιναρέτης. Μεγαλώνοντας ακολούθησε όπως οι περισσότεροι νέοι της εποχής, το επάγγελμα του πατέρα του που ήταν λιθοξόος. Έτσι ο Σωκράτης ασχολήθηκε με την γλυπτική τέχνη, η οποία δεν τον κέρδισε. Ο Σωκράτης στις φιλοσοφικές του έρευνες, ανέλυε θέματα που άπτονταν της κοινωνίας, της πολιτικής, μέχρι και της θρησκείας. Σιγά σιγά απέκτησε φήμη, και κατά συνέπεια «ακολούθους», καθώς τα «μαθήματά» του γίνονταν σε κάθε σημείο της πόλης. Η συμβολή του στην φιλοσοφία ήταν τέτοια που έγινε «ορόσημο χρονολόγησης», καθώς όλοι οι φιλόσοφοι πριν από αυτόν ονομάστηκαν «Προσωκρατικοί».

Ο Σωκράτης, αντάξιος του ονόματός του, δεν έμεινε στην Ιστορία μόνον για τα λεγόμενά του αλλά άφησε μία ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον της φιλοσοφίας. Αυτή ήταν μία γενιά μαθητών οι οποίοι διέδωσαν, ανέπτυξαν, μέχρι και αμφισβήτησαν τα λεγόμενά του. Οι Αθηναίοι Πλάτων και Αντισθένης, ο Ευκλείδης ο Μεγαρεύς ο Φαίδων της Ηλείας, αλλά και πολλοί άλλοι, ήταν η επόμενη «γενιά» φιλοσόφων που εξέλιξαν την φιλοσοφία, και δημιούργησαν φιλοσοφικές σχολές σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Ήρθε όμως κάποια στιγμή που η πόλη του, η Αθήνα, θεώρησε πως στις αναλύσεις του,ο μεγάλος φιλόσοφος, διέφθειρε τους νέους, και τους έκανε να αμφισβητούν τους θεούς αλλά και τους θεσμούς. Έτσι παραπέμφθηκε σε δίκη. Στην δίκη αυτή οι Αθηναίοι καταδικάζουν τον Σωκράτη σε θάνατο, αναγκάζοντάς τον να πιει κώνειο. Όσο όμως περίεργο και εάν μας φαίνεται αυτό, αναλογιζόμενοι το μέγεθος αυτού του άνδρα, η δίκη αυτή ήταν εντελώς νόμιμη, και ίσως και καθόλου άδικη. Ο Σωκράτης τελικά παρόλες τις παροτρύνσεις των μαθητών του να αποδράσει, δέχεται την κατηγορία, πεθαίνει, και μένει στην Ιστορία.

Ο Σωκράτης θα έπινε το κώνειο χίλιες φορές παρά να παρακαλέσει για την ζωή του

Παρακάτω 20 σοφά λόγια που αξίζει να θυμάσαι.

 • “Η μόνη αληθινή σοφία είναι η γνώση οτι δε ξέρεις τίποτα.”
 • “Η ζωή δεν αξίζει όταν δεν είναι αφιερωμένη σε κάποιο σκοπό.
 • “Υπάρχει μόνο ένα καλό, η γνώση, και ένα κακό, η άγνοια.»
 • “Δεν μπορώ να διδάξω τίποτα σε κανέναν. Μπορώ μόνο να τον μάθω να σκέφτεται”
 • “Να είσαι ευγενικός,κάθε άνθρωπος που συναντάς μάχεται μια σκληρή μάχη’
 • “Τα σπουδαία μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια μυαλά συζητούν τα γεγονότα, τα αδύναμα μυαλά συζητούν για τους άλλους.”
 • “Αν παντρευτείς μια καλή σύζυγο, θα γίνεις ευτυχισμένος.Αν παντρευτείς μια κακή, θα γίνεις φιλόσοφος.
 •  “Αυτός που δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει, δεν θα είναι ευχαριστημένος ακόμη και με με ό,τι θα ήθελε να έχει.
  “Μερικές φορές χτίζουμε τοίχους οχι για να κρατήσουν τους ανθρώπους έξω, αλλά για να δούμε ποιος ενδιαφέρεται αρκετά για να τους γκρεμίσει.”
 •  “H αρχή της σοφίας είναι η αναζήτηση.”
 •  “Για να βρείτε τον εαυτό σας, σκεφτείτε για τον εαυτό σας.
 • “Η εκπαίδευση είναι το άναμμα της φλόγας,όχι το γέμισμα ενός βάζου.
 •  “Γνώθι σ ‘αυτόν”
 • “Αυτός που θέλει να αλλάξει τον κόσμο πρέπει να αλλάξει πρώτα τον εαυτό του.
 • “Το μυστικό της ευτυχίας, βλέπετε, δεν βρίσκεται στην αναζήτηση περισσότερο, αλλά στην ανάπτυξη της ικανότητας να ικανοποιείσαι με όσο το δυνατόν λιγότερα.
 • “Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη την ενέργειά σου, όχι στο πως να πολεμήσεις το παλιό, αλλά στην κατασκευή του νέου.
 •  “Δεν είμαι Αθηναίος ή Έλληνας, αλλά πολίτης του κόσμου.
 • “Προτιμήστε τις γνώσεις από τον πλούτο, γιατί το πλούτος είναι παροδικός,ενώ η γνώση παντοτινή.
 • “Η κατανόηση της ερώτησης είναι η μισή απάντηση”
 •  “Η αληθινή σοφία έρχεται στον καθένα μας όταν συνειδητοποιήσουμε πόσο λίγα γνωρίζουμε για τη ζωή, τους εαυτούς μας και τον κόσμο γύρω μας
 • ΠΗΓΗ:https://www.ratpack.gr/manual/story/27969/20-sofa-logia-toy-sokrati-poy-prepei-na-thymasai?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Ένα τεράστιο πρόβλημα ηθικής και ιατρικής: Σε περίπτωση μετάγγισης θα δεχτείτε αίμα από εμβολιασμένο;

Πρωτοφανής δικαστική διαμάχη: Γονείς αρνούνται να χορηγηθεί αίμα εμβολιασμένων στο παιδί τους

Συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία

Μια πρωτοφανής δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει στη Νέα Ζηλανδία, όπου η υγειονομική υπηρεσία διεκδικεί την κηδεμονία ενός αγοριού τεσσάρων μηνών, του οποίου οι γονείς αρνούνται να του χορηγηθεί αίμα «εμβολιασμένων».

Το αγοράκι πάσχει από στένωση της πνευμονικής βαλβίδας και χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση καρδιάς. «Ανησυχούμε για το αίμα που θα χρησιμοποιήσουν οι γιατροί» δήλωσαν οι γονείς του παιδιού σε συνέντευξη που παραχώρησαν σε ακτιβιστή κατά του εμβολιασμού. «Δεν θέλουμε αίμα μολυσμένο από τον εμβολιασμό. Είμαστε, εντάξει, με οτιδήποτε άλλο θέλουν να κάνουν οι γιατροί, αλλά αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο για εμάς» τόνισε ο πατέρας.

Η υγειονομική υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας υπέβαλε τη Δευτέρα αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Όκλαντ, με την οποία διεκδικεί την κηδεμονία του μωρού.

«Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού και μετά από εκτεταμένες συζητήσεις» τόνισε ο διευθυντής της υγειονομικής υπηρεσίας του Όκλαντ,  Δρ Mike Shepard και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω την υπόθεση.

Την Τετάρτη, οι δύο πλευρές, εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, προκειμένου να οριστεί ημερομηνία για την ακρόαση. Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί 100 αντιεμβολιαστές για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους γονείς.

Ο δικηγόρος της υγειονομικής υπηρεσίας τόνισε πως υπό άλλες συνθήκες η κατάσταση του παιδιού θα είχε ήδη αντιμετωπιστεί, ενώ η δικηγόρος η δικηγόρος των γονέων υποστήριξε πως οι πελάτες της διεκδικούν καλύτερη φροντίδα από αυτή που προσφέρει το κράτος.

Η αιματολογική υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας διευκρίνισε πως δεν διαχωρίζει το αίμα μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολιάστων και επισήμανε πως «δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο εμβολιασμός επηρέαζει την ποιότητα του αίματος».

«Σπάνια μια τέτοια υπόθεση φτάνει στις δικαστικές αίθουσες. Είναι μια οδυνηρή υπόθεση για όλους τους εμπλεκόμενους. Υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες μεταξύ των γονέων και της ιατρικής ομάδας, ενώ και οι δύο πλευρές προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για το παιδί» τόνισε η λέκτορας βιοηθικής στο Πανεπιστήμιο του Otago,  Josephine Johnstone.

ΠΗΓΗ:https://www.thebest.gr/article/693037-protofanis-dikastiki-machi-goneis-arnountai-na-chorigithei-aima-emboliasmenon-sto-paidi-tous

Σε μια «κοινωνία αδιαφορίας» το Διαδίκτυο μπήγει νύχια και δόντια στο κορμί και στην ψυχή των παιδιών μας εκτρέφοντας κατά συρροή δολοφόνους και τέρατα που παριστάνουν τον άνθρωπο.

                                               «Ω, τί κόσμος μπαμπά!!»

Μετά τα σοκαριστικά γεγονότα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων που έχουν συνταράξει κάθε άνθρωπο που  δεν έχει αποκοιμίσει την συνείδησή του, την στιγμή που η υποκρισία των «επαϊόντων» χύνει κροκοδείλια δάκρυα πάνω από το σκέλεθρο μιας σάπιας κοινωνίας και το κράτος και πάλι αποδείχθηκε ανύπαρκτο, θα θέλαμε, εμείς που ποτέ δεν επιζητήσαμε μια τέτοια πολιτεία και δεν ξεχνάμε ότι και οι ίδιοι υπήρξαμε κάποτε παιδιά, με θλίψη, να καταθέσουμε ότι το φαινόμενο αυτό αποτελεί μία διεθνή ψυχοπνευατοσωματική λέπρα που απειλεί την ψυχική και σωματική ακεραιότητα των παιδιών, ενώ διακυβεύει την αξιοπρέπεια, την αυτοεκτίμηση και συνεπώς την ποιότητα της ενήλικης ζωής τους.

Το σύγχρονο έγκλημα, σε μια «κοινωνία της αδιαφορίας» και του «γενικού ρεμπελιού», περνάει από το Διαδίκτυο και μπήγει νύχια και δόντια στο κορμί και στην ψυχή των παιδιών εκτρέφοντας κατά συρροή δολοφόνους και τέρατα που παριστάνουν τον άνθρωπο. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, όποτε και αν ανοίξεις ειδησεογραφική ιστοσελίδα, θα διαβάσεις μία είδηση με ιστορίες φρίκης για «τα χαμένα παιδιά μας» και για όσα «αδιανόητα» και απάνθρωπα έρχονται στο φως. Και τούτο δεν συνέβη τυχαία, ως ένα ατύχημα, κάτι που δεν πήγε καλά, αλλά αποτελεί μέρος ενός γενικότερου στρατηγικού στόχου για διάλυση και ξεχαρβάλωμα των πάντων, ώστε να ακολουθήσει «η λύση» και η τάξη από το χάος (Ordo ad chaos), όπως διακηρύττουν οι Ιλουμινάτι, που κατέχουν κεντρικό ρόλο στην έλευση της διαβόητης Νέας Τάξεως Πραγμάτων, της λεγόμενης Νέας Εποχής, μέσω του οδοστρωτήρα της Παγκοσμιοποίησης. Ο τελικός στόχος των Εωσφοριστών είναι ένας κόσμος με έναν παγκόσμιο κυβερνήτη, το παλαιό δηλαδή σατανικό «διαβρωτικό» σχέδιο των μυστικών εταιριών, για την εγκαθίδρυση της «παγκόσμιας διακυβέρνησης», για «να λύσει» τα παγκόσμια προβλήματα. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι όλα αυτά!!!

Παίζει μεγάλο ρόλο η διάδοση της πληροφορίας από τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία και επισήμως είναι τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη με βάση έρευνα του Pew Research Center (Ερευνητικό Κέντρο Pew), και στην «προσπάθειά τους να τα γκρεμίσουν όλα» εξαπλώνουν επικίνδυνα το φαινόμενο που ναρκώνει την ψυχή και την οδηγεί σιγάσιγά στον πνευματικό θάνατο. Όλη αυτή η κοινωνική παθολογία, που είναι βαθύτατα πνευματική, μας οδηγεί στο φαινόμενο του κυρίαρχου σύγχρονου μηδενισμού και οι εικόνες της επόμενης ημέρας μας τρομάζουν γιατί δεν διακρίνουμε κάποια αγάπη για τον άνθρωπο παιδί που γίνεται έρμαιο και αντικείμενο προς ανταλλαγή. Εάν βέβαια είχε αναπτυχθεί και ενισχυθεί ο δημόσιος τομέας πρόνοιας, δεν θα φθάναμε εδώ που φθάσαμε!

Η βία πλέον προβάλλεται ως πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα. Αν θέλεις σήμερα να δεις βίαιους εγκληματίες, δεν πηγαίνεις στην φυλακή. Οι ακραίες μορφές της βίας από τα καθωσπρέπει τέρατα, μας μεταφέρουν στις πέτρινες κερκίδες του Κολοσσαίου όπου βλέπεις την σφαγή, αισθάνεσαι την γεύση του αίματος στον ουρανίσκο σου που θολώνουν το μυαλό σου και σε υποβάλλουν σε έναν ψυχαναγκασμό. Μια σάπια πλευρά της κοινωνίας από θύτες υπ-ανθρώπους που σε τρομάζει και σου προκαλεί αποτροπιασμό.

Το ότι πάντα ο βιαστής και ο παιδεραστής, κουρνιάζουν ως όρνεα στην θαλπωρή της εξουσίας και είναι πάντα υπεράνω πάσης υποψίας μας φέρνει στην σκέψη μας την ρήση του θυμόσοφου Λαού μας: «Τις πουτάνες τις ξέρουμε, τις πουτάνες που παριστάνουν τις “κυρίες”, δεν ξέρουμε». Ένας οχετός διεστραμμένων και άρρωστων μυαλών που βρίσκονται και δρουν στο σκοτάδι τοποθετώντας το παιδί σε μια θέση όπου είναι το αντικείμενο και το διακύβευμα μιας αλλοτριωτικής ναρκισσιστικής αποπλάνησης που έχει σοβαρές τραυματικές συνέπειες και το συντριπτικό αποτύπωμα είναι αισθητό σε κάθε έκφανση της ζωής του που το σφραγίζουν και το ισοπεδώνουν, σαν να είναι φυσιολογικό να είσαι παιδί και να ζεις στο κακό. Δαιμόνια και αθώα. Μια πτυχή που κανείς δεν θα πίστευε ότι υπάρχει.

Η νεολαία του σήμερα δεν μπορεί να ακουστεί ούτε και από την ίδια την οικογένειά της η οποία αρνείται να δει, αρνείται να ακούσει. Η νεολαία, αυτοί οι δυστυχισμένοι παιδογέροντες, είναι το θύμα μιας πραγματικής συλλογικής απώθησης.

Ακούμε για έναν 53χρονο, έναν 35χρονο, έναν 39χρονο έναν, έναν, έναν….. που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικα παιδιά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας όλων των κοινωνικών στρωμάτων, «ευυπόληπτοι οικογενειάρχες», «θεοσεβούμενοι νοικοκυραίοι» που κρύβονται πίσω απὸ τίτλους και ταμπέλες και δεν μαθαίνουμε ποιοι ακριβώς είναι γιατί έχει φροντίσει για την ανωνυμία τους ο καταστροφικός, για την κοινωνία, νόμος 4624/2019: «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων».

Δεν είναι δυνατόν να είναι αυτή η νεοελληνική κοινωνία. Τόσο σκότος επικρατεί στο μυαλό της; Το σκοτάδι είναι εδώ και ζει και βασιλεύει ανάμεσα μας; Ήταν άραγε πάντα έτσι ή έχει γίνει ο κόσμος πιό άγριος σε μιά χώρα που δεν έχει πλέον να επιδείξει ούτε ένα θετικό επίτευγμα και για έναν λαό που ζει στην πλειοψηφία του την πλήρη συνειδησιακή νέκρωση; Έρεβος παντού. Μαζεύτηκαν κοράκια. Τα καθάρματα, με ξεδιάντροπες πόζες, τρυπώνουν στους αρμούς της εξουσίας αναζητώντας ιδιότητες που τους εξασφαλίζουν την έξωθεν καλή μαρτυρία για να πραγματώνουν την έσωθεν παλιανθρωπιά τους. Σε ένα σύστημα γενικευμένης ατιμωρησίας των ισχυρών, το χρέος καθ’ ενός εξ ημών είναι να αναδεικνύουμε τους αρμούς της εξουσίας που χρησιμοποιούν οι πάσης φύσεως κακοποιητές για να εξασφαλίσουν την ασυλία τους. Τα υπόλοιπα αφορούν στα κράτη Δικαίου στα οποία δυστυχώς δεν ανήκουμε. Σε λίγο δεν θα βρίσκουμε σύννεφο για να πέσουμε. Ένα ειδεχθές έγκλημα που, ως αρρώστια στις ψυχές κάποιων χιλιάδων διεστραμμένων, δεν θα περάσει ποτέ. Αποκτήνωση! Πώς εκφράζεις την αποστροφή σου απέναντι σε μιά αλλοτριωμένη κοινωνία και ένα βρώμικο θέμα; Νοιώθουμε σαν να κολυμπάμε σε ένα απέραντο βούρκο, χωρίς αισθήσεις και χωρίς ελπίδα διεξόδου απ αυτόν. Οπλιζόμαστε με αντιασφυξιογόνο μάσκα για την δυσοσμία και με τον κουβά για την απόπτυση της αναγούλας. Συνηθίσαμε το τέρας και λίγο λίγο γινόμαστε σαν τα μούτρα του.

Είναι αδιανόητο σε μια τέτοια εποχή που ζούμε να εξοβελίζεται η καθοριστική  συμβολή των κοινωνικών επιστημών από το σχολείο. Είναι ολέθρια επιλογή η αφαίρεση των μαθημάτων της Ψυχολογίας και της Κοινωνιολογίας, από το ελληνικό σχολείο και πολύ λυπούμεθα που ακόμα και το ΣτΕ δικαίωσε μια τέτοια «εκπαιδευτική» επιλογή συμβάλλοντας στην έκθεση που υφίστανται τα παιδιά μας σε σεξουαλικό περιεχόμενο στα σχολικά εγχειρίδια. Οι δημαγωγικές στρατηγικές της πολιτικής ζωής δεν επιτρέπεται να «καθοδηγούν» τις στρατηγικές επιλογές του εκπαιδευτικού συστήματος. Αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο μιας γενικευμένης και μεθοδικής καταστροφής αξιών και προτύπων σε μια κοινωνία αυτοθέωσης του ανθρώπου χωρίς Θεό.

Η διάδοση της παιδικής πορνογραφίας στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web) είναι μια πραγματικότης και δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, αλλά σοβαρή κοινωνική παθογένεια. Παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα και βιάζεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αδιανόητα μεγάλου αριθμού παιδιών. Είναι άδικο ένα παιδί που η μητέρα του το εγκατέλειψε στο μαιευτήριο και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής να μεγαλώνει στο ίδρυμα γιατί αναζητείται ο άγνωστος πατέρας. Είναι άδικο επίσης ένα παιδί να μεγαλώνει και να ενηλικιώνεται μέσα στο ίδρυμα με το πρόσχημα της επιστροφής στην βιολογική του οικογένεια η οποία το επισκέπτεται μία φορά τον μήνα.

Τίποτα δεν είναι λιγότερο βέβαιο αν αναλογιστούμε την αυξανόμενη αποτρόπαια νοσηρή εμμονή στην παιδική πορνογραφία σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια αναζήτηση στο Google για τον όρο «teen porn», η οποία έδινε 14 εκατομμύρια αποτελέσματα το 2006, εμφανίζει τώρα δύο δισεκατομμύρια 690 εκατομμύρια αποτελέσματα τροφοδοτώντας το βδέλυγμα της παιδοεγκληματικότητας κάνοντάς το να φαίνεται σαν κάτι το φυσιολογικό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, υπάρχει μία οργάνωση, η NAMBLA (Σύνδεσμος Αγάπης Ανδρών/Αγοριών της Βόρειας Αμερικής), η οποία ιδρύθηκε το 1978 και μάχεται υπέρ της παιδοφιλίας και της παιδεραστίας, στην Ολλανδία δε, νομιμοποιήθηκε το Κόμμα των Παιδόφιλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης και η Ολλανδική Κυβέρνηση το αναγνώρισε επίσημα. Και είναι όλως περίεργο πώς ακόμα και δικαστήριο νομιμοποίησε αυτούς τους εγκληματίες. Η ανθρωπότητα μπαίνει σιγά-σιγά σε χρόνια εσχατολογικά…

Για να σπάσει το δύσοσμο απόστημα μιάς παιδοεγκληματικής συμπεριφοράς που στοιχειώνει τις ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας πρέπει να βάλουμε τέλος στην υβριστική τύφλωση του ηδονισμού. Θα πρέπει να πάρουμε την ευθύνη μας στο κομμάτι της γονεϊκότητας. Πώς βλέπουμε το παιδί μας, ποια είναι η ευθύνη μας στο πώς μεγαλώνουμε ένα παιδί.

Αλλά ποιος νοιάζεται στην Ελλάδα για μια κοινωνία που πάσχει από ψυχοπνευματική πανούκλα, όταν ο ωχαδερφισμός και η έλλειψη ενσυναίσθησης έχουν ποτίσει τα κύτταρα της; Βρωμίσαμε. Βρωμοκοπήσαμε. Δεν μάς ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας. Τέτοια κατάντια σε αυτήν την χώρα, όχι, δεν αξίζει.

Πόσοι Έλληνες πολίτες ένιωσαν την ανάγκη να βγουν στους δρόμους αυθόρμητα, χωρίς να προηγηθεί κάλεσμα κομμάτων και συλλογικοτήτων; Με αγανάκτηση γνήσια και όχι κατευθυνόμενη, για να καταγγείλουν την στάση της κυβέρνησης, της δικαιοσύνης και του τύπου στα απανωτά σκάνδαλα βιασμού και παιδοφιλίας; Ο λαός, που ό,τι και αν του κάνουν δεν εξεγείρεται, κοιμάται όρθιος, μέχρι τουλάχιστον να δει τον βιαστή στο κρεβάτι του δικού του παιδιού.

Εμείς όμως ελπίζουμε στο ότι η χώρα ευτυχώς έχει εκατομμύρια πολίτες που αναζητούν δρόμους για την μελλοντική της πρόοδο και την επιβολή της ηθικής. Σε αυτούς στηριζόμαστε στοχεύοντας στο αύριο. Πρέπει να φύγουμε από την αντίληψη ενός «κόσμου μιας χρήσης», ενός κόσμου δηλαδή που τον χρησιμοποιούμε και μετά τον πετάμε.

Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα αναλάβει την ηθική και νομική της υποχρέωση νια μην καλύπτει καμία «σκοτεινή» υπόθεση και κανέναν ισχυρό. Ένα κράτος που να σέβεται την κοινωνία στην συνθετότητά της και να δρα με βάση τα ανθρώπινα κοινωνικά δικαιώματα και όχι τα συμφέροντα ομάδων και πόλων εξουσίας. Πιστεύουμε πως όλοι μας καλούμαστε νὰ αναλάβουμε τις ατομικές μας ευθύνες. Τώρα που όλη αυτή η πτώση έχει ονόματα πολλά, τώρα είναι η στιγμή και δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί. Αν δεν είναι τώρα η ώρα τότε πότε είναι η ώρα; Όσο ταχύτερα συμβεί αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα εξέλθουμε της ηθικής καταπτώσεως. Τότε, ίσως, καταφέρουμε να μειώσουμε τον ευτελισμό της εξοικείωσης με το κακό, γιατί η κόλαση είναι μπροστά μας.

Ωστόσο στην ελληνική έννομη τάξη η παιδική ηλικία δεν προστατεύεται ως αυτοτελές έννομο αγαθό.

Το 2007 η δικαστής Γρεβενών κυρία Μαρία Μαργαρίτη ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα όταν κατήγγειλε ότι δικαστικοί είχαν μετατρέψει το δικαστικό μέγαρο σε χώρο πορνείας παιδιών που λειτουργούσε σε μυστικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων όπου εκατοντάδες ανήλικοι κακοποιούνταν και πολλές φορές έναντι αμοιβής, τις ανώμαλες δε εκτροπές απολάμβαναν δικαστικοί και άλλοι «μεσάζοντες» και μάλιστα έδωσε και ονόματα όπως του εισαγγελέα Άγγελου Καμηλάρη, κτλ.

Το αποτέλεσμα ήταν, η Εφέτης κυρία Μαρία Μαργαρίτη, να εκδιωχθεί κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα. Από τα στοιχεία όμως, προκύπτει συγκάλυψη του κυκλώματος. Ω, τί κόσμος μπαμπά!!  

Οι παιδόφιλοι ψάχνουν όπου δεν θα έχουν έλεγχο: Ιδρύματα, παιδιά εκτός γάμου, διαζύγια, εξωτερικό, τρίτο κόσμο, όπου με το χρήμα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες επιθυμίες τους που εκπορεύονται από την σαπίλα της ψυχής τους και τον καμένο τους εγκέφαλο.

Σύμφωνα με πανεπιστημιακές έρευνες, σε ποσοστό 66% των παιδεραστών, ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων τους. Ο παιδεραστής είναι γείτονας, δάσκαλος ή προπονητής. Επιπλέον: «Μέλη της οικογένειας όπως πατεράδες, μανάδες, παππούδες, θείοι, ξαδέλφια ή θετοί γονείς έχει αποδειχθεί ότι έχουν εμφανίσει τέτοιες τερατώδεις συμπεριφορές». Η ελληνική αστυνομία αποκάλυψε 1.000 Έλληνες παιδόφιλους που παρακολουθούν βιασμούς παιδιών μικρότερων των 8 ετών: Η επιχείρηση «Zeppelin» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω του σύγχρονου «υπερόπλου» CPS (Child Protection System- Σύστημα Παιδικής Προστασίας), παρακολουθεί όλο το 24ωρο τις ανταλλαγές μεταξύ σεσημασμένων, αλλά τούτο δεν συνεπάγεται και εφησυχασμό.

Στο εξωτερικό, έχουν γίνει σοβαρές μελέτες για την παιδοφιλία δικηγόρωνδικαστικών που συνδέονται με άλλα κέντρα εξουσίας (πολιτικούς, εκκλησία, κτλ). Φυσικά, κάθε γενίκευση θα ήταν άδικη για το σύνολο των έντιμων δικαστών οι οποίοι όμως δεν εγείρονται και η αποσιώπηση στα νομικά ονομάζεται συναυτουργία.

Ακόμα και με νομικούς όρους είναι τόσο ιδιαζόντως ειδεχθής η φύση των αδικημάτων που προκαλούν φρίκη, αποτροπιασμό, οργή και αγανάκτηση.

Το 2006 με επικεφαλής της «Κίνησης πολιτών γιά την επαναφορά της θανατικής ποινής» γιά ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα, όπως του βιασμού και της παιδεραστίας, τον εκ των υπογραφόντων το παρόν Οδυσσέα Τηλιγάδα, όχι μόνο γίναμε αντικείμενο πρωτοσέλιδων και σχολίων αλλά και ΟΥΔΕΙΣ βοήθησε στην προσπάθειά μας την οποία χαρακτήρισαν ακραία και υπερσυντηρητική. Ο βιασμός και η παιδεραστία, είναι εγκλήματα που δεν σκοτώνουν μόνο το σώμα αλλά είναι δηλητηριώδεις εκφάνσεις που σκοτώνουν κυρίως την ψυχή και τα θύματα ζούν το δράμα τους γιατί έχουν μνήμες που τα κυνηγούν και τα απειλούν υποκλέπτοντας το μέλλον τους.

             Κατόπιν των ανωτέρω, η πρότασή μας παραμένει πάντα επίκαιρη: «Όλοι αυτοί αξίζει να τιμωρηθούν με την επαναφορά της θανατικής ποινής». Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει, γίνεται μιά κάθαρση και οφείλει να δώσει το ΠΑΡΟΝ. Όταν ο εγκληματίας μένει ατιμώρητος, είναι βέβαιο ότι θα επαναλάβει έγκλημα, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

«Η θεία δίκη επιβλέπει τα πάντα και απονέμει στον καθένα αυτό που του αξίζει» Αίσωπος

  Αθήνα 01η Δεκεμβρίου 2022

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Μιχαήλ Γιανναρόπουλος   

                                                        210 3250220                    6944325056                       6906888418

Ο Ζελένσκι και η συμμορία του ενισχυόμενοι από το ΝΑΤΟ δεν θα διστάσει να προκαλέσει και πυρηνικό πόλεμο

Στρατηγικό χτύπημα των Ουκρανών: Βομβάρδισαν με drone βάσεις πυρηνικών αεροσκαφών της Ρωσίας

Χτυπήθηκαν οι βάσεις «Ένγκελς» και «Ριάζαν» όπου εδρεύουν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95

Στρατηγικό χτύπημα των Ουκρανών: Βομβάρδισαν με drone βάσεις πυρηνικών αεροσκαφών της Ρωσίας

Πηγές φέρουν πως έκρηξη σημειώθηκε στην αεροπορική βάση «Ένγκελς» στη Ρωσία, εκεί που σταθμεύουν στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 και πως από αυτή την έκρηξη υπέστησαν ζημιές δύο βομβαρδιστικά Tu-95.

Ρωσικές αλλά και Ουκρανικές πηγές κάνουν λόγο για πλήγμα με τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) το οποίο διήνυσε μία απόσταση 1.000 χλμ εντός ρωσικού εδάφους!

 

 

 

 

 

Αναφορές υπάρχουν και για δεύτερο πλήγμα σε αεροπορική βάση κοντά στην πόλη Ριάζαν, νοτιοανατολικά της Μόσχας, στην οποία τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν εξερράγη δεξαμενή καυσίμων όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, οι πληροφορίες αυτές είναι αδύνατο να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο, ωστόσο τα πρώτα video από τη Ρωσία άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμηθείτε τους όταν θα φτάσει η μέρα των εκλογών

Είτε το θέλετε είτε όχι, θα μας το επιβάλουν τα σατανοκίνητα ανθρωποειδή που μας κατευθύνουν. Ό,τι και να ψηφίσετε πάει χαμένο, οι εκλογές είναι σικέ, θα βγάλουν αυτούς που θέλουν οι χαζαρομασονοσιωνιστές.

Ψηφείστε υποταγμένες μάζες τους τυράννους σας

Η Ραχήλ Μακρή γράφει στο facebook που της έχει απομείνει για να μιλάει σε μας τους ελαχίστους που έχουμε μια δυνατότητα ακόμη να αναπνέουμε ελεύθερα

Αυτά είναι τα κόμματα που ψήφισαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Με τον νόμο (4675/2020). Όσοι αρνηθούν θα φυλακίζονται, σύμφωνα με το άρθρο 284 του νέου ποινικού κώδικα που βγήκε πριν αποχωρήσει ο #ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία.

#κορωνοϊός #covid19

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Σ.γ.:Τρόποι αντίδρασης: Παράλληλες κοινότητες, παράλληλο σύστημα ,που θα γράψει τις εντολές τους γιατί αυτούς τους έχει εδώ και χρόνια πάρει ο διάβολος.  ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!

Το αίνιγμα (κουίζ) που σας θέσαμε απαντήθηκε από σεβαστό φίλο.

Ποιο ήταν το ερώτημα, αίνιγμα;

Ο πρώτος σκοτώθηκε μαχόμενος, τον δεύτερο τον σκότωσαν (δολοφόνησαν), ο τρίτος που έρχεται ποιος είναι;

Η απάντηση προκύπτει από τις προφητείες πιο κάτω. Σε σας εναπόκειται να προσευχηθείτε για να έρθει στις μέρες μας, γιατί αυτό το μαρτύριο με χιλιάδες ανθρώπων να πεθαίνουν πολλοί εξ αυτών δολοφονημένοι με τις ατέλειωτες αστοχίες και πεοραματισμούς της ιατρικής επιστήμης από ανάξιους εκπροσώπους της, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.Φυσικάδεν είναι αμέτοχοι οι ΝΕΟTΑΞΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του Klauss. Αυτοί έχουν προ πολλού ταχθεί υπέρ της ανέξοδης ρομποτοποίησης, της ανεργίας και των επιδομάτων αφού τα χέρια των ανθρώπν θα αντκατασταθούν από την ψηφιακή τεχνολογία και την νανοτεχνολογία και πάνω από όλα με την extermination (εκτέλεση) επτάμιση δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέσω πανδημιών, πείνας, κλιματικών παρεμβάσεων (τυφώνων, κρύου, πλημμυρών, καύσωνος, κ.λπ. εκ του HAARP προερχομένων). Στα αυτιά σας δεν πρέπει να ξεχνάται τα λόγια του Dr Siharut Bhakdi ο οποίος μας άφησε ευχή και κατάρα: MΟΝΟΕΣΕΙΣ ΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΤΑΓΜΑΤΩΝ. (Ομιλία του στο Πάρκο Ελευθερίας 23 Σεπτεμβρίου 2022). Για να πετύχει αυτή η θεία επέμβαση χρειάζεται τον τρίτο, αυτόν που οι προφητείες προαναγγέλλουν πως ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ας τις ακούσουμε:

Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα από μερικές εφημερίδες διαδικτυακές, αλλά και μία που βγαίνει στα περίπτερα, τα οποία αναφέρονται στον προφητευόμενο βασιλέα. Στα άρθρα αυτά έχουν επινοήσει μια φανταστική ιστορία για να φτιάξουν μια προπαγάνδα και να μπερδέψουν τον λαό. Αυτή η φανταστική ιστορία και άσχετη με τα όσα είπαν οι προφήτες έχει να κάνει με τον Μυστρά, με τον Πούτιν (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν έχει ανάψει την επτάφωτη λυχνία των εβραίων – και επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης της Ρωσίας είναι οικουμενιστής σαν τον Βαρθολομαίο, άρα παναιρετικός), με κάποιον εξαδάκτυλο και δεν συμμαζεύεται η πλάνη.

Αυτές οι ιστορίες είναι εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι προφήτες μίλησαν πολύ συγκεκριμένα για τον προφητευόμενο “φίλο του Κυρίου“, όπως χαρακτηριστικά λέει μία προφητεία, όπως επίσης έδωσαν και σημεία αναγνώρισης του βασιλέα.

Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι αυτές οι ιστορίες άρχισαν να καλλιεργούνται από το εβραιοκρατούμενο μασονικό σύστημα όταν ο προφητευόμενος έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό του ποιος είναι και τι κηρύττει.

Φυσικά, αυτός που αναφέρθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων, γιατί απλά κηρύσσεται το Ευαγγέλιο και ο κόσμος αφυπνίζεται.

ΜΗΝ ακούτε λοιπόν τις ιστορίες αυτές, αλλά ανατρέξτε στις προφητείες για να μελετήσετε και να έχετε άποψη.

Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει κάποιος να αναλογιστεί είναι τα λόγια που λέει αυτός που είναι σταλμένος από τον Θεό, και όχι το πρόσωπο.

Ζούμε στις έσχατες εποχές, όπου η αποστασία έχει γιγαντωθεί, όπου οι ιεράρχες δυστυχώς έχουν θεό το χρήμα και δεν ακολουθούν τις Αποστολικές οδηγίες, ούτε και το Ευαγγέλιο, και ο απεσταλμένος αυτός είναι ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου. Έρχεται προδρομικά της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, που την διακηρύσσει και επικείμενη.

Ας μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός ότι τις προφητείες τις γνωρίζουν και όσοι πρόδωσαν, όσοι διαστρέβλωσαν, όσοι θέλουν να φτιάξουν την νέα τάξη. Δεν θέλουν να αφήσουν να δει ο λαός τον απεσταλμένο του Θεού, γιατί θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Γι αυτό έντεχνα διαστρεβλώνουν, δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν σαλού

“…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων

“… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως

“…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κων/ντίνου

“…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών

“…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος… Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”

“…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”

“… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”

***

Ο πόλεμος είναι οικονομικός, πολιτιστικός, πνευματικός, θεσμικός, αλλά ΔΕΝ είναι με όπλα και σφαίρες. Όλοι περιμένετε να γίνει ένας πόλεμος στο μέλλον και στο τώρα σας είστε νεκροί, και με την πατρίδα πουλημένη στα ξένα έθνη.

Αυτός που αναφέρεται στις προφητείες είναι ήδη ανάμεσά μας και κηρύττει τον Λόγο του Ευαγγελίου, αφυπνίζοντας τους Έλληνες.

Τα ψέμματα τελείωσαν.

Η ερμηνεία των προφητειών είναι στα χέρια φωτισμένων και όλος ο πλανήτης θέλοντας και μη προσδοκά.

Όταν εμείς οι Έλληνες μετανοήσουμε, ταπεινωθούμε και αδελφωθούμε, τότε θα βοηθήσει και ο Θεός. “Ας έχουμε πίστη ως κόκκον σινάπεως, αυτό είναι αρκετό και μην ξεχνάμε Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις”, λέειο λόγος Του.