Ο Δρ Σάιντ Χάιντερ έχει περιθάλψει περισσότερους από 4.000 θετικούς στον COVID-19 ασθενείς μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις πέντε κατέληξαν σε νοσοκομείο και κανένας δεν πέθανε.

  Ο Δρ Σάιντ Χάιντερ έχει περιθάλψει περισσότερους από 4.000 θετικούς στον COVID-19 ασθενείς μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΣΟΚ: Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα…! Όλα τα links!

Ο Δρ Σάιντ Χάιντερ έχει περιθάλψει περισσότερους από 4.000 θετικούς στον COVID-19 ασθενείς μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις πέντε κατέληξαν σε νοσοκομείο και κανένας δεν πέθανε.

Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί βιταμίνη D, ιβερμεκτίνη, φλουβοξαμίνη, υδροξυχλωροκίνη, βιταμίνη C, κερσετίνη, ψευδάργυρο. Αυτά στις Η.ΠΑ. Στην Ελλάδα, τα φαρμακεία έχουν συνεχώς μεγαλύτερες ελλείψεις στοιχειωδών φαρμάκων, ενώ αν δεν έχεις «τσιμπηθεί» ή αν δεν είσαι «κάποιος», πεθαίνεις στις ΜΕΘ αβοήθητος, ενώ ο ίδιος ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς ομολόγησε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει 8 θεραπείες, τις οποίες όμως θα τις χρησιμοποιήσουν αφού πρώτα εξαντληθούν τα εμβόλια…! Κατάλαβες Έλληνα…;

 

Πηγή: The Epoch Times

Του Zachary Stieber

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ενώ η παραλλαγή Omicron του  ιού του ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας)  φαίνεται να προκαλεί λιγότερο σοβαρή ασθένεια από την παραλλαγή Delta, εξακολουθεί να προσγειώνει μερικούς ανθρώπους στα νοσοκομεία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματική θεραπεία πριν προχωρήσουν τα κρούσματα σε αυτό το στάδιο, ένας γιατρός πρώτης γραμμής λέει.

Ο Δρ Σάιντ Χάιντερ έχει περιθάλψει περισσότερους από 4.000 θετικούς στον COVID-19 ασθενείς μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις πέντε κατέληξαν σε νοσοκομείο και κανένας δεν πέθανε.

Ο γιατρός είπε ότι οι θεραπείες που προτιμά περιλαμβάνουν πολλά φάρμακα εκτός ετικέτας μαζί με βιταμίνες και συμπληρώματα.

«Η βιταμίνη D είναι πολύ σημαντική, η ιβερμεκτίνη είναι σημαντική, η φλουβοξαμίνη, η υδροξυχλωροκίνη επίσης λειτουργούν, απλά πολλοί άνθρωποι έχουν πειστεί ότι δεν είναι σε αυτό το σημείο και φοβούνται να το δοκιμάσουν», είπε ο Haider στο « Capitol Report » του NTD. .» «Αλλά προτιμώ την ιβερμεκτίνη, τη φλουβοξαμίνη, τη βιταμίνη D, τη βιταμίνη C, την κερσετίνη, τον ψευδάργυρο».

Η Ιβερμεκτίνη είναι ένα αντιπαρασιτικό που είχε μικτά αποτελέσματα κατά του COVID-19 σε κλινικές δοκιμές και δεν συνιστάται από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων για τη θεραπεία της νόσου. Η φλουβοξαμίνη είναι ένα αντικαταθλιπτικό που κερδίζει δημοτικότητα για χρήση κατά του COVID-19. Η υδροξυχλωροκίνη είναι ένα κατά της ελονοσίας που έχει δείξει κάποια επιτυχία στη θεραπεία της νόσου. Η κερσετίνη είναι μια φυτική χρωστική ουσία που δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστή ως θεραπεία για τον COVID-19.

Ο Haider συνέστησε επίσης το έλαιο σπόρων λιναριού.

«Ένα πολύ εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει ο καθένας είναι απλώς να ακολουθήσει τις οδηγίες σε ένα μπουκάλι υπεροξείδιο του υδρογόνου, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το κατάστημα, να το αραιώσετε στο 1 τοις εκατό. στάξτε το στη μύτη σας ή χρησιμοποιήστε μια κατσαρόλα neti για να ξεπλύνετε τη μύτη σας. Και δεν είναι άβολο, δεν πρέπει να καίει, αν καίει, θα θέλατε να το αραιώσετε λίγο περισσότερο, και αυτό σκοτώνει τον ιό κατά την επαφή», είπε.

Η λίστα του Haider διαφέρει από τις πρόσφατα ενημερωμένες συστάσεις θεραπείας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας για μη νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19.

Ο οργανισμός συνιστά τη χρήση του χαπιού COVID-19 της Pfizer, γνωστό ως paxlovid. Το χάπι Merck, που ονομάζεται μολνουπιραβίρη. Θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων της GlaxoSmithKline, sotrovimab. ή ρεμδεσιβίρη της Gilead Sciences, χορηγούμενη ενδοφλεβίως για πολλές ημέρες.

Οι συστάσεις προέρχονται από μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών σκευασμάτων, ανέφερε ο οργανισμός.

Ο Haider, ωστόσο, δεν συμφωνεί με τη σύσταση remdesivir, σημειώνοντας ότι δεν έχει λάβει ποτέ έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ότι έχει την παρενέργεια να προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια.

Ο ιός που προκαλεί το COVID-19, είπε, είναι «πολύ, πολύ εύκολα θεραπεύσιμος» εάν η έγκαιρη θεραπεία γίνει με φάρμακα εκτός ετικέτας, τόνισε ο Χάιντερ.

Συμβουλεύει τους ανθρώπους να προετοιμαστούν έγκαιρα.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη και να λάβουν φάρμακα στη διάθεσή τους προτού αρρωστήσουν», είπε ο Δρ Σάιντ Χάιντερ στο « Capitol Report ».

Ενώ το Omicron εκδηλώνεται συχνά ως κακό κρυολόγημα, ακόμη και ορισμένα άτομα που θεωρούνται ότι διατρέχουν χαμηλό κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια θα καταλήξουν σε σοβαρές περιπτώσεις, είπε ο γιατρός. Επιπλέον, τα αναδυόμενα δεδομένα δείχνουν ότι η προστασία που παρέχεται τόσο από τον εμβολιασμό όσο και από τη φυσική ανοσία δεν είναι τόσο καλή έναντι της Omicron, τονίζοντας την ανάγκη να είμαστε έτοιμοι.

Σ.σ. Ελλήνων Αφύπνιση: Στην Ελλάδα, τα φαρμακεία έχουν συνεχώς μεγαλύτερες ελλείψεις στοιχειωδών φαρμάκων, ενώ αν δεν έχεις «τσιμπηθεί» ή αν δεν είσαι «κάποιος», πεθαίνεις στις ΜΕΘ αβοήθητος, ενώ ο ίδιος ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς ομολόγησε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει 8 θεραπείες, τις οποίες όμως θα τις χρησιμοποιήσουν αφού πρώτα εξαντληθούν τα εμβόλια…!

Όπως έχουμε δει, εκτός από παράνομος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν εξυπηρετεί τον στόχο του περιορισμού του κορωνοϊού.

Εν τούτοις, αποτελεί στόχο της ελληνικής (και όχι μόνο) κυβέρνησης, και οι ανεμβολίαστοι εκβιάζονται να εμβολιαστούν, παρά το γεγονός ότι ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ωθούνται σε επιπλέον δόσεις.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς είπε, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ στις 22/11/2021, ότι έχει προκριθεί το σχέδιο του εμβολιασμού έναντι της προμήθειας φαρμάκων για τους άρρωστους από κορωνοϊό, τουλάχιστον μέχρι το 2023, μιας και μέχρι τότε έχουν αγοραστεί δόσεις από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Μάλιστα είχε πει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ με εννέα διαφορετικές θεραπείες, που είναι ελεγμένες κι εγκεκριμένες πλέον από την Ε.Ε. Πριν κάποιος ρωτήσει εύλογα (αυτό που όλως περιέργως δεν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι του Σκάι) «και γιατί δεν έχει ήδη σπεύσει η ελληνική κυβέρνηση να αγοράσει εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις από αυτές τις θεραπείες, όταν κάθε μέρα πεθαίνουν από 100 συνάνθρωποί μας κι έχει καταρρεύσει το ΕΣΥ;»….ο Ευρωπαίος επίτροπος έδωσε τη χαριστική βολή στην κοινή λογική: «Ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο μαζικής αγοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτών των θεραπευτικών ουσιών, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει όταν πια πηγαίνουμε στο τέλος των εμβολίων, όχι στην αρχή της προσπάθειας, όπως βρισκόμαστε τώρα».

Κατάλαβες Έλληνα…;

Σε 6 μήνες οι τσιμπημένοι βρίσκονται στο επίπεδο της ανοσοποιητικής ανεπάρκειας δηλαδή εξουδετερωτικά αντισώματα μηδέν

Δρ. David Bauer: «Οι εμβολιασμένοι με 2 δόσεις Pfizer είχαν 5-6 φορές χαμηλότερα επίπεδα εξουδετερωτικών αντισωμάτων, που εμποδίζουν τον ιό να εισέλθει εξ αρχής στα κύτταρα» – Το ήξεραν! (Video)

..(Λ).. 2:00:00 μ.μ. FEATURE

  «Αυτά τα θηρία παραποίησαν τα δεδομένα για να πάρουν την Εξουσιοδότηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA)…» Ήξεραν ότι η διπλή δόση είχε εξ…

Dr David Bauer

«Αυτά τα θηρία παραποίησαν τα δεδομένα για να πάρουν την Εξουσιοδότηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA)…»

Ήξεραν ότι η διπλή δόση είχε εξ αρχής χρονοδιάγραμμα λήξης αποτελεσματικότητας…και ότι θα οδηγούμασταν σε συνεχιζόμενες αναμνηστικές δόσεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Το ήξεραν. Σας πούλησαν μια ακάλυπτη επιταγή! Ανοίξτε τα μάτια σας…

 

Γράφει ο Dr. Paul Alexander

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο Δρ. David Bauer του Ινστιτούτου Francis Crick του Λονδίνου – το μεγαλύτερο ινστιτούτο βιοϊατρικής και έρευνας για τον καρκίνο στην Ευρώπη  και Εργαστήριο Αναπαραγωγής Ιών RNA – επιβεβαιώνει τα ευρήματα του Δρ. Ryan Cole: οι αποδέκτες της Pfizer έχουν 5-6 φορές ΜΕIΩΣΗ σε ζωτικής σημασίας εξουδετερωτικά αντισώματα …που είναι ο χρυσός κανόνας της ανοσολογικής άμυνας έναντι των ιών. Φυσικά, το συμπέρασμά του ως προς τα εμβόλια που μειώνουν σημαντικά τη κυτταρική ανοσία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ήταν ακόμα «περισσότερα εμβόλια».

Τα βασικά ευρήματα του Δρ. David Bauer:

  1. Οι λήπτες του εμβολίου Pfizer (2 δόσεις) στην έρευνα είχαν 5-6 φορές χαμηλότερα επίπεδα εξουδετερωτικών αντισωμάτων που εμποδίζουν τον ιό να εισέλθει στα κύτταρα εξ αρχής … Ήξεραν ότι η διπλή δόση είχε εξ αρχής χρονοδιάγραμμα… πάντα το ήξεραν. Σας πούλησαν μια ακάλυπτη επιταγή!
  2. Διαπίστωσαν ότι τα άτομα με μόνο μία δόση είναι λιγότερο πιθανό να έχουν υψηλά επίπεδα αντισωμάτων στο αίμα.
  3. Όσο μεγαλύτερος είσαι, τόσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο των εξουδετερωτικών αντισωμάτων.
  4. Όσο περισσότερος χρόνος περνάει από το 2ο εμβόλιο, τόσο χαμηλότερα είναι τα επίπεδα των εξουδετερωτικών αντισωμάτων.
  5. Θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στις ενισχυτικές δόσεις.

Σημείωση: ήξεραν από νωρίς ότι το εμβόλιο ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα και ότι θα είναι μια συνταγή συνεχιζόμενων αναμνηστικών δόσεων ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ … αυτά τα θηρία στο CDC και στον NIH και ο Bourla της Pfizer ήξεραν ότι τα εμβόλια απέτυχαν στην αποτελεσματικότητα τους… δεν έκαναν τίποτα…

Η Σχετική Μείωση Κινδύνου (RRR) = 95% που μας έβγαλαν στην αρχή ήταν στην πραγματικότητα μικρότερη του < 1%, δηλαδή ήταν η Απόλυτη Μείωση Κινδύνου (ARR) = 0,7% που είναι η κρίσιμη μονάδα μέτρησης …

Και παρέλειψαν 3500 άτομα που είπαν ότι ήταν πιθανά κρούσματα αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν από το εργαστήριο… Όταν τα υπολογίσω αυτά και τα βάλω πίσω στις 2 ομάδες μελέτης (σ.σ. της τυχαιοποιημένης ελεγχόμενης δοκιμής δηλαδή την ομάδα του εμβολίου και την ομάδα του placebo), η αποτελεσματικότητα της Σχετικής Μείωσης Κινδύνου (RRR) μειώνεται στο 19%….και όχι στο 95%…

Αυτά τα θηρία παραποίησαν τα δεδομένα για να πάρουν την Εξουσιοδότηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA)… Είναι πολλά που θα μάθεις ακόμα… μπόλικα!!!

Ο Paul Alexander είναι Καναδός ερευνητής υγείας και πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Trump στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

ΠΗΓΗ:https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/01/Dr-david-bauer-oi-emvoliasmenoi-me-2-doseis-pfizer-eixan-5-6-fores-xamilotera-epipeda-exoudeterotikon-antisomaton.html

5 ή 22.5 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως από το βιολογικό όπλο των Fauci, Daszak, Gates, Debrejesus, Klauss Swabb και της λοιπής συμμορίας

Ελπίζω η πρόβλεψη του Κλεάνθη ότι οι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους να μην πραγματοποιηθεί

Κλεάνθης Γρίβας : Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 17 Ιαν 2022 – 18:58

Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική…

οι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους

«Άθλιε γελωτοποιέ,

το δηλητήριο που χύνεις θα σε σκοτώσει…»

 

Verdi, Rigoletto

Κλεάνθης Γρίβας

17-01-2022

1. Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

2. Επιτελείς και συνεργοί του παγκόσμιου πραξικοπήματος

3. Μπροστά στην παγκόσμια τεχνοκρατική δικτατορία

4. Το Καρτέλ της Big Pharma και της Ιατρικής Συντεχνίας

1. Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

Πλησιάζει «η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους του ανθρώπου» (Ελύτης). Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν ότι έχουν εξαπατηθεί, η οργή τους θα είναι τρομακτική (Alex Berenson). Και οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους.

Σύμφωνα με τη διάσημη ρήση που αποδίδεται στον Mark Twain, «είναι ευκολότερο να εξαπατήσεις κάποιον, παρά να τον πείσεις ότι έχει εξαπατηθεί». Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στην εξαπάτησή τους γιατί βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν και ακούνε ό,τι θέλουν να ακούσουν, χωρίς την παρεμβολή της κοινής λογικής. Αν δεν ίσχυε αυτό, εκατομμύρια ατομικές και μαζικές τραγωδίες θα είχαν αποφευχθεί.

Στην υπηρεσία αυτής της εκστρατείας εξαπάτησης, βρίσκεται –μεταξύ άλλων– τόσο η συστηματική απόκρυψη όσο και η εκ των υστέρων αναγκαστική παραδοχή παλαιόθεν γνωστών παρενεργειών των «εμβολίων» – Frankenstein, μόνο όταν η εγκληματική Big Pharma και οι λακέδες της δεν μπορούν να τις αποκρύπτουν πλέον. Όπως, για παράδειγμα, η Εγκάρσια Μυελίτιδα, γνωστή παρενέργεια των «εμβολίων» από την πρώτη φάση των κλινικών τους δοκιμών, που ανακαλύφθηκε «προσφάτως», εν είδει αρχαιολογικού ευρήματος, (!)

•Στις 15 Ιανουαρίου 2022, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα in.gr ότι ο διεφθαρμένος ρυθμιστικός οργανισμός ΕΜΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνώρισε μια «νέα» (!!) παρενέργεια, την εγκάρσια μυελίτιδα:

[Τίτλος]: «ΕΜΒΟΛΙΟ– ΝΕΑ[?] ΠΙΘΑΝΗ [?] ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕMA) για τα AstraZeneca και Johnson&Johnson – Η εγκάρσια μυελίτιδα είναι νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή του νωτιαίου μυελού». (in.gr, 15-01-2022)

https://www.in.gr/2022/01/15/b-science/sars-cov2/emvolio-nea-pithani-parenergeia-anagnoristike-apo-ton-ema-gia-ta-astrazeneca-kai-johnson-johnson/

Όμως, στις 15 Μαρτίου 2021, (δηλαδή προ 11 μηνών περίπου) αναφέρθηκε στη Ζούγκλα ότι η Εγκάρσια Μυελίτιδα ήταν μια όχι σπάνια παρενέργεια των «εμβολίων»-Frankenstein, που ήταν ήδη γνωστή από την πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών της AstraZeneca από το καλοκαίρι του… 2020. Η οποία, αναφέρθηκε ως «νέα», (!) με καθυστέρηση 1,5 και πλέον έτους από την διαπίστωσή της.

[Τίτλος]: «ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ (μέρος 7. Τα «Εμβόλια»-Frankenstein στο προσκήνιο: Pfizer – Moderna– AstraZeneca)». Zougla, 16 Μαρτίου 2021

https://www.zougla.gr/apopseis/article/sas-eksapatoun-anendiasta/

2. Επιτελείς και συνεργοί του παγκόσμιου πραξικοπήματος

Όπως τόνιζα επανειλημμένα από τις αρχές του εφιαλτικού έτους 2020, η αναβάθμιση της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία» (της 30ης  Ιανουαρίου 2020) σε «παγκόσμια πανδημία», (πρώτα από τον Χίτλερ του 21ου αιώνα Bill Gates στις 10/3/2020 και, εν συνεχεία, από τον υπάλληλό του, τέως τρομοκράτη και διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας Tedros Ghebreyesus, στις 11/3/2020), σηματοδότησε την έναρξη της εφαρμογής ενός παγκόσμιου και ιστορικά πρωτοφανούς κοινωνικο-πολιτικού πραξικοπήματος, με πρόσχημα έναν εργαστηριακά κατασκευασμένο χιμαιρικό «ιό».(*)

[*] Σημείωση: Χίμαιρα: Στη Βιολογία, ο όρος υποδηλώνει έναν οργανισμό που οι ιστοί του ανήκουν σε δύο γενετικώς διάφορα είδη, δηλαδή ένα δημιούργημα από διαφορετικά βιολογικά είδη. Στην Ελληνική Μυθολογία, ο όρος αναφέρεται ως ένα πολύμορφο τέρας με κεφάλι λιονταριού, κορμί γίδας και ουρά φιδιού, που έβγαζε από το στόμα φωτιές. (Όμηρος, Ιλιάδα). Η Χίμαιρα ήταν παιδί του Τυφώνα και της Εχίδνας (που ήταν μισή γυναίκα και μισή φίδι). Αδέλφια της ήταν η Λερναία Ύδρα, ο Ορθος (σκυλί-τέρας με δύο κεφάλια και φιδίσια ουρά) και ο Κέρβερος (ο φύλακας του κάτω κόσμου με τα πενήντα κεφάλια και τις φιδίσιες ουρές). Και παιδιά της ήταν ο Λέων της Νεμέας και η Σφίγγα με κεφάλι γυναίκας και σώμα λιονταριού. (Ησίοδος).

https://www.zougla.gr/apopseis/article/italia-2015-i-rai3-provali-ekpompi-gia-kinezika-viologika-piramata-me-ton-koronoio [Ζουγκλα, 7-4-2020]

3. Μπροστά στην παγκόσμια τεχνοκρατική δικτατορία

Στόχος είναι η σεισμική αναθεώρηση του μοντέλου της διακυβέρνησης και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της «πανδημίας».

Αυτές οι εξελίξεις, που φτάνουν πολύ πιο πέρα ​​από τον τομέα της υγείας, δείχνουν ότι επιδιώκεται μια ανησυχητική προώθηση της παγκόσμιας τεχνοκρατίας, μιας μορφής δικτατορικού-συγκεντρωτικού ελέγχου με γνώμονα την επιβολή ενός ολιγαρχικού ελέγχου στην παραγωγή και στην κατανάλωση των πόρων– που η Wall Street Journal χαρακτήρισε ως «τον αντιδημοκρατικό κανόνα των ελίτ που πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερα». (βλ. Wood, 2018, 2020 – Fitts, 2020a, 2020b–Schinder, 2020 –Schumacher, 2020 –White, 2020).

Wood, PM (2018). Τεχνοκρατία: Ο σκληρός δρόμος προς την παγκόσμια τάξη. Mesa, AZ: CoherentPublishing, LLC.

Wood, PM(2020, 19 Αυγούστου). Οι δίδυμοι-σιαμαίοι της τεχνοκρατίας και του υπερανθρωπισμού. Technocracy News & Trends.

https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

FittsCA(2020α). Η κατάσταση των νομισμάτων μας: Το τέλος των νομισμάτων. The Solari Report. https://currency.solari.com/

Fitts, CA (2020β, 27 Μαΐου). Η απάτη με ένεση – Δεν είναι εμβόλιο. The Solari Report. https://home.solari.com/deep-state-tactics-101-the-covid-injection-fraud-its-not-a-vaccine/

Schinder, RJ (2020, 26 Ιανουαρίου). Το πλήθος του Νταβός αγκαλιάζει τη μεγάλη παγκόσμια κυβέρνηση. Wall StreetJournal.

https://www.wsj.com/articles/the-davos-crowd-embraces-big-global-government-11580072029

Schumacher, K. (2020, 14 Μαρτίου). Τεχνοκρατία και αειφόρος ανάπτυξη.  RedoubtNewshttps://redoubtnews.com/2020/03/technocracy-and-sustainable-development/

https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

White, J. (2020, 27 Απριλίου). Τεχνοκρατία μετά το COVID-19. Boston Review. https://bostonreview.net/politics/jonathan-white-technocracy-after-covid-19

Και εναντίον αυτού του εργαστηριακά κατασκευασμένου χιμαιρικού «ιού», εκστράτευσαν απολύτως συντονισμένα και με μια συγκλονιστική ομοιομορφία:

(α) Όλα τα διεφθαρμένα νομοθετικά όργανα και οι κυβερνήσεις.

(β) Όλοι ι εξαγορασμένοι διεθνείς ή πολυεθνικοί και εθνικοί δημόσιοι δήθεν «ρυθμιστικοί οργανισμοί»(ΠΟΥ, ΕΜΑ /FDA, CDC,κ.α.),

(γ) Όλα τα έμμισθα παπαγαλάκια: τεχνο-επιστήμονες (που σημαίνει πολέμιοι της επιστήμης), «ερευνητές», τηλε-γιατροί, δημοσιογραφίσκοι και λογοκριτές (της πλάκας), όλοι στην υπηρεσία της εξουσίας από την οποία ψωμίζονται και ψωνίζονται. Και τέλος,

(δ) Ένα πλήθος «γιατρών», που διαθέτουν μια ανατριχιαστικά περιορισμένη «σωληνοειδή γνώση», η οποία ισοδυναμεί με άγνοια γιατί δεν επιτρέπει καμιά επαφή ή διασύνδεσή της με κανένα άλλο τομέα του επιστητού και αποτρέπει την ανάπτυξη κριτικής σκέψης’ «γιατρών» που είναι φορείς μιας χυδαίας κουλτούρας χοιροστασίου (εξού και οι χαρακτηρισμοί «γουρούνια», «ζώα», «σκουλήκια», «ελεεινοί» και άλλοι συναφείς όταν αναφέρονται σε ανθρώπους), οι οποίοι αποκαλύπτουν απλώς ή την φάρμα των ζώων στην οποία διαμορφώθηκαν ή τα κομματικά βουστάσια στα οποία εκκολάφθηκαν’ «γιατρών» που «ξέρουν» χωρίς να ξέρουν ή «γιατρών» που ξέρουν αλλά δεν μιλούν χωρίς να τρελαίνονται, έχοντας ασκηθεί στη χρήση της διπλής σκέψης και της σχιζοφρενικής διπλής γλώσσας:

«Το μυαλό του [Γουίνστον Σμιθ] γλίστρησε στο λαβύρινθο της διπλής σκέψης. Να ξέρεις και να μην ξέρεις. Nα έχεις συνείδηση όλης της αλήθειας και παράλληλα να λες εντέχνως κα­τασκευασμένα ψέματα. Να έχεις ταυτόχρονα δύο γνώμες που η μία αναιρεί την άλλη, πιστεύοντας και τις δύο. Να χρησιμοποιείς τη λογική ενάντια στη λογική. Να αρνείσαι την ηθική και να την αξιώνεις. Να πιστεύεις ότι η δημοκρατία είναι αδύνατη και ταυτόχρονα ότι το Κόμμα ήταν ο φύλακας της δημοκρατίας. Να ξεχνάς ό,τι είναι αναγκαίο να ξεχαστεί, και να το ξαναθυμάσαι τη στιγμή που χρειάζεται, και αμέσως μετά να το ξεχνάς και πάλι. Και προπάντων να εφαρμόζεις την ίδια μέθοδο στη μέθοδο καθαυτή. Αυτή ήταν η ύστατη πανουργία: να πάψεις ενσυνείδητα να έχεις συνείδηση, και μετά να επιβάλεις στον εαυτό σου την άγνοια της πράξης της αυτο-ύπνωσης που μόλις διέπραξες. Ακόμα και η κατανόηση του όρου «διπλή σκέψη» προϋποθέτει τη χρησιμοποίηση της διπλής σκέψης». (GeorgeOrwell, 1984, Κάκτος, σ. 42)

Όλοι αυτοί, στην υπηρεσία της συμμαχίας της Big Pharma και της ηγεσίας της Ιατρικής Συντεχνίας (που συναπαρτίζουν την πιο επικίνδυνη μορφής οργανωμένου εγκλήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας), συνεργούν στο εν εξελίξει ανθρωποβόρο πλανητικό μετα-ναζιστικό πραξικόπημα που καθοδηγείται από το επιτελείο των ψυχοπαθών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Νταβός,τα μέλη του οποίου οραματίζονται τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», τη μείωση του πληθυσμού, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και, εν τέλει, την επιβολή σε παγκόσμια κλίμακα μιας σύγχρονης μετα-ναζιστικής τεχνοκρατικής φεουδαρχίας, εξοπλισμένης με μια τεχνολογία με ασύλληπτες δυνατότητες παρακολούθησης, ελέγχου και επιβολής, η οποία θα έχει δύο κέντρα: Την Ουάσιγκτον και το Πεκίνο.

Αλλά, όπως αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, οι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους (που ο αριθμός τους θα μεταβληθεί σε χείμαρρο μετά την είσοδό μας στον δεύτερο χρόνο –των παρενεργειών– από την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών), πριν προλάβουν να υλοποιήσουν τα παρανοϊκά σχέδιά τους για την οικοδόμηση της κόλασης της  παγκόσμιας μετα-ναζιστικής φεουδαρχίας.

4. Το Καρτέλ της BigPharma και της Ιατρικής Συντεχνίας

Καθοριστικό ρόλο στην επιχείρηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» διαδραματίζει η εφιαλτική διείσδυση του βουλιμικού και αδίστακτου φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης που γίνεται φανερή αν ληφθεί υπόψη ο ασφυκτικός έλεγχος που ασκεί στα σημαντικότερα όργανα που διαμορφώνουν τις πολιτικές υγείας (αρρώστιας) σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, μέσω της εξαγοράς των διεφθαρμένων κρατικών αξιωματούχων και του ιατρικού κατεστημένου. Αυτή η ανίερη συμμαχία περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων– και τους εξής οργανισμούς:

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF / Νταβός)

(ιδρυτής και μόνιμος πρόεδρος της συμμορίας του Νταβός, είναι ο διαβόητος KlausSchwab, συγγραφέας του TheGreatReset)

Ίδρυμα Bill&MelindaGates.

Παγκόσμια Τράπεζα (WB)

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας(ΠΟΥ).

Παγκόσμια Συμβ. Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων (GACVSτου ΠΟΥ

Συμβούλιο Διεθνών Οργανισμών Ιατρικών Επιστημών (CIOMS),

Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ΗΠΑ

Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (CDC) ΗΠΑ

Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) ΗΠΑ

Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID), ΗΠΑ

Ινστιτούτο της Ιατρικής (ΙΟΜ) ΗΠΑ

Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (συντεχνιακό όργανο των παιδιάτρων),

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), Ε.Ε.

Ευρωπαϊκά Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (ECDPC), Ε.Ε.

Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI, Ηνωμένο Βασίλειο),

Brighton Collaboration&Brighton Collaboration Foundation,

CochraneCollaboration, κ.α.

Όλα αυτά τα ιδρύματα και οργανισμοί εμπλέκονται defacto στην προώθηση των άκρως κερδοσκοπικών πολιτικών εμβολιασμού. Μέσω αυτού του «έγκυρου» δικτύου, η βιομηχανία των εμβολίων γενικά και, η βιομηχανία των «εμβολίων» Frankenstein ειδικά, απέκτησε –εκτός των άλλων και– τον παγκόσμιο έλεγχο της αξιολόγησης της ασφάλειας των εμβολίων και καθιέρωσε ένα ενιαίο πρότυπο που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αποκλείεται η ύπαρξη κάθε «αιτιώδους σχέσης» μεταξύ των «εμβολίων» και των σοβαρών βλαβών και των θανάτων που προκαλούν.

Επιπλέον, οι διάφορες θεσμικές και άμεσα οικονομικές συνεργασίες (όπως π.χ. αυτές του British Medical Journal με τη Merck και τη GlaxoSmithKline και οι αντίστοιχες του Lancet) συνεπάγονται αναγκαία «συγκρούσεις συμφερόντων» οι οποίες παραβιάζουν βάναυσα τις θεμελιώδεις ηθικές και επιστημονικές απαιτήσεις – και, πρωτίστως, την απαίτηση για διαφάνεια, για την πλήρη αποκάλυψη των ευρημάτων, και την διαθεσιμότητα των ερευνητικών δεδομένων για ανεξάρτητες επιστημονικές αξιολογήσεις.

Το συμπέρασμα είναι προφανές: Πέραν όλων των άλλων, ο συνδυασμός των εταιρικών και ακαδημαϊκών οικονομικών συμφερόντων και η εγκληματική συμπαράταξη της BigPharma και της Ιατρικής οδηγεί πάντοτε στην καταστροφική διαφθορά της επιστήμης.

Κ.Γ.

zougla.gr και https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%81%ce%af%ce%b2%ce%b1%cf%82-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b9/

ΜΗΝ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΆ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΊΟΥ ΜΥΣΤΙΚΆ, ΓΙΑΤΊ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ.

 

*ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE: «ΤΑ ΕΡΗΜΟΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ».

Γύρω μου ακούω σάλπιγγες αγγέλων να ηχούν. Βλέπω να σπάζουνε σφραγίδες. Φιάλες να ετοιμάζονται να ανοίξουν. Δεινά, θλίψεις, δοκιμασίες, ασθένειες, ανθρώπους σε αμηχανία καρδιάς και σε Ψυχής σκοτείνιασμα. Βλέπω κι εκείνους τους τέσσερις ιππείς επάνω στα άλογα τους, άλλος σε μαύρο άλογο αναβάτης, άλλος σε άλογο αναβάτης στο χρώμα της φωτιάς, κι άλλος σε άλογο αναβάτης ωχρό, κι ανάμεσα τους κι ένα άλογο λευκό. Ο πόλεμος, ο Θάνατος, ο Άδης, η Πείνα, και ο αναβάτης του αλόγου του λευκού.
Καιροί αποκαλυπτικοί; Μέρες του τέλους; Έσχατοι καιροί; Ποτέ δεν ήμουνα προφήτης, μα ούτε και θα γίνω. Τρομάζω όμως στα χρόνια αυτά που ζούμε τα σκληρά, όχι τόσο για όσα γύρω μας συμβαίνουν, μα περισσότερο τρομάζω για την πνευματική μου τύφλωση. Όπου και να κοιτάξω, όπου κι αν περπατήσω, όπου και να σκύψω να ακούσω, ακούω του Θεού Πατέρα και του Χριστού μου τη φωνή να λέει με παράπονο βαθύ: «Δεν βλέπετε τα άλογα που τρέχουν; Δεν βλέπετε τον Πόλεμο, τον Θάνατο, την Πείνα, τη Φωτιά, τον Άνθρωπο που είναι η εικόνα Μου, πόσο είναι φοβισμένος και πόσο οργισμένος; Την αγωνία και τον χαλασμό δεν βλέπετε τριγύρω σας και μέσα σας; Καιροί αποκαλυπτικοί. Καιροί που η δύναμη του Εωσφόρου κατέκλυσε τον κόσμο.
Ίσως όσα θα μοιραστώ μαζί σου εσύ να τα χλευάσεις. Ίσως όσα θα μοιραστώ μαζί σου εσύ να ξεχάσεις. Ίσως όσα θα μοιραστώ μαζί σου εσύ να τα πιστέψεις. Να σε παρακαλέσω μόνο θέλω, ότι κι αν αποφασίσεις, τελικά να πράξεις, ρώτησε την καρδιά σου ειλικρινά και την Ψυχή σου άκουσε τι θα αποκριθεί σε όλα όσα άκουσες.
Εγώ θα κρυφτώ μες την αγκάλη του Θεού. Μες την καρδιά Του θα κρυφτώ, στον μυστικό Του τόπο τα μάτια μου θα κλείσω λίγο να κοιμηθώ. Και θα του πω ευχαριστώ για το ζεστό ψωμί, τον δροσερό αέρα, το γάργαρο νερό, των λουλουδιών την ευωδιά, για τα άστρα που τις νύχτες φωτίζουν τα βήματα μου, για τους ανθρώπους που μου χάρισε, για τους γονείς μου, για την γυναίκα που καρτερικά και με υπομονή στέκεται κοντά μου και με αγάπη το χέρι μου κρατά.
Σας παρακαλώ θερμά, εγώ σας ικετεύω, όλοι ας κρυφτούμε στην αγκάλη του Θεού. Όλοι ας ακούσουμε την στοργική Του και τρυφερή Του τη φωνή που μας καλεί ξεχωριστά κι όλους μαζί, κοντά Του να βρεθούμε. Το χέρι το δικό Του να κρατήσουμε, κι από τα Άγια χείλη Του να ακούσουμε Εγώ θα σας σκεπάσω. Στις δύσκολες τις μέρες που βιώνουμε, στις δύσκολες ημέρες που θα έρθουνε, στην θλίψη την μεγάλη, θλίψη που ο κόσμος μας δεν γνώρισε ποτέ, την ώρα που ακούγονται του υιού της απώλειας, του Αντίχριστου τα βήματα ηχηρά, στον σατανά ας δώσουμε απάντηση οι ίδιοι με τα χείλη μας και την καρδιά μας.
Να απαντήσουμε με μία της καρδιάς και της Ψυχής μας προσευχή:

-Μονάχο Χριστέ μου μη με αφήσεις, σε όλα εκείνα τα δεινά που έρχονται στο πρόσωπο της γης. Διότι η αγάπη Σου άναψε μια φωτιά μες την καρδιά μου. Χριστέ μου, Φίλε, Σωτήρα και Αδελφέ μου, Αγαπημένε μου, μοναδικό μου αγαθό, της γλώσσας μου γλυκύτατο εντρύφημα, και της ψυχής μου άρρητη θυμηδία, παντοτεινή αδολεσχία της καρδιάς μου, κάνε να φέρω το σταυρό Σου μέχρι την τελευταία μου πνοή, να εργαστώ για Εσένα, και με υπομονή να φέρω τον λίγο κόπο που Εσύ μου εμπιστεύτηκες. Κάνε όλο τον κόσμο να σπλαχνίζομαι. Στείλε αγγέλους το σώμα και την Ψυχή μου να φρουρούν, και την καρδιά μου να διδάσκεις τις νύχτες μυστικά. Στους ζοφερούς καιρούς που έρχονται το χέρι το δικό μου να κρατάς. Χριστέ μου σε εσένα εγώ πιστεύω, εσένα αγαπώ κι όχι τον σατανά που σε χλευάζει.
Ίσως όσα μοιράστηκα μαζί σου εσύ να τα χλευάσεις. Ίσως όσα μοιράστηκα μαζί σου εσύ να ξεχάσεις. Ίσως όσα μοιράστηκα μαζί σου εσύ να τα πιστέψεις. Να σε παρακαλέσω μόνο θέλω, ότι κι αν αποφασίσεις, να πράξεις τελικά, ρώτησε την καρδιά σου και την Ψυχή σου άκουσε τι θα αποκριθεί σε όλα όσα μοιράστηκα μαζί σου.

Κύριε,
φως μου και σωτηρία μου,
ποιον θα φοβηθώ;
Κύριε,
καταφύγιο της ζωής μου από ποιον θα πανικοβληθώ;
Όταν με ζύγωσαν κακοί
τη σάρκα μου να φθείρουν,
εχθροί και καταπιεστές μου,
αυτοί σκοντάψαν κι έπεσαν.
Κι αν συναχτεί στράτευμα για να με πολεμήσει,
η καρδιά μου δεν δειλιάζει·
κι αν πόλεμος ξεσπάσει εναντίον μου
και τότε εγώ θα έχω εμπιστοσύνη.
Ένα απ’ τον Κύριο ζήτησα,
και πάλι αυτό ζητάω:
Στον οίκο του να κατοικώ
όλες τις μέρες που θα ζω·
τη χάρη του Κυρίου να θωρώ
και στο ναό του να συχνάζω.
Γιατί μες στη σκηνή του θα με προστατέψει
τη μέρα του κακού,
στα μύχια της σκηνής του θα μ’ αποκρύψει·
πάνω σε βράχο θα μ’ ανεβάσει ψηλό.
Και τώρα το κεφάλι μου υψώνεται
πάνω από τους εχθρούς που με κυκλώνουν,
θυσίες θριάμβου στη σκηνή του θα προσφέρω·
θα ψαλμωδήσω και θα παιανίσω για του Κυρίου τη χάρη.
Άκου, Κύριε, τη φωνή μου
που σ’ εσένα απευθύνεται·
σπλαχνίσου με και δώσ’ μου απόκριση.
Θυμήθηκα πως είπες: «Αναζητήστε με».
Για τούτο, Κύριε, το πρόσωπο σου αναζητώ.
Μην κρύβεσαι από μένα!
Εσύ ήσουν ο βοηθός μου· μη μ’ αφήνεις
και μη μ’ εγκαταλείπεις,
Θεέ μου και σωτήρα μου.
Αλίμονο μου αν δεν πίστευα
πως του Κυρίου τ’ αγαθά
στη γη των ζωντανών θα δω.
Στον Κύριο έλπιζε,
ας έχει θάρρος η καρδιά σου και γενναιότητα·
ναι, έλπιζε στον Κύριο.

 

 

Ακόμη και σε νεώτερες ηλικίες αναμένουμε στους τσιμπημένους νευροεκφυλιστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον, της ΧΝΝ, (Xρόνια Νεφρική Νόσος)του ALS (Πλαγία Αμυατροφική Σκλήρυνση)και νόσο του Αλτσχάιμερ.

Νέοι ισχυρισμοί «ΚΟΛΑΦΟΣ» για τα mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ από την Seneff του ΜΙΤ: Εκεί μπορούν να οδηγήσουν, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 17 Ιαν 2022 – 19:08

Όλο και περισσότεροι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ κάνουν ΒΑΡΥΝΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ! Ακούει κανείς;;;

Η χορήγηση εμβολίων κατά του COVID σε νέους ανθρώπους θα προκαλέσει πιθανότατα μια «ανησυχητική αύξηση σε αρκετές σημαντικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες», δήλωσε η Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Εργαστήριο Επιστήμης Υπολογιστών και Τεχνητής Νοημοσύνης του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

Είναι «εξωφρενικό» να εμβολιάζονται νέοι για τον COVID, δήλωσε η Seneff.

Η ίδια, μιλώντας στο αμερικανικό Fox News, ισχυρίστηκε πως έχει κάνει «πολλή έρευνα» για να την βοηθήσει να καταλάβει πώς τα εμβόλια για τον COVID μπορούν να οδηγήσουν σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες αργότερα στην ζωή.

«Είναι πολύ ανησυχητικό», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την έρευνα της Seneff :

«Τόσο τα εμβόλια mRNA όσο και τα εμβόλια φορέα DNA μπορεί να είναι μια οδός για ακρωτηριαστική ασθένεια κάποια στιγμή στο μέλλον. Μέσω της δράσης της πρωτεΐνης ακίδας, πιθανότατα θα δούμε μια ανησυχητική αύξηση σε πολλές σημαντικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον, της ΧΝΝ, του ALS και του Αλτσχάιμερ, και αυτές οι ασθένειες θα εμφανιστούν με αυξανόμενο επιπολασμό στους νεότερους πληθυσμούς, τα επόμενα χρόνια.

Δυστυχώς, δεν θα ξέρουμε αν τα εμβόλια προκάλεσαν αυτή την αύξηση, επειδή συνήθως θα υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ του συμβάντος εμβολιασμού και της διάγνωσης της νόσου».

Αυτό το τελευταίο σημείο, είπε ο Seneff, είναι «πολύ βολικό για τους κατασκευαστές εμβολίων».

Δείτε το νέο απίστευτο βίντεο που εξασφάλισε το el.gr, με την ελπίδα να ξεκινήσει στην Ελλάδα επιστημονικός διάλογος, προκειμένου να εντοπιστεί τι ισχύει και τι όχι από όσα ακούγονται από ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΘΣΤΗΜΟΝΕΣ:

 

Πηγή:https://rumble.com/vsq7mi-dr-stephanie-seneff.html

 

el.gr

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της ΔΙΣ ιδίως λόγω της επέλασης της Όμικρον

dis tilediaskepsi

Συνήλθε επί τριήμερο, από την Τρίτη 11 έως και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, μέσω τηλεδιασκέψεως, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 165ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Η Δ.Ι.Σ. αρχικά επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως.

Κατόπιν ανεγνώσθησαν τα δύο ευχαριστήρια Γράμματα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου σχετικώς προς: α) τις πραγματοποιηθείσες, τον Νοέμβριο του έτους 2021, τιμητικές εκδηλώσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την συμπλήρωση τριακονταετίας από την εκλογή του στον Πατριαρχικό Θρόνο και β) το αμέριστο ενδιαφέρον και την συμπαράσταση της Ιεράς Συνόδου αναφορικώς προς την περιπέτεια της υγείας αυτού.

Επίσης η Διαρκής Ιερά Σύνοδος:

– Ενέκρινε το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο θα αποσταλεί κατ’ έθος προς τους Μαθητές και τις Μαθήτριες των Σχολείων της Πατρίδος μας για τον φετινό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Ελληνικής Παιδείας.

– Έθεσε υπό την αιγίδα Της την Εκδήλωση «Φεστιβάλ Μικρασιατικού Πολιτισμού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2022, και θα διοργανωθεί από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Ν. Χαλκηδόνος.

– Ενέκρινε τον οικονομικό Απολογισμό παρελθόντος οικονομικού έτους και τον Προϋπολογισμό του ήδη αρξαμένου οικονομικού έτους του Νομικού Προσώπου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τους οποίους υπέβαλε αρμοδίως η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.).

– Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό Εσόδων – Εξόδων διαχειρίσεως οικονομικού έτους 2022 του Πανελληνίου Ιερού Προσκυνήματος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ».

– Ενημερώθηκε περί της υποβληθείσης εισηγήσεως του Σεβασμιωτάτου Προέδρου της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου, Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, περί των νέων Προγραμμάτων Σπουδών του Μαθήματος των Θρησκευτικών στα Σχολεία της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως.

– Ενέκρινε την πρόταση της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος περί διοργανώσεως Εκδηλώσεως Απολογισμού του έργου της Επιτροπής για το έτος 2021, κατά τον μήνα Μάρτιο του έτους 2022.

– Ενημερώθηκε από την αναφορά του Σεβασμιωτάτου Προέδρου της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος, Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, περί του πραγματοποιηθέντος, στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία, Πανελληνίου Συνεδρίου Κατηχητών της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την επέτειο της συμπληρώσεως 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως και απεφάσισε την αποστολή συγχαρητηρίων Γραμμάτων προς τα μέλη της Επιτροπής, τους εισηγητές, καθώς και την φιλοξενήσασα το Συνέδριο Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

– Έκανε δεκτή την υποβληθείσα παραίτηση του Ομοτίμου Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γρηγορίου Στάθη από την Διεύθυνση του Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικολογίας της Ιεράς Συνόδου, ύστερα από 50 χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς αυτού, και απεφάσισε να του απονείμει το Παράσημο του Αποστόλου Παύλου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς. Στην κενωθείσα θέση του Διευθυντού του Ιδρύματος διόρισε τον άχρι τούδε Επιστημονικό Συνεργάτη του κ. Γρηγόριο Αναστασίου, δρα Βυζαντινής Μουσικολογίας, πρωτοψάλτη και θεολόγο.

– Πληροφορηθείσα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο την απονομή προς αυτόν της Ανωτάτης Τιμητικής Διακρίσεως του Δήμου Κορινθίων με αφορμή την συμπλήρωση δεκαπενταετίας ευκλεούς ποιμαντορίας του, απεφάσισε την αποστολή συγχαρητηρίου Συνοδικού Γράμματος.

– Ενέκρινε τον διορισμό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου, ως Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Η Ιερά Σύνοδος εξ αφορμής ενός ακόμη συκοφαντικού δημοσιεύματος κατά της Εκκλησίας, το οποίο δήθεν αποκαλύπτει μαρτυρία ιερωμένου ετέρας εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας εν Ελλάδι ότι κατά την πρώτη καραντίνα του Μαρτίου 2020 οι Ιερές Μητροπόλεις αποδέχθηκαν επί δίμηνο το «κλείσιμο» των Ιερών Ναών λόγω οικονομικής εξαρτήσεως από το Κράτος, δηλώνει ότι καμία συκοφαντία δεν θα μεταβάλει την συμπαράστασή Της στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδημίας και προτίθεται να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς υπεράσπιση του κύρους Αυτής και των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών.

Επίσης, διαπιστώσασα ότι διάφοροι Κληρικοί καθυβρίζουν δημοσίως την Ιερά Σύνοδο και τους Ιεράρχες εξ αιτίας της στερράς στάσεως υπέρ της χρήσεως μάσκας, του εμβολιασμού και της τηρήσεως των υγειονομικών μέτρων εν γένει, προτρέπει τον λαό του Θεού να μην παρασύρεται από τις κάθε είδους ύβρεις, ακόμη και ρασοφόρων.

Τονίζει ότι την επίσημη θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος εκφράζει το συλλογικό Της όργανο, δηλαδή η Ιερά Σύνοδος των Μητροπολιτών Αυτής, το οποίο αποφασίζει συνοδικώς, δηλαδή δημοκρατικώς, με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, και όχι η ατομική άποψη οποιουδήποτε κληρικού, που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και οδηγεί σε παραχάραξη του Ευαγγελικού μηνύματος, δημιουργία φατριών και διάσπαση της εκκλησιαστικής ενότητος.

Τέλος, η Δ.Ι.Σ. κατήρτισε τον Προκαταρκτικό Πίνακα υποψηφίων κληρικών προς εγγραφή στον Κατάλογο των προς Αρχιερατεία εκλογίμων, ενέκρινε αποσπάσεις κληρικών και ασχολήθηκε με θέματα Ιερών Μητροπόλεων και Συνοδικών Επιτροπών, καθώς και με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.

Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου
της Εκκλησίας της Ελλάδος

ΠΗΓΗ:https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/47886-oloklirothikan-oi-ergasies-tis-dis-minos-ianouariou-apofaseis?fbclid=IwAR3dxZAszO9ZpFoLDMUGQ3kI2PKrULyG_c14dWiuZAWCPPRMQhLW1x0Jb8w

ο σόφισμα του αφορισμένου, δαιμονόπληκτου, μητσοτακικού Mr Bean για το ανήθικο, τιμωρητικό πρόστιμο των 100 €

*** Το σόφισμα του μητσοτακικού Mr Bean για το πρόστυχο πρόστιμο των 100 € ***

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στις 13 Ιανουαρίου 2022 στον συστημικό δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου (εκπομπή “Ενώπιος ενωπίω”), ο μητσοτακικός Mr Bean επανέλαβε το ποιηματάκι που του έμαθαν οι σοφιστές-προπονητές του (το είχε ξεφουρνίσει για πρώτη φορά την 1η Δεκεμβρίου στο κΥνοβούλιο, όταν γινόταν η συζήτηση για την επίμαχη [ν]τροπολογία περί της επεκτάσεως του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους πολίτες ηλικάις άνω των 60 ετών).

Όταν ο νεοταξίτης δημοσιογράφος τον ρώτησε αν τον αγχώνει η επιβολή του (πρόστυχου) προστίμου των 100 € που θα πλήξει χαμηλοσυνταξιούχους, δεδομένου ότι είναι οδυνηρό για τις οικογένειές τους να δίνουν μηνιαίως αυτό το ποσό, ο Mr Bean προσπάθησε να θολώσει και πάλι τα νερά, αξιοποιώντας το περί ου ο λόγος καταγέλαστο σόφισμα. Η ξεδιάντροπη απάντησή του ήταν η εξής:

«Ναι, αλλά υπάρχει η επιλογή τού να κάνεις το σωστό. Αυτό που έχουν κάνει 9 στους 10 συμπολίτες μας άνω των 60. Δ ε ν είναι υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ό το πρόστιμο ξέρετε. Ε μ β ο λ ι ά ζ ε σ α ι και δ ε ν πληρώνεις πρόστιμο. Θα ήταν πάρα πολύ άδικο γι’ αυτούς που έσπευσαν και έκαναν το εμβόλιο – με δυσκολία; με καχυποψία; Έκαναν όμως το εμβόλιο και διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και είμαι σίγουρος ότι σήμερα αισθάνονται διπλά ανακουφισμένοι: Ανακουφισμένοι, γιατί προστατεύθηκαν και ανακουφισμένοι, γιατί δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν αυτό το πρόστιμο, το οποίο ναι, δεν είναι καθόλου αμελητέο, αλλά δ ε ν νοείται υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ό τ η τ α χωρίς κ ύ ρ ω σ η».

Όποιος όμως γνωρίζει στοιχειώδη νομικά, αντιλαμβάνεται πόσο πολύ εμπαίζεται ο απλός πολίτης μέσω αυτού του σοφίσματος. Αν ο συλλογισμός ήταν ορθός, τότε κάθε λ η σ τ ή ς που απειλεί έναν περαστικό με τη φράση «τα λεφτά σου ή τη ζωή σου!» θα ενθυλάκωνε με τις ε υ λ ο γ ί ε ς του Ποινικού Δικαίου και της έννομης τάξης τα ξένα χρήματα, αφού αυτά θα τα είχε δώσει ο απειληθείς με τη θ έ λ η σ ή του και όχι εξαναγκαστικά!

Το κρίσιμο φυσικά δεν είναι αν ο απειλούμενος έχει την εναλλακτική δυνατότητα να δώσει σε έναν ξένο τα χρήματά του, προκειμένου να γλυτώσει από το κακό με το οποίο απειλείται, αλλά αν ο απειλών έχει το δ ι κ α ί ω μ α να αξιώσει από τον απειλούμενο να τελέσει, να ανεχθεί ή να παραλείψει την επίμαχη ενέργεια.
Όταν τέτοιο δικαίωμα δ ε ν υφίσταται, η εναλλακτική δυνατότητα της συμμόρφωσης του απειλουμένου, η οποία είναι α θ έ μ ι τ ο δημιούργημα του δράστη, στερείται νομικού αντικρίσματος, οπότε η ικανοποίηση της αξίωσης του απειλούντος είναι προϊόν ε ξ α ν α γ κ α σ μ ο ύ.

Ποιος σκακιστής θα μπορούσε να υποστηρίξει πειστικά ότι, κάνοντας τη μοναδική κίνηση που του έχει αφήσει ο αντίπαλός του πριν από το ρουά-ματ, μετέφερε με την ελεύθερη βούλησή του το πιόνι του στο συγκεκριμένο τετράγωνο;

Και τώρα ξαναδιαβάστε την απάντηση του Mr Bean για να κατανοήσετε πόσα κιλά ψευτιάς και υποκρισίας χωράνε μέσα στο διεστραμμένο κεφάλι του. Ενώ στην αρχή είπε ότι «δεν είναι υποχρεωτικό το πρόστιμο, ξέρετε», μετά από λίγα δευτερόλεπτα παραδέχθηκε ότι «δεν νοείται υποχρεωτικότητα χωρίς κύρωση»!

Τέτοιον πρωθυπουργό διαθέτει η Ελλάδα σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Να τον χαιρόμαστε! (Φυσικά τα ίδια, ίσως και χειρότερα, ισχύουν για όσους εποφθαλμιούν την πρωθυπουργική καρέκλα. Τσίπρηδες, Ανδρουλάκηδες και η λοιπή κομπανία είναι μια μεγάλη οικογένεια με ίδιο επώνυμο αλλά διαφορετικά χρώματα και ονόματα).

Είναι προφανές ότι ένας πρωθυπουργός, πιστό ομοίωμα του Mr Bean, εξυπηρετεί άριστα τον σχεδιασμό της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Μια ματιά και στους λοιπούς πρωθυπουργούς και προέδρους των άλλων χωρών αρκεί για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε το κοινό DNA των μαριονετών που έχουν επιλεγεί από τον αόρατο μαριονετίστα.

ΥΓ1: Ντροπή για τους δικαστές, τους εισαγγελείς, τους πανεπιστημιακούς κ.λπ., που, ενώ βλέπουν πεντακάθαρα τον νομικό εμπαιγμό των Ελλήνων, σιωπούν ένοχα. Φυσικά, υπάρχουν και οι ανεκδιήγητοι ειδικοί της νομικής επιστήμης, οι οποίοι τοποθετούνται γραπτώς ή προφορικώς προς την ίδια κατεύθυνση με τον Μαριονετάκη και τους λογογράφους του, ασκώντας την τέχνη της νομικής σοφιστείας και, επομένως, παραπλανώντας τους ανυποψίαστους απλούς πολίτες.

ΥΓ2: Στην ίδια συνέντευξη, ο μητσοτακικός Mr Bean πέταξε την βόμβα σε ό,τι αφορά το πώς θα κυκλοφορούν εφεξής οι άνθρωποι. Είπε χαρακτηριστικά γεμάτος τσαχπινιά, έχοντας ένα μειδίαμα στο πρόσωπό του και τονίζοντας με πονηρό νόημα τις λέξεις του:

«Επίσης πιστεύω ότι κάποιες συνήθειες της πανδημίας θα μας συνοδεύουνε για πάντα. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι κάποιος θα ξαναπάει στο νοσοκομείο χωρίς να φοράει μάσκα. Πιστεύω ότι και τον επόμενο χειμώνα μέσα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως γίνεται και σε πολλές χώρες της Ανατολής, πολλοί συμπολίτες μας θα επιλέξουν να φοράνε μάσκα για να προστατευθούν όχι μόνο από τον κορωνοϊό, αλλά και από το απλό κρύωμα. Η μάσκα πια μπήκε στη ζωή μας και πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια από τις θετικές παρακαταθήκες ως προς τη δημόσια υγεία για το μέλλον. Θα έχουμε πάντα αναπνευστικές λοιμώξεις δεν πρόκειται να εκλείψουν».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ευτυχώς που ήρθε ο κορωνοϊός, για να μας βάλει στον… ίσιο, δηλ. τον… κινεζικό δρόμο. Επί τόσα χρόνια που κυκλοφορούσαμε με ελεύθερο το πρόσωπό μας ήμασταν υποψήφιοι αυτόχειρες και δυνάμει μακελλάρηδες. Αἰδώς Ἀργεῖοι!

O ορισμός του έρωτα: Δημήτρης Λιαντίνης

Δημήτρης Λιαντίνης– “Γκέμμα”

Δέκα μυριάδες ορισμούς μπορείς να δώσεις στον έρωτα. Και οι ποιητές όλοι, από τον Όμηρο ως τον Καβάφη, δουλεύοντας ετούτο το μεταλλείο της άνοιξης, μας δείχνουν κάθε φορά κι από μια του όψη. Ο καθένας με τον τρόπο του.

Όμως ο έρωτας επιμένει να είναι αόριστος. Και αλίμονό μας, εάν γεννιόταν ο υπερποιητής που θα πετύχαινε να τον ορίσει. Τι θα γινότανε!

Την άλλη μέρα όλοι οι άνθρωποι, ουρές και κοπάδια και φάλαγγες κατά μιλιούνια, θα σπούδαζαν να επισκεφθούν τον τόπο, όπου χτίστηκε το πιο σπουδαίο μνημείο επί γης: ο Έρωτος Τάφος. Να προσκυνήσουν το περίτεχνο επιτύμβιο και να αποθέσουν μπροστά του ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Όχι. Να μας λείπει ένας τέτοιος ποιητής. Ένας δεύτερος Αττίλας Φειδίας.
Γιατί ο Φειδίας που έχτισε τον Παρθενώνα, την ίδια στιγμή, και χωρίς να το υποψιάζεται, είχε χτίσει και τον τάφο της σοφίας του ανθρώπου˙ της Αθηνάς σοφίας. Ο Παρθενώνας είναι το ταφικό μνημείο της κλασσικής Ελλάδας. Την άλλη μέρα άρχισε ο πελοποννησιακός πόλεμος. Άρχισε το τέλος της κλασσικής Ελλάδας. Και την παράλλη έρχουνταν οι ελληνιστικοί χρόνοι της κάμψης. Και η κλασσική Ελλάδα είναι όλων των εποχών του ανθρώπου η πιο αληθινή εποχή.

Ωστόσο, εδόθηκε από τους ποιητές ο ορισμός του έρωτα. Ο πλήρης και ο ακριβής. Εκείνη την έννοια του ορισμού, δηλαδή, που τόσο βασανίστηκε ο Σωκράτης να την ανακαλύψει. Και που σαν την ανακάλυψε, είχε ταυτόχρονα ανακαλύψει και την επιστήμη. Την επιστήμη. Που σαν άλλος Φαέθοντας ανέβασε τον άνθρωπο στον ουρανό. Κι από κει κρατώντας στα δυο χέρια του τα γκέμια του φωτός και της φωτιάς μέλλει να τον καταγκρεμίσει στα Τάρταρα.

Ο ορισμός, λοιπόν, που εδόθηκε στον έρωτα, και που όλοι οι ποιητές τον διατύπωσαν με τα δικά του λόγια ο καθένας, είναι ο ακόλουθος: έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις.
Να φεύγεις, αλλά πώς να φεύγεις! Το πράγμα θέλει μεγάλη προσοχή. Γιατί ο ορισμός αυτός είναι τορπίλλι που το παίζει στα χέρια του μικρό παιδί. Το παίζει στα χέρια του και δεν ξέρει τι είναι… Ο Γιωργής τ’ Αποδέλοιπο, που λέει κι ο Μυριβήλης.

Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο σύντροφος που αφήνεις. Αν εκείνος πονάει τρεις, εσύ να πονέσεις εννιά. Εδώ σε θέλω κάβουρα, που λένε, να περπατάς στα κάρβουνα. Χόρεψες ποτέ σου το χορό του αναστενάρη, χωρίς να είσαι αναστενάρης;

Supreme Court Blocks OSHA Vaccine Mandate – Upholds CMS Healthcare Workers Vaccine Mandate

Supreme Court Blocks OSHA Vaccine Mandate – Upholds CMS Healthcare Workers Vaccine Mandate

Total Views : 2,011

 

43
0

Share

2

Share

0
0

Comments by Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

The U.S. Supreme Court handed down rulings today on the two COVID-19 vaccine mandates that were recently litigated in the nation’s highest court.

They struck down the OSHA mandate requiring private businesses with more than 100 employees to force their employees to receive COVID-19 shots, but upheld the CMS COVID-19 vaccine mandate for healthcare workers.

While this is a victory for conservatives regarding the OSHA mandate, this court remains solidly pro-vaccine as the legal issue of injecting hundreds of millions of Americans with a deadly experimental “vaccine” that is drastically reducing the nation’s population was never even considered.

Now more than ever, Americans need to support businesses that do not require COVID-19 vaccine mandates, while boycotting those that do.

Supreme Court blocks federal mandate for private workers to vaccinate or test

The justices dropped two rulings late Thursday: one that freezes the mandate for large businesses and another that green-lights enforcement against health care workers.

by KELSEY REICHMANN
Courthouse News Service

The Supreme Court gutted the Biden administration’s pandemic-response strategy Thursday in a split decision that puts a vaccine-or-test mandate for large businesses on ice.

While no judge signed the decision granting a stay of the mandate from the Occupational Safety and Health Administration, Justices Clarence Thomas and Samuel Alito joined a concurring opinion from Justice Neil Gorsuch. Justice Stephen Breyer, Elena Kagan and Sonia Sotomayor took the rare step meanwhile of co-signing a dissent that labels Covid-19 “a menace in work settings.”

They contend that OSHA did what Congress asked it to do. “In our view, the Court’s order seriously misapplies the applicable legal standards,” the dissent states. “And in so doing, it stymies the Federal Government’s ability to counter the unparalleled threat that COVID–19 poses to our Nation’s workers. Acting outside of its competence and without legal basis, the Court displaces the judgments of the Government officials given the responsibility to respond to workplace health emergencies.”

The liberal justices said OSHA’s mandate works to prevent workplace harm, and that the mandate is necessary to tackle the dangers during a pandemic where Covid-19 poses a grave danger to the public writ large.

Skewering the majority’s focus on whether OSHA has power to address a disease outside the workplace, Breyer, Kagan and Sotomayor emphasized that there is no dispute that Covid-19 poses a grave danger and that a vaccination policy is necessary to safeguard against it. They argue that nothing in OSHA’s charge from Congress supports the majority decision.

“That is what the majority today does — impose a limit found no place in the governing statute,” the liberal justices wrote.

As the majority saw it, however, OSHA lacks the authority to impose the vaccine-or-test mandate. The ruling holds up the mandate as a “significant encroachment into the lives — and health — of a vast number of employees.”

“Although Congress has indisputably given OSHA the power to regulate occupational dangers, it has not given that agency the power to regulate public health more broadly,” the ruling states. “Requiring the vaccination of 84 million Americans, selected simply because they work for employers with more than 100 employees, certainly falls in the latter category.”

Expressing his disappointment with the ruling for large businesses Thursday, President Joe Biden called on business leaders to enforce their own vaccine mandates.

“The Court has ruled that my administration cannot use the authority granted to it by Congress to require this measure, but that does not stop me from using my voice as President to advocate for employers to do the right thing to protect Americans’ health and economy,” Biden wrote. “I call on business leaders to immediately join those who have already stepped up — including one third of Fortune 100 companies — and institute vaccination requirements to protect their workers, customers, and communities.”

For some experts, however, the prospect of different policies across the nation is an alarming one.

“As with so many employment-related Covid-19 laws, this would create a patchwork of differing and potentially conflicting rules across the states that will be difficult and burdensome for multistate employers to track and comply with,” Michelle Strowhiro, a partner at McDermott Will & Emery, said via email ahead of Thursday’s decision.

U.S. Solicitor General Elizabeth Prelogar framed the risk of contracting Covid-19 as a grave danger in arguments last week, but the high court and its conservative supermajority found this an insufficient basis to mandate workplace vaccines.

“Permitting OSHA to regulate the hazards of daily life — simply because most Americans have jobs and face those same risks while on the clock — would significantly expand OSHA’s regulatory authority without clear congressional authorization,” the ruling states.

The majority later contrasted vaccinations to fire or sanitation regulations, which can always be undone at the end of the workday.

“Imposing a vaccine mandate on 84 million Americans in response to a worldwide pandemic is simply not ‘part of what the agency was built for,’” the ruling states.

OSHA’s vaccine-or-test mandate began enforcement on Monday. Large companies were required to start tracking the vaccine statuses of their employees and require those who aren’t yet inoculated to wear masks. The testing component of the mandate was not scheduled to begin enforcement until Feb. 9.

Along with a separate vaccination mandate for health care, President Joe Biden championed the policies as the key to bringing the country out of a pandemic that has killed over 800,000 Americans.

“I am disappointed that the Supreme Court has chosen to block common-sense life-saving requirements for employees at large businesses that were grounded squarely in both science and the law,” Biden wrote Thursday. “This emergency standard allowed employers to require vaccinations or to permit workers to refuse to be vaccinated, so long as they were tested once a week and wore a mask at work: a very modest burden.”

Business groups and Republican-led states quickly launched challenges to OSHA’s mandate after it was announced in November. The rule drew so many challenges from across the country that a lottery system was triggered, sending the cases to the Sixth Circuit, where a three-judge panel ultimately saw no reason to delay the rule.

Thursday’s decision comes less than a week after rare arguments on the fast-moving appeals.

At the more than three-hour session, Justice Gorsuch and fellow Trump appointee Brett Kavanaugh echoed Chief Justice John Roberts regarding a rarely used exception to an agency’s authority to interpret its own statutes. The major questions doctrine limits an agency’s authority when they make rules that go beyond their charge from Congress. The justices implied that Congress did not explicitly say OSHA could mandate vaccines to protect employees so the agency would have to go back to lawmakers to ask them for permission.

Arguments on OSHA’s mandate were consolidated at the Friday hearing with separate challenges to another of the federal government’s mandates, this one requiring Covid-19 vaccination for any health care worker whose employer receives federal funding.

The Supreme Court opted not to stay this mandate, writing in a separate decision that the rule does not exceed the authority of U.S. Health and Human Services. As in the OSHA case, the health care ruling is not signed. Justice Thomas and Alito each wrote dissents, joined by Gorsuch and Justice Amy Coney Barrett.

“The rule thus fits neatly within the language of the statute,” the majority wrote. “After all, ensuring that providers take steps to avoid transmitting a dangerous virus to their patients is consistent with the fundamental principle of the medical profession: first, do no harm. It would be the ‘very opposite of efficient and effective administration for a facility that is supposed to make people well to make them sick with COVID–19.’”

Facilities regulated by the Centers for Medicare and Medicaid Services are obligated to comply with conditions related to the safe and effective provision of health care, the justices emphasized. Another section of the ruling unravels the argument by the rule’s challengers that the HHS secretary could not regulate more than accounting at facilities.

“The Secretary’s role in administering Medicare and Medicaid goes far beyond that of a mere bookkeeper,” the majority wrote.

While the vaccine mandate indisputably goes further than previous rules by HHS, the court notes that this is because the agency has never had to deal with a problem like Covid-19 before.

“The challenges posed by a global pandemic do not allow a federal agency to exercise power that Congress has not conferred upon it,” the ruling states. “At the same time, such unprecedented circumstances provide no grounds for limiting the exercise of authorities the agency has long been recognized to have.”

Thomas wrote in the first dissent to the majority that the government did not prove its statutory authority to issue the rule.

“The Government has not made a strong showing that this hodgepodge of provisions authorizes a nationwide vaccine mandate,” Thomas wrote, joined by Alito, Gorsuch and Barrett.

They said if Congress would have specified if it wanted health agencies to mandate vaccines.

“If Congress had wanted to grant CMS authority to impose a nationwide vaccine mandate, and consequently alter the state-federal balance, it would have said so clearly,” Thomas wrote. “It did not.”

Gorsuch and Barrett also joined the separate dissent by Alito, as did Thomas, which calls the government’s action unprecedented and its authority obscure. Alito attacks the government’s use of an emergency order to take what he frames as belated action. He also accuses CMS of regulating first and listening later while attacking the power of the executive branch.

“Today’s decision will ripple through administrative agencies’ future decisionmaking,” Alito wrote. “The Executive Branch already touches nearly every aspect of Americans’ lives … Neither CMS nor the Court articulates a limiting principle for why, after an unexplained and unjustified delay, an agency can regulate first and listen later, and then put more than 10 million healthcare workers to the choice of their jobs or an irreversible medical treatment.”

Unlike OSHA’s rule, the mandate from the Department of Health and Human Services does not include a testing and masking component. The mandate also includes religious and medical exemptions, but challenges to it still left it on hold in 25 states thanks to rulings in Texas as well as the Fifth and Eighth Circuits.

With the rule now given Supreme Court force, all health care workers at federally funded facilities must have their first shot or submit their exemption request by Jan. 27 and have their second shot or exemption approval by Feb. 28.

At arguments last week, Roberts and Kavanaugh both appeared more amenable to supporting the HHS mandate because of the close association to public heath and because no hospital affected by the mandate was actually fighting the mandate.

States challenging the HHS mandate called the vaccine requirement unprecedented and said it would lead to worker shortages. The government shot back, however, that vaccines are routinely required for health care workers and that data shows most employees end up complying with mandates instead of losing their jobs.

In the OSHA mandate case, businesses and states opposed to it claimed the government was exploiting its workplace-safety agency to target an enemy that is not necessarily a workplace danger. The opponents also noted that the Postal Service and other government agencies couldn’t even comply with the mandates that would pose steep monetary costs and result in worker shortages.

Breyer, Kagan and Sotomayor wrote Thursday that OSHA should have the authority to impose its mandate because it has the capabilities to evaluate the risks of Covid-19 and has responded appropriately to a public health crisis. The dissent blisters that such authority could be taken away by justices who are themselves accountable to no one and lack the expertise to make public health decisions.

“When we are wise, we know not to displace the judgments of experts, acting within the sphere Congress marked out and under Presidential control, to deal with emergency conditions,” the liberal justices wrote. “Today, we are not wise. In the face of a still-raging pandemic, this Court tells the agency charged with protecting worker safety that it may not do so in all the workplaces needed. As disease and death continue to mount, this Court tells the agency that it cannot respond in the most effective way possible. Without legal basis, the Court usurps a decision that rightfully belongs to others.”

Read the full article at Courthouse News Service.

See Also:

Determining the VAERS Under-Reporting Multiplier

BOMBSHELL: Video Emerges Where Fauci and Others Planned for a “Universal mRNA Flu Vaccine” Which Became the “COVID-19 mRNA Vaccine” Because People were not Afraid Enough of the Flu Virus

COVID-19 “Vaccine” Casualties List

Thousands of Miscarriages Following COVID-19 Injections Reported in VAERS are Being Censored as an Entire Generation is Being Sterilized

2021: COVID Deaths Increase, Flu Deaths Disappear, 400,000+ More Total Deaths than 2020

Actor Bob Saget “Dies Suddenly” 1 Month After Receiving COVID Booster Shot

36,257 Deaths and 3,244,052 Injuries Following COVID Shots in European Database – Double Vaxxed 13-Year-Old Dies from Heart Attack

Crisis in America: Deaths Up 40% Among Those Aged 18-64 Based on Life Insurance Claims for 2021 After COVID-19 Vaccine Roll Outs

Year 2021 was America’s Holocaust: Unprecedented Lives Destroyed by Experimental COVID-19 “Vaccines”

One Year Anniversary of President Trump Forcing the FDA to give Emergency Use Authorization to the Pfizer Shot

Registered Nurse Suffers Pericarditis from Pfizer Shot – Put in Hospital Section for Vaccine Injured as She was 7th Patient Admitted That Day for Heart Issues Following COVID Shots

#RealNotRare New Website for COVID-19 Vaccine Injured

German Study Finds ZERO COVID-19 Deaths in Healthy Children but the Children are Now Dying from the Vaccine

666 Cases of Heart Disease in 12 to 17-Year-Olds After COVID Shots – Less than 2 Cases Per Year Following All Vaccines for Past 30+ Years

7-Year-Old Girl Has Stroke and Brain Hemorrhage 7 Days After Pfizer COVID-19 Shot

Vaccine Cult Exposed by Government’s Own Data: More than 50% of ALL Vaccine Adverse Reactions Reported for Past 30+ Years Have Occurred in Past 11 Months Following COVID-19 Shots

A List Of People Who Had Their Leg Amputated Shortly After Receiving a COVID-19 Shot

Fully Vaccinated Pro-Vaccine Canadian Senator Dead at the Age of 56

Bill Gates Charged with Murder for COVID-19 Vaccine Death in India’s High Court – Death Penalty Sought

Pfizer’s War on Children Invades Canada and Israel as COVID Shots Begin to be Injected Into 5 to 11 Year Olds

Families of South Korea’s COVID Vaccine Victims Mourn Loved Ones During Mass Memorial Service

Vaccinated Doctors are Dying and Unvaccinated Doctors are Quitting or Being Fired: Who will Run the Hospitals?

The Genocide of American Seniors Continues: 8 Dead in Fully-Vaccinated Connecticut Nursing Home

Parents in NY Take to the Streets to Warn Ignorant Parents Injecting Their Children with Pfizer Shots as Injuries Among 5 to 11 Year Olds Now Being Reported

Parents Sacrifice Hundreds of Thousands of Children Ages 5 to 11 to the COVID-19 Vaccine Gods This Weekend

Cardiologist Medical Doctor who Wanted to Punch Anti-Vaxxers in the Face DEAD After COVID Booster Shot

Texas Church Injects Young Children with COVID Shot in Halloween Celebration – Christian Churches Now Working with the CDC to Abuse and Murder Children

Grieving Mother Who Threatened Health Impact News for Publishing Daughter’s Death following COVID-19 Shot Now Goes Public

Do You Have Blood on Your Hands? Tens of Thousands of Children Age 5 to 11 Injected with Gene Therapy Shots

41 Year Old Florida Man Who Cursed Anti-Vaxxers Found Dead in His Home by Neighbors After Second COVID-19 Pfizer Shot

12-Year-Old In Germany Dies 2 Days After Pfizer COVID-19 Vaccine – 12-Year-Old in Thailand In ICU After Heart Problems Caused By The Pfizer Shot

Whistleblower Reveals Fraud in Pfizer COVID Vaccine Trials as 5 to 11-Year-Olds Begin to be Injected – Vaccine Deaths and Injuries to Follow

Doctors and COVID-19 Vaccine Injured Testify in Washington D.C. to Crimes Against Humanity – CDC, FDA, NIH, Fauci are No Shows

UK Stats Show 82% of COVID-19 Deaths and 66% of Hospitalizations were Among Fully Vaccinated for Past Month

Fully Vaccinated are Suffering Far Higher Rates of Infection than the Unvaccinated, and It is Getting Worse

White House To “Quickly” Vaccinate 28 Million Children Age 5-11 as Deaths and Injuries Continue to Increase among 12 to 19-Year-Olds Who Received a COVID-19 Shot

Evidence Clearly Shows Deaths are Increasing Worldwide After COVID-19 Shots – Major Labor Shortages Loom

As Deaths and Injuries to Teens Increase After COVID-19 Shots Pfizer Asks FDA for Emergency Authorization to Inject 5 to 11-Year-Olds

Post COVID-19 Injections: The Dead Don’t Speak, but Those with Crippling Injuries Issue Warnings

Denver Policeman Crippled After Mandatory Pfizer Shot – Are Law Enforcement the Key to Resisting Medical Tyranny?

1,969 Fetal Deaths Recorded Following COVID-19 Shots but Criminal CDC Recommends Pregnant Women Get the Shot

Study: COVID-19 Vaccines INCREASE Deaths and Hospitalizations from COVID-19 Based on Analysis of Most-Vaccinated Countries

Whistleblower Lawsuit! Government Medicare Data Shows 48,465 DEAD Following COVID Shots – Remdesivir Drug has 25% Death Rate!

Mockers of Anti-Vaxxers Continue to Die After Taking a COVID-19 Injection

STUDY: Government’s Own Data Reveals that at Least 150,000 Probably DEAD in U.S. Following COVID-19 Vaccines

Local Detroit TV Asks for Stories of Unvaxxed Dying from COVID – Gets over 180K Responses of Vaccine Injured and Dead Instead

Teens 50X More Likely to Have Heart Disease After COVID Shots than All Other FDA Approved Vaccines in 2021 Combined – CDC Admits True but Still Recommends It

Besides Fetal Deaths, Breastfeeding Babies are Dying and becoming Sick following Mothers’ COVID Shots

Military Members are Dying and Suffering Crippling Effects from COVID Vaccinations

CDC: Teens Injected with COVID Shots have 7.5 X More Deaths, 15 X More Disabilities, 44 X More Hospitalizations than All FDA Approved Vaccines in 2021

COVID Shots Are Killing and Crippling Teens in Record Numbers – Young Children Are Next

 

See the Full List of Tragic Deaths and Injuries Here!

 

 

See Also:

Understand the Times We are Currently Living Through

Identifying the Luciferian Globalists Implementing the New World Order – Who are the “Jews”?

Insider Exposes Freemasonry as the World’s Oldest Secret Religion and the Luciferian Plans for The New World Order

Fact Check: “Christianity” and the Christian Religion is NOT Found in the Bible – The Person Jesus Christ Is

The End is Near! Stand Firm!

The Most Important Truth about the Coming “New World Order” Almost Nobody is Discussing

The Seal and Mark of God is Far More Important than the “Mark of the Beast” – Are You Prepared for What’s Coming?

To “Save” America will the Foundation of the Corporate American Christian Church Need to be Destroyed?

The Satanic Roots to Modern Medicine – The Mark of the Beast?

Medicine: Idolatry in the Twenty First Century – 6-Year-Old Article More Relevant Today than the Day it was Written

Having problems receiving our newsletters? See:

How to Beat Internet Censorship and Create Your Own Newsfeed

We Are Now on Minds.com, MeWe, and Telegram. Video channel at Bitchute.

If our website is seized and shut down, find us on Minds.com, MeWe, and Telegram, as well as Bitchute for further instructions about where to find us.

If you use the TOR Onion browser, here are the links and corresponding URLs to use in the TOR browser to find us on the Dark Web: Health Impact News, Vaccine Impact, Medical Kidnap, Created4Health, CoconutOil.com.

Published on January 13, 2022

Share This Story, Choose Your Platform!