Λάτρεις των εμβολιασμών προσέλθετε λαμπρό μέλλον σας περιμένει!!!

Οι μάζες υπέρ του εμβολίου που επέζησαν από ενέσεις COVID στοχευμένες να κάνουν εμβόλια κατά της ευλογιάς των πιθήκων καθώς προχωρούν τα σχέδια αποπληθυσμού και απάλειψης  της ανθρωπότητας από 7,5 δις σε 500 εκατομμ.

 

από τον Brian Shilhavy
Εκδότης, Health Impact News

Η βιομηχανία εμβολίων αυτοκτονεί; Σ.γ.:Μακάρι αλλά πολύ αμφιβάλουμε.

Ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα ότι το CDC έχει παραγγείλει 1,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων της Bavarian Nordic να ενεθούν σε ανθρώπους κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022, ξεκινώντας με 56.000 δόσεις αμέσως, άλλες 240.000 δόσεις τις επόμενες εβδομάδες και μετά άλλες 750.000 το υπόλοιπο καλοκαίρι με άλλες 500.000 δόσεις το φθινόπωρο.

Με το μακελειό που μόλις συνέβη τους τελευταίους 18 μήνες, όπου 7.478.300 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 583.023.500 άνθρωποι τραυματίστηκαν από πειραματικούς πυροβολισμούς COVID στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίοι στον κόσμο θα έπεφταν ξανά στα ψέματα της Big Pharma και των συντρόφων τους πολιτικών, και εγγραφείτε για να πάρετε αυτές τις λήψεις;

Ασφαλώς δεν τραυματίστηκαν οι αντιεμβολιαστες, και σίγουρα όχι όσοι ήταν αρκετά ανόητοι για να πάρουν τα εμβόλια του COVID, και μετά ξύπνησαν από το γεγονός ότι τους είπαν ψέματα και ως εκ τούτου υπέφεραν τρομερά.

Όχι, αυτές οι λήψεις προφανώς στοχεύουν όσους επέζησαν από τους πυροβολισμούς του COVID, πίστευαν ότι οι βολές με κάποιο τρόπο τους προσέφεραν όφελος αφού είναι ακόμα ζωντανοί και αναπνέουν και εμπιστεύσου τους ιατρικούς τυράννους να θεραπεύσουν τον φόβο τους για την ψεύτικη πανδημία της ευλογιάς των πιθήκων που δεν έχει καν ξεκινήσει πραγματικά Ακόμη.

Οι περισσότεροι από αυτούς πιθανότατα υποφέρουν από κάποιο είδος δερματικής λοίμωξης που πιθανώς προκλήθηκε ως παρενέργεια από τα εμβόλια του COVID, όπως ο έρπητας ζωστήρας , και θα οδηγηθούν να πιστέψουν ότι έχουν κάποια τρομακτική νέα μορφή ευλογιάς των πιθήκων που χρειάζεται άλλο εμβόλιο.

Πρόκειται για αυτοκτονία στο μάρκετινγκ εμβολίων, καθώς σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν τα μέλη της ομάδας λατρείας του εμβολίου και καταστρέφουν την επαναλαμβανόμενη επιχείρησή τους. Προφανώς η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ένας άξιος στόχος στο μυαλό τους, τόσο πολύ που θυσιάζουν το μέλλον του επιχειρηματικού μοντέλου των εμβολίων καταστρέφοντας τους μελλοντικούς πελάτες τους.

Εν μέσω της επιδημίας ευλογιάς των πιθήκων, αξιωματούχοι των ΗΠΑ σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν 1,6 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Jynneos της Βαυαρίας Nordic

του Eric Sagonowsky
FiercePharma

Καθώς το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων κερδίζει αθόρυβα έδαφος στις ΗΠΑ και αλλού, οι Αμερικανοί υγειονομικοί αξιωματούχοι εκπονούν ένα σχέδιο για να το σταματήσουν. Ένα σημαντικό συστατικό είναι οι εμβολιασμοί.

Την Τρίτη, αξιωματούχοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αποκάλυψαν ένα σχέδιο για τη διάθεση 1,6 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων της Βαυαρίας Nordic Jynneos μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Από αυτό το σύνολο, οι αξιωματούχοι θα διαθέσουν αμέσως 56.000 δόσεις σε περιοχές υψηλής μετάδοσης.

Θα ακολουθήσουν αυτήν την απελευθέρωση με άλλες 240.000 δόσεις τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια με άλλες 750.000 δόσεις το υπόλοιπο καλοκαίρι, αναφέρει . Οι αξιωματούχοι σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν άλλες 500.000 δόσεις το φθινόπωρο, ανεβάζοντας τη συνολική προσφορά σε περίπου 1,6 εκατομμύρια δόσεις.

Οι δόσεις προορίζονται για άτομα με γνωστή έκθεση στον ιό ή άτομα υψηλού κινδύνου. Σε μια ενημέρωση, η αξιωματούχος του CDC Jennifer McQuiston είπε ότι η οικεία ή σεξουαλική επαφή φαίνεται να είναι «πρωταρχικός οδηγός μετάδοσης», όπως αναφέρει η USA Today.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να εμβολιαστούν εάν είχαν σεξουαλικό σύντροφο που έχει διαγνωστεί με την ασθένεια. Οι άνδρες που έχουν σεξουαλική επαφή με άνδρες -και που είχαν πολλές συντρόφους σε περιοχές υψηλής μετάδοσης- θα πρέπει επίσης να επιδιώξουν εμβολιασμό, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το εμβόλιο Jynneos της Bavarian Nordic έχει μεγάλη ζήτηση για περισσότερο από ένα μήνα από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Στις ΗΠΑ, το εμβόλιο κέρδισε την έγκριση το 2019 για την πρόληψη της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων σε άτομα υψηλού κινδύνου.

Εκτός των ΗΠΑ, η Βαυαρική Σκανδιναβία υπέγραψε μια παραγγελία εμβολίου με μια ευρωπαϊκή χώρα που δεν κατονομάζεται. Μετά από αυτή την παραγγελία, η εταιρεία αύξησε δύο φορές την πρόβλεψή της για έσοδα για το 2022, αφού έλαβαν περισσότερες παραγγελίες.

Επίσης την Τρίτη, αξιωματούχοι του CDC δήλωσαν ότι ξεκινούν ένα Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης για να ανταποκριθούν στην επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων. Το κέντρο θα στελεχωθεί από 300 άτομα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο FiercePharma .

Σχετικά :

Το εμβόλιο MonkeyPox έχει υψηλότερα ποσοστά παρενέργειες καρδιακών παθήσεων από τα εμβόλια για τον COVID και το CDC θέλει να τα κάνει ένεση στα παιδιά σας

Η Monkeypox μετονομάστηκε αποφυγή της ονομασίας έρπητα ζωστήρα; Τα εμβόλια COVID-19 αυξάνουν τον κίνδυνο έρπητα ζωστήρα κατά 4.925%

Το Monkeypox ακολουθεί τον Οδηγό COVID Βήμα προς Βήμα

Το Plandemic II κυκλοφόρησε για να διατηρήσει τη ροή κεφαλαίων για την πανδημία στο Big Pharma: MonkeyPox .

ΠΗΓΗ:https://healthimpactnews.com/2022/pro-vaccine-masses-who-survived-covid-injections-targeted-for-monkeypox-vaccines-as-depopulation-plans-advance/

Αυτοκτονικές τάσεις της ανθρωπότητας μετά την επιδημία κατατρομοκράτησης του παγκόσμιου πληθυσμού με τον Covid-19

Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται παγκοσμίως μετά τον μαζικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 το 2021

29 Ιουνίου 2022 4:12 μ.μ
Συνεχίζουν να αναφέρονται περισσότερα στοιχεία ότι τα προγράμματα μαζικού εμβολιασμού για τον COVID-19 σχεδιάστηκαν ειδικά για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό για να ταιριάζουν στην «Πράσινη Ατζέντα» ότι η γη δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει τα τρέχοντα επίπεδα πληθυσμού, καθώς τώρα οι στατιστικές δείχνουν μείωση των ποσοστών γεννήσεων παγκοσμίως μετά τον COVID -19 κυκλοφορούν εμβόλια το 2021.
Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, τα εμβόλια για τον COVID-19 προκαλούν υψηλότερο ποσοστό αποβολών ακόμη και από τα χάπια για την άμβλωση. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπουμε πόσο κακοί και εγκληματίες έχουν γίνει οι υγειονομικοί μας υπάλληλοι στην κυβέρνηση, όπως η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky, όταν βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε κραυγαλέα ψέματα στον αμερικανικό λαό για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτών των δολοφονικών εμβολίων COVID.
Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες είναι επίσης συνένοχοι με μαζικές δολοφονίες και εγκληματική πρόθεση να βλάψουν. Αυτή είναι μια παγκόσμια καταστροφή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού ακρωτηριάζουν ήδη την οικονομία μας (των ΗΠΑ) λόγω του αριθμού των ανθρώπων που έχουν πεθάνει και έχουν σακατευτεί από τα εμβόλια, και τώρα βλέπουμε ότι υπάρχει μικρή ελπίδα για αναπλήρωση του εργατικού δυναμικού σύντομα. καθώς τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται γρήγορα και οι νέοι ενήλικες που γεννούν παιδιά γίνονται υπογόνιμοι. Πραγματικά ζούμε σε διαβολικούς καιρούς!

Αν υπάρχει μια μικρή παρηγοριά σε όλα αυτά, είναι το γεγονός ότι οι «αντιεμβολιαστές» που έχουν ακόμα το μυαλό και την ψυχή τους σε αρμονική ισορροπία επειδή δεν υποκλίθηκαν και δεν υποτάχθηκαν σε αυτούς τους κακούς δαιμονικούς τυράννους, θα είναι αυτοί. που είναι ακόμα γόνιμοι και αναπαράγουν την ανθρώπινη ζωή στο μέλλον.

Το φιλοδαρβινικό σύνθημα της «επιβίωσης του ισχυρότερου» πρόκειται να αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα τα επόμενα χρόνια, εάν ο Θεός δεν καταστρέψει εντελώς τον πλανήτη πρώτα και ξεκινήσει από την αρχή με την υποσχεμένη Μεσσιανική Νέα Παγκόσμια Τάξη .

Εμβόλια Covid και Υπογονιμότητα

Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν — εννέα μήνες μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του Covid;

από τον KanekoaTheGreat

Γερμανία

Γερμανία ανέφερε μείωση 13% στις γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2022 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2021.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε μείωση 7,7% στις γεννήσεις με 75.670 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2022 σε σύγκριση με 82.042 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Εικόνα

Ελβετία

Στην Ελβετία, τα ποσοστά γεννήσεων έχουν επίσης πέσει κατακόρυφα από την εισαγωγή των εμβολίων κατά του Covid.

Πηγή: SWPRS

Ταϊβάν

Ταϊβάν ανέφερε μείωση 23,2% στις γεννήσεις τον Μάιο του 2022 σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα το 2021.

Ο Igor Chudov, ο συγγραφέας ενός δημοφιλούς ενημερωτικού δελτίου για τον Covid έγραψε : «Όταν εκφράζεται σε «σίγμα», μονάδες τυπικής απόκλισης, η πτώση κατά 23,24% του ποσοστού γεννήσεων στην Ταϊβάν είναι ένα γεγονός 26 σίγμα ! Αυτό μπορεί να περιγραφεί ως «αδιανόητο» όσον αφορά την πιθανότητα να συμβεί λόγω τυχαίας πιθανότητας».

Σουηδία

Σουηδία, χωρίς lockdown και κλείσιμο σχολείων, ανέφερε μείωση 6,6% με 35.454 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 37.950 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Η μείωση των γεννήσεων είναι 6,9% για την ίδια χρονική περίοδο σε σύγκριση με τον μέσο όρο της περιόδου 2019-2021.

Ολλανδία

Κάτω Χώρες ανέφεραν μείωση 6,3% με 53.090 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 56.671 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Συμπερασματικά, στοιχεία από όλο τον κόσμο δείχνουν σημαντική μηνιαία μείωση των γεννήσεων από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2022 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μελέτες βιοκατανομής δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων του εμβολίου mRNA της Pfizer καταλήγουν στις ωοθήκες και τους όρχεις και μεταγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι τα εμβόλια covid-19 και covid μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Επιπλέον, το ποσοστό των προβλημάτων γονιμότητας που αναφέρονται στη βάση δεδομένων VAERS του CDC για τα εμβόλια κατά του Covid είναι αστρονομικό.

Πριν από την εισαγωγή των εμβολίων mRNA, υπήρχαν περίπου 1.500 αναφορές προβλημάτων γονιμότητας κατά τη διάρκεια της 31χρονης ιστορίας του VAERS για όλα τα εμβόλια συνδυαστικά.

Υπάρχουν 15.000 αναφορές για θέματα γονιμότητας μόνο από το εμβόλιο κατά του Covid, που αντιπροσωπεύει το 95% όλων των προβλημάτων γονιμότητας στην ιστορία του VAERS.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν περισσότερες από 30.000 αναφορές για αλλαγές της περιόδου μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid.

Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν — εννέα μήνες μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών κατά του Covid;

Τα παιδιά διατρέχουν στατιστικά σχεδόν μηδενικό κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από covid-19.

Ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών πρέπει να σταματήσει τώρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Newsletter του Kanekoa .

ΠΗΓΗ;https://healthimpactnews.com/2022/birth-rates-drop-worldwide-following-mass-covid-19-vaccination-in-2021/

Σ.γ.:Προφανώς εντικτωδώς τα ζευγάρια διαισθάνονται ότι  OΛA AYTA είναι αρχές ωδίνων και αποφεύγουν την τεκνογονία για να μην τυραννούν τα παιδιά τους από τις επόμενες πανδημίες και τα δεινά που οι δαιμονισμένοι εξουσιαστές επιβάλλουν στην ανθρωπότητα ενάντια στο θέλημα του Θεού.

Η κυβέρνηση θεωρεί τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς απειλή για το Πολίτευμα!

Το δικαίωμα της έκτρωσης για τη γυναίκα (400 με 500.000 εκτρώσεις το χρόνο) δεν αποτελεί απειλή όχι για το πολίτευμα αλλά για την ύπαρξη της ίδιας της Ελλάδας! Ο κόσμος του Όργουελ και το παράθυρο του Overton σε πλήρη δράση και εκτέλεση.

Έστειλε τους προσαχθέντες σε ειδικό τμήμα της ΓΑΔΑ

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας, έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη υπήρξαν προσαγωγές-συλλήψεις.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως οκτώ άτομα που προσήγαγε η αστυνομία από την συγκέντρωση αυτή, τα οδήγησε στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, που εδρεύει στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, και είναι αρμόδιο για την πρόληψη και την καταστολή σοβαρών ενεργειών ή απειλών που στρέφονται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση θεωρεί ότι όποιος διαμαρτύρεται γιατί τον έχει καταδικάσει στην φτώχεια και στην ανεργία, είναι ακραίος και… επικίνδυνος.

Αν υπάρχει τέτοια κλιμάκωση για μία διαμαρτυρία που εν τέλει οφείλεται σε λόγους που έχουν την βάση τους στον βιοπορισμό και στην επαγγελματική και κοινωνική καταστροφή χιλιάδων ανθρώπων, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε; Γιατί θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες ημέρες τον χειμώνα…

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε και την υπόθεση του καθηγητή κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα ο οποίος προσήχθη σε δίκη γιατί ζήτησε να καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων!

Συνεπώς κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να καταλήξει την σήμερον ημέρα…

Οι Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας εξέδωσαν δελτίο Τύπου σχετικά με την απίστευτη αυτή αντιμετώπιση:

«Από το προεδρικό διάταγμα 7/2017- ΦΕΚ 14/Α/9-2-2017 περί αναδιάταξης, αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, πληροφορούμαστε ότι το ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, που εδρεύει στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, είναι αρμόδιο για την πρόληψη και την καταστολή σοβαρών ενεργειών ή απειλών που στρέφονται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, για ποιο λόγο, από τη χθεσινή συγκέντρωση μικρής ομάδας υγειονομικών συναδέλφων και άλλων πολιτών που ανέλαβαν πρωτοβουλία να διαμαρτυρηθούν για δεύτερη φορά  έξω από την οικία του υπουργού υγείας, τα οκτώ άτομα που προσήγαγε η αστυνομία, οδηγήθηκαν ειδικά σε αυτή την υπηρεσία της ΓΑΔΑ, αφού ούτε το κράτος απειλούν, ούτε βέβαια το δημοκρατικό πολίτευμα, το οποίο εξάλλου έχει καταλυθεί εδώ και καιρό στη χώρα μας.

Η ενέργεια του κρατικού μηχανισμού να οδηγήσει κατόπιν προσαγωγής διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς υπαλλήλους σε τμήμα προστασίας του κράτους και του πολιτεύματος, σηματοδοτεί τις ξεκάθαρες προθέσεις της  πολιτείας να στοχοποιεί ως εν δυνάμει τρομοκράτη κάθε πολίτη και κάθε ομάδα πολιτών που διεκδικούν και υπερασπίζονται διαμαρτυρόμενοι και χωρίς χρήση βίας τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του κρατικού μηχανισμού είχε ως σκοπό μονάχα τον εκφοβισμό, εφόσον οι συνάδελφοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού προφανώς δεν μπόρεσε να τους προσαφθεί καμία κατηγορία.

Εν τούτοις οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της υποχρεωτικότητας που συμμετέχουν στο δίκτυο των υγειονομικών από 30 νοσοκομεία/ δομές υγείας Αττικής και το ΕΚΑΒ, προτρέπουν όλους τους συναδέλφους υγειονομικούς, για λόγους ορθής πρακτικής και τακτικής και για λόγους προστασίας από τις αυθαιρεσίες του κρατικού μηχανισμού, να συντάσσονται και να συμμετέχουν αποκλειστικά σε οργανωμένες δράσεις, ειρηνικού πάντα χαρακτήρα και να αποφεύγουν τη συμμετοχή σε αυθόρμητες πρωτοβουλίες δράσης.

Ο εκφοβισμός δεν θα περάσει.»

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syllipseis-anemvoliaston-ygeionomikon-i-kyvernisi-tous-theorei-apeili-gia-to-politeyma/

Τουλάχιστον η Dr Madeij επέζησε

Φωτογραφία του DR ZELENKO ,με την DR MADEJ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την Dr Madej 28/6 1 μ.μ. Από τον James Grundvig, American Media Periscope

Την πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή, η Δρ Carrie Madej και ο σύντροφός της, Billy, συνετρίβησαν με ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο στο Woodbury της Georgia. Η βουκολική πόλη, που βρίσκεται 70 μίλια νότια της Ατλάντα, έγινε το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού τους μετά την επιστροφή τους από ένα ταξίδι στη Φλόριντα.
Γιατί είναι κρίσιμο αυτό το τελευταίο σημείο; Επειδή σχεδόν αποκλείει το σαμποτάζ στον κινητήρα και το αεροσκάφος. Αν κάποιος είχε επέμβει, το αεροπλάνο θα έπρεπε να είχε συντριβεί στο πρώτο σκέλος της επιστροφής από τη Φλόριντα και όχι στο αεροδρόμιο Roosevelt Memorial στο Woodbury.
Αυτή η παρατήρηση προέρχεται από έναν πιλότο μεγάλης αεροπορικής εταιρείας και μικρών αεροσκαφών. Παρόλα αυτά, μια πηγή στην FAA θα με ενημερώσει αν βρεθούν στοιχεία για το αντίθετο. Ένας άλλος πιλότος αεροπορικής εταιρείας μου έστειλε γραπτό μήνυμα, δηλώνοντας: “Γι’ αυτό πετάω μόνο με δικινητήρια αεροπλάνα” σε περίπτωση ακινητοποίησης μονοκινητήριου αεροσκάφους.
Με σπασμένα πόδια, κι επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και μαζικό κύμα ευχών, προσευχών και ταχείας ανάρρωσης, ο Dr. Madej μεταφέρθηκε χθες από κρίσιμη σε σταθερή κατάσταση. Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, πολλές από τις στενές της επαφές πιστεύουν ότι θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της περιοχής της Ατλάντα σήμερα.
Από την Washington Standard:
“Συνέβη γύρω στις 2:15 μ.μ. Η FAA δήλωσε ότι πετούσαν με ένα μονοκινητήριο Piper PA-24.
“Σύμφωνα με τον Michael Watson, τον πρόεδρο της Αρχής Αεροδρομίου της κομητείας Meriwether, η πτήση κατευθυνόταν από την Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, κοντά στην Τάμπα, προς το αεροδρόμιο Newnan-Coweta County όταν παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα καθώς το αεροπλάνο άρχισε την κάθοδο. Η πτήση εκτράπηκε νότια προς το Warm Springs, αλλά συνετρίβη. Ο ιστότοπος παρακολούθησης πτήσεων Flight Aware δείχνει τη διαδρομή της πτήσης πριν από τη συντριβή.
“Η FAA συνεργάζεται με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών για να προσδιορίσει την αιτία της συντριβής. Καμία από τις δύο υπηρεσίες δεν θα δώσει λεπτομέρειες για την έρευνα”.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Dr. ZELENCO-Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ TΩΡΑ

ΠΗΓΗ:https://rumble.com/vrhwv1-dr.-zelenco-t.html

ΑΙΩΝΙΑ ΑΥΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

ΠΕΘΑΝΕ ο Dr. Ζελένκο! Μιλούσε κατά των εμβολίων COVID και του Χαράρι

Ο dr. Zelenko
Είχε προειδοποιήσει σε βίντεό του…

 

Πέθανε, ο Dr Vladimir Zev Zelenko, Ορθόδοξος Εβραίος και μέλος του κινήματος Lubavitch, σε ηλικία 49 ετών, όπως λένε, από καρκίνο.

Ο Zelenko έγινε γνωστός αφού εισήγαγε έναν συνδυασμό τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, θειικού ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης ως μέρος μιας πειραματικής θεραπείας εξωτερικών ασθενών για τον COVID-19 που προώθησε ως Πρωτόκολλο Zelenko.

Το ΕΛ δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, στα οποία ο Zelenko έψεγε τα εμβόλια COVID ως επικίνδυνα, ενώ μιλούσε κατά του διεθνιστή Νόα Χαράρι.

Ο Βλαντιμίρ Ζελένκο γεννήθηκε στο Κίεβο (τότε, μέρος της Σοβιετικής Ουκρανίας), το 1973. Η οικογένειά του μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν τριών ετών και εγκαταστάθηκε στην γειτονιά Sheepshead Bay του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Κέρδισε το πτυχίο Διδάκτωρ της Ιατρικής το 2000 από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο και στην συνέχεια ειδικεύτηκε στην οικογενειακή ιατρική.

Ακόμα μία φωνή κατά των πειραματικών (;) εμβολίων COVID σιωπά μετά τον κορυφαίο Μοντανιέ!

Σε βίντεο είχε προειδοποιήσει πως μπορεί να τον βρουν νεκρό:

ΠΗΓΉ:https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/pethane-o-dr-zelenko-miloyse-kata-ton-emv/

Δείτε το κάτωθι βίντεο με την τελευταία του συνέντευξη:

Μιλάει ως και για τη θυσία των παιδιών μας στο βωμό του Μολώχ των εμβολίων
Πως να αντιδράσουμε στη σατανική Ελίτ; Με πολιτική ανυπακοή και αυτοθυσία του ιδίου του εαυτού μας
Πάνω από όλα ο άπειρος Θεός και επίθεση στο δαιμονικό κακό που έχει πιάσει όλες τις άκρες και ζητά την εξαφάνιση 7 δις της ανθρωπότητας με έναν ακήρυχτο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο του βιολογικού πολέμου που εξαπέλυσε η Ελίτ των Σβαμπ, Σορος, Γκαίητς, Ροκφέλλερ, κ.λπ.

Το διορατικό πνεύμα και η σοφία του Νομπελίστα Αλεξάντρ Σολζενίτσυν επαληθεύεται στις μέρες μας

Τρεις ρωσικές παροιμίες για τον παγκόσμιο-πολυμορφικό ολοκληρωτισμό

Το διαχρονικό πνεύμα του Αλεξάντρ Σολζενίτσυν: 1975-2022

«Μια αρχή της μηχανικής μάς λέει πως ένας μόνο άνθρωπος μπορεί, μ’ ένα αρκετά μακρύ μοχλό, να κινήσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο Αλεξάντρ Σολζενίτσυν αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη της αρχής αυτής.

Η πένα του χρησιμεύει ως μοχλός, ένας μοχλός που γίνεται ακόμη πιο ισχυρός χάρη στην ευφυία του συγγραφέα, το ταλέντο του, το κουράγιο του και την αδάμαστη ακεραιότητά του.

Προσπαθεί να κινήσει έναν κόσμο που περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι παραδομένος στην τρέλα και στη δειλία. Ένα κόσμο που χαιρετά τον τρόμο, το έγκλημα και την καταπίεση […]».

(L. Kirkland)


To 1977 o εκδοτικός οίκος Ι. Σιδέρης, στη σειρά «Πειστήρια» εξέδωσε ένα βιβιλιαράκι (υπό τον τίτλο «Ανατολή και Δύση») με τις ομιλίες που εκφώνησε ο Αλεξάντρ Σολζενίτσυν το καλοκαίρι του 1975 –παραμονές της συνδιάσκεψης του Ελσίνκι– κατά την διάρκεια της επίσκεψης του συγγραφέως στην Η.Π.Α., προσκεκλημένος από την Συνομοσπονδία των Αμερικανικών Συνδικάτων AFL-CIO.

Στην ομιλία που εκφώνησε στις 30 Ιουνίου 1975 στην Ουάσιγκτον, ο Σολζενίτσυν αξιοποιεί δύο ρωσικές παροιμίες, οι οποίες είναι εξαιρετικά επίκαιρες.

Η πρώτη παροιμία είναι η εξής1:

«Ποτέ μη φωνάζεις τον λύκο να σε σώσει από τα σκυλιά! Πολέμα τα σκυλιά αλλά μην καλείς τον λύκο να σε βοηθήσει. Γιατί όταν έρθουν οι λύκοι, θα σκοτώσουν τα σκυλιά αλλά θα σε ξεσκίσουν και σένα επίσης».

Ο Σολζενίτσυν προσθέτει αμέσως μετά:

«Ο δημοκρατικός κόσμος θα μπορούσε να νικήσει το ένα ολοκληρωτικό καθεστώς μετά το άλλο, το Γερμανικό πρώτα και μετά το Σοβιετικό. Αντί γι’ αυτό όμως, δυνάμωσε τον Σοβιετικό ολοκληρωτισμό, βοήθησε να δημιουργηθεί ένας τρίτος ολοκληρωτισμός, ο Κινεζικός, και τελικά όλα αυτά οδήγησαν στη ρευστή σημερινή κατάσταση του κόσμου».

Εν έτει 2022, ο κόσμος έχει περάσει σε μια νέα φάση ολοκληρωτισμού, που είναι παγκόσμιας εμβέλειας και αλλάζει συνεχώς πρόσωπο: Πότε φορά την μάσκα της τρομοκρατίας, πότε της πανδημίας, πότε της κλιματικής αλλαγής, πότε της επισιτιστικής κρίσης, πότε της ενεργειακής κ.ο.κ.

Στο πλαίσιο αυτού του παγκόσμιου-πολυμορφικού ολοκληρωτισμού η προαναφερθείσα ρωσική παροιμία ισχύει ανάποδα:

Ποτέ μη φωνάζεις τα σκυλιά να σε σώσουν από τον λύκο! Επειδή, από καιρό, τα σκυλιά ζουν αρμονικά με τον λύκο, δεν θα έχεις καμία τύχη. Πολέμα απευθείας τον λύκο, παρακάμπτοντας τα σκυλιά!

Αποκωδικοποιώντας την παραβολή:

Αν θέλεις να υπερασπιστείς την ελευθερία και την αξία του ανθρώπου, χτύπα τον ολοκληρωτισμό με το δόρυ σου σημαδεύοντας την καρδιά του λύκου. Μην διανοηθείς να προσφύγεις στα σκυλιά της δικαιοσύνης, πιστεύοντας ότι θα έχει την πρόθεση να σε γλυτώσει από τους κυνόδοντες του λύκου2. Σ.γ.:Λύκος η πολιτική ηγεσία, σκυλιά οι της διακαιοσύνης συμβιβασμένοιταγοί της.

Σύμφωνα με την δεύτερη παροιμία που επικαλέσθηκε ο Σολζενίτσυν ισχύει ο εξής κανόνας3:

«Ο άνθρωπος του “ναι” είναι ο εχθρός σου, ο φίλος σου θα διαφωνεί μαζί σου».

Ο Σολζενίτσυν σχολιάζει επ’ αυτού:

«Φίλοι μου, δεν θα σας πω ευχάριστα-γλυκά λόγια. Η κατάσταση στον κόσμο δεν είναι μόνο επικίνδυνη, είναι απειλητική, είναι καταστροφική».

Στην συνέχεια, ο συγγραφέας συνοψίζει τις δύο τάσεις που υπήρχαν στον κόσμο του 20ού αιώνα4:

«Η μία είναι αυτή που […] βρίσκεται σε εφαρμογή πάνω από τριάντα χρόνια. Είναι η τάση του κοντόφθαλμου συμβιβασμού, η τάση να παραχωρούμε, να παραχωρούμε και να παραχωρούμε, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή ο λύκος θα έχει χορτάσει».

Η δεύτερη τάση θεωρείται από τον Σολζενίτσυν το κλειδί για τα πάντα, αυτό που θα εξασφαλίσει σε όλους το μέλλον μας5:

«Υπό τον σιδερένιο μανδύα του κομμουνισμού –για είκοσι χρόνια στη Σοβιετική Ένωση και μικρότερο χρόνο στις άλλες κομμουνιστικές χώρες– άρχισε να εκδηλώνεται κάποια ελευθερία του ανθρώπινου πνεύματος. Νέες γενιές μεγαλώνουν, που είναι σταθερές στην πάλη τους με το κακό. Οι γενιές αυτές δεν είναι πρόθυμες να δεχτούν συμβιβασμούς στερημένους από κάθε αρχή. Προτιμούν να χάσουν τα πάντα –μισθό, ανέσεις, ακόμη και την ίδια την ζωή – αλλά δεν είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν  τη συνείδησή τους, δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν συμφωνία με τον διάβολο».

Στην σημερινή εποχή του παγκόσμιου-πολυμορφικού ολοκληρωτισμού είναι πλέον ολοφάνερο ότι κυριάρχησε η πρώτη τάση. Οι πολίτες απανταχού της γης αποδείχθηκαν διαρκώς ενδοτικοί, αφού στους κυνόδοντες του ολοκληρωτικού λύκου παρέδωσαν σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του σώματος και της ψυχής τους:

 • Αρχικά άφησαν τον λύκο να κατασπαράξει το πρόσωπό τους φορώντας τους μάσκα, στην Ελλάδα μάλιστα όχι μόνο μία, αλλά δύο.
 • Στην συνέχεια, επέτρεψαν στον λύκο να χώνει τα νύχια του στα ρουθούνια τους και να τους μεταχειρίζεται σαν ύποπτους τρομοκράτες από τους οποίους παίρνει δείγμα DNA.
 • Μετά, πείσθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν να δώσουν στον λύκο το μπράτσο τους για να εγχέει στον οργανισμό τους ένα καινοφανές φαρμακευτικό σκεύασμα.

Ακολούθως, συμπεριφέρθηκαν σαν τηλεκατευθυνόμενα υγειονομικά πρεζόνια που προσέρχονται υπάκουα για τρύπημα κάθε φορά που βγαίνει φιρμάνι από τους ντίλερ του “θαυματουργού όπλου” κατά του “αόρατου εχθρού”. Σ.γ.:Ανάγκη κορόϊδα για τρίτη και τέταρτη αναμνηστική δόση χωρίς να έχει αποδειχθεί ότι ωφελούν αλλά μάλλον βλάπτουν αφού καταστρέφουν το ανοσοποιητικό.

Ενώ, λοιπόν, η δεύτερη τάση, όπως περιγράφεται παραπάνω από τον Σολζενίτσυν σημαίνει ότι οι νέες γενιές «προτιμούν να χάσουν τα πάντα –μισθό, ανέσεις, ακόμη και την ίδια την ζωή – αλλά δεν είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν τη συνείδησή τους, δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν συμφωνία με τον διάβολο», στον ανάποδο κόσμο της εποχής του κορωνοϊού ισχύει το ακριβώς αντίθετο:

Οι γενιές του παγκόσμιου-πολυμορφικού ολοκληρωτισμού προτίμησαν να θυσιάσουν την συνείδησή τους και να κάνουν συμφωνία με τον διάβολο, προκειμένου να μη χάσουν τον μισθό και τις ανέσεις τους!

Κι έτσι ο παραλογισμός θριάμβευσε:

Μια διασκέδαση στα μπουζούκια μετρά περισσότερο από την ακεραιότητα της συνείδησης και του σώματος!

Ανάποδα πρέπει να διαβαστεί και η δεύτερη ρωσική παροιμία που ανέφερε ο Σολζενίτσυν. Όσο αληθές είναι ότι «ο άνθρωπος του “ναι” είναι ο εχθρός σου, ο φίλος σου θα διαφωνεί μαζί σου», άλλο τόσο αληθές είναι ότι:

Ο άνθρωπος που ζητά τυφλά το “ναι” σου και δεν σε αφήνει να διαφωνείς μαζί του είναι ο απόλυτος εχθρός σου.

 

Στην ομιλία που εκφώνησε την 9η Ιουλίου 1975 στην Νέα Υόρκη, ο Σολζενίτσυν επικαλέσθηκε μία ακόμη ρωσική παροιμία, η οποία είναι εξίσου επίκαιρη με τις προηγούμενες6:

«Απ’ τις πολλές φορές που πηγαίνει η στάμνα στη βρύση, κάποτε θα σπάσει».

Η ερμηνεία της από τον ίδιο τον Σολζενίτσυν7:

«Σ’ έναν κόσμο που οι θέσεις είναι πανάκριβες πρέπει να μάθουμε να πληρώνουμε την τιμή που η κάθε μία απ’ αυτές τις θέσεις αξίζει. Δεν γίνεται ν’ αγαπάτε την ελευθερία και ταυτόχρονα να συμβιβάζεστε με τη βία και την τυραννία που μέσα σ’ αυτές είναι βυθισμένο το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας». Σ.γ.: Οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούν πως για κάθε πράξη τους πληρώνουν και το ανάλογο τίμημα.

 

Η ερμηνεία της παροιμίας προσαρμοσμένη στο καθεστώς του παγκόσμιου-πολυμορφικού ολοκληρωτισμού:

Δεν γίνεται ν’ αγαπάτε την ελευθερία και την αξία του ανθρώπου, αλλά ταυτοχρόνως να συμβιβάζεστε με την βία της βιοεξουσίας και την ψηφιακή τυραννία, που σήμερα φορά υγειονομική μπέρτα, αύριο όμως θα καλύπτεται από κλιματικό ή άλλης φύσεως (χουντο)μανδύα.

Ο Σολζενίτσυν κάνει μια διαπίστωση που θα μπορούσε να αφορά στο ακέραιο την δική μας εποχή8:

«Η παγκόσμια ιστορία, ολόκληρος ο πολιτισμός βρίσκονται σε μια σημαντική καμπή. Πολλοί παρατηρητές, από διαφορετικές σκοπιές ο καθένας τους, το έχουν παρατηρήσει αυτό. Αυτή την καμπή δεν μπορώ να τη συγκρίνω παρά μόνο με τη στροφή που σημάδεψε το πέρασμα της ανθρωπότητας απ’ το Μεσαίωνα στη σύγχρονη εποχή. Η τωρινή καμπή είναι μια ολόκληρη, μια πλήρης στροφή του πολιτισμού. Όλες οι παραδοσιακές έννοιες ξεθωριάζουν και οι ορισμοί τους χάνουν την ακρίβειά τους. Οι λέξεις οι πιο τρέχουσες, οι πιο συνηθισμένες, οι πιο κανονικές σιγά-σιγά αδειάζουν από νόημα. Μέθοδοι που επί αιώνες είχαν αποδείξει τη χρησιμότητά τους παύουν πια να είναι αποτελεσματικές. Όλες οι αξίες που λατρέψαμε, που αγαπήσαμε και που γι’ αυτές χτυπούσαν οι καρδιές μας κι έτρεμαν οι ζωές μας αρχίζουν να σβήνουν και κινδυνεύουν από στιγμή σε στιγμή να καταρρεύσουν».

Αρκεί, λοιπόν, να θυμηθούμε πόσο άδειασε από νόημα η λέξη ελευθερία, έτσι όπως την χρησιμοποίησαν οι νεοταξίτικες μαριονέτες για να πείσουν τον λαό ότι το μαζικό τρύπημα ήταν μια επιχείρηση ελευθερίας (ενώ πρόκειται για επιχείρηση σκλαβιάς που μετατρέπει τον άπαξ τρυπημένο σε αενάως τρυπητέο!) και, αντιστοίχως, ότι:

Το πρόστιμο σε βάρος των ατρύπητων πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών δεν είναι εξαναγκαστικό, διότι –άκουσον, άκουσον!– αν κάποιος επιλέξει να τρυπηθεί, δεν θα το πληρώσει. Άρα ακόμη κι ένας ληστής ενθυλακώνει νομίμως τα χρήματα του απειλουμένου, αφού αυτός, παρότι απειλήθηκε, δεν εξαναγκάσθηκε, δεν αντέδρασε, αλλά συνεργάσθηκε οικειοθελώς!

O tempora, o mores!

Οι παραδοσιακές έννοιες δεν ξεθώριασαν απλώς και οι ορισμοί τους δεν έχασαν απλώς την ακρίβειά τους, όπως παραπονιόταν ο Σολζενίτσυν πριν από 47 χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο αναποδογύρισαν.

Η ελευθερία έγινε σκλαβιά και η σκλαβιά ελευθερία.

Και πάλι με τα λόγια του Σολζενίτσυν, τα οποία απευθύνονταν στους ελεύθερους (;) Αμερικανούς:

«Εκ γενετής είμαστε σκλάβοι. Γεννιόμαστε σκλάβοι. Εγώ που δεν είμαι πια και πολύ νέος, γεννήθηκα μέσα στη σκλαβιά. Αλλά αυτό που είναι αληθινό για μένα είναι ακόμη πιο αληθινό για τους νέους. Είμαστε σκλάβοι, αλλά με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ποθούμε την ελευθερία. Ενώ εσείς γεννηθήκατε ελεύθεροι. Αλλά γιατί, ενώ είστε ελεύθεροι, θέλετε να χαλκεύσουν επάνω σας τα δεσμά του σκλάβου; Γιατί βοηθείτε αυτούς που μας τυραννούν;».

Αν ζούσε σήμερα ο Σολζενίτσυν, δεν αποκλείεται να ρωτούσε τους λαούς που παραδόθηκαν αμαχητί στον υγειοναζισμό-ιατροφασισμό και προπάντων τον ελληνικό λαό:

 • Γιατί αφήνετε την ολοκληρωτική κυβέρνηση Μητσοτάκη να σας εξευτελίζει καθημερινά βιάζοντας την κοινή λογική;
 • Γιατί επιτρέπετε να σας μεταχειρίζεται σαν ζώα με διπλό φίμωτρο και σαν προϊόντα που πρέπει συνεχώς να σκανάρονται;
 • Γιατί θέλετε να χαλκεύουν επάνω σας τα δεσμά του σκλάβου;
 • Γιατί συνεργάζεστε με αυτούς που σας τυραννούν;

Ο Ρώσος νομπελίστας ίσως επαναλάμβανε το παράδειγμα του σκακιστή9:

«Πολύ λίγη σημασία έχει εάν ο σκακιστής θα χάσει ή θα κερδίσει. Σημασία έχει ότι ο σκακιστής μέσα στη ζέστη της δράσης ξέχασε να κοιτάξει τον αντίπαλό του που έχει βλέμμα δολοφόνου. Ενός δολοφόνου, που σε περίπτωση αποτυχίας κρατάει πίσω του κρυμμένο ένα σφυρί που μ’ αυτό θα σπάσει το κεφάλι του αντιπάλου του και θα στείλει το παιχνίδι να κάνει περίπατο. Παρ’ όλη την ευφυία του, ο σκακιστής ξέχασε να σηκώσει το βλέμμα του και να κοιτάξει το βαρόμετρο. Ούτε καν λαβαίνει υπ’ όψη του ο σκακιστής μας ότι έξω σκοτείνιασε, ότι ο υδράργυρος χαμήλωσε, και ότι πυκνά σύννεφα που προμηνύουν θύελλα, αδιάκοπα, συγκεντρώνονται στον ουρανό».

Ωστόσο, ο ωραίος αυτός παραλληλισμός θα ήταν ανεδαφικός για τους σημερινούς Έλληνες, αφού αυτοί έχουν σταματήσει προ πολλού να παίζουν σκάκι.

 • Ζουν μόνο στο δυστοπικό τώρα, χωρίς να επιχειρούν προβολές στο αύριο της τελεσίδικης (αλλά όχι αμετάκλητης) επιβολής του Αντιχρίστου.
 • Δεν προσπαθούν καν να φαντασθούν πού θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια οι αδιάκοπες παραχωρήσεις της ψυχής και του σώματός τους στις βουλές των βουλιμικών βιοεξουσιαστών τους.

Συνδυαστικά με τον Σολζενίτσυν, ο οποίος προειδοποιούσε για τον κίνδυνο των συνεχών παραχωρήσεων και των κοντόφθαλμων συμβιβασμών, ας διαβαστεί ξανά ένα από τα πιο φλέγοντα χωρία της Αποκαλύψεως του Ιωάννου10:

«καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι»

«καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν»

«καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ».

Ευλόγως θα σκεπτόταν κάποιος να υποστηρίξει ότι η αντιτριάδα των όπλων κατά του “αόρατου εχθρού”, αποτελούμενη από την μάσκα, τα διαγνωστικά τεστ και το εμβόλιο, επιτελεί την λειτουργία του αντίχριστου χαράγματος, αφού χωρίς αυτά (διαζευκτικώς ή σωρευτικώς) οι πολίτες δεν μπορούν να μετάσχουν στις εμπορικές συναλλαγές ή να λάβουν μέρος σε κοινωνικές δραστηριότητες. Κοντολογίς: Υφίστανται τον κοινωνικο-οικονομικό αποκλεισμό τους.

Δυστυχώς, η ομοιότητα ανάμεσα στο χάραγμα και την προαναφερθείσα αντιτριάδα είναι πολύ μεγάλη για να παρακάμπτεται ελαφρά τη καρδία ή, ακόμη χειρότερα, περιπαικτικά. Συνεπώς:

 • Το χάραγμα δεν δικαιολογεί συνειδησιακό άραγμα!
 • Η οπλική αντιτριάδα επιβάλλει διανοητική γρηγοράδα!
 • Δεν επιτρέπεται να αποκλείουμε τίποτε, γιατί τότε είναι που ξαφνικά μπορεί να αποκλειστούμε!

1

Ανατολή και Δύση, μτφ.: Α. Τσακίρης, σελ. 24.

2

Επ’ αυτού βλ. Βαθιώτη, Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή. Συντονισμένα τρομο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης, εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021, σελ. 317, όπου η φράση: Δεν προστρέχουμε στα λυκόπουλα για να προστατευθούμε από τον λύκο.

3

Ό.π., σελ. 25.

4

Ό.π., σελ. 46.

5

Αυτόθι.

6

Ανατολή και Δύση, μτφ.: Απ. Κατσόγιαννος, σελ. 73.

7

Αυτόθι.

8

Ό.π., σελ. 80.

9

Ό.π., σελ. 79.

10

Κεφ. 13, 15-17.

Subscribe to Truth revealed

By Konstantinos Vathiotis  ·  Launched 4 months ago

Revealing truth and sharing knowledge in our dark days / Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν,

Το CDC επιβεβαίωσε τον θάνατο μετά τον εμβολιασμό από πήξη του αίματος 2 εβδομάδες πριν από την ειδοποίηση του κοινού (και πόσοι δεν το έμαθαν ποτέ) καλή ώρα σαν τους Έλληνες!

Γενική εικόνα των εγκαταστάσεων του CDC στην Atlanta Georgia

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC ) επιβεβαίωσαν στα τέλη του 2021 ότι ένα άτομο πέθανε από πήξη του αίματος αφού έλαβε ένα εμβόλιο για τον COVID-19 που είχε συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο πήξης, αλλά δεν ειδοποίησε το κοινό για δύο εβδομάδες. εμφανίζονται τα email.

Ο Δρ. Tom Shimabukuro, αξιωματούχος του CDC, είπε στους συναδέλφους του CDC και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις 2 Δεκεμβρίου 2021, «Επιβεβαιώσαμε έναν 9ο θάνατο από TTS (Thrombosis with Thombocytopenia Syndrome) μετά τον εμβολιασμό μεJanssen», σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε η The Epoch Times μέσω ενός αιτήματος νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας.

Το TTS αναφέρεται σε θρόμβωση λόγω σύνδρομου θρομβοπενίας, μια κατάσταση που χαρακτηρίζει χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων σε συνδυασμό με θρόμβους αίματος.

Οι αξιωματούχοι είχαν συστήσει παύση σε εθνικό επίπεδο για τη χορήγηση του εμβολίου, που παρήγαγε η θυγατρική της Johnson & Johnson (J&J), τον Απρίλιο του 2021, αφού έξι γυναίκες εμφάνισαν TTS μετά τον εμβολιασμό J&J και τρεις πέθαναν. Αλλά ήραν την παύση αφού διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο παρέμενε ασφαλές και αποτελεσματικό.

Η πάθηση δεν συζητήθηκε πολύ τους επόμενους μήνες, παρά το γεγονός ότι το CDC αργότερα ανέφερε ότι σημειώθηκαν πέντε επιπλέον θάνατοι πριν από τις 31 Αυγούστου 2021. Ο Shimabukuro έδωσε μια ενιαία ενημέρωση, στα μέσα Οκτωβρίου 2021, λέγοντας ότι είχαν αναφερθεί πέντε συνολικά θάνατοι.

Αυτό ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Δώδεκα ημέρες αφότου ο Shimabukuro ειδοποίησε τους συναδέλφους του για τον ένατο θάνατο, η FDA προέτρεψε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να μην χορηγούν το εμβόλιο σε άτομα με ορισμένες παθήσεις λόγω του κινδύνου TTS. Δύο ημέρες μετά από αυτό, ο Δρ. Isaac See, ένας άλλος αξιωματούχος του CDC, ενημέρωσε το κοινό κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ότι είχαν σημειωθεί εννέα θάνατοι μετά τον εμβολιασμό.

Δεν είναι σαφές πότε το CDC έμαθε για τον έκτο, τον έβδομο και τον όγδοο θάνατο.

Το CDC λαμβάνει αναφορές που γίνονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου και προσπαθεί να επιβεβαιώσει τις αναφορές, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων μετά τον εμβολιασμό. Έχει αναφερθεί στο σύστημα μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από TTS μετά τον εμβολιασμό από τον αριθμό που έχει επαληθεύσει το CDC.

Μια μέρα αφότου ο Shimabukuro επιβεβαίωσε τον ένατο θάνατο, το μήνυμά του διαβιβάστηκε από την Δρ. Amanda Cohn, άλλη αξιωματούχο του CDC, στη Διευθύντρια του CDC, Dr. Rochelle Walensky.

«Δείτε παρακάτω, πληροφορίες για έναν 9ο εντελώς τραγικό θάνατο από TTS», έγραψε η Cohn.

«Ευχαριστούμε πολύ που μας ενημερώσατε… οποιαδήποτε τραγική περίπτωση», απάντησε ο Walensky.

Τα email ήταν εν μέρει διορθωμένα. το ένα ήταν πλήρως διασκευασμένο.

Τέσσερις ημέρες μετά το email του Shimabukuro, αξιωματούχοι του CDC ενημέρωσαν για το TTS μετά τον εμβολιασμό στην Τεχνική Ομάδα Εργασίας για την Ασφάλεια Εμβολίων COVID-19, μέρος της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων του οργανισμού, σε μια συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών. Οι Epoch Times ζήτησαν παρουσιάσεις και ήχο από τη συνάντηση.

Χρειάστηκαν 14 ημέρες για την ενημέρωση του κοινού. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνάντησης της συμβουλευτικής ομάδας στην οποία ο καθένας ήταν ελεύθερος να συντονιστεί.

Ερωτηθείσα σχετικά με την καθυστέρηση στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους θανάτους, το CDC παρείχε ένα σχόλιο από την ομάδα που εργάζεται για την επαλήθευση των θανάτων που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων του Εμβολίου.

«Για όλες τις αναφορές που ταξινομούνται ως σοβαρές (που περιλαμβάνουν θανάτους μετά τον εμβολιασμό), η VAERS (εντός μιας εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή της αναφοράς) ζητά όλα τα διαθέσιμα ιατρικά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών θανάτου και των εκθέσεων νεκροψίας, για τον αναφερόμενο ασθενή. Για ορισμένες αναφορές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πιθανών αναφορών TTS, πραγματοποιείται διαβούλευση με ειδικούς για να διαπιστωθεί εάν η αναφορά πληροί τα standards με το τυποποιημένο ορισμό του TTS στις αναφερόμενες περιπτώσεις. Όσον αφορά τις επαληθευμένες αναφορές για TTS όπου πέθανε ο ασθενής, αυτές οι διεργασίες συνέβησαν κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων χρονοδιαγραμμάτων τους», είπε η ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εικονικής συνάντησης, σύμβουλοι συνέστησαν στο CDC να πει ότι το εμβόλιο Johnson & Johnson δεν «προτιμάται» λόγω της σύνδεσής του με το TTS. Ο Walensky ενέκρινε τη σύσταση.

Αλλά μόλις πέντε μήνες αργότερα, οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων στο FDA περιόρισαν επισήμως τη χρήση του εμβολίου λόγω του κινδύνου πήξης του αίματος.

Ο οργανισμός είπε ότι διεξήγαγε μια ενημερωμένη ανάλυση των αναφορών και εντόπισε 60 επιβεβαιωμένα κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων εννέα επιβεβαιωμένων θανάτων. Είπε ότι περιόριζε τη διαθεσιμότητα του εμβολιασμού επειδή τα αναφερόμενα κρούσματα και οι θάνατοι «δεν ήταν αισθητά χαμηλότερα από ό,τι είχαν αναφερθεί προηγουμένως».

Zachary Stieber

Δημοσιογράφος
ΠΗΓΗ:https://www.theepochtimes.com/cdc-confirmed-post-vaccination-death-from-blood-clotting-two-weeks-before-alerting-public-emails_4556517.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-06-27-1&utm_medium=email&est=rqa2EPYwSaaoxwfVYYswe99utyXs3srqGR9S7P1x%2BkaT9ftTFT9P4U1BHN6sKKCS

CDC Confirmed Post-Vaccination Death From Blood Clotting 2 Weeks Before Alerting Public: Emails

By Zachary Stieber
June 25, 2022 Updated: June 28, 2022

biggersmaller

4:424:42

 

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) confirmed in late 2021 that a person died from blood clotting after receiving a COVID-19 vaccine that had been linked with an increased clotting risk, but did not alert the public for two weeks, newly obtained emails show.

Dr. Tom Shimabukuro, a CDC official, told colleagues at the CDC and the Food and Drug Administration (FDA) on Dec. 2, 2021, “We have confirmed a 9th TTS death following Janssen vaccination,” according to emails obtained by The Epoch Times through a Freedom of Information Act request.

TTS refers to thrombosis with thrombocytopenia syndrome, a condition that features low platelet levels combined with blood clots.

Officials had recommended a nationwide pause on the administration of the vaccine, produced by Johnson & Johnson (J&J) subsidiary Janssen, in April 2021 after six women experienced TTS after J&J vaccination and three died. But they lifted the pause after determining the vaccine remained safe and effective.

The condition was not discussed much in the ensuing months, despite the CDC later reporting that five additional deaths occurred before Aug. 31, 2021. Shimabukuro gave a single update, in mid-October 2021, saying five total deaths had been reported.

That was until December 2021. Twelve days after Shimabukuro alerted colleagues of the ninth death, the FDA urged healthcare workers not to administer the vaccine to people with certain conditions because of the TTS risk. Two days after that, Dr. Isaac See, another CDC official, informed the public during a meeting that nine deaths had occurred post-vaccination.

It’s unclear when the CDC learned of the sixth, seventh, and eighth deaths.

The CDC takes reports made to the Vaccine Adverse Event Reporting System and attempts to confirm the reports, including post-vaccination deaths. A higher number of post-vaccination TTS deaths have been reported to the system than the number the CDC has verified.

One day after Shimabukuro confirmed the ninth death, his message was forwarded by Dr. Amanda Cohn, another CDC official, to CDC Director Dr. Rochelle Walensky.

“See below, information on a 9th completely tragic death from TTS,” Cohn wrote.

“Many thanks for letting us know … any tragic case,” Walensky responded.

The emails were partially redacted; one was fully redacted.

Four days after Shimabukuro’s email, CDC officials gave an update on post-vaccination TTS to the COVID-19 Vaccine Safety Technical Work Group, part of the agency’s vaccine advisory panel, in a closed-door meeting. The Epoch Times has asked for presentations and audio from the meeting.

It took 14 days to update the public. That happened during a virtual meeting of the advisory panel that anyone was free to tune into.

Asked about the delay in making the public aware of the deaths, the CDC provided a comment from the team that works on verifying deaths reported to the Vaccine Adverse Event Reporting System.

“For all reports classified as serious (which includes deaths after vaccination), VAERS (within one business day of receiving the report) requests all available medical records, including death certificates and autopsy reports, for the reported patient. For some reports, including some potential reports of TTS, consultation with experts to determine if the report meets a standardized case definition is performed. Regarding verified reports of TTS where the patient died, these processes occurred during their usual timeframes,” the team said.

During the virtual meeting, advisers recommended the CDC say the Johnson & Johnson vaccine was not “preferred” because of its link to TTS. Walensky endorsed the recommendation.

But it wasn’t until five months later that drug regulators at the FDA formally restricted the use of the vaccine because of the blood clotting risk.

The agency said it conducted an updated analysis of reports and identified 60 confirmed cases, including nine confirmed deaths. It said it was limiting the availability of the shot because the reported cases and deaths were “not appreciably lower than previously reported.”

Source:https://www.theepochtimes.com/cdc-confirmed-post-vaccination-death-from-blood-clotting-two-weeks-before-alerting-public-emails_4556517.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-06-27-1&utm_medium=email&est=rqa2EPYwSaaoxwfVYYswe99utyXs3srqGR9S7P1x%2BkaT9ftTFT9P4U1BHN6sKKCS

Ατέλειωτη η σειρά των θανάτων και των μελλοθανάτων σε παγκόσμιο επίπεδο

Πόσους ανθρώπους σκοτώνουν πραγματικά τα εμβόλια Covid-19;

οντ

Print Friendly, PDF & Email

Κανείς δεν ξέρει πόσους ανθρώπους σκοτώνουν τα εμβόλια – ή πόσους θα σκοτώσουν.

Αλλά παρόλο που δεν έχω δει τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους, άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει ή τραυματιστεί αφού τους χορηγήθηκε το εμβόλιο:

Του Δρ Βέρνον Κόλμαν

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – Οι πιο πρόσφατοι θάνατοι και τραυματισμοί από το εμβόλιο Covid από το VAERS

covid του openvaers.com (υπολογίζεται ότι αναφέρεται μόνο το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου)

Σημείωση: Η ακόλουθη παράγραφος έχει πλέον προστεθεί στην εκτύπωση δεδομένων ανάλυσης της Pfizer του Ηνωμένου Βασιλείου, « Μια αναφορά ύποπτης ADR στο σχήμα της κίτρινης κάρτας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προκλήθηκε από το εμβόλιο… » Κατά την άποψή μου, αυτό είναι ακόμη ένα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια. Σημειώνουμε ότι όταν οι ασθενείς πεθαίνουν 60 ημέρες μετά από ένα θετικό τεστ για τον Covid, προστίθενται στους αριθμούς θανάτων από τον Covid, αλλά αν κάποιος πεθάνει 60 λεπτά μετά από ένα εμβόλιο για τον Covid, τότε είναι απλώς μια σύμπτωση.

PFIZER (δεδομένα Ηνωμένου Βασιλείου) – Μερικοί από τους τραυματισμούς περιλαμβάνουν: εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, αποβολές, παράλυση Bell, σήψη, παράλυση, ψυχιατρικές διαταραχές, τύφλωση, κώφωση, έρπητα ζωστήρα, αλωπεκία και covid-19. (Παρακαλούμε βοηθήστε να σωθούν ζωές και στείλτε τον σύνδεσμο για την εκτύπωση της ανάλυσης δεδομένων της Pfizer σε σχολεία και τοπικές εφημερίδες)

Αναφορές για την κίτρινη κάρτα του Ηνωμένου Βασιλείου . Αυτή η εξελιγμένη και εύχρηστη βάση δεδομένων στο ukcolumn.org αναλύει τα δεδομένα της κίτρινης κάρτας της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια του Covid-19.

Σημείωση : Η ακόλουθη παράγραφος έχει πλέον προστεθεί στην εκτύπωση δεδομένων ανάλυσης AstraZeneca του Ηνωμένου Βασιλείου, “Μια αναφορά ύποπτης ADR στο σύστημα της κίτρινης κάρτας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προκλήθηκε από το εμβόλιο…” Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ακόμη ένα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια. Σημειώνουμε ότι όταν οι ασθενείς πεθαίνουν 60 ημέρες μετά από ένα θετικό τεστ για τον Covid, προστίθενται στους αριθμούς θανάτων από τον Covid, αλλά αν κάποιος πεθάνει 60 λεπτά μετά από ένα εμβόλιο για τον Covid, τότε είναι απλώς μια σύμπτωση.

ASTRAZENECA (δεδομένα Ηνωμένου Βασιλείου) – Μερικοί από τους πολλούς τραυματισμούς περιλαμβάνουν: τύφλωση, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, αποβολές, σήψη, παράλυση, παράλυση Bell, κώφωση, έρπητα ζωστήρα, αλωπεκία και covid-19. (Παρακαλούμε βοηθήστε να σωθούν ζωές και στείλτε τον σύνδεσμο για την εκτύπωση δεδομένων ανάλυσης AstraZeneca σε σχολεία και τοπικές εφημερίδες)

Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων με αναφορές ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων:

Ο βουλευτής Derek Sloan εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τη λογοκρισία του εμβολίου Covid-19 σε γιατρούς και επιστήμονες ( βίντεο – σκύλος )

Η Moderna ξεκινά τις πρώτες δοκιμές σε ανθρώπους για εμβολιασμό κατά της γρίπης με βάση τη νέα τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του εμβολίου της εταιρείας για τον Covid-19 ( άρθρο – Daily Mail )

Σημαντική σημείωση:
Έχουν αναφερθεί στον Τύπο ότι το εμβόλιο AstraZeneca προκαλεί θρόμβους αίματος. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με ΟΛΑ τα πειραματικά εμβόλια που δήθεν χορηγούνται για την πρόληψη του Covid-19. Υπήρξαν πολλοί θάνατοι, με περισσότερους από 1.000 μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και έναν τεράστιο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια που χορηγούνται σε υγιή άτομα δεν προλαμβάνουν τον COVID-19 ούτε εμποδίζουν τη μετάδοσή του και ότι ο κίνδυνος ενός νεαρού, υγιούς ενήλικα να πεθάνει από covid-19 είναι εξαιρετικά μικρός.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πιθανούς θανάτους και τραυματισμούς που ακολούθησαν τον εμβολιασμό.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι αρχές θα ισχυριστούν ότι αυτοί οι θάνατοι ήταν τυχαίοι.

Και ας θυμηθούμε εάν ένας ασθενής πεθάνει εντός 28 ημερών από τη στιγμή που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό (και το τεστ δεν σημαίνει ότι ο ασθενής έχει ακόμη και τη νόσο αφού τα περισσότερα τεστ είναι ψευδώς θετικά) τότε ο θάνατος θα καταχωρηθεί ως Covid-19 θάνατος και ο ασθενής θα λέγεται ότι πέθανε «με» τον Covid-19. Έτσι, με την ίδια λογική, είναι απολύτως λογικό να πούμε ότι εάν ένας ασθενής πεθάνει ή αρρωστήσει εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό, τότε ο θάνατος ή η ασθένεια σχετίζεται με το εμβόλιο του Covid-19.

Θα αρχίσουν ποτέ τα κύρια μέσα ενημέρωσης να καταγράφουν αυτούς τους θανάτους ή τις ασθένειες; Ή μήπως οι δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να προωθούν την επίσημη κυβερνητική γραμμή – και να αρνούνται, να διαστρεβλώνουν ή να καταπιέζουν την αλήθεια;

Πόσοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν πριν ξυπνήσουν τα ΜΜΕ;

Θάνατοι λίγο μετά το Covid Jab – Άλλη μια σύμπτωση

Άλλες σημαντικές πληροφορίες για το εμβόλιο Covid

Εμβόλιο Covid-19 – Πιθανές παρενέργειες του εμβολίου

Οι pro-vaxxers θέλουν να σας πουν ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και απόλυτα αποτελεσματικά. Ακόμη και όταν δεν θεωρούνται αρκετά ασφαλή για να χρησιμοποιηθούν ως καθαριστικό φούρνου, οι φανατικοί ενθουσιάζονται με αυτά. Οι νέοι και εκείνοι που γνωρίζουν ελάχιστα για την ιατρική ή την επιστήμη, μιλούν για τα εμβόλια με ευλάβεια, επειδή έχουν κατηχηθεί να πιστεύουν τα ψέματα υπέρ του εμβολίου.

Και ψέματα λένε φυσικά οι υπέρμαχοι.

Τα εμβόλια προκαλούν πολλές ασθένειες και αρκετούς θανάτους και δεν κάνουν πάντα αυτό που υποτίθεται ότι κάνουν. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν πληρώσει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια σε ασθενείς που αρρώστησαν από εμβόλια – ή σε συγγενείς ασθενών που σκοτώθηκαν από εμβόλιο.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με το τι κάνει στην πραγματικότητα το εμβόλιο του Covid-19. Δεδομένου ότι το εμβόλιο είναι ένας νέος τύπος εμβολίου και χορηγείται πριν από την ολοκλήρωση των συνηθισμένων δοκιμών και παρατηρήσεων, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με τα άτομα που κάνουν την ένεση στον βραχίονα.

Τι παρενέργειες θα υπάρξουν; Πόσοι θα πεθάνουν;

Λοιπόν, δεν ξέρω και ούτε κανείς άλλος.

Τι γίνεται εάν μια γυναίκα είναι έγκυος όταν κάνει το εμβόλιο ή μείνει έγκυος αφού της χορηγηθεί το εμβόλιο; Το εμβόλιο δεν πρέπει να χορηγείται σε έγκυες γυναίκες, αλλά δεν είναι προγραμματισμένες όλες οι εγκυμοσύνες.

Θα επηρεάσει το εμβόλιο τα απαραίτητα φάρμακα που σώζουν ζωές; Πολλοί ηλικιωμένοι ασθενείς λαμβάνουν ήδη μια σειρά από συνταγογραφούμενα φάρμακα. Θα τους επηρεάσει το εμβόλιο; Κανείς δεν ξέρει. Το εμβόλιο για τον Covid-19 είναι το μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία. Και, σε αντίθεση με μια σωστή κλινική δοκιμή, είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτη. Όπως συμβαίνει με όλα τα εμβόλια, τα περισσότερα από τα προβλήματα που αναπτύσσονται δεν θα αναφερθούν ούτε θα αναγνωριστούν ποτέ.

Υπολογίζεται ότι στις ΗΠΑ αναφέρεται μόνο 1 στις 100 παρενέργειες του εμβολίου.

Το καλύτερο που έχουμε είναι μια λίστα εργασίας με πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που έχει δημοσιεύσει ο FDA στις ΗΠΑ. ( Ακολουθεί ο σύνδεσμος προς την πρόχειρη λίστα εργασίας )

Εφόσον πιστεύω ότι όλοι δικαιούνται να γνωρίζουν ποιες παρενέργειες μπορεί να υπάρχουν με ένα εμβόλιο που προωθείται σε μεγάλο βαθμό, θα σας διαβάσω την επίσημη λίστα των πιθανών παρενεργειών. Αυτή, θυμηθείτε, δεν είναι η λίστα μου, αλλά μια πρόχειρη λίστα που καταρτίστηκε από τον FDA – τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ.

 • Σύνδρομο Guillain-Barre
 • Οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα
 • Εγκάρσια μυελίτιδα
 • Εγκεφαλίτιδα
 • Myelitis
 • Εγκεφαλομυελίτιδα
 • Μηνιγγοεγκεφαλίτιδα
 • Μηνιγγίτιδα
 • Εγκεφαλοπάθεια
 • Σπασμοί
 • Επιληπτικές κρίσεις
 • Εγκεφαλικό
 • Ναρκοληψία
 • Καταπληξία
 • Αναφυλαξία
 • Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή)
 • Μυοκαρδίτιδα
 • Περικαρδίτις
 • Αυτοάνοσο νόσημα
 • Θάνατος
 • Εγκυμοσύνη, Αποτελέσματα γέννησης
 • Άλλες οξείες απομυελινωτικές ασθένειες
 • Μη αναφυλακτικές αλλεργικές αντιδράσεις
 • Θρομοκυτταροπενία
 • Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη
 • Φλεβική θρομβοεμβολή
 • Αρθρίτιδα
 • Αρθραλγία
 • Πόνος στις αρθρώσεις
 • Νόσος Kawasaki
 • Πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο στα παιδιά
 • Ασθένεια ενισχυμένη με εμβόλια

Δεν πρόκειται απαραίτητα να πάρετε όλα αυτά ή ακόμα και κάποιο από αυτά εάν έχετε το εμβόλιο. Αλλά αυτές είναι οι πιθανές παρενέργειες που έχει καταγράψει ο FDA. Είναι όλα δυσάρεστα, τα περισσότερα πολύ σοβαρά και δεν μπορείς να γίνεις πιο σοβαρός από τον θάνατο.

Και αν είστε αρκετά τρελοί για να κάνετε το εμβόλιο, τότε εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να προσέχετε τα συμπτώματα όλων των ασθενειών στη λίστα του FDA.

Η κυβέρνησή σας δεν θα σας ενημερώσει για αυτούς τους κινδύνους – δεν πιστεύει στην πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση όσον αφορά τα εμβόλια.

Πράγματι, οι περισσότερες κυβερνήσεις κάνουν τώρα ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι θα απαγορευθούν όλες οι επικρίσεις για τα εμβόλια. Ανάλογα με το πού ζείτε, είναι, ή σύντομα θα είναι παράνομο, ακόμη και να αναφέρουμε ότι τα εμβόλια μπορεί να μην λειτουργούν πάντα ή μπορεί να σας αρρωστήσουν.

Τέλος, αν η κυβέρνησή σας νοιαζόταν πραγματικά για εσάς, θα διεξήγαγε μια πολύ απλή, φθηνή δοκιμή.

Θα κρατούσαν μια σημείωση για όλα τα προβλήματα υγείας που επηρεάζουν 20.000 ασθενείς που έκαναν το εμβόλιο και θα συγκρίνουν αυτή τη λίστα με μια λίστα με όλα τα προβλήματα υγείας που επηρεάζουν 20.000 ασθενείς που δεν έκαναν το εμβόλιο την ίδια περίοδο. Κάνουν τις συγκρίσεις κάθε 3, 6 και 12 μήνες.

Φυσικά, θα έπρεπε να βρουν μερικούς τίμιους γιατρούς για να επιβλέπουν τη δοκιμή, γιατί θα ήταν πολύ εύκολο να το ψάξουν.

Αλλά θα έδινε μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, οπότε αμφιβάλλω αν θα το κάνουν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους γνωρίζετε.

ΠΗΓΗ:https://expose-news.com/2021/11/02/how-many-people-are-the-covid-19-vaccines-really-killing/

Αν τα πιο πάνω βίντεο και άρθρα τα βλέπετε χωρίς να επιδιώκετε να δραστηριοποιειθείτε και να έρθετε σε επαφή με άλλους όσους έχουν περάσει μυριάδες βάσανα από τα jabs και δεν συστήνετε ομάδες άμυνας, αλληλοενημέρωσης και survival μεταξύ εσάς και εμάς, καλλίτερα μην παρακολουθείτε τέτοια άρθρα μείνετε στην παθητικότητα και στην άγνοια μέχρι να κτυπήσει η συμφορά την πόρτα σας. Ειδάλλως ελάτε μαζί μας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος Ψυχίατρος Παίδων Ενηλίκων-Νευρολόγος-Ψυχαναλυτής


Εγγραφείτε τώρα για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τα τελευταία νέα χωρίς λογοκρισία στα εισερχόμενά σας…

How many people are the Covid-19 Vaccines really killing?

Print Friendly, PDF & Email

No one knows how many people the vaccines are killing – or how many they will kill.

But although I haven’t seen the mainstream media mention most of these deaths, people have already died or been injured after being given the vaccine:

By Dr Vernon Coleman

SHOCKING – The latest covid vaccine deaths and injuries from VAERS

openvaers.com covid data (it is estimated that only 1% of vaccine adverse events is reported)

Note: The following paragraph has now been added to the UK’s Pfizer analysis data print, “A report of a suspected ADR to the Yellow Card scheme does not necessarily mean that it was caused by the vaccine…” In my view, this is yet another attempt to draw attention away from the very real problems associated with the vaccines. We note that when patients die 60 days after a positive covid test, they are added to the covid death figures but if someone were to die 60 minutes after a covid vaccine, then it is just a coincidence.

PFIZER (UK data) – Some of the Injuries include: strokes, heart attacks, miscarriages, Bell’s Palsy, sepsis, paralysis, psychiatric disorders, blindness, deafness, shingles, alopecia and covid-19. (Please help save lives and send the link for the Pfizer data analysis print to schools and local newspapers)

UK Yellow Card reports. This sophisticated and easy to use database on ukcolumn.org analyses the UK Government’s Yellow Card data of deaths and adverse reactions associated with the covid-19 jabs.

Note: The following paragraph has now been added to the UK’s AstraZeneca analysis data print, “A report of a suspected ADR to the Yellow Card scheme does not necessarily mean that it was caused by the vaccine…” In my view, this is yet another attempt to draw attention away from the very real problems associated with the vaccines. We note that when patients die 60 days after a positive covid test, they are added to the covid death figures but if someone were to die 60 minutes after a covid vaccine, then it is just a coincidence.

ASTRAZENECA (UK data) – Some of the many injuries include: blindness, strokes, heart attacks, miscarriages, sepsis, paralysis, Bell’s Palsy, deafness, shingles, alopecia and covid-19. (Please help save lives and send the link for the AstraZeneca analysis data print to schools and local newspapers)

European database of suspected adverse drug reaction reports:

Derek Sloan MP raised concerns on covid-19 vaccine censorship of doctors and scientists (video – bitchute)

Moderna begins first human trials for flu shot based on new mRNA technology used to make the company’s covid-19 vaccine (article – Daily Mail)

Important note:
There have been reports in the press that the AstraZeneca vaccine is causing blood clots. This is true but so do ALL of the experimental vaccines being given allegedly to prevent covid-19. There have been many deaths, with more than 1,000 in the UK alone, and a vast number of adverse events. It is important to remember that these experimental vaccines which are being given to healthy people do not prevent covid-19 or stop it being passed on, and the risk of a young, healthy adult dying of covid-19 is extremely small.

Those are just some of the possible deaths and injuries that have followed vaccination.

I have no doubt that the authorities will claim that these deaths were coincidental.

And let us remember if a patient dies within 28 days of being tested positive for coronavirus (and the test doesn’t mean that the patient even has the disease since most tests are false positives) then the death will be listed as a covid-19 death and the patient will be said to have died ‘with’ covid-19. So by the same token, it is perfectly reasonable to say that if a patient dies or falls ill within 28 days of being vaccinated then the death or illness was related to the covid-19 vaccine.

Will the mainstream media ever start recording these deaths or illnesses? Or are journalists going to continue to promote the official government line – and to deny, distort or suppress the truth?

How many people have to die before the media wakes up?

Deaths Shortly After Covid Jab – Yet Another Coincidence

Other Important Covid Vaccine Information

Covid-19 Vaccine – Possible Vaccine Side Effects

The pro-vaxxers like to tell you that vaccines are perfectly safe and perfectly effective. Even when they wouldn’t be considered safe enough to use as oven cleaner, the fanatics enthuse about them. Young people and those who know little about medicine or science, talk about vaccines with reverence because they’ve been indoctrinated into believing the pro-vaccine lies.

And the pro-vaxxers are lying, of course.

Vaccines cause a lot of illness and quite a few deaths and they don’t always do what they’re supposed to do. Governments around the world have paid out many billions of dollars to patients who have been made ill by vaccines – or to the relatives of patients who were killed by a vaccine.

There are, for example, grave doubts about what the covid-19 vaccine actually does. Since the vaccine is a new type of vaccine and is being given before the usual tests and observations have been completed no one knows what will happen to the people who have the stuff injected into an arm.

What side effects will there be? How many will die?

Well, I don’t know and nor does anyone else.

What if a woman is pregnant when she has the vaccine or gets pregnant after being given the vaccine? The vaccine isn’t supposed to be given to pregnant women but not all pregnancies are planned.

Will the vaccine interfere with essential life-saving drugs? Many elderly patients already take a number of prescribed drugs. Will the vaccine interfere with them? No one knows. The covid-19 vaccine is the biggest experiment in history. And, unlike a proper clinical trial, it is largely unregulated. As with all vaccines most of the problems which develop will never be reported or recognised.

It is estimated that in the U.S., only 1 in 100 vaccine side effects is reported.

The best we have is a working list of possible adverse event outcomes which the FDA has published in the US. (Here is the link to the draft working list)

Since I believe everyone is entitled to know what side effects there could be with a heavily promoted vaccine, I’m going to read you the official list of possible side effects. This is, remember, not my list but a draft list compiled by the FDA – the Food and Drug Administration in the US.

 • Guillain-Barre syndrome
 • Acute disseminated encephalomyelitis
 • Transverse myelitis
 • Encephalitis
 • Myelitis
 • Encephalomyelitis
 • Meningoencephalitis
 • Meningitis
 • Encephalopathy
 • Convulsions
 • Seizures
 • Stroke
 • Narcolepsy
 • Cataplexy
 • Anaphylaxis
 • Acute myocardial infarction (heart attack)
 • Myocarditis
 • Pericarditis
 • Autoimmune disease
 • Death
 • Pregnancy, Birth outcomes
 • Other acute demyelinating diseases
 • Non anaphylactic allergy reactions
 • Thromocytopenia
 • Disseminated intravascular coagulation
 • Venous thromboembolism
 • Arthritis
 • Arthralgia
 • Joint pain
 • Kawasaki disease
 • Multisystem inflammatory syndrome in children
 • Vaccine enhanced disease

You aren’t necessarily going to get all of those or even any of them if you have the vaccine. But those are the possible side effects that the FDA has listed. They’re all unpleasant, most of them very serious and you can’t get more serious than death.

And if you are mad enough to have the vaccine then you and your doctor should keep a look out for the symptoms of all the diseases on the FDA’s list.

Your government won’t tell you about these dangers – they don’t believe in fully informed consent as far as vaccines are concerned.

Indeed, most governments are now doing everything they can to ensure that all criticisms of vaccines are banned. Depending on where you live it is, or soon will be, illegal even to mention that vaccines might not always work or might make you ill.

Finally, if your government really cared about you they would conduct a very simple, cheap trial.

They would keep a note of all the health problems affecting 20,000 patients who had the vaccine and compare that list with a list of all the health problems affecting 20,000 patients who didn’t have the vaccine in the same period. They make the comparisons every 3, 6 and 12 months.

Of course, they’d have to find some honest doctors to oversee the trial because it would be very easy to fiddle.

But it would give some very interesting results so I doubt if they’ll be doing it.

Please share this article with everyone you know.

How many people are the Covid-19 Vaccines really killing?

Print Friendly, PDF & Email

No one knows how many people the vaccines are killing – or how many they will kill.

But although I haven’t seen the mainstream media mention most of these deaths, people have already died or been injured after being given the vaccine:

By Dr Vernon Coleman

SHOCKING – The latest covid vaccine deaths and injuries from VAERS

openvaers.com covid data (it is estimated that only 1% of vaccine adverse events is reported)

Note: The following paragraph has now been added to the UK’s Pfizer analysis data print, “A report of a suspected ADR to the Yellow Card scheme does not necessarily mean that it was caused by the vaccine…” In my view, this is yet another attempt to draw attention away from the very real problems associated with the vaccines. We note that when patients die 60 days after a positive covid test, they are added to the covid death figures but if someone were to die 60 minutes after a covid vaccine, then it is just a coincidence.

PFIZER (UK data) – Some of the Injuries include: strokes, heart attacks, miscarriages, Bell’s Palsy, sepsis, paralysis, psychiatric disorders, blindness, deafness, shingles, alopecia and covid-19. (Please help save lives and send the link for the Pfizer data analysis print to schools and local newspapers)

UK Yellow Card reports. This sophisticated and easy to use database on ukcolumn.org analyses the UK Government’s Yellow Card data of deaths and adverse reactions associated with the covid-19 jabs.

Note: The following paragraph has now been added to the UK’s AstraZeneca analysis data print, “A report of a suspected ADR to the Yellow Card scheme does not necessarily mean that it was caused by the vaccine…” In my view, this is yet another attempt to draw attention away from the very real problems associated with the vaccines. We note that when patients die 60 days after a positive covid test, they are added to the covid death figures but if someone were to die 60 minutes after a covid vaccine, then it is just a coincidence.

ASTRAZENECA (UK data) – Some of the many injuries include: blindness, strokes, heart attacks, miscarriages, sepsis, paralysis, Bell’s Palsy, deafness, shingles, alopecia and covid-19. (Please help save lives and send the link for the AstraZeneca analysis data print to schools and local newspapers)

European database of suspected adverse drug reaction reports:

Derek Sloan MP raised concerns on covid-19 vaccine censorship of doctors and scientists (video – bitchute)

Moderna begins first human trials for flu shot based on new mRNA technology used to make the company’s covid-19 vaccine (article – Daily Mail)

Important note:
There have been reports in the press that the AstraZeneca vaccine is causing blood clots. This is true but so do ALL of the experimental vaccines being given allegedly to prevent covid-19. There have been many deaths, with more than 1,000 in the UK alone, and a vast number of adverse events. It is important to remember that these experimental vaccines which are being given to healthy people do not prevent covid-19 or stop it being passed on, and the risk of a young, healthy adult dying of covid-19 is extremely small.

Those are just some of the possible deaths and injuries that have followed vaccination.

I have no doubt that the authorities will claim that these deaths were coincidental.

And let us remember if a patient dies within 28 days of being tested positive for coronavirus (and the test doesn’t mean that the patient even has the disease since most tests are false positives) then the death will be listed as a covid-19 death and the patient will be said to have died ‘with’ covid-19. So by the same token, it is perfectly reasonable to say that if a patient dies or falls ill within 28 days of being vaccinated then the death or illness was related to the covid-19 vaccine.

Will the mainstream media ever start recording these deaths or illnesses? Or are journalists going to continue to promote the official government line – and to deny, distort or suppress the truth?

How many people have to die before the media wakes up?

Deaths Shortly After Covid Jab – Yet Another Coincidence

Other Important Covid Vaccine Information

Covid-19 Vaccine – Possible Vaccine Side Effects

The pro-vaxxers like to tell you that vaccines are perfectly safe and perfectly effective. Even when they wouldn’t be considered safe enough to use as oven cleaner, the fanatics enthuse about them. Young people and those who know little about medicine or science, talk about vaccines with reverence because they’ve been indoctrinated into believing the pro-vaccine lies.

And the pro-vaxxers are lying, of course.

Vaccines cause a lot of illness and quite a few deaths and they don’t always do what they’re supposed to do. Governments around the world have paid out many billions of dollars to patients who have been made ill by vaccines – or to the relatives of patients who were killed by a vaccine.

There are, for example, grave doubts about what the covid-19 vaccine actually does. Since the vaccine is a new type of vaccine and is being given before the usual tests and observations have been completed no one knows what will happen to the people who have the stuff injected into an arm.

What side effects will there be? How many will die?

Well, I don’t know and nor does anyone else.

What if a woman is pregnant when she has the vaccine or gets pregnant after being given the vaccine? The vaccine isn’t supposed to be given to pregnant women but not all pregnancies are planned.

Will the vaccine interfere with essential life-saving drugs? Many elderly patients already take a number of prescribed drugs. Will the vaccine interfere with them? No one knows. The covid-19 vaccine is the biggest experiment in history. And, unlike a proper clinical trial, it is largely unregulated. As with all vaccines most of the problems which develop will never be reported or recognised.

It is estimated that in the U.S., only 1 in 100 vaccine side effects is reported.

The best we have is a working list of possible adverse event outcomes which the FDA has published in the US. (Here is the link to the draft working list)

Since I believe everyone is entitled to know what side effects there could be with a heavily promoted vaccine, I’m going to read you the official list of possible side effects. This is, remember, not my list but a draft list compiled by the FDA – the Food and Drug Administration in the US.

 • Guillain-Barre syndrome
 • Acute disseminated encephalomyelitis
 • Transverse myelitis
 • Encephalitis
 • Myelitis
 • Encephalomyelitis
 • Meningoencephalitis
 • Meningitis
 • Encephalopathy
 • Convulsions
 • Seizures
 • Stroke
 • Narcolepsy
 • Cataplexy
 • Anaphylaxis
 • Acute myocardial infarction (heart attack)
 • Myocarditis
 • Pericarditis
 • Autoimmune disease
 • Death
 • Pregnancy, Birth outcomes
 • Other acute demyelinating diseases
 • Non anaphylactic allergy reactions
 • Thromocytopenia
 • Disseminated intravascular coagulation
 • Venous thromboembolism
 • Arthritis
 • Arthralgia
 • Joint pain
 • Kawasaki disease
 • Multisystem inflammatory syndrome in children
 • Vaccine enhanced disease

You aren’t necessarily going to get all of those or even any of them if you have the vaccine. But those are the possible side effects that the FDA has listed. They’re all unpleasant, most of them very serious and you can’t get more serious than death.

And if you are mad enough to have the vaccine then you and your doctor should keep a look out for the symptoms of all the diseases on the FDA’s list.

Your government won’t tell you about these dangers – they don’t believe in fully informed consent as far as vaccines are concerned.

Indeed, most governments are now doing everything they can to ensure that all criticisms of vaccines are banned. Depending on where you live it is, or soon will be, illegal even to mention that vaccines might not always work or might make you ill.

Finally, if your government really cared about you they would conduct a very simple, cheap trial.

They would keep a note of all the health problems affecting 20,000 patients who had the vaccine and compare that list with a list of all the health problems affecting 20,000 patients who didn’t have the vaccine in the same period. They make the comparisons every 3, 6 and 12 months.

Of course, they’d have to find some honest doctors to oversee the trial because it would be very easy to fiddle.

But it would give some very interesting results so I doubt if they’ll be doing it.

Please share this article with everyone you know.Subscribe now to make sure you receive the latest uncensored news in your inbox…


Προσωπαγνωσία, κι όμως υπάρχει για να βασανίζει τους πάσχοντες εξ αυτής και τους συγγενείς τους

Προσωπαγνωσία: Τι ακριβώς είναι και τι την προκαλεί

Τι θεραπείες υπάρχουν

Ο Μπραντ Πιτ είπε ότι η φήμη του ότι είναι απόμακρος μπορεί να συνδέεται με μια αδιάγνωστη ιατρική κατάσταση που πιστεύει ότι έχει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε σε συνέντευξή του ότι μπορεί να πάσχει από προσωπαγνωσία. Πρόκειται για μια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί αδυναμία αναγνώρισης προσώπων.

Ο Μπραντ Πιτ είπε ότι θέλει να θυμάται τα πρόσωπα των ανθρώπων και νιώθει ντροπή, όταν δεν μπορεί. “Κανείς δεν με πιστεύει!” είπε στη συνέντευξή του.

Τι είναι η προσωπαγνωσία

Η προσωπαγνωσία (Prosopagnosia, ή και “face blindness”) σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τα πρόσωπα των ανθρώπων.

Η προσωπαγνωσία συχνά επηρεάζει τους ανθρώπους από τη γέννηση και είναι συνήθως ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα άτομο για το μεγαλύτερο μέρος, σε ή όλην τη ζωή του. Μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητά του.

Πολλά άτομα με προσωπαγνωσία δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ακόμα και μέλη της οικογένειας, συντρόφους, ή φίλους.

Μπορεί να τα καταφέρουν χρησιμοποιώντας εναλλακτικές στρατηγικές για να αναγνωρίσουν τους ανθρώπους, όπως να θυμούνται τον τρόπο που περπατούν ή το χτένισμα, τη φωνή ή τα ρούχα τους.

Ωστόσο, αυτά τα κόλπα δεν λειτουργούν πάντα. Για παράδειγμα, όταν ένα άτομο με προσωπαγνωσία συναντά κάποιον σε μια άγνωστη τοποθεσία.

Ο αντίκτυπος της προπαγνωσίας στην καθημερινότητα του ασθενούς

Ένα άτομο με προσωπαγνωσία μπορεί να αποφεύγει συχνά τις κοινωνικές του αλληλεπιδράσεις και να αναπτύξει κοινωνική αγχώδη διαταραχή.

Μπορεί επίσης να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν σχέσεις ή να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την καριέρα τους. Τα αισθήματα κατάθλιψης είναι επίσης κοινά σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μερικοί δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ορισμένες εκφράσεις του προσώπου, να κρίνουν την ηλικία, ή το φύλο ενός ατόμου, ή να ακολουθήσουν το βλέμμα του.

Άλλοι μπορεί να μην αναγνωρίζουν καν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη, ή στις φωτογραφίες!

Η προσωπαγνωσία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να αναγνωρίζει και τοποθεσίες, ή αντικείμενα.

Πολλοί έχουν επίσης δυσκολία στην πλοήγηση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αδυναμία επεξεργασίας γωνιών ή απόστασης ή προβλήματα στην απομνημόνευση τόπων και φυσικών σημαδιών στην ύπαιθρο.

Η παρακολούθηση της πλοκής των ταινιών, ή των τηλεοπτικών προγραμμάτων μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατη για κάποιον με προσωπαγνωσία, επειδή δυσκολεύεται να αναγνωρίσει και να θυμάται τους χαρακτήρες.

Κάποιος με προσωπαγνωσία μπορεί να φαίνεται αγενής ή απόμακρος, όταν αποτυγχάνει να αναγνωρίσει ένα άτομο.

Τι προκαλεί την προσωπαγνωσία

Υπάρχουν 2 τύποι προσωπαγνωσίας:

 1. αναπτυξιακή: το άτομο δεν έχει εγκεφαλική βλάβη
 2. επίκτητη: το άτομο αναπτύσσει προσωπαγνωσία μετά από εγκεφαλική βλάβη, συχνά μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ή τραυματισμό στο κεφάλι

Στο παρελθόν, οι περισσότερες περιπτώσεις προσωπαγνωσίας θεωρούνταν ότι εμφανίζονταν μετά από εγκεφαλικό τραύμα. Όμως, έρευνες έχουν δείξει, ότι πολλοί περισσότεροι έχουν αναπτυξιακή προσωπαγνωσία από ό,τι πιστεύαμε αρχικά.

Αναπτυξιακή προσωπαγνωσία

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι έως και 1 στους 50 ανθρώπους μπορεί να έχει αναπτυξιακή προσωπαγνωσία!

Τα περισσότερα άτομα απλώς αποτυγχάνουν να αναπτύξουν την ικανότητα αναγνώρισης προσώπων. Κάποιος που γεννήθηκε με την πάθηση μπορεί να μην συνειδητοποιήσει καν ότι έχει πρόβλημα. Η αναπτυξιακή μορφή της νόσου μπορεί να έχει γενετική συνιστώσα και να εμφανίζεται σε οικογένειες.

Πολλά άτομα με την πάθηση έχουν αναφέρει τουλάχιστον έναν συγγενή πρώτου βαθμού, όπως γονέα, ή αδερφό/αδερφή, ο οποίος έχει επίσης προβλήματα στην αναγνώριση προσώπων.

Επίκτητη προσωπαγνωσία

Αυτή η μορφή της νόσου είναι πιο σπάνια. Όταν κάποιος αποκτά προσωπαγνωσία μετά από έναν εγκεφαλικό τραυματισμό, θα παρατηρήσει γρήγορα ότι έχει χάσει την ικανότητα να αναγνωρίζει άτομα που ξέρει.

Αλλά αν η πάθηση εμφανιστεί μετά από εγκεφαλική βλάβη στην πρώιμη παιδική ηλικία, πριν το παιδί αναπτύξει πλήρως την ικανότητα να αναγνωρίζει πρόσωπα, μπορεί να μεγαλώσει χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει πρόσωπα, όπως οι άλλοι.

Η προσωπαγνωσία δεν σχετίζεται με προβλήματα μνήμης, απώλεια όρασης ή μαθησιακές δυσκολίες. Αλλά μερικές φορές σχετίζεται με άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, όπως η διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, το σύνδρομο Turner και το σύνδρομο Williams.

Αντιμετώπιση της προσωπαγνωσίας

Δεν υπάρχει ειδική θεραπεία, αλλά οι ερευνητές συνεχίζουν να διερευνούν τι προκαλεί την πάθηση και αναπτύσσονται προγράμματα εκπαίδευσης, για να βοηθήσουν στη βελτίωση της αναγνώρισης προσώπων.

Θεωρείται ότι τα όποια “κόλπα” που βοηθούν στην αναγνώριση του ατόμου (τεχνικές που προσπαθούν να αποκαταστήσουν τους φυσιολογικούς μηχανισμούς επεξεργασίας του προσώπου) μπορεί να λειτουργήσουν για ορισμένα άτομα είτε με αναπτυξιακή είτε με επίκτητη μορφή της νόσου.

Η ηλικία ενός ατόμου κατά την οποία υπέστη βλάβη ο εγκέφαλός του (στην περίπτωση της επίκτητης προπαγνωσίας), ο τύπος και η σοβαρότητα της εγκεφαλικής βλάβης και ο χρόνος της θεραπείας θεωρούνται σημαντικοί παράγοντες για το πόσο αποτελεσματικό θα είναι ένα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Πολλά άτομα με προσωπαγνωσία αναπτύσσουν αντισταθμιστικές στρατηγικές για να τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν τους ανθρώπους, όπως η αναγνώριση της φωνής ενός ατόμου, του ρουχισμού, ή του τρόπου με τον οποίο περπατάει.

Ωστόσο, αυτές οι στρατηγικές δεν λειτουργούν πάντα και μπορεί να αποτύχουν, όταν το άτομο συναντά κάποιον που γνωρίζει σε μια απροσδόκητη τοποθεσία, ή αν έχει αλλάξει την εμφάνισή του.

Μπορεί το παιδί μου έχει προσωπαγνωσία;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωριστεί η πάθηση στα παιδιά, αλλά τα ακόλουθα είναι τα πιο πιθανά σημάδια:

 • το παιδί συχνά αποτυγχάνει να αναγνωρίσει οικεία άτομα όταν τα συναντά απροσδόκητα
 • προσκολλάται πολύ στους γονείς του, όταν είναι σε δημόσιους χώρους
 • περιμένει να το χαιρετήσετε, όταν για παράδειγμα το παίρνετε από το σχολείο, ή μπορεί να πλησιάζει πρώτα αγνώστους, νομίζοντας ότι είστε εσείς
 • είναι κοινωνικά αποτραβηγμένο στο σχολείο και δυσκολεύεται να κάνει φίλους (αυτό μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τη συμπεριφορά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σπίτι, όταν η αναγνώριση δεν αποτελεί πρόβλημα)
 • δυσκολεύεται να παρακολουθήσει την πλοκή των ταινιών, ή των τηλεοπτικών εκπομπών

 

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/prosopagnosia-ti-akrivos-einai-kai-ti-tin-prokalei/