Πως 34.000 φιλοχουντικοί συνελλήφθησαν από τον Σουλτάνο που ο “κακομοίρης” έπεσε αθώο θύμα τους

Το μισό της βαρβαρότητας το πήραν από την μογγολική προέλευσή τους το άλλομισό από τη θρησκεία τους. καλλίτερος εκπρόσωπος του είδους ο αφερίμ εφέντης τους!

Τον είδαμε και χθες στις ειδήσεις να κομπάζει στους δημοσιογράφους: “Θα αρθεί η θανατική ποινή για αυτούς τους προδότες. Όχι να τους κρατώ στις φυλακές και να τους τρέφω κι όλας! Απορώ πως το επέτρεψε η ηθική νσυνείδησή τους να σκοτώσουν τόσο αθώο κόσμο! Η δικέη του ηθική συνείδηση το επιτρέπει γιατί έχεδι πάρει νόμιμα την εξουσία από τον λαό. Το ίδιο λαό που τον μακραίνει και τον κονταίνει κατά βούληση και τους χρησιμοποιούσε ανέκαθεν σαν στίφη όπως και οι προπάτορές του.

Επιτέλους σας κανόνισα όλους μαζικά και ριζικά!

Επιτέλους σας κανόνισα όλους μαζικά και ριζικά! Ερντογάν μέγα υπόδειγμα ΔΙΠΛΟΥ ΔΕΣΜΟΥ. “Θα σας σκοτώσω προδότες, αντί να σας τρέφω χρόνια στις φυλακές, πως αντέξε η συνείδησή σας να αποπειραθείτε να με φονεύσετε;”

Στην αρχή βγήκε λίστα των πραξικοπηματιών:

Σε ώρες μέσα ο Σουλτάνος ήξερε ποιους να εξοντώσει

Σε ώρες μέσα ο Σουλτάνος ήξερε ποιους να εξοντώσει

Στη συνέχεια “επεσαν” στα χέρια του οι λίστες των συνεργατών των πραξικοπηματιών (αν δεν ήσαν ήδη έτοιμες από καιρό) και έτσι έγινε η τούρκικη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου ή η νυξ των Κρυστάλλων του τούρκου αρχιφασίστα:

Σαν πολύ εύκολα συνελλήφθησαν οι ένοπλοι στρατιώτες από τους "αόπλους" υποστηρικτές του δημοφιλή Ρετζίπ. Ποιον άραγε κοροϊδεύει ο εφέντης;

Σαν πολύ εύκολα συνελλήφθησαν οι ένοπλοι στρατιώτες από τους “αόπλους” υποστηρικτές του δημοφιλή Ρετζίπ. Ποιον άραγε κοροϊδεύει ο εφέντης;

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

To πως κινήθηκε τόσο ακαριαία και αποτελεσματικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν και αποκάλυψε και συνέλαβε τους χιλιάδες συνεργάτες των πραξικοπηματιών σε δημόσιο Τομέα, Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις και Δικαστικό Σώμα, προκάλεσε στην αρχή ισχυρές εντυπώσεις (σ.γ.: για μας αμφιβολίες) για το πως γνώριζε τόσο άμεσα το τι ρόλο έπαιξαν τόσες χιλιάδες άτομα. 

Σημειώνεται ότι καθαιρέθηκαν, συνελήφθησαν και θα συλληφούν, 6.000 στρατιωτικοί, 8.000 αστυνομικοί, 3.000 δικαστικοί, 15.200 υπάλληλοι στο υπουργείο Παιδείας και 1500 υπάλληλοι στο ΥΠΟΙΚ: Σύνολο δηλαδή περίπου 34.000 άτομα!

Έχει όμως την εξήγησή της η συστηματική αυτή εκκαθάριση αφού αυτοί που βοήθησαν στην αποκάλυψη των ενόχων ήταν οι ίδιοι οι πραξικοπηματίες.

Η  εντολή ”στρατιωτικής διοίκησης” της φιλοδοξούσας στρατιωτικής κυβερνήσεως που απεστάλη από το σύστημα μηνυμάτων του ΓΕΕΔ (το αντίστοιχο τουΓΕΕΘΑ), φέρει τις υπογραφές υποστράτηγου Μεχμέτ Παρτικότς και του επιτελικού Ταγματάρχη Τζεμίλ Τουρχάν.
Αυτή εστάλη σε μονάδες φίλα προσκείμενες, από το σύστημα αποστολής μηνυμάτων  του Γενικού Επιτελείου που είχε καταληφθεί από τους πραξικοπηματίες.
 Η εντολή εστάλη στις 15 Ιουλίου και 15:22 τοπική ώρα και αποτελούνταν από 20 κεφάλαια.
Σύμφωνα με αυτή στις 03:00 θα αναλάμβαναν την διοίκηση της χώρας και από τις 06:00 θα ξεκινούσε η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Στα συνημμένα του ανακοινωθέν υπάρχουν οι λίστες του προσωπικού που θα αναλάβουν καθήκον στα δικαστήρια στρατιωτικής διοίκησης και άλλες αποφάσεις διορισμών. Δηλδή το σήμα αυτό περιείχε όλους τους εμπλεκόενους. Είναι σαφές ότι θα υπάρξουν και άλλες εκαθαρίσεις και σε άλλα υπουργεία όμως αυτά ήταν τα πιο σημαντικά για τον πλήρη έλεγχο μιας χώρας.
Φυσικά μέσα στις εκκαθαρίσεις πιθανότατα χιλιάδες άτομα να μην πρόσκεινται στους πραξικοπηματίες και στο τάγμα Φετουλάχ Γκιουλέν και απλώς να ήταν αντιπολιτευόμενα. Όμως εδώ πρέπει να τονιστεί κάτι:
Η Αντιπολίτευση εξ’αρχής στήριξε τον Τούρκο πρόεδρο και την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι εάν τα πρόσωπα αυτά δεν βρίσκονταν σε λίστες πραξικοπηματιών πολύ δύσκολα ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα τα κυνηγούσε. Άλλωστε το αναγνώρισε και ο ίδιος ότι η Αντιπολίτευση στήριξε την τουρκική Δημοκρατία.
Ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου προσωπικά στήριξε την νομιμότητα και εξέδωσε ανακοίνωση κατά των στασιαστών.

Σ.γ.: Όσο για οι συλλήψεις και η διοργάνωση του πραξικοπήματος, οι παρελάσεις των οπλισμένων γκρίζων λύκων μαζί με την πραιτωριανή του αστυνομία και όχι του λαού, στις γέφυρες και στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, δείχνει πόσο πανούργος είναι ο κύριος Ρετζίπ και τι αιματοσυχία πρόκειται να επακολουθήσει. Οι Τούρκοι άλλωστε είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια. Το έχει το DNA τους, η μογγολική προέλευσή τους.

Και ατυχώς είναι γείτονές μας. Δεν γινόταν να συνορεύουμε με τη Νορβηγία, καταλάβατε;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.