Μεγάλες αλήθειες, Συμπαντικοί Νόμοι. Ένα νέο ξεκίνημα για την παραπαίουσα Ανθρωπότητα. Μέρος Α!

«Τώρα με τη σταύρωσή μου κρίση θα επέλθει στον κόσμο και θα χωρισθούν οι πιστοί από τους απίστους. Τώρα ο άρχων του κόσμου (ο Σατανάς) θα πεταχτεί έξω από το κράτος του και θα χάσει την εξουσία του». Ιωάννης κεφ.12, στ. 31).

Λίγο πριν το τέλος, της γήινης παρουσίας του, ο Ιησούς αποκάλυψε οικουμενικές αλήθειες και μερικούς από τους πιο φοβερούς συμπαντικούς νόμους που διέπουν και θα διέπουν τα ανθρώπινα έως της «Συντελείας του αιώνος τούτου του απατεώνος».

Αποκάλυψε ότι «αν εγώ ο Δάσκαλος έπλυνα τα πόδια σας και σεις οφείλετε από αγάπη και ταπείνωση να μοιράζεστε, να πλένετε ο ένας τα πόδια του άλλου» (Ιωάν. Κεφ. 13, στ. 14). Μόνο με την αγάπη , την ταπείνωση και το μοίρασμα των αγαθών στέκεται κοινωνία. Αν όχι οι κοινωνίες θα διαλύονται και οι άνθρωποι κακήν κακώς θα βιώνουν και θα επιβιώνουν μέσα από πολέμους, βάσανα και σφαγές ατέλειωτες.

«Όποιος πιστεύει σε μένα τα υπερφυσικά έργα που εγώ κάνω και κείνος θα κάνει και μεγαλύτερά τους θα κάνει», (Ιωάν. Κεφ.14, στ.12). Γιατί πάντα δυνατά τω πιστεύοντι.

«Όποιος εγκολπώθηκε τις εντολές μου και τις τηρεί, εκείνος με αγαπά. Όποιος δε με αγαπά θα αγαπηθεί στοργικά και παθιασμένα από τον Πατέρα μου», (Ιωάν. 14, στ. 21).

«Χωρίς εμένα δεν δύνασθε να κάνετε τίποτα, (θεμελιώδες και ουσιαστικό  αλλά έπεα και έργα πτερόεντα, αφελή κι επιφανειακά για τα μάτια του κόσμου)» (Ιωάν. 15, στ.5).

«Αυτή είναι η εντολή μου, να αγαπάτε ο ένας τον άλλον καθώς σας αγάπησα (μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει κοινωνία σωστή, ευνομούμενη, πεφωτισμένη η οποία να νοιάζεται για τα μέλη της με ιδανικό πρότυπο την κοινότητα -ενορία)». (Ιωάν. Κεφ. 5, στ.12).

«Όσον αφοράν την κρίση και καταδίκη του διαβόλου, ο Παράκλητος θα σας δώσει απόδειξη ότι ο άρχων που εξουσιάζει τον αμαρτωλό τούτο κόσμο, έχει κριθεί και έχασε δια παντός την εξουσία του (ό,τι κι αν κάνει για να πλανήσει την Ανθρωπότητα)». (Ιωάν. κεφ. 16, στ.11).

«Εάν ο κόσμος σας μισεί να ξέρετε ότι εμένα πρώτον εμίσησε. Αν ήσασταν από τον κόσμο με τα ίδια αμαρτωλά φρονήματα και έργα, ο κόσμος θα σας αγαπούσε σαν δικούς του. Εγώ σας ξεχώρισα από τον κόσμο διαλέγοντάς σας, γι’ αυτό σας μισεί ο κόσμος. Γι αυτό να ξέρετε, ει εμέ εδίωξαν και ημάς διώξουσι». (Ιωάν. Κεφ.15, στ. 19 και στ. 20).

Και καταλήγει: «μεγαλύτερη αγάπη προς τους φίλους του κανείς δεν έχει από το να δώσει τη ζωή του χάριν των φίλων του», (Ιωάν. Κεφ. 15. Στ. 13).

Ας έρθουμε τώρα στη στυγνή, κολασμένη πραγματικότητα, ώστε να συγκρίνουμε τι διέπει τις σημερινές εξουσίες και να αποφασίσουμε πως θα γίνει η επίγεια ζωή μια συνέχεια της θείας ευταξίας και πλέριας εγκατάστασης του Αγίου Πνεύματος. Μια ριζική και καθοριστική-επαναστατική αλλαγή στα κοινά και τους νόμους που καθορίζουν τα ανθρώπινα και τις κοινωνίες. Έτσι ώστε να εφαρμοσθεί το θέλημα του Πατρός ως εν ουρανώ και επί της γης.

Ας δούμε τις συνέπειες της κακοδαιμονίας μας, τον απάνθρωπο τρόπο που ζούμε και ας στοχασθούμε πώς να τον αλλάξουμε οριστικά:

Μιχάλης Πομπέο γέννημα θρέμμα της αμερικάνικης σατανοκρατούμενης ενδο- και εξωτερικής πολιτικής.Συνέχεια της ειδωλολατρικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας

Μάϊκ Πομπέο: «Ήμουν Διευθυντής της CIA. Ψευδολογούσαμε, Εξαπατούσαμε, Κλέβαμε… Σας Θυμίζει την Δόξα του Αμερικανικού Εγχειρήματος»

Μα… αυτό είναι…
ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
Έγραψε τις πιο πάνω δυσάρεστες αλήθειες η Καλλιόπη Σουφλή στις 23/4/2019

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

Ο πρώην διευθυντής της CIA και ήδη Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ,  Μάικ Πομπέο,  κατηγορεί από πολύ καιρό το Γουίκιληκς του ΄Ασανζ ότι είναι μια «μη κρατική μυστική υπηρεσία πληροφοριών», συνήθως χειραγωγούμενη από την Ρωσία.
Από τότε που ο Πομπέο διατύπωσε για πρώτη φορά αυτόν τον ισχυρισμό, ως Διευθυντής της CIA το 2017, αμέτρητες αμερικανικές πηγές ειδήσεων από το NPR (εθνικόν ραδιοφωνικό δίκτυο) ως τo CNN και στην Washington Post, έχουν επαναλάβει το ίδιο μοτίβο, συκοφαντώντας τον Τζούλιαν Ασάνζ και τους  Wikileaks ως «πράκτορες της Ρωσίας» και χρησιμοποιώντας ευρύτερα  αυτό το παραμύθι για να φιμώσουν την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και όσους αποκαλύπτουν ένοχα κυβερνητικά μυστικά.

Αλλά  όταν ο Πομπέο ή όποιος άλλος, τωρινός ή πρώην διευθυντής της CIA ξεστομίζει τέτοιους πομπώδεις ισχυρισμούς όπως,   πρόσφατα, ότι η Κίνα και η Ρωσία «συνέβαλαν στην καταστροφή της Βενεζουέλας» με αποτυχημένες επενδύσεις- αξίζει να δίνει κανείς σημασία στα λόγια του; 

Βεβαίως τα συστημικά ΜΜΕ παίρνουν μονίμως τις δηλώσεις αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών ως φράσεις του Ευαγγελίου, αλλά ο ίδιος ο Πομπέο δημόσια ομολόγησε ότι δουλειά της CIA είναι να ψεύδεται, να εξαπατά και να κλέβει.

Την περασμένη εβδομάδα ο Πομπέο μίλησε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Α&Μ του Τέξας, που είναι από παλιά γνωστό σαν η  ευνοούμενη της CIA δεξαμενή στρατολόγησης πρακτόρων,  με δεδομένο μάλιστα ότι ένας από τους τελευταίους πρυτάνεις του. ο Ρόμπερτ Γκέιτς, ήταν αρχηγός της CIA και αργότερα έγινε υπουργός Αμύνης στις κυβερνήσεις Μπους και Ομπάμα.


Μετά την ομιλία του, στο τμήμα των ερωτήσεων, ο Πομπέο  καυχήθηκε ότι στην CIA, τόσο η εκπαίδευση όσο και η παράδοση,  καθοδηγούν προς την ακόλουθη πρακτική:

« Ψευδολογήσαμε, εξαπατήσαμε, κλέψαμε…» 


Είναι εξ ίσου αποκαλυπτικό ότι ένας Χριστιανικός Θρησκευτικός ραδιοφωνικός σταθμός ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που επεσήμανε αυτή την δήλωση του Πομπέο
-και την σχολίασε ως εξής:

« Αυτή δεν είναι η συνοπτική εικόνα Υπουργού των Εξωτερικών. Είναι η σύνοψη του Σατανά.»

Jonathan Lalonde@JonathanLalon12:

Ο πρώην επικεφαλής της CIA και τώρα υπουργός των Εξωτερικών είπε τα εξής:

«Ποια είναι η εντολή/έμβλημα των ευελπίδων (της  στρατιωτικής σχολής)  του Γουέστ Πόϊντ; Δε θα ψευστείς, δεν θα εξαπατήσεις, δεν θα κλέψεις και δεν θα ανεχθείς όσους το διαπράττουν. Εγώ ήμουνα ο Διευθυντής της CIA. Ψευδόμασταν, εξαπατούσαμε, κλέβαμε. Είναι –ήταν σαν-  είχαμε ολόκληρη σειρά εκπαίδευσης. Σου θυμίζει την δόξα του αμερικανικού εγχειρήματος.» Τέξας, Πανεπιστήμιο Α&Μ (15 Απριλίου 2019).

                                                                   Μολονότι κάποιο επίπεδο εξαπάτησης θα μπορούσε να αναμένεται από κατασκόπους τοποθετημένους σε ξένη χώρα για να ενεργούν κατασκοπία, είναι ενδιαφέρον ότι ο Πομπέο το τοποθέτησε σε κάδρο με τον χαρακτηρισμό «η δόξα του αμερικανικού εγχειρήματος» – σαν οι αξιωματούχοι της CIA και της αμερικανικής κυβέρνησης  να μεταχειρίζονται την ψευτιά σαν μια μεγάλη εθνική  επίδοση.

΄Ένα άλλο ενδιαφέρον και ανησυχητικό σχόλιο, που χαρακτηρίζει την ερμηνεία του Πομπέο για την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής, ήταν και η φράση: «Διπλωματία και στρατιωτικό χτύπημα πορεύονται πλάι-πλάι. Είναι πράγματι στενά συνδεδεμένα –το ένα εξαρτάται από το άλλο.»

Εδώ είναι όλα όσα είπε, σε απάντηση ερωτήσεων, ο Μάικ Πομπέο, στο Πανεπιστήμιο Α&Μ του Τέξας, την περασμένη εβδομάδα:

“That’s the glory of the american experiment”. God have mercy on us!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

1 σχόλιο

  1. Και Σωτηρες Δυναμικοι κατα την γνωμη μου ηταν ο Μεγας Αλεξαντρος και ο Απολλωνιος ο Τυανευς, ο οποιος εζησε ακριβως στην εποχη του Χριστου, εκανε μεγαλα θαυμαστα θαυματα σαν αυτα του ιησου, οπως να εκβαλλει δαιμονια απο ανθωπους δαιμονισμενους, ταξιδεψε και στις ανατολικες χωρες, πεθανε απο γεραματα σε ηλικια 85 ετων και πουθενα δεν εγραψε και δεν ανεφερε για την υπαρξη του ιησου χριστου. Η ανθρωποτητα τετοιους ηγετες χρειαζεται για να σωθει και για να εξελιχθει ηθικα και για να ανελθει πνευματικα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.